Szervezett hazugsággyárként működik a gyurcsányista propagandamédia
2016. február 12. írta: Stumpf András

Szervezett hazugsággyárként működik a gyurcsányista propagandamédia

nyugati_feny.JPG

Személyes sérelmekkel nem traktáljuk az olvasót. Főleg akkor nem, ha a karaktergyilkossági kísérlet a netszemét bűzlő legaljáról érkezik, névtelenül írt, össze-vissza hazudozó blogbejegyzés formájában. 

Itt is csak a kiinduló pont személyes. Az ok. Eddig ugyanis nem jutott el az ingerküszöbömig a Nyugati Fény nevű blog, minthogy azonban a héten címlapjukra kerültem, egy kedves olvasónk felhívta a figyelmem erre az ízléses termékre. Óriási élmény volt. A „Szervezett hazugsággyárként működik a fideszes propagandamédia” című cikkből például megtudhattam, hogy Bayer Zsolttal és Bencsik Andrással együtt ennek a szervezett hazugsággyárnak a munkása vagyok, „a Fidesz nyikhaj propagandistája”, aki szegény embereken, éhező gyerekeken gúnyolódik, valamit az „újságírás” legalja. Olyan mélyre az emberalattiságban ráadásul még Bayer Zsolt sem merészkedik, mint én. „De Stumpf Andrásnak nyilván nem voltak erkölcsi aggályai, hogy ilyen gyalázatos módon szolgálja ki a Fideszt.”

A névtelen szerző idéz is tőlem néhány sort ebből a cikkemből, amelyben ugyan semmiféle gúnyolódás nincs sem szegény embereken, sem gyerekeken, de hogy olvasni, szöveget értelmezni nem képes a szegény névtelen, az legyen az ő baja. Nyilván nem véletlenül nincs neve neki. Mégis, ekkor már érdekelni kezdett, hogy az anyja mégis milyet adott neki. Mert nyilván adott. 

S ahol a szükség, ott a segítség! Nem is akárki: maga Szigetvári Vikto. Amint a PestiSrácok kiszúrta, Szigetvári már tavaly lerántotta a leplet a blog készítőiről, de most ráleltem az Együtt vezérének február 3-i Facebook-bejegyzésére is, ami igazi kulisszatitkokkal szolgál a kortárs baloldali elit mindennapjaiból:

„Amikor Juhász Péter barátommal közösen találkoztunk Gyurcsány Ferenccel, és megkértük, ne az asztal alatt rugdosódjanak, hanem nyíltan mondják el a véleményüket, ne névtelen blogokon, akkor a pártelnök elismerte, hogy a párt kommunikációs teamje irányítja a Nyugati Fényt és az Európa Kávézót is. Még találkozót is szervezett nekem Mandula Viktorral, aki Vágó István és Gréczy Zsolt mellett írja ezen blogokat. Mandula Viktor azt ajánlotta a megbeszélésen, hogy ha az Együtt nem kritizálja Gyurcsányt, akkor a blogok is felhagynak a névtelen gyalázkodással. A találkozó gyors véget ért.”

Azaz? Szervezett hazugsággyárként működik a DK-s propagandamédia! Kész. Végem. (Szmájli, szmájli, szmálji.)

A fideszes karaktergyilkolászásra létrehozott oldal, a 888.hu is betámadott már persze, mondjuk itt és itt. Ott sem vállalta a nevét, arcát a bátor és okos körmölő. Mégis, egy fokkal azért a 888 is tisztességesebb a DK-s hazugsággyárnál. Ott legalább G. Fodor Gábor látható. A DK-nál senki. Szigetvári Viktortól kell megtudnom, hogy vagy a nagyszerű Vágó István, esetleg a páratlan Gréczy Zsolt, netán mégis inkább (...uhhh, róla még jelző sem jut eszembe) Mandula Viktor felel a döcögős sorokért! (Mandula egyébként a nyitókép bal oldalán látható. A montázs a PestiSrácok kitűnő munkája.) A DK-s oldalon, ellentétben a 888-cal, még főszerkesztő sincs megjelölve, akin számon lehetne kérni a baromságokat. Elméletileg legalább. Ha kedvem lenne hozzá valamiért.

Persze nem lenne. Prímán elszórakozom, amikor kormány- és DK-s heccoldalak egyszerre gyalázgatnak, az viszont közérdekű, hogy a kedves olvasó is tudjon róla, miféle blog ez, ki szerkeszti és miért. Hogy épp olyan hiteles és megbízható, amilyen maga Gyurcsány Ferenc, netán azok a lájkvadász kamuoldalak, amelyek időről-időre felkapják a legképtelenebb híreket.

Például azt, hogy meghalt Vágó István.  

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr98384688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steve the Great 2016.02.12. 17:42:56

Na ez egy igazán jól sikerült leleplezés.

De miután ilyen szépen megtisztult a propaganda- és heccmédia ellenzéki része, azért néhanapján foglalkozzunk a kormányközeli propaganda- és heccmédiával is (közmédia, 888, pestisrácok, tv2- különös tekintettel az valakinek igen jövedelmező reklámértékesítésekkel).

Steve the Great 2016.02.12. 17:43:44

@Steve the Great: A jobboldali sávra pillantottam és látom, a tutiblogról el is feledkeztem.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.02.12. 17:48:56

Szervezett hazugsággyárként működik az orbánista propagandamédia.

Miután ezt már a bíróság is kimondta, erről mikor lesz itt cikk?:))

Herr Stacheldraht Leger 2016.02.12. 17:56:01

a hazugsággyár rovatban Tarr Péter vezércommentje szükségeltetik

Robinzon Kurzor 2016.02.12. 18:06:52

Ez egy poszt?
Stumpf hisztije, mert csúnyát írt róla egy huszadrangú DK-s blog?

Herr Stacheldraht Leger 2016.02.12. 18:38:28

@Robinzon Kurzor:

örülj neki.

ÁrpiArmy vs. FletóForsz

a közönség ezekért a pillanatokért nyitja ki a netet

2016.02.12. 18:51:17

Pénteki "kis színes" a sok mélyenszántó elemzés közötti lazuláshoz.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.12. 18:54:59

A Nyugati Fény "blog" az egyik legkeményebben cenzúrázott a blog.hu-n. Kizárólag trágár ellenvéleményeknek van ott esélyük.

Azt viszont nem tratom gondnak, hogy Gyurcsány manipulál. Ő egy politikus, s minden politikusnak ez a dolga.

Vágó meg pont illik Gyurcsányhoz, nem véletlenül akkora haverok. Vágó még amolyan régivágású liberális, aki képtelen feldolgozni, hogy a világ legnagyobb része nem azt gondolja a dolgokról, amit ő, neki ez alapból fasizmus. Az igazi szabadság ezeknek azt jelenti: szabad azt mondani, amit szabad.

Szerencsére ez a faj kihalóban van már egész Európában. Sőt immár az USA-ban is elkezdődött mindez.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.12. 18:56:20

@Steve the Great:

Kell az ellensúly. A liberális médiák mögött ott a háttérhatalom, a maga korlátlan pénzével. De a humanist médiák mögött nincs pénz.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.12. 18:58:21

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

A fideszes médiák természetesen szintén csúsztatnak és manipulálnak, ezt értelmes ember nem is tagadja. Dehát így is jobb, mintha csak ballib médiák lennének. Ez ahelyzet hatalmas paradoxona: pénz kell a médiavilágban, de a nagy pénzek szinte csak az egyik oldal, a liberók mögött állnak.

Szindbad 2016.02.12. 19:02:47

lol. Most már legalább tudjátok, hogy milyen ez, amikor nem ti adjátok, hanem ti kapjátok.

hívőlélek 2016.02.12. 19:13:33

Szervezett és közpénzből fizetett hazugság gyárakról mikor ír S. András? ...lásd mint pl a Mandíner! Okos ember aki hallgat .... de te szószátyárkodsz Stumpf andrás.

GNDL 2016.02.12. 19:24:16

Gigászok harca ez, basszátok meg... :)

De ha az elmúlt két évtizedben csak tized annyit foglalkozott volna a posztkommunista Fidesz-MSZP és korrupt talpnyalóik az egészségüggyel, az oktatással, a gazdaság versenyképességével, mint egymás hajának cibálásával és ezzel a kibaszott cirkusszal, akkor ma egészen biztosan nagyságrendekkel jobban állnánk ezeken a területeken...

Ha már jól láthatóan nincs kedvetek befejezni ezt a hajtépést, akkor nem tennétek meg, hogy inkább ti húztok el francba az országból, és ne a családtagjaimnak vagy barátaimnak, főleg ne nekem kelljen mennünk miattatok?!

Tata86 2016.02.12. 19:58:28

Hát ezt most jól megmutattad nekik! Nem lennék a helyükben.

Sas nem kapkod a legyek után...

Bell & Sebastian 2016.02.12. 20:24:40

A múlt ködébe veszett, progresszív, államigazgatási mesterfogás volt a kasztrálás, amit egymástól függetlenül fedezett fel Kelet és Nyugat, azon, földönkívüli jelenség előidézése céljából, hogy zavartalanul koncentrálhasson a munkájára, ami az államigazgatás ez esetben, az. akit nem hajtanak hívságos vágyak, például a hús vétke, ami ebben az esetben pont nem a disznóhús zabálás Nagypénteken, figyelemmel arra, hogy ezek a forróvérű mediterránok éppenséggel a teveszar őshazájából látogattak hozzánk és tartózkodnak itt ideiglenesen végleg, amíg csak teveszarrá nem változtatja vissza őket a rusnya, keleti boszorkány, ha már a böszörményi bicska indokolatlanul elkerülte aszott herezacskójukat. No meg, nem is államot igazgatnak, hanem gondolatszerelők valának ők, tevékeny bányásztörpéi a megtévesztésnek, hazudozásnak vádaskodásnak, a Nemzet kifosztása és sírgödörbe taszajtása céljából, idegen hatalmak érdekében.

György Fekete szellemét idézem, most gyere elő a sötétből!

Gyuri, baszd mekk, intézzed már el nekem, hogy ezeket ne hívják többet a tévébe, kapcsolja ki nekik a TEK az internetet, tegyenek rájuk nyomkövetőt, arra egy drónt rakétával és zárja ki őket a neológ gyülekezet.

Mert mindig abból van a baj, ha valaki nem dolgozik, meg abból is, ha mások ezt szóvá teszik. Legutóbb is akkora balhé lett, hogy azóta is több generáció Ungváry élt meg úri módon, csak egyetlen szeletkéjének feldolgozásából és újra meg újraértelmezéséből, attól függően, éppen honnan dörrent el a kos szarvának szellenete, ami kerülendő, mert dupla birtokos eset.

Ezeknek már megint kéne egy fincsi tanácsköztársaság, önfeledt akasztgatással. Háromnegyedes bőrkabátban, csuklóra kötött Mauserrel szaladgálni az utcán - az volt csak a jó világ, amiből mára alig maradt valami.

Csupán egy Gréczy, egy Vágó, meg a Rigócsőr gyerek, aki annyira jelentéktelen, hogy még az egyedinek szánt szakálláról is mindig csak a Stumpf jut az ember fiának eszébe.

A borbélyházi ifjak forradalma. Ádáz küzdelem az érettségi tétellé válásért - emelt szinten alap. Soroljon fel bárkit vagy valakit egy pontért, aki nem harmadik generációs, bukott túlélő a magyar, körözési listán.

Persze, Pintér után, mert előtte lehetetlen. Próbálkozni ettől még lehet, míg szabad a láb.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2016.02.12. 20:39:57

@Bell & Sebastian: György Fekete szellemeként mondhatom, kedves fiam, bízzál a holokausztban. Megváltónk ő, ki elrendelte a felesleg kinyíratását, atyáink üdvözülését, és fiaiknak n+1igizlen való boldogulását.
Emlékezzél fiam, hogy dicső elődeink mily magasztos mészárlással biztosították bé vala szabad jövőnket.
Hassa át sorsod a meg nem ismételhetőség szent fogalma, melyet még az ó-ámerikában biztosítottunk magunknak, és istenünknek.
És végül: Ember, higyj, és bízva bízzál!
(akinek ez komoly, fucking up!)

