Jobb életre vágyik? Legyen tömeggyilkos!
2016. április 21. írta: Stumpf András

Jobb életre vágyik? Legyen tömeggyilkos!

breivik.jpg

Gyűlölöm a műanyag evőeszközöket. Szívből. Talán még a sorban állásnál is jobban. A műanyag kanalat is utálom, de a kést és a villát, azokat aztán különösen. Múltkor is, amikor abban a kifőzdében beledöfni igyekeztem a nyamvadt hússzeletbe… Biztos járt már így a kedves olvasó is. Az egymáshoz lazán kapcsolódó, együttesen műanyag evőeszköznek nevezett atomok halmazán mindig könnyedén kifog a csirkemell. Vagy a villa lesz foghíjas rögtön, vagy a késnek becézett plasztikhártya törik ketté már a legelső nyeszetkísérlet-mozdulatra.

Hányszor sikoltottam fel némán ilyenkor, emberiesség elleni bűntettet kiáltva! Elátkozva magamban a kifőzdést, aki megveszi ezt a hulladékot, mert olcsó és mert lusta mosogatni, meg a gyártót, akinek egyáltalán eszébe jutott ezzel kísérletezni. Műanyag evőeszközzel. Pfuj. A tehetetlen düh persze csak nő, ha mégis sikerül valahogy számba emelni egy falatot. A húst természetesen mikrózzák, ami meglehetős üzembiztonsággal hozza ki a pállott ponty utánozhatatlan zamatát a nyilvánvalóan halliszttel etetett csirke immár gumiszerű húsából.

Na, ezt már tényleg nem! Ez kínzás! Ami sok, az sok! – dühöm szikrája persze csak szalmalángot eredményez ilyenkor. Magyar vagyok. Néhány másodperc és már azon gondolkodom: biztosan bennem van a hiba, én vagyok túl finnyás…

De nem! Tegnap kiderült, hogy mégsem! Hogy mindvégig nekem volt igazam! Bíróság mondta ki ezt a fejlett Észak-Nyugaton! Van tehát megoldás!

Nincs más dolga az embernek, mint elkocogni Norvégiába, útközben szerezni valami puskát meg töltényeket, aztán hidegvérrel lemészárolni néhány tucat embert. Mondjuk 77-et, ahogy Breivik tette. Nem is. Legyen inkább 88. Az ugye azt is jelentené egyúttal, hogy HH (az abc nyolcadik betűje kétszer), tehát, hogy „Heil, Hitler!” Csak hogy egyértelmű legyen. A náci tömeggyilkosságért ugyanis a jelek szerint plusz pont jár a mezei tömeggyilkossághoz képest.

Breiviknek legalábbis bejött. A náci nézeteire büszke tömeggyilkos még tavaly perelte be Norvégiát az Emberi Jogok Európai Egyezményének megsértésére hivatkozva. Merthogy magánzárkában van. Az meg nem jó neki. Igaz, hogy fogadhat látogatókat, a külvilággal is kapcsolatot tarthat, a börtönben három cellát használhat (edzésre a videók tanúsága szerint akkorát, amekkorának egy átlag magyar általános iskola örülne nagyon és boldogan felírná rá, hogy „tornaterem”), számítógépes játékokat, újságokat, magazinokat, könyveket is kap, de azért ez mégiscsak kínzás!

És igen, igen: Breivik bizony panaszkodott a mikrohullámú sütőben melegített ételek minőségére és a műanyag evőeszközökre is.

És Breivik nyert! Igaz, csak első fokon, de nyert! A norvég bíróság a norvég államot kötelezte a perköltség megfizetésére is. Hát nem igazam volt! De! Tényleg kínzás a mikrós kaja műanyagvillával! Itt van tehát az európai értelemben vett megoldás a műanyag evőeszközök embertelenségére! Fiatal balos aktivistákat kell halomra lőni, aztán koszt, kvártély, videojáték és könyvek, plusz esélyes az ezüst evőeszköz meg a porcelán étkészlet is!

Persze lehet, hogy korán örülök, hiszen ez csak egy nem jogerős ítélet. Lehet, hogy nem kellene belőle messzemenő következtetéseket levonni. Mégis levonok. A Breivik-ügy ugyanis túlmutat önmagán, lisztcsomóként sűrűsödik mintegy az emberijogizmus kifőzdés sóskájában. A szószban, amelyben feloldódik bűn és büntetés, jog és kötelesség, tett és következmény, s amelyben fuldokolva oldódik fel Európa is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr868649818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steve the Great 2016.04.21. 10:10:49

A maga beteg módján zseniális, ahogy trollkodik a norvég jogállamban rejlő lehetőségekkel.

itzak90 (törölt) 2016.04.21. 10:23:24

Tudjátok mi a durva? Norvégiában vagyok most cserediák, de meggyőződésem, hogy Breivik cellája tágasabb, jobb és kényelmesebb, mint az én szobám, már csak ránézésre is... :D Éljen a szociáldemokrácia...! ja nem

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.04.21. 10:35:14

Breiviknek igaza van, a mikrózott étel és a műanyag evőeszköz sz_r. Én meg sem enném a mikrózott k_lát, mert, nem mellesleg, káros is az egészségre, ahogy káros a meleg ételtől oldódó műanyag evőeszköz és edény is. A bíróságnak igaza van, hogy megítélte neki a normális evőeszközt és táplálékot.

Amiben viszont nincs igaza a bíróságnak:

egy 77-szeres gyilkos nem húszévnyi börtönt, hanem tényleges életfogytot érdemel (ha Breivik elmebeteg, mint sejtem, akkor azért, ha nem elmebeteg, akkor azért nincs helye a társadalomban);

akár bolond Berivik, akár nem, ha egy olyan társadalom börtönében ül, amely fennen hirdeti a vélemény- és szólásszabadságot, joga volna szabadon levelezni; mint minden elítéltét, az ő leveleit is nyilván ellenőriz(het)nék a hatóságok, de zárolni nem zárolhatnák, visszatartani nem tarthatnák vissza.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2016.04.21. 10:38:26

@itzak90: Brevik példájából is látszik hogy a megoldás nagyon egyszerű egy ilyen esetben.

Tehéntőgy 2016.04.21. 11:05:14

@bbjnick: Norvégiában nincs tényleges életfogytiglan (sőt, szimpla sem), a bíróság a legmagasabb lehetséges büntetést szabta ki rá a huszonegy évvel. Viszont meghosszabbítható lesz a büntetése, ha továbbra is veszélyt jelent a társadalomra (nyilván haláláig börtönben lesz).

tébété 2016.04.21. 11:20:47

Ettől az ítélettől megerősödik az emberben a meggyőződés, hogy ez a civilizáció el fog pusztulni. És hogy valószínűleg meg is érdemli.

bispora 2016.04.21. 11:21:20

Én csak azon csodálkozom, hogy Németországban, vagy Svédországban, esetleg a franciáknál nem voltak követői. A főleg képességtelen muszlimokból álló tömeges migráció Európában azt hittem jóval nagyobb immunreakciót vált majd ki.

2016.04.21. 11:29:53

Breivik azért sejtésem szerint pár éven belül a legkisebb problémája lesz a nyugati társadalmaknak.

Norvégia liberális jogállam, nekem se tetszik, ahogy Breivik kvázi luxusban él, de szerintem itt legalább a saját elveihez ragaszkodott Európa. Iránban vagy Szaúd-Arábiában meg egy házasságon kívüli dugásért is lecsapják a fejed. Melyik a jobb?

Breivik bolond, de amire felhívta a gyilkosságaival a figyelmet, a mohamedán hódításra, a multikulti halálára, azóta nagyon durván bejött.

50 éven belül vagy Osama bin Ladenről vagy Breivikről utcákat fognak elnevezni Európában. Lehet választani. Breivik egy multikultitól kétségbeesett fanatikus európai terrorista, a mohamedánok meg több, mint 1000 éve próbálkoznak Európa meghódításával. Csak most nem lengyel huszárok lovasrohamával, kartáccsal és karóba húzással, hanem segélyekkel, ingyen lakással, Willkommenskulturral várják őket.

500 éve Breivik egy kicsit brutális hős lett volna. A mohamedánok szemében még mindig azok hősök, akik úgy viselkednek, mint a pedo tömeggyilkos Mohamed. Európa elpuhult.

Breiviknek Szíriában kellene harcolni az Iszlám Állam ellen, ha elesne se kár érte.

Tehéntőgy 2016.04.21. 11:46:34

@karandash: Breivik egy gyáva szar, ergo ötszáz éve is egy gyáva szar lett volna. Ahogy a norvég kommandósok megérkeztek a szigetre, első felszólításra eldobta a fegyvereit és megadta magát.
Külvilágtól elzárt helyen pánikba esett fegyvertelen tinédzsereket halomra lőni nem valami nagy kunszt.

2016.04.21. 12:20:54

- olvassátok el a figura írását.
- a gyáva=túlélő
- tömeggyilkos és mégis királykodik, elgondolkodtató

publicintelligence.net/anders-behring-breiviks-complete-manifesto-2083-a-european-declaration-of-independence/

nem igazat adok neki hanem figyelmet, szóval ha lehet ne válaszolj.

grafjeno 2016.04.21. 12:24:18

...rablógyilkosnak brevikféléknek kínai munkatábor élete végéig..na onnan próbáljon megszökni...

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2016.04.21. 13:29:25

@karandash: "500 éve Breivik egy kicsit brutális hős lett volna"

Ez a régimódi "hős" FEGYVERTELEN NORVÉG GYEREKEK tucatjait mészárolta le egy nyári táborban, nem pedig állig felfegyverkezett gonosz muszlim terroristákkal vette fel a terepen a harcot mint valami EuroRambo.

Én inkább azon gondolkodtam el, mit csináltak volna ezer éve a norvég vikingek egy társukkal, aki bekattanva elkezdi lemészárolni a saját népük gyermekeit...

bispora 2016.04.21. 13:32:42

@rajcsányi.gellért (ergé):
A bevándorló gyerekek mitől lennének "saját népük gyerekei"? Pont ez Breivik motivációja: a sajátot különböztette meg az idegentől.

Conchobar 2016.04.21. 13:44:29

@rajcsányi.gellért (ergé): "Én inkább azon gondolkodtam el, mit csináltak volna ezer éve a norvég vikingek egy társukkal, aki bekattanva elkezdi lemészárolni a saját népük gyermekeit..." - Egyszerűen csak levágták volna (a legyilkolt gyerek apja). Egyrészt a vikingek között is voltak belháborúk (pl.Széphajú Harald a kardjával egyesítette Norvégiát), másrészt a középkorban a gyerek nem élvezett olyan kitüntetett szerepet, mint manapság

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2016.04.21. 13:45:47

@bispora: az azért megvan, hogy nem bevándorlókat gyilkolászott, hanem hétköznapi norvég gyerekeket?

bispora 2016.04.21. 14:03:25

@rajcsányi.gellért (ergé):
OK, a képről látszik, hogy legalább tízen nem "norvég" származásúak- tehát nem teljesen igaz amit mondasz és az sem amit én, valóban vegyesen voltak.

Igaz, a tömeggyilkos saját állítása szerint nem származási alapon mérlegelt:

"Breivik közölte, hogy szerinte áldozatai nem voltak ártatlanok. A lemészárolt fiatalok a Norvég Munkáspárt ifjúsági szervezetének tagjai voltak, akik a gyilkos szerint „nem ártatlan gyerekek”, hiszen aktívan dolgoztak a multikulturális értékek fenntartásáért."

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2016.04.21. 14:06:47

@bispora: mesélj még, a színes bőrű áldozatai megérdemelték a lemészárlást, vagy jobban megérdemelték mint az árja norvég gyerekek?

Conchobar 2016.04.21. 14:30:20

@rajcsányi.gellért (ergé): " mesélj még, a színes bőrű áldozatai megérdemelték a lemészárlást" - Fölösleges olyasmit a szájába adni, amit (az írásából következően) ő nem akart mondani. Az ő írásában csak az van benne, hogy a 'színesbőrű gyerekek', nem a 'mi norvég' gyerekeink, ő miattuk aligha sír őszintén a szűkehajú norvég

bispora 2016.04.21. 14:52:42

@rajcsányi.gellért (ergé):
Nézd, te állítottál valamit: "aki bekattanva elkezdi lemészárolni a saját népük gyermekeit..."
Ami nem igaz két szempontból sem:
1. az áldozatok között 10-14% ban bevándorló gyerekek is voltak
2. a multikultit erőltető norvég munkáspárt fiatal aktivistái voltak

Ami Breivik szemében: 1-idegen, 2-áruló= nem a nemzethez tartozó.

Én is a te véleményeden voltam Breivik ügyben egészen tavaly nyárig, mikor kibontakozott teljes egészében merre vezeti Európát liberális elitje. Azóta kicsit árnyaltabbnak látom Breivik szerepét. Amit a tárgyalásán mondott- szerintem Te is leírtad az elmúlt egy évben :

"A tárgyalás második napján felolvashatta a beszédét, melyben a liberálisokat és a multikulturalizmus híveit támadja, és azt állítja, hogy őt és társait a liberálisok "másodrendű polgároknak" tekintik. Szerinte senki nem kérdezte meg a népét arról, hogy multikulturális nemzet akar-e lenni, most pedig már fennáll a veszélye, hogy kisebbséggé válnak a saját hazájukban. Azt állítja, hogy a norvég etnikai csoport elpusztítása ellen harcolt, és ezt nem tekintheti senki törvénytelennek."

És akkor a válasz a pátoszos kérdésedre: természetesen senki sem érdemel halált, bőrszíntől függetlenül- beengedni nem szabad integrációra alkalmatlan idegent nagy számban és akkor nemzetmentő őrültekre sem lesz szükség.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2016.04.21. 15:15:46

ki ez a faszi a cigányszaddamhoz képest? :)

2016.04.21. 15:20:21

@bispora:

te már tavalyelőtt is rasszista voltál, eugenikus marhaságaid felejthetetlen perceket okoztak.

bispora 2016.04.21. 15:32:38

@kérem vigyázzanak, a rácsok záródnak!:
Örülök, hogy jól szórakoztál- mit is mondtam konkrétan?

2016.04.21. 15:49:32

@bispora:

semmi baj, csak fentebb ezt írtad:

>>... egészen tavaly nyárig, mikor kibontakozott teljes egészében
>>merre vezeti Európát liberális elitje.

csakhogy te már előtte is náci voltál, (amivel nekem semmi bajom), csak akkor még vak most meg látó, amivel megint semmi baj, csak ....., érted nem?, nyugi nem nevetek, nem én.

migráncsügyben úgy gondolom rosszul teszed fel a kérdést, aztán a válasz meg persze hogy nem stimmel.

Tehéntőgy 2016.04.21. 16:23:19

@rajcsányi.gellért (ergé): Az ilyen Breivik-féle alakokat (mivel ha nem fogadták el a vérváltságra való anyagi ajánlatokat az áldozatok rokonai, az a vérbosszút jelentette, utána viszont a kinyírt gyilkos rendszerint kiterjedt rokonsága ugyancsak vérbosszúra formálhatott volna igényt) a viking közösségek általában igyekeztek gyorsan száműzni - ez volt a viking gyarmatosítás számos indítóoka (túlszaporodás stb.) közül az egyik: a legkegyetlenebb bűnözőknek mindig le kellett lépniük valahová messze.

Herr Stacheldraht Leger 2016.04.21. 17:29:31

hála a jó égnek focisztánban ilyesmi kizárt. hisz nemhogy a breivikeket, hanem a norvég civileket is előveszi a rendőrség időben... sose lehessen tudni ezekkel a skandinávokkal.

bispora 2016.04.21. 17:53:16

@kérem vigyázzanak, a rácsok záródnak!:

Nem szeretek bekattantakkal beszélgetni, de itt kemény szavak hangoztak el.
Az ugye megvan, hogy az eugenika úgy istenigazában Amerikából indult a múlt század tízes éveiben és olyan ország volt az egyik utolsó mohikán ebben itt Európában mint a Svédek- ahol még a hetvenes években is sterilizáltak cigány nőket gyenge intellektus alapján. Nos ezek nem náci rezsimek voltak, amivel azt szeretném jelezni a nácizmus nem kizárólagos birtokosa ennek az irányzatnak. Szóval a nácit nem érzem jogosnak ellentétben a rasszista címkével. Én valóban definíciószerűen rasszista vagyok, hiszen meg vagyok győződve arról, hogy endogám humán populációk tulajdonságai között genetika által vezérelt különbségek vannak. A kurucinfós alaptípussal szemben azonban én ezt az állítást peer review tudományos publikációkkal simán alá tudom támasztani.
Ezért még egyszer kérdezném, min mulatott oly önfeledten eugenika és bispora kapcsán- mert élek a gyanúperrel, hogy ez a vidámság egy egaliter lélek tudatlanságból fakadó torz vigyora lehetett.

Az elmúlt évben kibontakozó, képességtelen muszlim milliók Európába áramlását jelentő irdatlan migrációs hullámról sem én- se senki más nem is álmodott két évvel ezelőtt. Minek kell faszságokat írni?

Sir Galád 2016.04.21. 18:09:32

Ez tényleg nagyon kemény...

InTheGajd 2016.04.21. 19:11:38

@Steve the Great: Szerintem is az! A cím meg félrevezető. Kvázi írhatnám azt is akkor, hogy a"Aki legálisan offshorozni akar az legyen fideszes politikus!".

homoródkarácsonyfalváért 2016.04.21. 19:41:41

@rajcsányi.gellért (ergé): Magam már halottam olyan országról, ahol hősnek számítottak azok a katonák, akik az övezetben civileket bombáztak. Igaz, az csak rokon nép, egy másik vallással.

Szindbad 2016.04.21. 20:19:05

Jogszolgáltatás van, nem morális igazságszolgáltatás. Még mindig jobb, mint azok a helyek, ahol fordítva van, mint pl. a baltás gyilkos esetében.

I_Isti 2016.04.21. 21:32:43

@Szindbad: 95 napnyi "börtönt" ér egy emberélet?

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2016.04.21. 21:49:11

@bbjnick: Azért szokás műanyag evőeszközöket adni a börtönben, mert azzal az elítélt nem tud kárt tenni magában és zárkatársaiban. (ellentétben a fém késsel, villával, vagy kanállal, amit a cella falán ki tud élesíteni)
Egyébként halálbüntetés-pártiként szerinted miért tényleges ésletfogytot és nem halálbüntetést érdemelne?

Szindbad 2016.04.21. 22:13:01

@I_Isti: Attól függ, ugye, háborúban kitüntetést kapsz emberéletért.

Berivik estében nem tudom. Olyan, mintha ezek az ítéletek azt sugallnák, hogy a társadalom nem akarja megbüntetni. Szerintem ezt fel fogja morzsolni az elméjét. Gondolj bele, elkövetsz valami irtózatos bűnt, és folyamatosan tisztában vagy azzal, hogy nem kapod meg a méltó büntetést érte. Nem lesz feloldozás. Ezért a saját lelkiismereted lesz az, ami lassan felőröl. Elég durva büntetés ez, úgy élni, hogy tisztában vagy azzal, hogy sosem bűnhődsz meg a bűneidért.

2016.04.21. 22:19:22

@Szindbad:

posterboy, ha kinyírták volna elfelejtik.
így kiválóan lehet hergelni vele, a propagandának is van rendszeres témája,

holokauszt, mert ma még nem volt.

2016.04.21. 22:56:53

@Herr Stacheldraht Leger:

feszültnek tűnsz, matyizol te rendesen?

na itt van még egy: holocaust

bispora 2016.04.21. 23:01:48

@Szindbad:
Szerintem rossz nyomon vagy. Breivik nem egy nyomorult gyilkos személyiségjegyeit mutatja, hanem egy forradalmárét. Így nem Raszkolnyikov hanem Mandela a lelki megfelelője. Őt meg ugye 27 év börtön sem törte meg...

Herr Stacheldraht Leger 2016.04.21. 23:06:02

@bispora: forradalmárok (bármi is legyen az ügyük és módszerük) nem egyszemélyes akcióban kezdenek felforgatásba

Szindbad 2016.04.21. 23:21:33

@bispora: A videón nem tűnik forradalmárnak. 5 évet töltött börtönben eddig, és nem látszik nagyon elszántnak, csak egy erőtlen náci karlendítésre futotta.

bispora 2016.04.22. 00:08:59

@Herr Stacheldraht Leger:
Érezhette ezt Breivik is, mert halucinált magának egy komplett szerbevezetet:

"In his manifesto and during interrogation, Breivik claimed membership in an "international Christian military order", which he calls the new Pauperes commilitones Christi Templique Solomonici (PCCTS, Knights Templar). According to Breivik, the order was established as an "anti-Jihad crusader-organisation" that "fights" against "Islamic suppression" in London in April 2002 by nine men: two Englishmen, a Frenchman, a German, a Dutchman, a Greek, a Russian, a Norwegian (apparently Breivik), and a Serb (supposedly the initiator, not present, but represented by Breivik). The compendium gives a "2008 estimate" that there are between 15 and 80 "Justiciar Knights" in Western Europe, and an unknown number of civilian members, and Breivik expects the order to take political and military control of Western Europe.
Breivik gives his own code name in the organisation as Sigurd and that of his assigned "mentor" as Richard, after the twelfth-century crusaders and kings Sigurd Jorsalfar of Norway and Richard the Lionheart of England. He calls himself a one-man cell of this organisation, and claims that the group has several other cells in Western countries, including two more in Norway. On 2 August 2011 Breivik offered to provide information about these cells, but on unrealistic preconditions."

Mondjuk 2007-ig a norvég szabadkőműveseket erősítette, meg 2011-ig a Norwegian Defence Leauge (NDL- iszlám és bevándorllás ellenes társaság) tagja volt és ezek már tények, nem írói munkásságának a részei.

bispora 2016.04.22. 00:16:15

@Szindbad:
Mandela sem tűnt annak, kicsit lelassult mire szabadult. Breiviknél a többi rabbal történő érintkezés tilalma az ami hosszútávon személyiségromboló- nem igen tud kommunikálni. Bár ha a TV-jén követte a migránsmizériát, az lelkileg biztosan erősítette.
Az lenne érdekes kérdés, vajon a cselekedete volt -e bármilyen hatással Norvégia migrációs politikájára? Az nyilván látszik, hogy a norvégok nem a svédeket követik, jóval pragmatikusabb a menekültprogramjuk.

Bell & Sebastian 2016.04.22. 00:37:24

@bbjnick: Hej, azok a régi szép idők, amikor még elég volt 1 db. Palmét eliminálni ahhoz, hogy valamiféle javulás következzen be egy társadolom elmeállapotában.

Az őrület kiteljesedésével arányosan egyre eszementebb ellenreakciókkal kell számolni.

A magányos merénylő az egyetlen, akire nincsen semmilyen ellenszer. Nem hiszem el, hogy egy tömeggyilkost a libsi-bolsi emberjogizmus élete végéig pátyolgat - többek között áldozatai rokonainak őréin (hacsek nem heeringben adóznak).

Perverz egy népség lehet, amelyik ilyesmikre gerjed, mint például a ballib agymosó- és átnevelő ifjúsági táborok. Sztálinjugend, vagy mifene.

Ha John Lemminget ifjúságrontásért kínálták meg egy fél doboz harmincnyolcassal a Dakota bérház előtt (amiben azért volt némi logika), akkor ez a barom alaposan eltévesztette a házszámot.

Bell & Sebastian 2016.04.22. 00:46:12

@bispora: A korszellem kutatóintézetek lámpásaiból szabadul ki, élénk dörzsölgetés hatására. A Tavistock és kapcsolt részei az emberek többsége számára homályzóna, pedig onnan szabadul ki minden dögvész Adolf óta.

Na, ott érdemes lenne egy szétlövést rendezni, legalább tudnák, hogy mire föl.

Bell & Sebastian 2016.04.22. 00:51:17

@rajcsányi.gellért (ergé): Ja bazmeg, hétköznapi gyerekeket. Orvos, az látott?

2016.04.22. 02:46:56

@rajcsányi.gellért (ergé): a vikingek az árulókat nem tűrték meg maguk közt. A norvég munkáspárt multikultit éltető fiataljai nem tartoztak abba a "törzsbe", amibe Breivik, teljesen ellenséges szellemi "törzset" alkottak. A viking klánok is gyilkolászták, erőszakolták egymást. Breivik vikingnek vagy kereszteslovagnak képzelte magát, aki a hódítók ellen harcol. A hódító mohamedánok segítői meg a munkáspárti, szélbalos, ballib pártok.

A keresztények is szépen bántak ám az ellenfeleikkel. A szeretetvallás nevében gyerekek fülébe ólmot öntöttek, kiherélték őket, a felnégyelés is bevált.

Én nem azt mondom, hogy Breivik jól tette, csak azt, hogy a saját szemszögéből igaza van. A saját elmebetegségében koherens rendszer van. Így érthető a tette, ami persze a 21. században jogszerűtlen, elítélendő, de ő lélekben kb a 11. században él, ahol az ellenséges klán lemészárlása teljesen normális ügymenet. Azok a balos fiatalok nem az ő klánjához tartoztak, hanem árulók voltak. A mohamedánok ma is pont úgy gondolkodnak, mint 1000 éve. Nem az egyes mohamedán emberek, mert egy iráni újgazdag vagy marokkói csóró gyerek például simán szeretne nyugaton élni és szőke nőket dugni, hanem mint vallás, közösség a mohamedánok ma is ugyanabban a Koránban hisznek. Pont úgy meg akarják hódítani Európát, teleszülni, pont úgy mohamedánná akarnak tenni minden országot. És jó úton haladnak. Most nem karóbahúzó Vlad meg a teljesen egzaltált vallási fanatikus Kapisztrán János áll velük szemben, hanem a Willkommenskulturba belebuzult európai fiatalok.

