Mandiner EP-választási tippjáték
2014. május 24. írta: Redakció

Mandiner EP-választási tippjáték

mandiner_valasztasi_tippjatek.jpg

Az országgyűlési választásokra indított játékunkhoz hasonlóan az EP-választás alkalmából is várjuk olvasóink tippjeit. A Választási matek bloggal közösen összerakott eseményekre lehet fogadni, mindenkinek 10.000 Fiktív Forintot kell feltennie tetszőleges számú eseményre – az egyetlen megkötés, hogy a maximális tét 1.500 Fiktív Forint lehet eseményenként. A fogadószelvényt a Mandiner választási tippjáték oldalán lehet kitölteni. A nyereményjátékban a május 24-én, szombaton 19 óráig leadott tippek vesznek részt. Később is lehet tippelni, de már csak játékon kívül. 

A legjobb eredményt elérő olvasónk nyereménye egy palack Balla Géza Ménesi Feketeleányka 2011 bor. Eredményhirdetés az előzetes végeredmény megjelenése után (vagy, ha a választási eredmény szorossága ezt elkerülhetetlenné teszi, a jogerős végeredmény ismeretében).

*

(Illusztráció: Fortepan)

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr786201423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása