Vadai Ágnes kicsit agresszív, de azért szerelmes levele
2006. szeptember 08. írta: TuRuL_2k2

Vadai Ágnes kicsit agresszív, de azért szerelmes levele

Különösebb kommentár nélkül:
"Füredi taps, ellenzéki fütty 1:0

Budapest, 2006. szeptember 8., péntek (OS) - Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr tegnap a Tisza-tó legcsodálatosabb városába, Tiszafüredre látogatott.

A sajtó kiküldött tudósítóinak egy része nem a tényeket szem előtt tartva, rossz színben tüntette fel szeretett városunkat.
A miniszterelnök urat több száz tiszafüredi vastapsa fogadta. Ez a vastaps elnyomta a más településekről importált, nagy Magyarország jelképet viselő maroknyi szélsőséges füttyét, és bekiabálását. A rendezvényen jelen lévő tiszafürediek példát mutattak a Fidesz által támogatott szélsőséges elemeknek, akik csak azért mennek el a szocialisták rendezvényeire, hogy elrontsák mások örömét.
Köszönjük Gyurcsány Ferencnek, hogy személyében először járt a Magyar Köztársaság beiktatott miniszterelnöke Tiszafüreden, és találkozott az emberekkel.
Köszönöm a tiszafüredieknek, hogy megmutatták, mit jelent a szolidaritás, és a sokat emlegetett szeretet ereje. Soha nem felejtem el nekik, örökké hálás leszek érte!
Vadai Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője, Tiszafüred polgármester-jelöltje
    Kiadó: MSZP-frakció"


Egy kis kommentár azért mégis: Tiszafüreden igény van a szocialista polgármester-jelöltekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr4814450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2006.09.10. 20:58:13

Ezt a gyöngyszemet épp az előbb kaptam meg az mszp hírlevelében (a munka miatt járatom, mielőtt bármi...). Valahányszor megjön a hírlevél, és végigfutom a címeket benne, semmi másra nem tudok gondolni, csak a legendás Szabad Népre...

Köszönjük Gyurcsány Ferencnek, hogy személyében először járt a Magyar Köztársaság beiktatott miniszterelnöke Tiszafüreden, és találkozott az emberekkel. Ezt a mondatot viszont mintha a Rátóti legényanyából kopipésztelték volna ide.:)

nénike · http://mandiner.hu 2006.09.11. 08:51:54

Csak azért jöttek, hogy elrontsák mások örömét. Ez remek. Letépik a golyóim, hejj de jó, halihó, Gyurcsány Feeerenc, Gyurcsány Feeerenc, gyere bátran Gyurcsány Feeerenc.

Öröm, hogy itt vagy Fercsi, szoríts meg!
süti beállítások módosítása