Zb74 2016.02.12. 21:05:37

@Steve the Great: De 'iszen ír a 888-ról is - igaz, szintén csak a személyes megtámadtatás okán, de ne legyünk mán telhetetlenek.

mikimackó 2016.02.12. 21:21:56

mindjárt megsajnállak, Stumpf, szoktál te jobbakat is írni...., de....., közelebb vagy a tűzhöz, több az infirmációd, kapirgáld már meg azt a sok szart, ami csak az elmúlt 2 hétben kiborult, aztán arról írj valami értelmeset! köszönettel: mikimackó

Pelso.. 2016.02.12. 21:25:45

Na és. Tudtok még e műfajban újat mutatni a fogyasztóknak ill. egymásnak?

2016.02.13. 05:04:38

@Steve the Great:
A nevelt gyerek eladása

Párt bácsi megöregedett. Agy érelmeszedés kínozta. Elerőtlenedett, tagjai elhagyták.
Először a nevelt fia, Sajtóka kezdte kritizálni. Végül mégis Ő maradt hozzá a leghűségesebb gyermeke. Jól tudta mivel tartozik az Ő felnevelőjének. (Párt) iskoláztatta, úri láblógató állásba helyezte, gondolkodnia se kellet, nem is volt szabad.
Később őt is kényszerült eladni, nehogy a valódi tulajdonos, a közösség kezébe jusson. Ezt sokan, értetlenül nézték, hogyan tehet ilyet? Párt bácsi tudta mit, csinál, a sajtó jól nevelt, hűséges gyermeke maradt. Soha rosszat nem mondana az ő nevelő apjáról. Akárki legyen is az új gazdája, tudja, mivel tartozik az ő felnevelőjének. Mert ki lenne, lehetett volna Ő a párt apuka nélkül? Senki, és semmi! Mehetett volna dolgozni! Melózni! Brrrr! Nem azért képviselte Ő a munkásosztályt, hogy Ő dolgozzék! Az Ő szerény kis képességeivel, (hiszen azért tették Őt oda) hol szerezhetett volna olyan szép címeket, mint rovatvezető, szerkesztő, Főszerkesztő! Nem kellett hozzá más, mint szolgalelkűség, hűség, egy kis gerinc (ki)operáció, jó torok, és száj. Sok volt a lenyelni való (darabos, bűzös) még több a hazudni való rezzenéstelen arccal.
Mindezekért jó fizetés, csinos feleség, és csinos vagyonka járt. Aztán a privatizáció. Megvehették a szétrohasztott lapot az elhülyített, olvasótáborral egyetemben, akik még mindig „szívják” az opiummal átitatott újságot, hogy „azért régen jobb volt” — nyugodtabban lehetett hazudni!
1998. 02. 05.

Tévedésből jelentjük

Tévedés: hatalmas, mondhatni határtalan terület, óriási lehetőségekkel. Talaja a valóság, melyet sok-sok szemét, hulladék, banánhéj, ürülék borít, amibe folyton belebotlik, gödreibe beleesik, rajta elcsúszik az óvatlan ember.
A területet e képzett újságírók számára a tabu feliratú karókkal teszik járhatóvá. A tabukkal kerített területre nem szabad belépni, sőt az azon belül lévőket meglátni sem! A tabu karóit időnként áthelyezik, (a hazugság változásai szerint) de a tabu tisztelete a KRESZ-nél ezerszer, jobban megkövetelt! Itt egy jelzőtábla tudatos, vagy véletlen kihagyása a jogosítvány, (újságíró igazolvány) azonnali bevonásával jár!
Ha valaki a tabun belüli területről hírt mer adni, oda bevilágít, annak titkairól fecseg, annak azonnal vége! Mehet dolgozni. Vége a kényelmes úri életnek, laza népbutításnak. Mivel a tévedés területe óriási, beugratási lehetőségei számtalanok, a kikerülés rendkívüli odafigyelést, koncentrációt követel meg. Így az újságíró élete csupa stressz. Folyton tényekbe botlik, de ha tévedésbe esik, és az igazat írja meg, az elvárt helyett, akkor megnézheti magát. Nem a tűkörben, hanem a főszerkesztő dühöngő őrült szemében. Aki még nála is jobban fél, mert ő felel azért, ami a lapban megjelenik.
Az állandó stressz miatt az újságírók, mint a mosónők, korán halnak. Fejük fáj a hazugságtól, eszük a téveszmék kavargó gőzétől, gyilkos párájától… Ezt az írást is tévedésből írtam, ennek témája is a tabu karóinak területén belül van. Nem is lát „nyomdafestéket” talán soha

Herr Stacheldraht Leger 2016.02.13. 06:55:42

@Pelso..: be lehetne vezetni egy "ilyenlakájmédianincsis" posztsorozatot

NemodaBuda 2016.02.13. 07:43:31

@BircaHang Média: Ezt azért illene konkrétebben. Mi áll a központi média közel 100 milliárdjával szemben ? Hol az MTI ellenpontja a magyar piacon (hol az a törvény, amely ezt megengedné?).
Birka vagy te, nem birkahang !

öreg_répatorta 2016.02.13. 08:11:58

Jaj, szegény kis Stumpf! Most hullajtsak érted pár könnycseppet, mert bántott az általatok csak "libsi-bolsi"-ként csúfolt média? Megtenném ha nektek lenne kb. 10 % média felületetek az országban és nem fordítva...

öreg_répatorta 2016.02.13. 08:18:50

@BircaHang Média: "... de a nagy pénzek szinte csak az egyik oldal, a liberók mögött állnak." Ja, bazmeg! Azért van a fidesznek 35 TV csatornája, a liberális oldalnak meg talán kettő. Az biztos, hogy Rád nem vadásznak a füldönkívüliek, hacsak nem a világ legostobább emberét keresik.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.13. 08:22:49

@NemodaBuda:

Emlékezzünk vissza a 90-es évekre, amikor a magyar médiák 95 %-a liberális volt. Ezen kellett változtatni.

Antallék meg se próbálták.

Az első Fidesz-kormány csak apró lépéseket tett.

Tanult a hibából a második Fidesz-kormány, s komoly lépéseket tett a liberális diktatúra szétzúzásban a médiafronton. Ez dicséretes, még akkor is, ha voltak ebben gyomorforgató momentumok.

Pelso.. 2016.02.13. 08:27:50

@Herr Stacheldraht Leger: De van, nekünk van több is. Helyes nézőpontja: ebben is különbek vagyunk.

toportyánzsóti 2016.02.13. 09:09:08

Röhög a vakbele kicsit is értelmesebbjének mikor 2 hazugság gyár faszkardozni kezd,ostoba századvéges pubik hosszú még az idő mit le kell élnetek homloktokon a bértollnok bélyeggel.Naponta kell hosszú órákon át zsolozsmázni majd,ti vagytok az angyali oldal oldalanként 460 000-ért,makói árok nem elég mély amit már elértetek erkülcsileg és morálisan.

toportyánzsóti 2016.02.13. 09:13:08

@BircaHang Média: Aki nem a csuti érett birkaszartolvaj hátsóját nyalja az liberális?Betett a fajtádnak azelmúltnyócév nem kicsit,nem tudtatok 1000 milliárdokat lopni mint előtte,nem csoda hogy elmekórtani tankönypéldák lettetek.

2016.02.13. 10:08:08

Kedves István ! Látom , jól megmondtad annak a névtelen senkinek, hogy mit gondolsz róla. Talán, azért kicsit vissza kellene venni abból a nagy hiúságból. Mert tudod, aki kurvának áll, az ne csodálkozzon ha kissé cseszegetik. Aki pedig fizetést is kap, mert " bárcás" lett, az pedig ne nyigjon.

Mert tessék csak visszakeresni hogy azt a stilust amiért most hevesen tiltakozol, pontosan a jobboldal hozta elő és vitte ki a köztudatba, a "gyurcsánybajnai " és az "elmúltnyócév " hazugságaival. De ne haragudj, azt hittem hogy ettől kissé értelmesebbnek tartod magad. Hiszen akár Bencsik vagy Bayer, netán Huth nem más, mint egy propagandista. Akik ökörséget, és sok sok baromságot irnak, mondanak. De ha megfizetik, akkor miért ne ? Hisz a világon van az a pénz, amiért az ujságiró eladja a becsületét, gerinctelen lesz. És ez igaz mindkét oldalra.

István ! Ha saját sértettséged okán neked a 888 tisztességesebb, mint a "gyurcsányista propagandamédia", akkor ne haragudj meg, ostoba és képmutató vagy. És tudd, ha ezt az aljasságot gfg netán, itt Borsodban--ahonnan származik--tette volna meg, irta volna le, akkor már régen a traumatológián feküdne, a gipszágyba és nagyon fájna mindene.

