„Valójában ő volt az apám” – megszólal Horthy Miklós unokája
2015. október 16. írta: Redakció

„Valójában ő volt az apám” – megszólal Horthy Miklós unokája

horthy_istvan_sharif.jpg

A kormányzó Horthy Miklós unokája kizárólag a Mandinernek mesél páratlanul érdekes életéről és spirituális útjáról, amely a Szubud mozgalmon át az iszlámra való áttérésig vezetett. Igen: Horthy Miklós unokája napi ötször imádkozik szőnyegen Allahhoz, Mekka felé fordulva. Nagyapját, aki mint kiderül, inkább apja volt, megvédi a támadásoktól; és kijelenti: mind a szélsőjobb, mind a balliberálisok félreértik a kormányzót. Orbán pedig nem épít új Horthy-kort. Horthy István Sharif kisgyerekként kis híján magyar király lett, de nem bánja, hogy nagyapja lesöpörte az ötletet az asztalról: mérnökként is megtalálta a számítását, évtizedeket élt Indonéziában, aztán az Egyesült Államokban. Ma Londonban él, meglepetésünkre mégis saját, budai hegyoldalon lévő villalakásában fogadta a Mandinert. Döbbenetünket csak fokozta a kiváló magyarság, amelyen az országból három és fél évesen elhurcolt Horthy megnyilvánult, ahogy a hasonlóság is: mintha csak a kormányzóval ültünk volna szemközt. Portréinterjúnk.

„Nagyapjára, a kormányzóra emlékszik?

Nagyon tisztán. Édesapámat nem ismerhettem, úgyhogy valójában ő volt az apám. Fantasztikus ember volt. Korához képest nagyon fiatal. Mindig úgy bánt velem, mintha felnőtt lettem volna. Sokat beszélgettünk, együtt úsztunk. Nagyon szeretett úszni.

Komoly dolgokról is beszélgettek?

Persze. Főleg a fiatalkoráról mesélt sokat. Nagyon élveztem azokat a beszélgetéseket. Az a kép, amely sokakban él a nagyapámról, éppen az ellenkezője az igazságnak.

Horthy-fasizmus, nagybirtokrendszer, antiszemitizmus, diktatúra…

Pontosan. Ezekre gondolok. Azért nem értem, mert ezeket a vádpontokat mind a szovjet érában találták ki. Az teljesen logikus is volt. Egy megszálló hatalmat szolgálni nem nagy dicsőség, márpedig akkori kormányaink ezt tették. Azzal lehet javítani a képen, ha elhitetik, hogy előttük még rosszabb volt. Logikus. Mindenki tudta, hogy ez hazugság, hiszen jóformán minden hazugság volt, amit a szovjetek mondtak. De hogy most kinek használ, kinek jó ez, hogy még mindig ezt mondják… Ezt nem értem. (…)

Többször felvetődött, hogy akár király is lehetne a kormányzóból.

Valóban, de épp nagypapa volt az, aki ezt határozottan visszautasította. Mindkét alkalommal, amikor fölvetődött. Először az első világháború után, aztán akkor, amikor édesapám meghalt.

Akkor az volt az ötlet, hogy önt koronázzák meg.

Igen. Mert mindenki hisz a Szent Koronában. Még ha kicsi is a fejem, ha rákerül, az majd megold mindent… Ez annyira kedves. És annyira magyar. Nagyapám mindenesetre mindkét alkalommal rögtön visszautasította a lehetőséget. Elfogadta alkotmányos szerepét és azt mondta: ha hirtelen a korona után nyúlna, az akkora árulás lenne, hogy a testvére sem fogna vele többé kezet.

Ön viszont így nem lett király.

Valóban. És a saját nagyapám vágott el a lehetőségtől!

Bánja?

Dehogy. Cseppet sem. Nagyon örülök, hogy megúsztam ezt a problémát. A politikát. Nagyon jó és érdekes életet éltem, élek. (…)

Jézus ön szerint próféta, ahogy az iszlám tanítja, vagy Isten fia?

Ki tud a kettő között különbséget tenni? Pontosan ez a gond a vallásban. Hogy mindenből vitatéma lett, mindenki ilyesmin veszekszik. Hány százezer embert öltek meg, mert nem hitte el, hogy próféta vagy hogy Isten fia…

Ma, az Iszlám Állam idején elég aktuális a téma.

Igen. Pedig micsoda ostobaság ez! Ha a Koránt olvasnák, tudhatnák, hogy embert ölni bűn.

A Koránt elvileg arabul lehet csak olvasni. Ön tud arabul?

Csak kicsit. Ha lesz majd időm, rendesen megtanulom.

Az iszlámhoz egyébként mit szólt az édesanyja? Azt is olyan jól fogadta, mint a Szubudot?

Ez nagyon érdekes volt. A mostohaapám, John Wallace Guy Bowden az ötvenes évek végén katonai attasé lett Irakban – akkor, amikor Kasszem megpuccsolta a királyt és átvette a hatalmat. Ő személyesen ismerte Kasszemet, ugyanis tanította korábban, ezért kérték fel a posztra. A mama is kiment vele Irakba. Nem volt sok dolga, de megismerkedett egy sor muszlim nővel, akik bevitték a mecsetbe is. Erről mind nem tudtam, aztán egyszer csak, amikor közöltem vele, hogy muszlim hitre térek, elkezdte nekem a Koránt idézni. Arabul. Megdöbbentem. »Ezt honnan tudod?« Akkor mesélte el az iraki emlékeit. Közöttünk tehát sosem volt feszültség. Nagyon szerencsés voltam édesanyámmal.

Muszlimként egyébként mit szól a tömeges bevándorláshoz? Baj-e, ha azt mondjuk: más kultúrából jövő tömeget nem engednénk rá Európára? S hogy nem akarunk no-go zónákat.

Bonyolult kérdés ez, de Angliában nincsenek no-go zónák. Ezt csak az amerikai jobboldal találta ki, a Fox News-on hangzott el. Nincsenek olyan városrészek, ahová fehér ember nem mehet be. A most érkező szírek ráadásul sokkal közelebb állnak az európai kultúrához, mint a pakisztániak, akik százezer számra érkeztek korábban. Semmilyen nehézség nem volt a befogadásukkal. Elvben nem gondolom tehát, hogy problémát jelentene a bevándorlás. A gond az, hogy ami most történik, az csak a kezdet. A jéghegy csúcsa. Ha ugyanis ezek az emberek azt látják, hogy minden nyitva van, további milliók jöhetnek. A probléma nem a vallás, hanem az, hogy borzasztó körülmények vannak a Közel-Keleten és Afrikában. Mélyebb szinten kell megnézni, hogyan élhetjük túl az elkövetkező száz évet. 10-11 milliárd ember lesz a bolygón. A mostani civilizációnk, az individualizmus, a verseny, a nacionalizmus ezt már nem fogja tudni kezelni. A legjobb az volna, ha ott lehetne jobb életet teremteni ezeknek az embereknek, ahol születtek. Ehhez azonban először békét kellene teremteni.

Lehet, hogy ön az első fecske és száz év múlva már mindenki muszlim Magyarországon?

Lehet. Nem baj. A fontos az, hogy jó muszlimok legyenek. Ne olyanok, amilyenek az Iszlám Állam harcosai.”

Stumpf András interjúját híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr267972715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztrelnyikov 2015.10.16. 10:13:57

Abban igaza van, hogy a libsik és a jobberek is egy soha nem létezett, de az érdekeiknek megfelelő Horthy-képben hisznek.
Azonban az, hogy nincsenek no-go zónák, az minimum túlzás, de inkább nettó hazugság.

Bloodscalp 2015.10.16. 12:35:41

Hahaha:D Sírjatok csak:)

Bryan élete 2015.10.16. 14:13:02

Hát tényleg, a fehérterrortól a németekkel való kacérkodásig csupa móka és kacagás volt az élet Horthy kormányzása alatt.
Sharif bácsinak erősen elfogult és szelektív a történelmi tudása vagy mentegeti a mundér becsületét.