Elképzelem Breivik arcát, ahogy olvassa a híreket: mohamedán betolakodók Európa peremén, Iszlám Állam Líbiától Nigérián át Szíriáig, Irakig, Afganisztánig, kerítésépítés Európában. A törökök mind a 75 millióan araszolnak az EU tagság felé, ha lassan is, legyilkolt emberek Párizsban, Brüsszelben, nemi erőszakhullám. Szerintem Breivik hátradől és bólogat: basszameg, igazam volt, ezek a firkászok meg őrültnek neveztek. És hörpint egyet a Starbucks Frappuccinojából. Az események őt igazolták. Ha a börtönpszichológus elbeszélget vele, nem fogja tudni meggyőzni Breiviket, hogy téveszméi vannak. Breivik csak odanyújtja neki az aznapi újságot és ha az nem egy széthazudott szélbalos napilap, akkor a hírek őt igazolják. Nem mentik fel, de a motivációját érthetővé teszik.

2016.04.22. 02:54:34

@Tehéntőgy: nyilván azért dobta el a fegyverét, mert nem akart meghalni. Ez érthető. Ha mondjuk az Iszlám Állam fanatikusai állnak vele szemben, akkor valószínűleg nem dobta volna el a fegyverét, mert utána egy tompa késsel levágják a fejét.

Azok a fegyvertelen gyerekek a szemében egy csomó áruló volt. A vikingek vagy a keresztes lovagok se nagyon pátyolgatták az árulókat. Breivik meg elhitte, hogy ő a középkorban él és ez a dolgok rendezésének módja.

Tehéntőgy 2016.04.22. 08:50:34

@karandash: Persze hogy azért dobta el, mert gyáva volt annyira, hogy meghalni azért nem akart. De innentől bukik az, hogy ő valamiféle régivágású harcos lenne, aki rossz korban született. Nem az. Miféle harcos az, aki halomra henteli a védekezésképtelen emberek tucatjait, majd az első valódi katonának megadja magát? Ugyan.
Az meg, hogy a zavarodott eszmerendszere szerint ki meg mi volt áruló, tökéletesen érdektelen (Vidkun Quislinget is csodálja, pedig a "Norvégia árulója" szókapcsolatra ő szokott lenni a kézenfekvő megoldás). A saját eszmerendszerük szerint a Manson-család gyilkosságai is tökéletesen igazolhatóak voltak.

Bell & Sebastian 2016.04.22. 10:05:35

@karandash: Most megy most egy sorozat Morgan Freeman -nel, aki egy mérsékelten okos, amcsi fekete, amiben a vallásokat járja körül, de nagyon public relation és political correctness hangszerelésben, ezért mondhatni, se füle se farka az egésznek.

No, a többség annyit tud Breivikről, mint ez a Szabadember (karika a fülében) Istenről. Jó kerekítéssel: semmit.

@Tehéntőgy: Úgy ám, Hitler is elmebeteg őrült volt, így már csak úgy 100 millió követőjére kellene egyenként magyarázatot találnod.

Jean Sol Partre 2016.04.22. 10:47:49

@Bell & Sebastian: "így már csak úgy 100 millió követőjére kellene egyenként magyarázatot találnod."

ők mind egyenként elmebeteg őrültek voltak

2016.04.22. 11:24:59

@Bell & Sebastian:

nem volt más választásuk, miután a zsidók háborút indítottak ellenük.

itt van mégegyszer időrendi sorban:

1933 március 24-én a zsidó hadüzenet:

truthforgermans.com/wp-content/uploads/Judea-Declares-War.jpg

a válasz két héttel későbbi, mert a zsidók elutasították a tárgyalásos rendezést, a németeknek nem hagytak más kiutat.

1933 április 7. az első zsidóellenes törvény.

lehet végigmenni a holotudomány oldlain, mindegyik elfelejtkezik hogy ők mint a "nemzetközi zsidóság" indították a háborút.

www.holocaustresearchproject.org/holoprelude/index.html
www.holocaustchronicle.org/StaticPages/53.html

van még sokszáz, előre.

#igazságotanémeteknek.

truthforgermans.com/?cat=447

(a link egyedi átjáró, ha nem tudod megnyitni, majd adok másikat)

2016.04.22. 11:34:20

@Jean Sol Partre: persze, százmillió őrült Hitler mögött, aztán 1945 májusában mind egyszerre meggyógyult és onnantól rendes polgárok lettek, vagy egy másik elmebajt szereztek bed, a kommunizmust... Hogyne.

@Tehéntőgy: meghalni az öngyilkosok meg a mártírok akarnak. Mohamedánoknál bevett szokás az öngyilkos merénylet. Breivik nem mohamedán, nem gondolom, hogy öngyilkos hajlamai lettek volna az elkövetéskor, azzal meg, hogy élete végéig sitten ül majd, nagyobb mártírnak gondolja magát és páholyból nézheti a fejleményeket, ahogy hömpölyögnek a mohamedán tömegek Európa felé. Ő ott a börtönben nagyobb biztonságban van a mohamedánoktól, mint mondjuk egy random utas a párizsi metrón vagy egy kávézó pincére Marseille-ben vagy egy sétáló nő Berlinben.

Ha Breivik öngyilkos merénylő akart volna lenni, akkor szépen felrobbantja magát vagy a lövöldözés végét főbe lövi magát. A pasas nem komplett, de nem öngyilkos hajlamú. Szerintem ha akarja bármikor fel is kötheti magát a börtönben. De egyelőre nem akarja.

Egyelőre nem úgy néz ki, hogy Európa elgondolkodott volna azon, hogy Breivik kétségtelenül szörnyű bűntettével mi ellen foglalt állást. Igen, Breivik nem normális, azt hiszi ő egy kereszteslovag, de egy teljesen lökött ember is láthat helyesen bizonyos dolgokat. A törött óra is a pontos időt mutatja napjában kétszer.
A mohamedán invázió folytatódik és a szélsőbal ezt nem csak hogy ünnepli, de tevékenyen segíti is. A "béke vallása" meg az utóbbi időben Európában és a Közel-Keleten is bizonyítja, hogy mennyire hűek a vallásalapítójuk életművéhez.

Ilyen fejlemények után elég nehéz lesz meggyőzni Breiviket, hogy csak a labilis elmeállapota miatt vizionált mohamedán kontinensfoglalókat, Európát eláruló baloldaliakat.

Jean Sol Partre 2016.04.22. 11:37:00

@karandash: minden ember potenciális pszichopata tömeggyilkos

lifecracker 2016.04.22. 12:58:28

Engedjek szabadom azonnal, hadd folytassa amit elkezdett. A balos fergek irtasat.

bispora 2016.04.22. 13:08:17

@karandash:
Nem vagy egyedül a gondolataiddal. Pár éve óriási botrány volt a franciáknál, mert Richard Millet a Gallimard kiadó szerkesztője nem a mainstream-nek megfelelően diszkuttálta a Breivik-mészárlást. A norvég állam felelősségét hangsúlyozta a cselekményben, hiszen parttalan bevándorláspolitikájával szinte kiprovokálta azt. Ennél még tovább is ment a szerző, mert a Breivik-mészárlást esztétikai szinten elemezte: "aesthetic, formal perfection in their literary dimension... the killings were without a doubt what Norway deserves.”

Amikor szinte mindenki belerúgott, akkor meg minden mindegy alapon még rá tett egy lapáttal a francia metrón látható etnikai viszonyokra utalva:
"Is it normal that on any given day mine should be the only white face on a station platform?”

Sieg 2016.04.22. 15:46:24

Ha kenyéren és vízen tartanák egy sötét zárkában, attól nem lenne kevesebb őrült náci tömeggyilkos-palánta, legfeljebb mártírrá minősülne a hasonszőrű idióták között (ha pl. kivégezték volna, akkor meg biztos).
Egy áldozata sem támadna fel.

Viszont ha áthágnák a jogállam korlátait, azzal éppen ő győzne. A jog lehet, hogy túl enyhe, de nem az a megoldás, hogy megkerüljük, hanem hogy megváltoztatjuk.

Ebbe Európa halálát vizonálni egy kicsit erős. Ha az ő reintegrációra törekvő jogrendszerük és büntetési rendszerük hatástalan volna, akkor nem lenne sokkal alacsonyabb a bűnözési ráta, mint a keménykedő jogrendszerű országokban. Még ha sokan azt hiszik, hogy ettől lesz egy társadalom "erős".

Tehéntőgy 2016.04.22. 16:43:05

@karandash: Miért kéne Breiviket bármiről is meggyőzni? Ayn Rand szaraitól a skandináv neopogányságig minden van a világképében, körülbelül olyan színvonalú az egész, manifesztumostul-mindenestül mint amit hisztis kamaszfiúk körmölnek össze. Mansonnak sem próbálták elmagyarázni, miért nem jó ötlet Helter Skelterben meg faji polgárháború kirobbantásában utazni.
@Bell & Sebastian: Egészen félelmetes, hogy magát a konstans delírium tremense milyen ugrásokra teszi képessé.

Kelly és a szexi dög 2016.04.22. 16:54:19

@rajcsányi.gellért (ergé): baloldali tábor volt - érthető ha nem tetszett egy nácinak...

Hívő hitetlen 2016.04.22. 22:40:50

Senki nem vette a fáradságot, hogy utánanézzen a tényeknek: a norvég bíróság egyetlen pontban adott igazat Breiviknek, nevezetesen abban, hogy embertelen büntetés, hogy már ötödik éve magánzárkában van. Szó nincs műanyagvilláról és egyéb baromságokról.

Bell & Sebastian 2016.04.23. 00:01:11

@kérem vigyázzanak, a rácsok záródnak!: Hát igen, kissé túlmutat a szokásos nácik / partizánok világlátáson, de a mai állapot 70 év kitartó agymosás eredménye, már az apáink apáinak apjának is ezzel mosták, amit most engedelmesen visszaböfög 99 százalék, hiszen még tv. is van róla.

Oszt egyszer majd jön egy csávó, aki csak lő és semmit nem kérdez.