Látod, igy van ez, ha valaki eladja a lelkét, és utána mosakodik magyarázkodik. De tudd, gfg egy pedofilhajlamú és buta lakáj. Az ilyeneket nem védeni kell, hanem elüzni és kitiltani a közéletből. Nekem ez a véleményem. Mindezt nem pénzért teszem és irom le. Hanem mert ha ezt megengeditek, akkor nem kell csodálkozni ha legközelebb valaki közületek lesz a családjával egy ostoba, seggnyaló lakáj játéka. Ugye ezt nem akarod ?! Vagy igen ?

De már régen tudom hogy nem az számit hogy mit ír le valaki, hanem hogy melyik táborhoz tartozik. Hiszen anno amikor a Fletó gyerekeit zaklatta a rémhir tv, akkor hol is voltál ? Amikor a gyerekek golyóálló mellényben ültek, ettek és tanultak, akkor tiltakoztál ?
Ja hogy nem ők fizettek ? Igazad van, a fizetésért meg kell felelni a gazdának.

Hogy a "Pesti Srácok" mit halandzsáznak össze, az néha fájdalmas és néha röhejesen hányingertkeltő. Halvány lila gőzük sincs arról mi volt '56-ban és ki hol és mennyit szenvedett , azok családja akik itt maradtak és igyekeztek élni, hogyan éltek . Apa, nagyapa, testvér, Anya nélkül netán. Nekem ezek hiteltelenek . Soha nem voltak hitelesek. Csak hirgyártók maradtak--pénzért.

És végül engedj meg nekem egy személyes tapasztalatot. Nem vagyok egyik oldal pártfogoltja és hive sem.. De apám '56-ban disszidált. Ausztria, Olaszország --táborai--majd USA, onnan Kanada . Meghalni jött csak haza. De ettől függetlenül, én voltam komcsi, zsidó, náci, jobbikos , és szinte minden csak fekete seggű nem.

Szidták és lehordták ismeretlenül Anyámat, engem és mégsem sértődtem meg. Ilyen a világ , ezt hozta az általatok ovációval fogadott gengszterváltás. Mert itt nem a becsület, nem a tiszteség a lényeg és nem az igazság. Az ma már nem számit, csak a pénz, a hazugság. Én pedig nem kaptam egyik párttól sem a számlámra pénzt, nem kellett hozsannákat irnom, nem kellett hazugokat, zsiványokat, taplókat és talpnyalókat istenitenem, dicsérnem. Ám megmaradt a becsületem van hitem és van gerincem !!

De nem kell türni a leszólásokat, a cimkézéseket. Tessék elmenni dolgozni. Lehetsz gépész-- villamos-vegyész--közlekedési--épitész--vagy közgazdász, olaj vagy gázmérnöknetán orvos, tanár is. Igaz, ott nem lehet akármit leirni mert ott tudni kell, oda szakértelem kell. Nosza, gyerünk, mutasd meg hogy ott is megállod a helyed.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2016.02.13. 11:02:51

El sem olvastam a "cikket", érdektelen, hogy egy fidesz-idióta miket firkál. De... Igen bájos jelenség az, amikor az egyig legbűzösebb (pedig nagy a verseny a fideszes lakájmédiában) pöcegödör bűzösborza kiabál "lakájmédiát", "karaktergyilkosságot", és hasonlókat. Ezeknek a fideszes seggturkászoknak tényleg rinocéroszbőr van a képükön.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2016.02.13. 13:12:14

"A névtelen szerző idéz is tőlem néhány sort ebből a cikkemből, amelyben ugyan semmiféle gúnyolódás nincs sem szegény embereken, sem gyerekeken, de hogy olvasni, szöveget értelmezni nem képes a szegény névtelen, az legyen az ő baja."

Dehogynem, van benne. Te tényleg olyan hülye vagy, hogy a saját szövegedet nem tudod értelmezni?! Szerintem inkább egy gátlástalan, hazudozó barom. A Nyugati Fény megállapítása tökéletesen találó.

öreg_répatorta 2016.02.13. 14:04:28

Te Stumpf! Mi van ott nálatok? Nincs egyetlen ember a pártházban, akinek ilyenkor az lenne a dolga, hogy megvédjen téged? Már a fizetett bértollnokok sem bírják gyomorral? (A Birca nem számít ide, ő élből agyhalott).

Anna Kisfaludiné Baán 2016.02.13. 14:21:14

ez mindíg is így volt csak az a kérdés, hogy meddig maradhat?

RIMBI 2016.02.13. 16:48:45

1andriska!Figyú te Stumft Andriska:1:Nem vagy olyan mélyen mint a bayer vagy a bencsik(a kisbetű nem elírás)deaz,hogy lefekűdtél a vikinek az nyilvánvaló,még ha ezt kultúráltabban is tetted mint a(z önként és pénzért vállalt sorstársaid.l.fent említettek) többség,nem mentesít semmilyen felelősség alól.Azért nem mert te a hitelesebbek kózé tartozol. a mandula meg a grétzy ....epizód.....azokkal tényleg minimum egy-kaliber vagy,még rosszabb formádban is..............na de Vágó?????????????ha felét elfelejtette a tudásának akkor is csak távoli tisztelője lehetsz,ha háromnegyedét akkor már láthatod a célvonalban,miközben még van egy köröd,szóval egy hime-hume politikust ,megélhetési bloggert a szádra vehetsz(sokszor tetted,többségében egyeteértettem),de a Vágót nem kéne......az még mattrészegen is több mint te(bár nem tudom,h.valaha is mattrészeg lett volna)

hívőlélek 2016.02.13. 18:24:06

Mellé nyúltál András ... van ez néha így .

.... s nem is kicsit hanem nagyon. ...mert nem elég hitelesnek lenni de annak is kell látszódni!

Herr Stacheldraht Leger 2016.02.15. 05:38:39

wooo-haaa, next level:

blog.atlatszo.hu/2016/02/ez-a-taho-lesz-az-mtva-sajtofonoke/

let the games begin

trrrrrrrrrrrroll waaaaarz!!!

IdomitottFoka 2016.02.15. 10:30:42

Inkább a saját porta előtt sepregessél. A nyugati sötétséget iránymutatás nélkül is figyelmen kívül tudjuk hagyni.

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2016.02.19. 09:52:48

Brühühü, hogy mer a szemét gyurcsány saját Pesti Srácokat/Tutiblogot csinálni magának, brühühühü...

picur3ka 2016.02.20. 02:13:14

"Szervezett hazugsággyárként működik a gyurcsányista propagandamédia"

kacsa

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.11.20. 10:55:53

Látod István, ha olvasnád a blogomat, ezt már rég megtudhattad volna :-)

fedor.blog.hu/2016/07/19/nyugati_feny_keleti_modszerekkel

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.11.20. 10:56:41

@Fedor: Na látod, én meg hülyeségeket írok. Természetesen nem István, hanem András. Bocs.

Messzi Vetek 2016.11.20. 12:07:42

@Fedor: mondjuk ez ketsegtelen.
datumokat nezi?

THumer 2016.11.20. 19:54:10

@BircaHang Média: azert ez, hogy "liberalis diktatura" kifejezetten vicces, meg toled is, kedves Birka. A liberalisok tehat eroszakkal ragaszkodnak alapelvuk - az egyenek, a velmenyek, a gondolokodas szabadsaga, az emberek teljes egyenjogusaga es egymas tisztelete - betartasahoz.... es ez neked, nektek oly nagyon faj. Kinos, hogy szabad lehetsz a liberalisok vezetese alatt? Vagy az a baj, hogy mas is szabad, mas is elmodhatja a velemenyet? Hogy te nem tilthatnal le masokat? Ez a "liberalis diktatura"?!!

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.11.20. 20:11:11

@THumer:

Nézz utána mit jelent a liberalizmus, meg fogsz lepődni...

Lilla50 2017.05.02. 09:57:02

Akkor döntsük már el, hogy az "Európa kávézó" tényleg nem nevesített blogjáról, vagy a " Nyugati fény" hírpotállá minősített oldaláról van-e szó?

Mert itten rendesen kevergetve van!

Ennyire hiteles a felvetés is
europakavezo.blog.hu/2017/4
és
nyugatifeny.hu/
itt meg híradás a hírportállá válásról
media.mandiner.hu/cikk/20170120_nyugati_feny_uj_ellenzeki_hirportal_indul
süti beállítások módosítása