Itt az Eb: hajrá, magyarok!
2016. június 10. írta: kovacspe

Itt az Eb: hajrá, magyarok!

valogatott_1.jpg

Öveket becsatolni! Kezdődik a foci Eb!

Én amúgy még mindig azt emésztgetem vigyorogva, hogy ott vagyunk. Harminc év után azt is élvezni fogom, ha úgy lezakózunk, mint anno Mexikóban.

Tőlem károghatnak az ellendrukkerek: kedden zászló kiterítve a nappaliban, himnusz énekelve, és minden perc élvezve, amit a magyar válogatott pályán tölt.

Lányaim napok óta tanulják tőlem a szurkolói rigmusokat (Kedvencük most éppen a „Ki nem ugrál...” kezdetű sláger, persze a lightosabb verzióban, este óriásposzter a falra kerül, amin írjuk az eredményeket, minden munka a meccsekhez időzítve.

Aki meg ezt lekicsinyli, annak csak annyit mondok, hogy miközben a hollandok csak tévéznek a tulipánok mellől, mi ott vagyunk az Eb-n!

Hajrá, magyarok!

Amúgy a tippem: Izlandot verve továbbjutunk 3. helyen és a 16 között is játszunk egy jó meccset a spanyolokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr118797024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.06.10. 11:56:12

A ballibák taktékzanak a dühtől, minden követ igyekeznek megmozgatni a magyarok veresége érdekében.

Bell & Sebastian 2016.06.10. 11:56:52

Ria közlegény megmentése

GNDL 2016.06.10. 13:00:20

Hát ha már oktatás és egészségügy helyett államosított focira költenek az adófizetők (bár nem egyértelmű hogy ezt valóban szeretnék-e), akkor tényleg legyen már valami eredménye is... ne legyen az, hogy itt is tízmilliárdokat dobunk ki az ablakon Orbán ostoba hobbijára (meg a „mennyei” klubjai körül ólálkodó fideszes korrupt gazemberek vagyonosodására), és még a csoportkörből sem tudnak továbbjutni az aranylábú közmunkásaink... :)

Lattimer 2016.06.12. 15:22:48

Kifilézzük a labancokat.
süti beállítások módosítása