Bibi és a kütyük: Ti mind rabszolgák vagytok!
2014. május 03. írta: Zsigmond és Péterfy

Bibi és a kütyük: Ti mind rabszolgák vagytok!

bibi.jpg

Benjamin Netanjahu egész életében a kemény tettek, s nem a köldöknéző filozofálgatás embere volt. Most viszont egy riportra készülve pár keresetlen félmondattal és hozzájuk tett életvezetési tanáccsal a legpontosabb látleletét adta egy komplett nemzedék életének és életérzésének.

Higgyetek Bibinek. Ritkán trafál mellé.

 Mit csináltok ezekkel a képekkel?
Mihez kezdtek velük?
Megcsináljátok a képet, ok, és aztán?
Mi történik most?
Mit csináltok velük?
Elküldöd a legjobb képet?
De mit csinálsz vele?
Na és?
Színfalak mögötti fotók? Neee...
Ha fizetni kellene az előhívásért, akkor nem csinálnák.

Nem értem ezt az új világot.
Mindenki képeket készít.
Mikor van idejük élni?
Mindig csak fotóznak.
Mindenki mindenkiről képet készít.
Csak fotóznak. Ez minden, amit csinálnak.
Fotóznak, fotóznak, fotóznak, fotóznak, fotóznak.
Álljatok le a képek készítésével, éljetek!

Én éltem és nem fotóztam.

Tehát én vagyok az egyetlen ember itt, akinek nincs elektronikus kütyüje?
Én szabad ember vagyok.
És ti mind rabszolgák vagytok.
A kütyüitek rabszolgái vagytok.
Rabszolgák.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr806109278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hohenstaufen_újratöltve 2014.05.03. 09:51:43

"A kütyüitek rabszolgái vagytok. Rabszolgák." - mondta az ősember az űrhajósnak, amikor az beszállt a járműjébe. Szóval a lerabszolgázás az ostoba, tudatlan "szabadok" szabadsága.

Hohenstaufen_újratöltve 2014.05.03. 09:55:24

Egyébként egészen megdöbbentő ez a negatív hozzáállás az önjelölt kiválasztottság, a szellemi felsőbbrendűség és az önfelmentő nacionalizmus és rasszizmus egyik bajnokától.

Omár mollah 2014.05.03. 10:23:31

Mutathatna egy kis alázatot a modern technika felé. Végtére is, Izrael állam csak ennek köszönheti, hogy még létezik.

fran7 2014.05.03. 10:59:17

Mennyire igaza van. Én mindig kedveltem Netanjahut. Néhány éve kezdett rengeteg ember hobbijává válni a fényképezés, ami tök jó, csak engem nem érdekelt, de ha nekik ez kellett. Ők még keresték a legjobb pillanatokat, a legjobb megvásárolható gépekkel tolták. Most meg ez a selfie mánia, Képek mindenről, emlékek semmiről. Azt hiszem az emlékezetgépezet legjobb húzása ez. Akiéaz emlékezés joga, azé a világ. Már nincsenek emlékek, csak képek. Majd gyártanak új emlékeket. És senki nem fogja tudni, hogy hazudnak, még a szemtanúk sem.

SchA · http://katpol.blog.hu 2014.05.03. 11:48:00

"Benjamin Netanjahu egész életében a kemény tettek, s nem a köldöknéző filozofálgatás embere volt."

Operation Cast Lead
Operation Pillar of Defense

Kemény tettek.

István Tamasi 2014.05.03. 13:36:22

A tőkés keményen dolgoztatja a modernkori rabszolgákat, hogy azok újabb és újabb kütyüket tervezzenek /mérnökök/ és gyártsanak/szalag mellett dolgozók/ hogy azután ugyanazoknak adja el a kütyüket. A bőséges hasznot pedig szépen besöpri és elnézően /mint apa a hülye gyerekén/ mosolyog rajtuk.

Kandeláber 2014.05.03. 13:48:44

Mondja ezt az intézményesített terrorizmus egyik reprezentánsa, miközben hazája hadserege és titkosszolgálata "modern kütyükkel" irtja az ellenségeit, mindenhol a világon.
Próbálnának kőbaltával nekirohanni a kalasnyikovoknak meg a stingereknek.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.05.03. 14:14:28

Benjamin Netanjahu egész életében a kemény tettek, s nem a köldöknéző filozofálgatás embere volt. "

kemény tettek, kemény volt amikor kellett, ugye? (nyakó istván mondta horngyuszkóra)

"1993-ban a Likud párt vezetője lett. 1996-ban miniszterelnökké választották. Egyik első rendelkezése volt, hogy engedélyezte a palesztin lakta területekre zsidók telepítését. Szeptember 24-én egy régészek által feltárt alagutat nyitottak meg a jeruzsálemi mecsetek közelében, ami heves összetűzéseket váltott ki a helyi zsidó és muszlim lakosok közt. A zavargásoknak 80, többségében palesztin áldozatuk volt.

1997. január 15-én Arafat és Netanjáhú megegyezett, hogy Izrael kiüríti Hebron város területének négyötödét. Ez meg is történt, később azonban Netanjáhú elrendelte egy palesztinai zsidó telep építését, amiért a PFSZ megszakította kapcsolatait a zsidó állammal

Időközben a Netanjáhú-kormány több tagja is lemondott, így tiltakozva a miniszterelnök autokratikus módszerei és a béketárgyalások megszakadása miatt."

népirtó zsidófasizta, mint a többi izraeli

"jó " poszt, lehetne jobb is:
kkbk.blog.hu/2013/08/18/libanoni_keringo_waltz_with_bashir

kkbk.blog.hu/2011/10/10/rachel_corrie

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.05.03. 14:25:00

@fran7: mi közöd van ahhoz, hogy kinek mi a hobbija, ha nem ártanak neked?

persze, én se bírom ezt a sok kütyüs dolgot túlzottan, nem érdekelnek a telefonok se, DE EZEK a fotósok gondolom nem hobbifotósok, akik odakóricáltak a virágos rétről, hanem ez a munkájuk.
tehát pont nem talált.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.05.03. 14:30:46

@SchA: nem háborús bűnös, népirtó, hanem csak egy "kemény" ember - a posztszerző szerint

The ferocity of the attack was unprecedented in the more than six-decade-old conflict between Israelis and Palestinians, killing some 1,400 Palestinians, most of them civilians.

The Israeli government stated that the aims of the military operation were to halt rocket attacks against civilian targets originating from the Gaza Strip

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.05.03. 14:47:45

@Zsigmond és Péterfy:

Sztálinról vagy Göringről is biztos porosodnak valahol archív felvételek, amelyeken leereszkedően kedélyeskedve bölcselkedik, szellemeskedik a sajtónak. Azokat mikor osztjátok meg velünk?

fran7 2014.05.03. 15:23:57

@tesz-vesz: Pont ezt írtam. De Netanjahu nem is fotósokról beszélt, hanem hozzájuk.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2014.05.03. 15:27:00

Igaza van. Ha háborús bűnös, ha nem.

Bell & Sebastian 2014.05.03. 17:44:34

Ez sem más, mint az intim szféra kiterjesztése, akár a végtelenig és vissza, te megosztod, én megosztom, itt vagy és én ott vagyok, benne egymás életében, lessük, hogyan élnek mások, miközben lesik mások, hogyan élünk mi.

Hálózatok épülnek, ami tegnap még a legszentebb magánügy volt, ma már közkincs, holnapra dögunalom. A mindent látó eyecam mindent lát.

Az emberek meghülyültek, kezdenek úgy viselkedni, mint bármelyik rovarkolónia, önként adják föl identitásukat, hogy "szabad akaratukból", egyszerre mozduljanak a feromon-parancsokra.

Hogy a szabadkőművesek / illuminátusok (a kettő nem ugyanaz, sőt!) hekkelik meg a világot, azt már csak a legbutábbak vitatják. Hogy mi a végső céljuk, az is sejthető, csak bele kell olvasni az Amerikai Népszavába.

Nem lennék nagyon meglepve, ha kiderülne, hogy mindezen eszközök, amelyekre többé-kevésbé mindnyájan rágyógyultunk, alapvetően rossz célt szolgálnak és az áldásaik csak mellékhatások, a méz a madzagon.

A New World Order végső célja a szabad akarat kikapcsolása, az emberiesség modern kori rabszolgaságba vetése. (lsd.: emberiesség elleni bűnök) A legpusztítóbb ideológia, ami valaha is létezett a földön, amihez képest a kínai / orosz / német marxisták bűnei eltörpülnek.

Ha valaki ezt tudja, Netanjahu biztosan. Nem őszinte a mosolyom, amikor megdicsérem a legendásan kifinomult, zsidó humorát.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2014.05.03. 19:15:30

@Bell & Sebastian: Arra is emlékeztet ez, amikor a ballibsi körök kaján örömmel szidják a pedofil katkó papokat, az okosabbjaik tudva, hogy nagyrészt épp az ő ötödik hadoszlopuk követi ezt el az egyházban, legalábbie ez vitte be a dolog rituális jelentőségét.

Vagy amikor mai ballibsik lesajnálják a nacionalista Kossuthokat, Petőfiket, miközben okosabbjaik jól tudják, hogy azok koruk balibsi csodafegyverei voltak, csak azóta messzebb lehettt menni a rombolásban.

Bell & Sebastian 2014.05.03. 19:55:53

@ArmaGedeon: Gondolja, hogy korunk csodafegyverei nem különbek? Most is bármelyik elszalad a hadipénztárral mesteréig, hogy onnan ossza az áldást.

Igen, alaposan elterjedt egypár, sémita szokás a keresztény Európában. Leginkább maguk, a sémiták.

kvadrillio 2014.05.03. 20:10:04

Itt vannak az új közétkeztetési szabályok
Index
2014. 05. 03. 13:33
Megjelent a közétkeztetésről szóló, szeptember elsejétől hatályos rendelet, amely részletesen szabályozza a többek között az iskolai menzákon, kórházakban adandó ételek elkészítését és tápanyagtartalmát. Tilos lesz többek között a szénsavas vagy cukrozott üdítő, a magas zsírtartalmú húskészítmény, és rögzítették azt is, hogy nem tehetnek az asztalra só- és cukortartót. Előírták továbbá, hogy a közétkeztetésben fokozatosan csökkenteni kell a napi bevitt só mennyiségét. """

NAMOST TÉLLEG !...A VIRSLIADAGOT FELÉRE VETTÉK, SÓT NEM, CUKROT NEM..., DE ! ENERGIAITALT EZERREL, COLÁT, EZERREL, DROGOT, DIZÁJNERT IS..... EZERREL FOGYASZTHATNAK A NEBULÓK !!!!
A cukor fontos az agysejteknek !, a sót kihajtja a szervezetból a sok energiaital !, a drog elveszi az energiát, amit egy teljes adag virsli adna esetleg....KIK EZEK A HÜLYÉK AZ ORSZÁGUNKBAN ??????????? NETÁN-NYAÚÚÚÚÚ-FÉLÉK ????? KIBASZNI ŐKET INNEN ÖRÖKRE !!!!!!!!

kvadrillio 2014.05.03. 20:15:29

ÉÉÉÉRDEKES, HOGY ISRAÉL EXPANZIÓS POLITIKÁJA NEM ZAVARJA AZ USA-T! CSAK AZ OROSZOKÉ ! TALÁN MERT ŐK IS ÚGY PÁVATÁNCOLNAK, AHOGY A HONI AIPAC FURULYÁZ NEKIK...:o) 1 NÉGYZETMÉTERES "MOZGÁS TÉREN" !!! :o)))))

profilo 2014.05.03. 20:30:20

Hát igen!
Bibi sosem volt lángész...

2014.05.03. 21:27:49

Szerintem itt mindenki félreértette, mit mondott a bibsi. És a mondanivalója tartalmát amúgy is el kellene vonatkoztatni a politikai pályafutásától.

Nyilván nem a fotósokat ekézte, hanem ezt az agyhalott kapucnis generációt, akiknek a napja jórészt tényleg abból áll, hogy lefotózzák a korcs kutyáikat, a vacsorájukat, a hányásukat, a sörösdobozaikat, a seggüket, minden szart, és megosztják a telefonjukról, és a haverjaik képei alá odaírják, hogy awwww, és nem is várnak többet a technológiai fejlődéstől. Ezek zombik. OK, róluk szól az insta meg a facse meg a többis szar, de ne csináljunk már úgy, mintha ez teljesen rendben lenne.

Én se bírom a pofát, de most tényleg beletrafált. Amúgy csak szólok, az európai jobboldal már rég kiegyezett izraellel, mert belátták, hogy az európát megbénító muzulmán emigrációhoz képest ők a kisebbik rossz. Más kérdés, hogy az ultraliberális buzi Európa bevándorláspolitikáját nagyrészt zsidók alakították ilyenre, és a tébolyult jogvédők közül nem kevesen zsidók vagy wannabe zsidók (kb. úgy, ahogy az Ali G feka).

Advanced Flight 2014.05.03. 22:16:04

@kvadrillio: te hülye vagy, bazdmeg?
De most komolyan.

Bell & Sebastian 2014.05.03. 23:27:48

@Advanced Flight: Akkor itt a legjobb alkalom arra, hogy gyakorolja a megbocsátást.

Bell & Sebastian 2014.05.03. 23:32:05

@retrovírus: Most komolyan, mi a különbség az egyik sémi és a másik közt? Hatását tekintve, mint vírusszakértőtől kérdem.

2014.05.04. 00:24:47

@Bell & Sebastian: rassz alapon (antroploógiailag) nyilván semmi, kulturálisan viszont egy egész világ.

Mind a kettő kártékony, és nehéz megmondani, hogy melyik jobban — elég csak a tanácsköztársaságra gondolni, vagy az orosz forradalomra, vagy az elmúlt kétszáz év egyéb véres eseményeire, amelyeket zsidók szerveztek nekünk, a háttérmunkától a kivitelezésig, és elég a mai demokratikus világban a civilnek álcázott jogvédő szervezetek tevékenységét nézni, amihez fogható pusztítást talán csak egy meteorbecsapódás tudna előidézni. Az emberek változtak, a módszer ugyanaz maradt.

Másfelől az európai ultraliberális bevándorlási politika és húsz-harminc év ballib rezsim következménye, hogy Európa nagyvárosai muszlim diaszpórákká váltak, egyes területeiken megszűnt az állam fennhatósága (elég pl. a lutoni paki entitásra vagy a párizs körüli banlieukre gondolni, de sorolhatnánk a végtelenségig). A muszlimoknak, araboknak és afrikai feketéknek nincs ilyen kifinomult és hosszú távú agendájuk, mint a zsidóknak, ők nyers erővel támadnak, amire az elbuzult és belterjes európának nincs válasza.

Viszont aki azt hiszi, hogy ez egy spontán folyamat és nem megtervezett, az valami szikla alatt élt eddig. Hogy melyik a kisebbik rossz ténylegesen, annak a megválaszolására nem vállalkoznék, de valamelyik oldallal ki kell egyezni, és az eu nacionalisták a zsidókkal egyeztek ki.

Az viszont, hogy a mai fiatalság elbutult, és csak a ratyi képeik megosztásának élnek, az senkinek nem a műve, egyszerűen egy természetes folyamatnak vagyunk tanúi. Az instagram akár jó is lehetne, de nem így.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.05.04. 05:15:08

Mondjuk annyi van benne ,hogy pl az egyik kedvenc klubom focistái a telefonjaikkal készítettek felvételeket,a busz tetejéről ami vitte őket végig a városon.
Pedig szerintem minek.Róluk is készült eközben egy csomó felvétel,amit bárhol bármikor megtalálhatnak.
De amúgy nem riossz dolog az emlékek megőrzése.

LallR 2014.05.04. 08:59:48

én nem értem, hogy miért kell a médiában ennyit foglalkozni az izraelitákkal?!
aha.. talán feszültséget akarnak kelteni az emberek közt, hogy aztán dobálják az antiszemita szót egymásra?

Csii 2014.05.04. 09:11:56

Nyilvanvalo, hogy zsidozas meg anyazas folyik a tema meg a szereplo miatt, de nagyon fejen talalta a szoget.

Sokan szerintem amiatt hisztisek, mert nagyon telibe talalta oket ez a szoveg. Tok igaz. Rabszolgak, idiotak, kutyunyomogato kis ovisok. Szanalmasak, pont, ahogy mondja. 100%.

midnight coder 2014.05.04. 09:16:27

Izrael nagyon-nagyon sokat köszönhet a fényképezgetésnek. Ha ez nincs, akkor a holocaust egy az emberiség történetének sajnos elég gyakori népirtásai közül. Voltak már nagyobbak, voltak már kegyetlenebbek, amiben a Holocaust más mint a többi - és amiből Izrael a mai napig is él - az az alapos, fényképekkel bőven ellátott dokumentáció, és az erre épített propaganda. Ha ez nincs, ma Izrael sincs, mert a európai és amerikai segítség nélkül már régen megették volna őket az arabok.

Más kérdés, hogy a fagyi vissza is nyal - ha az arabnál is ott a fényképezőgép, akkor az izraeli hadsereg sem csinál azt amit akar, mert megy a fotó, és annak az Izraelnek aki a mai napig is a holocaustból él, minden ilyen kép egy-egy szög a koporsójába.

midnight coder 2014.05.04. 09:17:44

Amúgy, szerintem a rabszolgaság valahol ott kezdődik, amikor valakit a szülei babonája miatt csecsemő korában megcsonkítanak.

♔bаtyu♔ 2014.05.04. 09:32:52

Azzal együtt, hogy ez a csóka a világ ura és sajnos társaival olyan is, most teljesen igaza van.

Az egész szelfizés arra jó, hogy a titkosszolgálatok archívuma olcsón és gyorsan nőjön. Esetleg még arra, hogy a lúzer tönkretegye a jövőjét.

Nem véletlenül nyomja a zsidók zsoldjában álló "liberális" média, hogy milyen jópofa dolog.

♔bаtyu♔ 2014.05.04. 09:38:32

@kvadrillio: Hogy zavarná, amikor az USA-nak is expanziós politikája van, csak nagyobb méretekben.

Épp az a gond, hogy most nem valami távoli országot nézett ki, hanem Ukrajnát és pontosan ugyanazt akarja mint anno Hitler, segítsünk neki.

Szerencsétlen EU-s politikusok pedig igyekeznek láthatatlanná válni, nehogy az orosz medve elzárja náluk a gázt.

Kivéve Románia, akik Erdély mellé Moldvát is meg akarják szerezni és ezért cserében bármilyen segget fényesre nyalnak.