2015.10.17. 04:46:09

Horthy hőstette, ostobáknak!

1919-ben Horthy Miklós ugyancsak nyugati, elsősorban francia támogatással szerezte hatalmát. Horthy az országra törő antant oldalán a hont védelmező fehér tisztek vezette vörös hadsereg ellen gerilláskodott, majd hatalomra jutását követően annak legendás főparancsnokát Stromfeld Aurélt börtönbe vettette. Stromfeld Aurél nemcsak parancsnok, de a magyar nép zászlóvivője is volt, kinek sikeres hadjáratait a nyugat csak hazugsággal (Clemenceau jegyzék) és persze a magyar politikai vezetés ostobaságát kihasználva tudta megtörni.
Valóban a Tanácskormány újra tudja mozgósítani a tömegeket a haza védelmére és katonai sikereket ér el! De ha a munkások a parasztok megvédik az ország integritását, akkor továbbra is övék kell maradjon a hatalom, mert a katonai siker legitimálja őket az ország további vezetésére is! Tehát a magyar uralkodó osztály inkább lesz a honvédő háború árulója (Julier Ferenc, Horthy Miklós, Bethlen István, Teleki Pál grófok) mint saját osztályérdekeinek ellensége.
..A haditervet Gömbös Gyula „megbízható elvtárs” vitte ár a románoknak!. A történelem ítélkezni fog: Horthy Miklós, Bethlen István és Teleki Pál grófok, Julier Ferenc és társai méltó utódai a negyvennyolcas muszkavezető mágnásoknak. Nemeskürthy István Édes Erdély 116. o.
(Horthy) A császár inasa odaadja az ország kétharmadát, hogy Ő kormányzó lehessen, és a proletárdiktatúrát okolja a maga árulásáért. Végül a maga patkánybőrének mentése érdekében Szálasinak is hajlandó a hatalmat átadni! (legvégül dísztemetést ád néki a hálás MDF-es utókor)
„A Horthyék abszolutizmusa a régi ragadozó magyar feudalizmus,
Klerikalizmus, és úri analfabetizmus számára, valamint a nagy zsidó uzsora számára az optimum állapotot jelenti. Nekik a mai rend tényleg a legjobb milliő. A Horthy-uralom ugyan
Még, teljesebben tönkreteszi a szabadságjogokat, amint ezt a Bach korszak tette volt, ámde ez a jogfosztás csaknem kizárólag a dolgozó népelemek, a proletariátus, a föld nélküli és kisbirtokos parasztság és a produktív intelligencia ellen irányul. Ellenben a Gömbös féle gépezet a legkitűnőbb eszköz oly mérvű munkanélküli jövedelem kisajtolására, aminőhöz foghatót még a magyar történelem sem látott. 1 Innen van, hogy a régi privilegizált elemek, legalábbis a tudat alatt, igen jól érzik magukat Horthy-Magyarországban, mert
többé-kevésbé világosan érzik, hogy ez az egyetlen lehető módszer
latifundiumaik, vármegyéjük és uzsorabankjaik fenntartására” Jászi Oszkár!

Arthur Bloch 2015.10.17. 07:32:31

A családi tisztelet becsülendő! Ám azt sose feljtsük el,hogy a kedves nagypapa - nem marad meg a nemzet emlékezetében mint a nemzet nagyapja...- Gyenge emberke volt,akit a történelem és Sztálin jóvoltából még ma is ünnepelhetnek a "nemzethy"-ek.

Imrebá 2015.10.17. 08:01:52

" Lehet, hogy ön az első fecske és száz év
múlva már mindenki muszlim
Magyarországon?
Lehet. Nem baj. A fontos az, hogy jó
muszlimok legyenek. Ne olyanok, amilyenek
az Iszlám Állam harcosai.”"

Imrebá 2015.10.17. 08:14:36

" A „no go zónák” az évtizedes multikulturális
politikának a melléktermékei, amelyek
ösztönzik a muzulmánokat a párhuzamos
társadalmak létrehozására, és a további
szegregációra, a befogadó nemzetbe
történő integráció helyett.
Nagy-Britanniában például egy „Muszlimok
a keresztesek ellen” nevű csoport
kampányol annak érdekében, hogy tizenkét
brit város – beleértve a „Londonisztán”
nevűt is – független iszlám állammá váljék .
Az úgynevezett Iszlám Emirátus az iszlám
saría által irányított önálló enklávéként
[olyan államterület, amely teljes egészében
egy másik állam/ország területén belül
helyezkedik el –ford.], az angol
jogrendszertől teljesen elkülönülten
működne.
Az Iszlám Emirátus Project a következő brit
városokat nevezi meg, mint a mindenre
kiterjedő saría szabályok célterületeit:
Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury,
Leeds, Leicester, Liverpool, Luton,
Manchester, Sheffield csakúgy, mint az
északkelet-londoni Waltham Forest és a
kelet-londoni Tower Hamlets.
A kelet-londoni Tower Hamlets területén (a
Tower Hamlet-i Iszlám Köztársaságaként is
ismert) például szélsőséges muzulmán
szónokok, akik magukat Tower Hamlets
talibánnak nevezik, rendszeresen szabnak ki
halálbüntetést azokra a nőkre, akik
megtagadják az iszlám fátyol viselését . A
szomszédos utcákat poszterek borítják,
melyek kijelentik: „Egy saría által
szabályozott területre léptél: az iszlám
törvények vannak érvényben.” A
muszlimokra nézve támadónak vélt utcai
hirdetéseket rendszeresen megrongálják
vagy lefújják spray-vel."

" A West Midlands (Nyugatközép-Anglia)
régióban „gyűlölet bűncselekménnyel”
vádoltak meg két keresztény szónokot,
amiért evangéliumi röplapot osztogattak
egy Birminghamnek túlnyomórészt
muzulmán lakta területén. Kelet- Londonban,
Leytonstone-ban a muzulmán szélsőséges
Abu Izzadeen zavarta meg a korábbi
belügyminiszter John Reid beszédét ezekkel
a szavakkal: „ Hogy merészel muzulmán
területre lépni? ”"

annamanna 2015.10.17. 08:35:48

@Imrebá: ebben a helyzetben
1. azoknak a muszlim bevándorlóknak kell elhatárolódniuk a hülyéktől, akik ezzel nem értenek egyet. Amikor 2011-ben volt egy nagy lázongás Londonban, a bevándorló török meg paki boltosok felfegyverkeztek husángokkal, hogy majd s. k. ellátják a baját a tolvaj csürhének.
2. Ezen kívül: lefogadom, hogy ez a csürhe 95%-ban segélyből él. Minek adnak nekik egy pennyt is? Az állam beszüntethet MINDEN anyagi támogatást azoknak, akik nem felelnek meg az állam által előírt követelményeknek (és az állam sok dolgot megkövetelhet, ha egyszer pénzt ad, nyelvtudást, viselkedési szabályokat, integrációt); a munkaadók elbocsáthatnak MINDEN semmirekellőt és rendőrség összefogdoshat MINDEN rendbontót. Gyorsan vége lenne a handabandának, ha csak azok jutnának lehetőséghez, akik valóban alkalmazkodnak. Pénz nélkül nehéz lázadni. Nehogymár a nyúl vigye a puskát és a szúnyog adjon vért.

Bell & Sebastian 2015.10.17. 16:58:34

Allokális demokrácia

A posthumus Nemzet Nagypapija -címet már prehumus leosztották. Ebből is látszik, mindig a minősíthetetlenség győz a mennyiséggel szemben. Demokrácia, mint lokálisan nem létező jelenség.

@Arthur Bloch: Némi kiigazítás után Árpád apádra is igaz: ... Sztálin örökösei jóvoltából a nemzetietlenek.

Arthur Bloch 2015.10.17. 17:50:24

@Bell & Sebastian: - A némi kigazítás... ill. Árpád apádra is igaz: ....Sztálin örökösei jóvoltából a nemzetietlenek ....??? konkrétan mi is a reakció ???

Imrebá 2015.10.18. 11:40:33

""Miből gondolja, hogy a férfi Al-Nuszra tag volt?"-kérdezem az egyik kurd fegyveres kísérőnket, aki elismerően, sőt rajongással beszélt László Petráról, a menekültet felrúgó operatőrről.
Nem úgy a gyermekével menekülő apáról, a felrúgott
Oszama Abdul Mohszen Al-Ghabadról, akinek sikeres spanyolországi letelepedése bejárta a világsajtót. "Olyan nincs Szíriában, hogy ne tartoznál ahhoz a csoporthoz, amely ellenőrzi a területet, ahol élsz.
Szíriában nincs olyan, hogy valaki semleges. Vagy velünk vagy, vagy ellenünk. Más nem létezik"- jön a magyarázat.
Míg az egyébként szintén nagyrészt szunnita vallású kurdok majdnem mindegyike hősként tekint a magyar riporternőre, az észak-szíriai kurdok által ellenőrzött Rozsavét (Rusafeh) irányító kurd Demokrata Unió Párt (PYD) lapjában, a Rudaw-ban több állítás is megjelent Mohszenről,
ezek közül a legenyhébb volt az, hogy az Al-Nuszra nevű szíriai Al-Kaida fiók aktív támogatója volt.
Az újságban többek között a kurdok elleni népirtásban való részvétellel is vádolják."

annamanna 2015.10.19. 02:51:17

"EPILÓGUS: Világháborús előkép

Nemeskürty István arról írt a „Requiem egy hadseregért” című, a második világháború alatt a Don-kanyarnál szétvert 2. magyar hadseregről szóló könyvének 19. oldalán, hogy a magyar királyi honvédvezérkar főnöke már 1933-ban óvta Horthy Mikóst és a kormányt egy lehetséges háborúba való lépés következményitől: »„Ma és még belátható időkig külpolitikánk megbízhatóan tudjon elhárítani minden … oly helyzetet, melyben az országot a háborúba való belesodródás veszélye fenyegeti”. Mi több: még ha meg is támadnának bennünket – figyelmezteti az államfőt a vezérkar főnöke –, jobb ellenállás nélkül megadni magunkat, mert „a fegyveres ellenállást meg sem kísérlő Magyarország helyzete a majdan bekövetkező béketárgyaláson politikailag sokkal előnyösebb és erősebb lesz, mint a fegyverrel leverté”.«

Ugyanennek a Magvető és a Szépirodalmi Könyvkiadó által Magyar Krónika cím alatt 1978-ban kiadott esszé és riportgyűjteménynek 29. oldalán Nemeskürty azt írja: »A legdöbbenetesebb bizonyíték e hadsereg halálra ítéltségére vonatkozóan egy 1975-ben, Mainzban megjelent szakkönyv szolgáltatja, mely háborús német titkosszolgálati jelentések és okmányok birtokában bizonyítja, hogy Horthy Miklós azért küldte a 2. magyar hadsereget a frontra, mert e hadsereg fejében Hitler személyesen ígérte meg Horthynak: támogatni fogja ifjabb Horthy István kormányzóhelyettessé választásának ügyét. Idézünk az említett műből: „Nyilvánvalóan katonai jellegű engedményeket, mint például a honvédség tömeges bevetése a keleti fronton, valamint zsidóellenes intézkedéseket kellett Horthynak tennie és hoznia, hogy dinasztikus tervei számára megvásárolhassa a németek kegyét.”«"
bekialtas.blog.hu/2015/09/16/2015_09_16_terdre_imahoz

@Imrebá: "Kocsis Fülöp metropolita imájából:

»(...) Olyan emberáradat érkezett, amelyet képtelenek vagyunk kellő szeretettel befogadni. Talán joggal róhatnak meg minket ezért, amikor úgy érezzük, befogadóképességünk határaihoz értünk. Ha végtelen szeretettel rendelkeznénk, akkor gond nélkül tudnánk cselekedni. Tudnánk azt is, hogy mit kell tennünk, hisz a végtelen szeretet tökéletes tisztánlátást is adna nekünk. Fájdalom, ezzel most nem rendelkezünk. Marad a sötétben tapogatózás, a bizonytalanság, a jövőtől való félelem. És marad a szeretetadás töredékessége.

(...) Félezer évvel ezelőtt hittel és keresztény összefogással tudtuk megfékezni és visszaszorítani az akkori iszlám áradatot. (...) Bár most konszolidáltabban érkeznek a tömegek, s így, hála Istennek, nem kell fegyvert ragadnunk. (...) Számos keresztény is érkezik, sok-sok jóindulatú, jóakaratú, valóban szükséget szenvedő vagy legalábbis fatálisan félrevezetett ember. Nekik az együttérzésünkre, adott esetben a kenyerünkre, ruháinkra van szükségük. Nem villogtathatunk sem kardot sem pajzsot, mert sokuk felé éppen a kitárt kezünkkel kell fordulnunk. Nehéz tehát, nagyon nehéz tisztán látni, hogy mit is kell tennünk. Éppen ezért a legnagyobb feladat most a hit és a keresztény összefogás.

Ha a huszonegyedik századi népvándorlás elsöpri Európát, az csak azért lesz, mert elgyöngült a hitünk, mert elfogyott a szeretetünk. Kerítéssel, határzárral, rendőri beavatkozással nem tudjuk megvédeni sem hazánkat sem kultúránkat. Ezek szükséges rendelkezések, hogy a rendet valamelyest fönntarthassuk, de végső megoldást csak a belső erő adhat.

(...) kérjük a Történelem Urát, kérjük a Mindenhatót, hogy fordítsa akarata szerint jóra ezt a megoldhatatlannak látszó helyzetet. Valamiért megengedte a sátán tombolását Közel-Keleten és Ukrajnában nyíltan, Hazánkban s a közeli országokban pedig burkoltan. Ő tudja, miért, de megengedte keresztény kultúránk gyökereinek haderőkkel való elpusztítását az ősi keresztény központokban és gúnyrajzokkal, demokráciát harsogó demagógiával az öreg keresztény Európában. Kívülről is, belülről is nagy erőkkel támadják a keresztény hitet. Mi más lehet a feleletünk, mint az imádság, a bízó, egyedül Istenbe vetett reményből táplálkozó hit és összetartás?

Fogjunk össze az imádságban! Imádkozzunk a hazánkba érkező, földönfutókká lett testvéreinkért, bármilyen szándékkal, bármilyen vallással érkeztek is. Imádkozzunk felelős vezetőinkért, akiknek rövid és hosszú távú megoldásokat kell találniuk ebben a lehetetlen helyzetben! Imádkozzunk azokért is, akik otthon maradtak, mert sem hazájukat, sem vallásukat nem akarták elhagyni, közben azonban talán a létükért remegnek! Imádkozzunk a keresztényüldözésben szenvedő hittestvéreinkért, de azokért a szerencsétlen nyomorultakért is, akiket rá tudott venni a sátán azokra az aljasságokra, amelyeket a keresztényekkel művelnek! Irgalmazzon nekik az Úr, és világosítsa meg őket, hogy megtalálják az igaz Isten útját! Irgalmazzon nekünk is gyöngeségeink és szeretetünk töredékessége miatt, s kérjük, hogy világosítson meg, mit kell tennünk, és erőt is adjon hozzá.«"
bekialtas.blog.hu/2015/09/16/2015_09_16_terdre_imahoz

annamanna 2015.10.19. 03:16:17

@Imrebá: "politikai elit hazaárulása" kuruc.info/r/6/149876/
"Mialatt véleménybűnözőket cenzúráz és büntet a német(ellenes) politikai elit zsidó irányítás alatt, a kulturális, etnikai szétbomlasztásra ítélt németek gyerekeivel pucoltatják ki a sáskahad mocskát a táboraikban, akikre egyúttal főznek is az iskolás 13-14 éves német gyerekek, illetve az ágyaikat teszik rendbe, adományozott ruhákat rendszereznek. Lübeck városában "gyakorlat" gyanánt kötelezte az elmeháborodott iskolavezetés a diákokat minderre. A Facebookon tette közzé mindezt az egyik felháborodott szülő, mellékelve az erről szóló levelet (aki még akár börtönben, vagy gyermek nélkül is végezheti, ha túl sokat panaszkodik). A hozzászólások között egy szülő elmondása szerint gyermekét arra kérték, vigyen ajándékot is magával. Tekintve, hogy ezek a betolakodók előszeretettel (és statisztikailag felülreprezentáltan) hajlamosak gyermekeket, fiatal lányokat erőszakolni, illetve tekintve, hogy egy pockingi iskola arra kérte diákjait, hogy saját érdekükben kezüket, lábukat elfedő ruhában jöjjenek iskolába, mert menekülttábor van az iskola mellett, vagy mivel köztudott (és több hivatalos szerv által is elismert), hogy e táborokban ezek a nyomorultak egymás gyermekeit, asszonyait erőszakolják, azokat pénzért árulják a többi táborlakónak, a sarokba, vagy konkrétan a kíséret nélkül lévő nőkre vizelnek, világos, mennyire degenerált és felelőtlen dolog odaküldeni a diákokat - nem beszélve arról, hogy saját hazájukban németek gyermekei ne legyenek cselédeik a betolakodóknak."

kolozsvaros.ro/web/kolozsvaros/-/megeroszakoltak-egy-takaritot-a-menekulttaborban
"Erre lehetett számítani
Őrizetbe vettek egy 38 és egy 52 éves migránst a németországi Kinzingeben, azzal a váddal, hogy több mint egy hétig bántalmaztak egy helyi takarítónőt. A menekülttáborban dolgozó hölgy végül jelentette az esetet és az orvosi vizsgálatokból egyértelműen kiderült, hogy szexuális erőszak áldozata lett.
Tamara Bishop, a helyi önkormányzat jogi tanácsosa így nyilatkozott: „Igazán aggasztónak találom a történteket, főként így, női szemszögből."
A következő héttől a megbízott takarítócég kizárólag férfi dolgozókat fog a táborba küldeni és minden mosdót zárva tartanak, majd amíg a tisztítás folyik."

napimigrans.com/kotelezo-olvasmany-egy-magyar-onkentes-meghokkento-tortenete-a-brusszeli-menekulttaborban/
"Épp szedik össze a kiürült sátrakat. Kata is beáll, kampókat húzogatnak a földből, ágyvázakat, raklapokat cipelnek. Az önkéntesek többsége nő, együtt hajtogatják a vizeletszagú ponyvákat. Közben a menekült férfiak a mellettük lévő füves részen fociznak, néha el is kell hajolni egy-egy eltévedt labda elől. Férfiak másik csoportja énekelve, dobolva indul tüntetni a Bevándorlási Hivatal elé. Az önkénteseknek csupán néhány kivezényelt hivatásos katona segít."

Föl nem tudom fogni, hogy miért takarít bárki is utánuk. Nekik talán nincs kezük, amivel megfogják a partvist, lapátot, vécékefét? Vagy talán annyira le vannak terhelve munkával, hogy erre már nem jut idejük? A kisujjamat se mozdítanám a migráns mocsok ügyében. Ha nem takarítják el a saját piszkukat, akkor fulladjanak bele.

A megoldás ez volna: zárt tábor, szigorú katonai őrizet, kötelező oktatás, a rendbontóknak fegyház vagy visszazsuppolás.

hirado.top/kezd-megbukni-a-nemet-integracios-terv-a-bevandorlok-90-szazaleka-nem-hajlando-nemetul-tanulni/

Aki nem hajlandó németül megtanulni, annak lehet hazatakarodni.

Ez megoldás. A gyoda semmirekellő szahar, csak arra jó, hogy őzeket, szarvasokat, vaddisznókat gyilkoljon, és a szigorúan védett földikutyát végleg megsemmisítse, kipusztítsa.
www.facebook.com/magyarinfo/photos/a.10150201675448467.330467.85568463466/10153607702603467/?type=3&pnref=story
süti beállítások módosítása