2016.04.23. 02:59:51

@Tehéntőgy: ha a hisztis kamaszfiúk kiborulnak valamitől, akkor az nem azt jelenti, hogy az általuk sérelmezett probléma nem valós, csak hogy nem tudják kifejezni magukat artikuláltan. A Hitler apóra szavazó, vele masírozó németek se tudtak jobban érvelni, pedig az általuk sérelmezett dolgok relevánsak voltak. A versailles-i békediktátumok, a weimari köztársaság válsága, munkanélküliség stb. Azért lenne jó érvelni megtanítani az embereket, hogy ne nyúljanak fegyverhez, csak a végső esetben. Meg az is jó lenne, ha a ballib véleményterror nem söpörné le fasizmust fröcsögve, ajvékolva az európaiak aggodalmait az asztalról, mert ha így tesznek, az európaiak elkeseredett lépéseket fognak tenni. Ha eleve alembernek nyilvánítasz valakit a véleménye miatt, akkor kitaszítod a vita köreiből, így marginalizálódik, semmi más útja nem marad, csak a terror vagy az interneten trollkodás.

Ezért kell meggyőzni embereket, hogy attól, hogy ők Európáért aggódnak, még nem alemberek. A terrorista módszer teszi őket bűnözővé, nem a gondolatok. Ja, hogy manapság már a gondolat se szabad? Köszi ballib, multikulti véleményterror!

Aki Breivik fogvatartási körülményei miatt veri a habot, az megreked a felszínnél. Ahogy a poszt írója is.

@Hívő hitetlen: igen, a poszt írója kifosott valamit, ami kurvajól hangzik, csak az ítélet nem erről szól. Meg nincs is feltétlenül vége az eljárásnak, még két szintet megjárhat az ügy Norvégiában, ha fellebbeznek, utána meg mehet Strassbourgba. És egy pontban adtak igazat eddig Breiviknek.

Eleve a poszt címe baromság.

"Jobb életre vágyik? Legyen tömeggyilkos!" - Breivik jelentősen rosszabbul él, mint a bűncselekmény előtti szabad életében. Ja, hogy ez a mostani börtönélete jobb, mint egy átlag magyar, kínai vagy orosz ember hétköznapjai? Az már nem Breivik vagy a norvégok hibája. Bárcsak az egész világ egy norvég börtön színvonalán élhetne! De vajon a világ államai miért tartják a "szabad" polgáraikat rosszabb sorban, mint a norvégok a rabjaikat?

Tehéntőgy 2016.04.23. 08:46:42

@kérem vigyázzanak, a rácsok záródnak!: @Bell & Sebastian: Ne legyenek már annál is retardáltabbak, mint általában. Attól, hogy a Daily Express hadüzenetnek nevezett a címlapján egy zsidó bojkottfelhívást, az még nem volt hadüzenet.
Emellett április 7. csak az a nap, amelyiken Hindenburg aláírta a Gesetz zur Wiederherstellung des Berufsbeamtentums végső változatát (a korábbit nem volt hajlandó), és így a törvény életbe lépett.
A bojkottfelhívás mellett azután döntöttek amerikai zsidó szervezetek, hogy a Reichstag elfogadta március 23-án a felhatalmazási törvényt, és ezzel Németországban teljessé vált a náci diktatúra.

pitcairn2 2016.04.23. 11:41:12

@Prof. William:

ja, minél több lőfegyver a tisztességes törvénytisztelő polgároknál, hogy rövidre zárhassák az efféle ámokfutásokat

(olcsó és hatékony megoldás, a vadnyugaton már a gyakorlatban is kipróbálták)

pitcairn2 2016.04.23. 11:41:57

@tébété:

a civilizációt ne keverd össze az un. jóléti állammal

pitcairn2 2016.04.23. 11:46:30

@Tehéntőgy:

a norvég kommandósokról kb. annyit, hogy a túlterhelt csónakjuk elsüllyedése után néhány turista mentette ki őket a vízből...

jobb lett volna néhány legálisan tartott lőfegyver a szigeten

pitcairn2 2016.04.23. 11:49:04

@Tehéntőgy:

ihol lennének a sziget előtt elsüllyedő "kommandósok"...

youtu.be/GvZ8ZIWsj_4?t=1856

Bell & Sebastian 2016.04.23. 13:10:45

@Tehéntőgy: Mit tagadjuk, Jeruzsálem (avagy a zsidó állam léte) központi kérdés, már vagy 2.000 éve.

Hogy csak a legutolsó, nagyobb henteléseket említsem: I.-II. VH, Krími Háború. A Mein Kampf mellé Hertzl főműve is odakívánkozik pótkötetként, csak míg az egyiket DDT -vel porozzuk-, a másikat tömjénnel füstöljük körbe.

A helyzet csak annyiban változott, hogy osztódással megduplázódott az Ígéret Földje, immáron Amerikát is lehet választani. A fősodor csak oda mutat, hogy átkergessék a maradékot az Atlantin.

_Mindent_ persze nem lehet megmagyarázni Júda oroszlánjának bőgésével (vagy Rothschildék pénzével), de szarvashiba lenne kihagyni mindkettőt a vektoralgebrából.

Magyarán: aki nácizik egyet, azt utána jogosan zsidózzák le, mivel a kettő csak együtt értelmezhető, egymás tükörképei.

Innen lehetne értékítélni, ha valakinek van még rá gusztusa, mindezek után. Mert a kettő között _semmilyen_ érdemi különbség nincsen, erkölcsi vonatkozásban. Vagy ha mégis, a véralgebrát Sztálin rendszere nyerte (szövetségeseivel) fölényesen, mondom ezt neked, mint cionista aktivistának, de csak a miheztartás végett! :)
süti beállítások módosítása