Húsleves 2014.05.04. 09:58:50

Azért nekem egészen más tippem van arra, hogy miért is nem szereti egy ilyen tömeggyilkos állat, ha sok fénykép készül. Főleg ha fel is kerül az internetre.

kvadrillio 2014.05.04. 10:04:28

2Veszélyben a netbankolók negyede
A magyar számítógépek több mint negyedén fut az az operációs rendszer, ami mostantól szinte teljesen szabad utat adhat a pénzünkre ácsingózó csalóknak. Azoknak tehát, akik rendszeresen bankolnak vagy vásárolnak az interneten keresztül, elengedhetetlen lépniük. Ehhez adunk néhány tippet. (Forrás:azenpenzem.hu)

...nu....a ezt a bűnözők, csalók, kupecek gyülekezőhelyét, a vigye a picsába aki kitalálta !!!!!

kvadrillio 2014.05.04. 10:08:35

...jahhh és majdnem elfelejtettem: HALÁL A DROG-MAFFIÁRA, HALÁL A LAKÁS-MAFFIÁRA, HALÁL A KURVA-MAFFIÁRA, HALÁL A SZERVKERESKEDŐ-MAFFIÁRA, HALÁL AZ ÁFACSALÓ-MAFFIÁRA ÉS MINDEN UMBULDÁZÓ, CSALÓ MAFFIÁRA ÉS A FIÁRA ÉS ROKONÁRA IS !!!!!

. na ! minggyááá jobban érzem magam !!!!!

kvadrillio 2014.05.04. 10:13:38

Terjeszkedne a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Szervezet
Ma | 02:02
Megoszt / nyomtat
A+ / A-
címlapsztori
Veszélyben a netbankolók negyede

...mer régen volt a szemétszállítás (a rohadt jóóó szocializmusban %!) DE EBBEN A KURVA KAPITALIZMUSBAN SZÉTVÁLASZTOTTÁK ENNEK A TERJESZKEDŐ VÍZFEJNEJK, HOGY MÉG TÖBB LÓVÉT TUGGYANAK LESZAKÍTANI A MAGYAR KÉTHARMAD SZEGÉNYRŐL !!!

...nu majd kinyomozom kik lettek ebben a vízfejbe beültetve.....HARÁCSOLÁSILAG !!!!!
BASSZAMEG !

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.05.04. 10:14:03

@fran7: pont ezért nem talált, mert hozzájuk beszél, akiknek ez a munkája, mindenkinek van munkája, kivéve netanjahut

kvadrillio 2014.05.04. 10:16:12

@kvadrillio: A KÖV. LÉPÉS AZ LESZ, HOGY EZEN BELÜL KELL EGY VASHULLADÉKÜGYI VÍZVEJ, EGY PAPIRHULLADÉKÜGYI VÍZFEJ, EGY MŰ
ANYAGHULLADÉKÜGYI VÍZFEJ.....EGY VÍZFEJÜGYI VÍZFEJ..., LEHETŐLEG HAVI SOKMILLIÓS JUTTATÁSOKKAL...A MAGYAR NÉPEZ KISZIPOLYOZVA !!!....BERSZARÁS !!!!! AMI ITT MEGY EBBEN A "KÓÓÓÓÓÓSER-ORSZÁGBAN" !!!!!!!

Bell & Sebastian 2014.05.04. 10:29:14

@retrovírus: Magyarországon a kuruc-labanc ellentétnek van komoly hagyománya, ami azt is jelenti, hogy a törökökkel megtanultunk együtt élni. De a török nem sémi. A diaszpóra-örmény meg nem szívleli a törököt, miként a paki az indust, cigány a szántást.

Az osztrákok a kisebbik rosszat választották, Németország indiai programozókat akart betelepíteni egy időben, a többi nemzet a volt gyarmatairól importál, a létszámfeltöltés és genetikai frissülés érdekében.

Hogyan kerültek a képbe pont a sémiták? Szerintem amerikai nyomásra. Magyarország helyzete speciális, ugyanis az összes, létező etnikai-kulturális problémával kénytelenek vagyunk szembesülni.

Az sem megoldás, hogy az egyikkel balanszírozzuk a másikat, mert egyrészt (például) a sémitákban több a közös, mint gondolnánk, másrészt hozzák magukkal a konfliktusaikat is.

A génkoktélunkat már régen kikevertük, a létszámhiány pedig kipótolható az elcsatolt területekről.

Összefoglalva:
Európa problémája nem a mi problémánk, ugyanakkor Európa minden problémája itt hatványára emelve csapódik le.

(Izrael ugródeszkája, robbanásszerűen szaporodó Gangesz -parti székelyek, kuruc behatás, örmény jelenlét, hagyományos arab barátság, mindenféle menekültek és a többi)

Elég groteszk ebben a környezetben magyar érdekekről beszélni, amikor csak érvényesíteni nem lehet ezeket. Leszámítva a pofázás szintjét, amiben eddig Orbán bizonyult a műfaj nagymesterének.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.05.04. 10:29:18

Ezt a cikket a rajcsányi írta, álnevet használva. "Zsigmond és Péterfy" egy kamu nick, amikor a szerkesztőség tagja nem vállalja anevét.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.05.04. 10:31:53

@retrovírus: Nyilván nem a fotósokat ekézte"

akkor miért nekik mondja?

kvadrillio 2014.05.04. 10:37:46

" Belföld
Külföld
Bulvár
Gazdaság
Kultúra
Vélemény
Sport
Tudomány
Autó
Életmód
Utazás
A kormány hadat üzent a sótartóknak - nem vicc!
Tegnap | 17:40
Megoszt / nyomtat
A+ / A-
[Képünk illusztráció]
címlapsztori
Veszélyben a netbankolók negyede Gwyneth Paltrow válásával dicsekszik
1/10
ajánló
Így hámozz dinnyét 10 másodperc alatt!
Közvetlenül küldhetnek e-mailt a szaúd-arábiai királynak az alattvalók
Menet közben szerelik le a terepjáró kerekeit!
Családirtásra és iskolai mészárlásra készült egy tinédzser
Szétpuszilgatja a bulldogkölyök a kisbabát - Videó
Ferenc pápa szükségesnek tartja a kúria reformját
Asztalitenisz - kikapott a férfi válogatottunk
Így kell laposra simogatni egy hörcsögöt
Őrületesen táncolnak - Videó
Már csak egy hét van a szavazatszámláló bizottságokba delegáltak bejelentésére
Burány Sándor
MSZP: a kormány beismerte, hogy hazudott
Cserpes Laura a szakításáról is mesélt
A vasfüggöny lebontása - elfelejtett dátum
Czutor Zoltán
"Nem valószínű, hogy bárki biztonságban érezheti magát"
Alakul a zivatar Pécs felett
Nem lesz strandidő
Jaksity Kata - Fotó: vizualtok/Klein Péter
Hohó! Jön a harmadik gyerek Jaksity Katáéknál
Képünk illusztráció
A kormány hadat üzent a sótartóknak - nem vicc!
Tuti sláger! Ezt fogod hallgatni egész nyáron!
Szanyi: 10 év mérlege
Szabadlábon Pim Fortuyn gyilkosa
Megjelent a szeptember elsejétől hatályos közétkeztetésről szóló rendelet, amely részletesen szabályozza a többek között az iskolai menzákon, kórházakban adandó ételek elkészítését és tápanyagtartalmát. Tilos lesz többek között a szénsavas, vagy cukrozott üdítő, a magas zsírtartalmú húskészítmény, s rögzítették azt is, hogy nem tehetnek az asztalra só- és cukortartót. Előírták továbbá, hogy a közétkeztetésben fokozatosan csökkenteni kell a napi bevitt só mennyiségét.

A Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere által jegyzett jogszabály "

nu, EZ A FASZFEJ BALOGH EZT IS AZ IZRAELI TANÁRCSERE ÉS MAGYAR TÖRTÉNELEM TANKÖNYV TARTALMÁBAN MI LEGYEN ??? LÁTOGATÁSA KAPCSÁN SZOPTA AZ IZRAELIEK FASZÁBÓL ??????????, MER MINDENKINEK AZONOS LEGYEN AZ ÍZÉRZÉSE ÉS SÓ NÉLKÜL SOKKAL JOBB A BALOGH KÖZÉRZETE, MERT NEM OLVAS MAGYAR NÉPMESÉKET ??? ha olvasna magyarul is nem csak jiddisül, akkóóó tiudná, hogy a magyaroknak millen fontos a só !!!+
TÖKÖM TELE EZZEL A FASSZAL !!!!!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.05.04. 10:40:24

A világ megy el a gagyi irányába. Ennek egyik fő materializálódása a rengeteg telefonnal készült selfie és hasonló, ami egyenesen megy is fel facebookra és a többire. Az pedig csak gerjeszti a hype-ot a téma körül. A netre feltöltött fotók 99,9999%-a szart sem érő gagyi és nem szól másról - a selfie-ken keresztül - mint az egóról. Emellett gagyi lett a zene és minden más is, ami a mai fiatalokat befolyásolhatná. Ez ellen szólalt fel az izraeli csávó, és igaza van, még ha zsidó is (csak ez előttem szóló jobbant kommentelők kedvéért). Ha úgy vesszük, Netanjahué volt a hét legkonzervatívabb megszólalása. :-)

kvadrillio 2014.05.04. 10:41:25

@Advanced Flight: ..HMM...... kérdeztem már, hogy anyád kire gondolt amikor a világra nyomott téged nyomottkám ??? :O)

Bell & Sebastian 2014.05.04. 10:42:57

A kuruc az kruxtürk, azaz kereszténnyé vált török. Egyik kalandvágyó ősünk csatlakozott a vikingekhez egypár, nyugati rabló-felfedező portya erejéig, amit a sagákban is megörökítettek.

A magyart -minő érdekesség- törökként emlegették. Csak volt rá jó okuk (nesze neked finnugristák), a viking nem volt egy ostoba népség, leszármazottaik (tulajdonképpen) a mai napig vezették Európát.

Amíg csak be nem tette a lábát a patás ördög keze.

kvadrillio 2014.05.04. 10:43:20

@Advanced Flight: amúúúgy megfigyeltem hogy ez a szó, nálad be is határolja a magyar nyelvi szintet ! nem baj.....van, aki nem tud továbbfejlődni.......:)...ne is erőlködj ! még beszarsz ! :)))

kvadrillio 2014.05.04. 10:45:43

@Bell & Sebastian: moslékzabálókkal hogy állsz így május elején ??? :) még mindig ki tudod nyitni a szemed behunyás után ????? :) képzeld, ha eccercsak úgy maradnál behúúúnyvahhh....:DDD

kvadrillio 2014.05.04. 10:46:41

@Bell & Sebastian: hmmm.....NEM BÍÍÍROD A KRITIKÁT MI ??? :o))) PEDIG AZ VOLT, VAN, LESZ !!!
ÉS EGYRE TÖBB ! :)))

Bell & Sebastian 2014.05.04. 10:50:09

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Figyu, Benő, ad ennek a megszólalásnak egy mély bíbor fénytörést az a tény, hogy Netanjahu nagyon jól tudja, ez a sok gyökér a vesztébe rohan, perceik meg vannak számlálva. Itt azt mondja: hogy addig élj, amíg élni tudsz, te ostoba birka, mert az áldozati oltáron végzed.

Ugye, hogy így ez már egy kicsit másként hangzik, amiért nem is mondanám konzervatívnak, éppenséggel.

Bell & Sebastian 2014.05.04. 10:52:07

@kvadrillio: Egy jóember mindent megbocsát. Dzsimmi után, szabadon.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.05.04. 10:55:15

@♔bаtyu♔: Már majdnem azt írtam, hogy igazad van, ilyen sem volt még. De aztán rájöttem, hogy megint nem koherens, amit írsz. Egyrészt azt írod, hogy a csóka a világ ura, aki kiszól a selfie-zés ellen, aztán meg azt, hogy a "liberális" média (nálad ez = zsidó) tolja ezerrel, hogy a selfiezés jó. Most akkor ez itten egy paradoxon. Bár tudom, hogy a ner-féle duplagondolban azért sokszor megreped a koherencia látszatának vékony máza.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.05.04. 11:00:28

@Bell & Sebastian: Könyvet is írsz Netanjahuról (és persze a nagy nemzetközi háttérhatalomról), vagy megállsz a rövid esszéknél.

bakodi.péter 2014.05.04. 11:14:49

@SchA: Az Öntött Ólomnál Olmert volt a miniszterelnök... '73-ban jó pár különleges műveletben vett részt a Bibi, ha a politikai karrierjét nézed, akkor is a direkt akciók híve, szóval nem alaptalan kijelentés, hogy inkább a tettek embere.

Pipas 2014.05.04. 11:21:41

Jah, divatos közhely arról beszélni, hogy a modern korban a technológia rabszolgái vagyunk. Ez persze butaság, az emberek nem azért kütyüznek, mert muszály, hanem azért mert élvezik.

Sekélyes álbölcsesség a technológia elutasítására felhívni az embereket, ilyen erővel azt is mondhatta volna, hogy a vas és acél rabszolgái vagyunk, menjünk vissza inkább a bronzkorba.

midnight coder 2014.05.04. 11:22:19

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Fényképeket 30-40 éve is készítettek az emberek, csak akkor még hagyományos fényképezőgéppel, ami kb. azt jelentette, hogy a turista a nyaraláson ellőtt úgy 40-50 képet, ebből - ha nem volt profi fényképész - jó lett úgy 10. Megosztani persze nem tudta, mert nem volt min, így csak a barátoknak mutogatta a munkahelyen.

A zenével kapcsolatban van igazságod, de ez már a 90-es években elkezdődött, amikor a kukákból előhúzták az egyszerhasználatos rapsztárokat. Persze, ahhoz képest, ahogy ma összehozzák ezt a valóságshow-kal az még mindig magaskultúra volt.

midnight coder 2014.05.04. 11:26:33

@♔bаtyu♔: "Nem véletlenül nyomja a zsidók zsoldjában álló "liberális" média, hogy milyen jópofa dolog."
Ahhoz képest ez most pont egy zsidó volt...

Másrészt, a titkosszolgálatok kb. a hajukra kenhetik ezt az infót. Egy normális helyen a titkosszolgáltatot kurvára nem érdekli, hogy Gipsz Jakabka hogyan szelfizik a WC-ből szarás közben. Csak egy elég jól behatárolt kör az aki érdekli őket - a rájuk vonatkozó infók beszerzésére pedig már 30 éve is megvolt a technológia. Azaz, ha te felkeltetted Pl. a CIA érdeklődését, akkor meg is tudott rólad mindent, azt is hogy napjában hányszor és mekkorát szartál.

bölcsbagoly 2014.05.04. 11:52:23

@kvadrillio: jómagam mint megrögzött fideszes is, a pokolba kívánom Balogh tiszteleeest az emeletes marhaságaival együtt!
Egyike ezeknek ez a hülye gyerek közétkeztetési rendelkezés. Idióta dietétikusok, anorexiás szörnyeket kitenyésztő őrültek ötleteit valósitja meg. A gyerekek ( s a felnőttek sem) nem attól híznak el mert megeszik az évszázadok óta megszokott ételeket, hanem pont attól , hogy olyanokat esznek, amelyekről azt sem tudják, hogy miből készülnek és főleg, hogy kevesebbet mozognak mint kellene.
Csak egy hülye /gazember nem tudja, hogy :
- cukor és só nélkül nincs élet!
- a szervezet kívánja azt amire szüksége van;
- a felesleget vagy elraktározza vagy kiválasztja.

bölcsbagoly 2014.05.04. 11:59:04

Ami a poszt témáját illeti, a "költőnek" jórészben igaza van.
- a gyerekek a ketyerékhez való függőségben nőnek fel (telefonálnak/sms-eznek ha kell , ha nem, idióta játékokokat játszanak a mobilon vagy a számitógépen naphosszat, mindent rögzitenek, számtalanszor megsértve az egyébként annyit hangoztatot emberi jogokat. Ld. az amerikai kosárlabdaklub tulajdonos csajának az őrültségét: felveszi egy magánbeszélgetését a kitartójával, posztolja a közösségi oldalon s utána rájön , hogy saját maga alatt vágta el a fát!). Lépten-nyomon buzdítják a "szelfizést" , gerjesztve az idiotizmust és nárcicizmust.

♔bаtyu♔ 2014.05.04. 12:16:32

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Mert egyszerű vagy.

A zsidó bármely országban a legliberálisabb pártra szavaz, miközben olyan törvényeik vannak és igen jó részük be is tartja, amelyeket Hitlert simán átvett és rájuk alkalmazott, persze mindegyiket azért ő sem.

♔bаtyu♔ 2014.05.04. 12:17:18

@midnight coder: Naív vagy te. Ma már nagyon olcsón lehet óriási adatbázisokat építeni.

na4 2014.05.04. 12:33:23

Az elektronikus kütyük tök jók, csan nem hülyeségre kell hszanálni öket. A legritkább esetben használom fényképezésre öket.

eßemfaßom meg áll 2014.05.04. 12:33:45

Az Eiffel-torony előtt hatalmas tömeg, mindenki buzgón fotózza, csak egy bácsika áll előtte karbatett kézzel.

Az egyik vadul kattogtató odafordul hozzá:

- Maga nem fotózza le?

- Á, én inkább megnézem itt helyben.

ha szeintem igaza van a Bibinek akkor moszad-ügynök vagyok?

ephart 2014.05.04. 13:36:59

Bibsinek kényelmetlen a korlátlan archiválás lehetősége.szerintem arról büfizett

gyalog.galopp 2014.05.04. 14:52:25

@eßemfaßom meg áll:

Ha má mindened meg áll, persze, hogy nem érted.:)

pocaklakó minimanó 2014.05.05. 09:52:59

@Bell & Sebastian:

"...csak bele kell olvasni az Amerikai Népszavába."

Nem lehetsz ennyire mazochista? :)

pocaklakó minimanó 2014.05.05. 10:16:14

@Bell & Sebastian:

Azért elolvasnék egy szakértői véleményt bartuslaci fóbiáiról. Mert van belőlük bőven. :)

Bell & Sebastian 2014.05.05. 10:32:08

@pocaklakó minimanó: Ugye-ugye. Azon a palettán nem a Kurucinfo viszi el a prímet, mégis ez fáj a legjobban. Vajon miért? Pedig ez sem - az sem éppen Zsákos Frodóék alá hegedül.

pocaklakó minimanó 2014.05.05. 10:35:34

@Bell & Sebastian:

Én nagyon kedvelem amúgy a futóbolondokat. Az itteni egyik kedvencem wantaan nick. Ő is kezd elbartuslacisodni. :)

Bell & Sebastian 2014.05.05. 10:44:08

Ez a zsidó Ájnstájn nincs rajta a Fácsén, nem tényező.
süti beállítások módosítása