Fogság, nélkülözés, bántalmazás? Ezért nem stimmel Nyíri-Kovács Patrícia Bora Bora-sztorija
2015. június 29. írta: Redakció

Fogság, nélkülözés, bántalmazás? Ezért nem stimmel Nyíri-Kovács Patrícia Bora Bora-sztorija

nyiri_ivan_nyiri_kovacs_patricia_bora_bora.png

Nagy visszhangot váltott ki a Mandiner múlt heti írása a Bora Borán élő magyar nő ügyéről. Az azóta bekövetkezett fejlemények ismeretében és az érthetőség kedvéért összefoglaltuk, mi minden nem állja meg a helyét abban a formában, ahogy a magyar nyilvánosság eddig megismerte az ügyet. Cikkünkből az is kiderül, mivel tudjuk bizonyítani, hogy Nyíri-Kovács nem fogoly Bora Borán (akár Magyarországra is utazhat), és miért nem kerestük meg Nyíriéket előző cikkünk megjelenése előtt.

Múlt heti cikkünkben cikkünkben feltártuk, hogy a Bora Borán „évek óta fogva tartott, bántalmazott” magyar nő, Nyíri-Kovács Patrícia történetével a Nyíri család megtévesztette a magyar közvéleményt. Az újabb fejlemények (például az apát ismét a fia elrablásával vádoló médiaszereplések, illetve Nyíri Iván nekünk címzettközleménye) még inkább megerősítették téziseinket, ezért összefoglaljuk főbb és nem cáfolt állításainkat – az ügyet ezzel részünkről lezárjuk.

 

Stumpf András írását híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr787582372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bloodscalp 2015.06.29. 12:30:56

Lementek bulvárba is? :) eshet az olvasottság keményen akkor:) Ki nem szarja le hogy vki telehazudja a médiát pénzért, nincs ebben semmi új.

Disznóvári · http://mandiner.blog.hu/2015/12/22/a_kulturharcon_tul_karacsonyi_tunodesek/full_commentlist/1#c28872 2015.06.29. 13:40:37

A nagyonokos (valójában morálisan és emberileg nulla, síkhülye) MézesRozi ebben az ügyben is tudja a tutit.

"jött a csősz és mindenkit hazazavart 2015. június 25. 12:03
2
13
a kérdés, mi bizonyítja, hogy a pasi enm egy hülye, erőszakos, agresszív, morálisan és lelkileg zsaroló barom? hogy a korrupció és a többi vádja nem igaz? miért is nem annak szurkol a kommentelők hada, hogy egy magyar nőtől és nem magyar férfitól született gyerek válás esetén magyarországra kerüljön, ha ez a nő ilyen nyilvánvalóan hazudik, miért nála helyezték el ideiglenes a gyereket mégis. és a gyereket valóban nem engedték el bora-boráról. valamint egy sorozatosan felvett vallomás következetlenségeinek számos oka lehet egy válóperben a hazugságon kívül.

örülök, hogy stumpfnak nincs jobb témája a kormány ekézésére.
mert ugye ez a cikk erről szól: a moszkvai kapcsolatról.
ejnye.
Válaszok:
Szúnyog | 2015. június 25. 12:09"

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.29. 14:54:00

@Bloodscalp:

ha olvasod a cikket a mandineren, akkor rájössz, hogy a magyar államot is belevonták ebbe a komédiába, magyar rendőrséggel akartak lecsukatni egy külföldit, hogy a válóperükben előnyhöz jussanak, forint tízmilliókat b@szott el a magyar állam ebben az ügyben mert egy belügyi és külügyi kapcsolatokkal rendelkező "erős ember" (ex-káder) füttyentett egyet. És hogy mindenkit megvezettek. (én ugyan nem követtem ezt az ügyet, de szerinrem én is beszoptam volna a sztorit)
Gusztustalan sztori. Ilyenkor kicsit szégyellem, hogy magyar vagyok. Szerencsére van másik útlevelem is :)
Viszont az újságírás értelmét adta vissza a tényfeltáró mandineres posztoló. Tényszerű, látszik, hogy nem csak hisztivezérelt bulvár a cikk. Gondolkodó, kérdéseket feltevő, tisztázó poszt. Ritka ez manapság.
A magyar celebek gondolkodás nélkül csatlakoztak a hisztihez. Hisz van itt minden: magyar nő, külföldi férj, "magyar" gyerek, egzotikus országban fogva tartás, nő elleni erőszak... Erre veri a nyálát a magyar média és a sarkakata meg détótkriszta-féle egysejtűek. Gondolkodni, összerakni a mozaikokat, az nem meg nekik.

Szörnyű belegondolni is, hogy azt a koreai-japán-francia férfit Magyarországon akár 20 évre is lecsukhatták volna ártatlanul, politikai parancsszóra egy bosszúszomjas, pénzéhes, válófélben lévő nő vallomásai alapján.
Szerencséjére nem Magyarországon él a férj, hanem egy jogállamban, nem is teszi be Magyarisztánba a lábát többet az fix.

Bloodscalp 2015.06.29. 15:40:16

@Krio.Me.Tu: na és, mi ebben az új? a magyar állam szórja a pénzt ha kell ha nem. az ilyen átrázós sztorik mennek egyébként is, balfasz káderek is voltak már...
tóásóról kifog derülni mit csináltak bolíviában? Dehogy. Oda mennyi millió ment el? Pedig a vak is látja hogy kamuzik. Én már évek óta szégyellem a kormányaim ámokfutásai miatt sokszor hogy magyar vagyok.

Bloodscalp 2015.06.29. 15:57:28

@Krio.Me.Tu: ja, és a mandinerről :) elég jó kormánykapcsolataik vannak, szó sincs róla hogy "ők nem ültek fel a becsapásnak, mert kurva alapos újságírók" csak infokat kaptak, ennyi.

Bell & Sebastian 2015.06.29. 18:29:31

Az előző részben az volt, hogy a kedves örömapa megtámadta a Szijjártót azzal, hogy már beszélt a TEK -kel, azaz Orbán volt sofőrjével, túszmentés céljából.

Na már most, ha én TEK vagyok vagy külügyminiszter, minimum megkérdezem a saját vonalamon mi újság, mielőtt fejest ugranék.

Mivel a kétféle verzió nem csengett egybe, szóltak egy skriblernek, hogy koptassa le az ürgét, de egyszer s mindenkorra.

Nem feltételezem, hogy kormányunk csupa agyalágyultból állna. De mivel sagává dagad az ügy, azt annál inkább, hogy nagypapi nem adja fel egykönnyen.

Erre mondja a folkról, hogy aszongya: addig-addig próbálkozik a fing meggyújtásával, míg le nem fossa a viharlámpát.

S=klogW 2015.06.30. 11:58:27

MANDINER Szerkesztőség!

Ide elmehetne közületek valaki,

vagy szólhatnátok valami illetékes ismerősötöknek, akinek az ilyesmi szakterülete, és be tudna számolni az eseményről egy posztban:

tomlantosinstitute.hu/content/workshop-hungarian-minorities-international-perspective
süti beállítások módosítása