„Lennék én a cigány Habony” – Forgács István a Mandinernek
2016. február 02. írta: Redakció

„Lennék én a cigány Habony” – Forgács István a Mandinernek

forgacs_istvan.jpg

A kétes hátterű, néhány osztályt kijárt cigány vezetők simán megvezetik az akár külföldi egyetemeken végzett, elvileg dörzsölt politikusainkat – mondja a Mandinernek Forgács István, aki elérkezettnek látná az időt, hogy saját szavai szerint „cigány Habonyként” kulcsszerepet vállaljon a romaügy alakításában. A szakértő plakátkampányt indítana a cigányság tudatos gyerekvállalásáért, de célcsoporttá tenné a romákat a bankszektor számára is. Az Amnesty- és TASZ-féle jogvédős vonalnak most is nekimegy, ám nem tartja magát öngyűlölő cigánynak.

Stumpf András interjúját híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr508353718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bell & Sebastian 2016.02.02. 21:33:10

Mint egy szerelmi háromszög, csak ez nem olyan bonyolult. Orbán Szépreményű Flóriánt szereti, összes hibájával együtt, amiből van neki jócskán és nem Istvánt, akiben értelem látszik zsarátnokolni. A Farkas gyerek se a hátsó padban, a kabátok alatt aludta végig az iskolát - ezt azért megjegyezném.

Mai feladványom a következő:

- Mi teszi a cigányt cigánnyá? Hogyan lehet hiteles cigányvezető egy nem cigány, ~származású?
Él még a régi poén:

№1_Két perce vagy fehér és máris dolgozni akarsz?
№2_Két perce vagyok skinhead és máris utálom a cigókat.

Bloodscalp 2016.02.02. 22:23:05

@Bell & Sebastian: ha a cigányvezetőt a századvégnél trenírozzák? :D

2016.02.02. 22:31:37

Az árlistát lehagytátok.

Herr Stacheldraht Leger 2016.02.02. 23:59:55

sokba van a népnek egy habony is, ne fokozzuk

TG69 2016.02.03. 00:11:50

Gondolom Flórinak az a dolga, hogy a cigany tomeget kussoltassa. Forgacs egy kicsit felkavarna az allo vizet es ez sem a tobbsegi sem a roma tarsadalomnak nem tetszene. Problemakat megoldani? Hol el ez az ember???

bispora 2016.02.03. 10:51:07

Azért Forgács mentségére legyen mondva, hogy cigány politikusként szerintem Magyarországon, Európában- gyakorlatilag a látható világegyetemben az egyetlen aki a demográfiát a szájára meri venni. Két éve még ez nála sem volt ennyire kifejezett, iskola alapú felzárkózást emlegetett. A cigány probléma azonban immanens, kúrálhatatlan okokból kifolyólag edukációval nem kezelhető. Valóban a kétgyerekes cigány családmodell idáig az egyetlen protokoll, ami ha nem is oldja meg a problémát, de legalább konzerválná annak jelenlegi mértékét.
Gyanítom a CSOK bűvöletében erre most nem lesz kormányzati fogadókészség- minél több gyerek, minél nagyobb TFR kimutatása ami létfontosságú a kormány migráns ellenes politikájának logikailag védhető fenntartásához.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2016.02.03. 11:24:26

azonnal ki kell terjeszteni a csokot a cigányokra! amelyik család felnőtt tagjai sterilizáltatják magukat, kapnak 10 millát. heregolyókkal focizhatnánk a cigánysoron.
süti beállítások módosítása