Béke- és barátságmenet Oroszországért – Ilyen ország pedig nincs CCCXCIV.
2014. január 24. írta: TuRuL_2k2

Béke- és barátságmenet Oroszországért – Ilyen ország pedig nincs CCCXCIV.

Bekemenet_nem_leszunk_gyarmat.png

„Legyen ismét Békemenet!″ – hirdette meg Bencsik András az e heti Demokrata vezércikkében, amiben a paksi erőmű múlt héten bejelentett orosz bővítését a magyar függetlenség diadalaként ünnepli (igaz, a szerző már harminc éve is kötődött érzelmileg a szovjetekhez oroszokhoz). Az írásban egymást érik az erősebbnél erősebb megállapítások.

„...mintha szerepcsere történt volna, mintha a csúfos véget érő Szovjetunió szerepét kezdené átvenni Amerika. (...) Ehhez képest Oroszország a tolerancia hazája. Ami rosszat a szovjet-oroszokról el lehetett mondani, az elhangzott az elmúlt évtizedekben. És? Megkötötték velünk az évszázad üzletét a paksi atomerőmű bővítéséről, melynek köszönhetően Magyarország energetikai függősége egy fél évszázadra megszűnik.″ Az orosz tolerancia aktuális hőfokáról Bencsiknek talán érdemes lenne a lengyeleket megkérdeznie, esetleg valamelyik balti államot. A magyar energiafüggőség megszűnésére vonatkozó állítás égbekiáltó hazugság: a valóság éppen ennek ellenkezője, még hosszabb távra és még jobban kiszolgáltatjuk Magyarországot az oroszoknak, akiktől már így is a legjobban függ az ország energiaellátása. És az oroszok nem viccelnek, ha úgy van.

„Putyin elnök egy szóval nem kifogásolta a magyar belpolitikai viszonyokat, pedig Oroszország még mindig a világ második nagyhatalma, s a tendenciákat látva könnyen lehet, hogy egy évszázadon belül elsőségét is visszaszerzi.″ Oroszország katonai értelemben egyes elemzések szerint a világ második nagyhatalma ugyan, de Kína éves védelmi költségvetése már kétszer akkora, mint az oroszoké (az USA-é meg tízszer). Ami a nagyhatalmi szempontból ugyancsak nem elhanyagolható gazdasági teljesítményt illeti, az oroszok az első ötben sincsenek, a kilencedik helyen állnak, úgy, hogy Európából Németország, Franciaország, az Egyesült Királyság és Olaszország is megelőzi őket. Oroszország ugyancsak ki van szolgáltatva az energiahordozók iránti keresletnek, egyéb gazdasági ágazatokban mutatott teljesítménye alapján aligha várható, hogy beleszólhatna a legnagyobb gazdasági hatalmak versengésébe.

Ráadásul még csak az sem igaz, hogy Putyinék egy szóval sem kritizálják a magyarországi belpolitikai viszonyokat. Az orosz külügyminisztériumnak az Európai Unióval foglalkozó, a múlt héten kiadott éves jelentése szerint többek között a következő aggasztó jelenségeket látják az emberi jogokért élő-haló oroszok Magyarországon:
– az új alkotmány nem felel meg az európai demokratikus normáknak;
– az alkotmány felelőssé teszi a kommunistákat a kommunista bűnökért;
– elvették a kommunista vezetők nyugdíj-kiegészítését;
– elnyomják a romákat;
– egymást érik az antiszemita incidensek;
– nem biztosított a bíróságok függetlensége.

Hogy tetszik?

„Úgy tűnik, ma sincs másképp: az erősödő orosz kapcsolattal Magyarország mozgási szabadsága ismét növekedni fog. Ez persze nem tetszik mindenkinek, de hát Schulhof Izsák is elsiratta a Budáról kivert török megszállókat, mert neki momentán velük volt jobb.″ Magyarország mozgástere aligha növekszik a még erőteljesebb orosz energiafüggés következtében. És csak remélhetjük, hogy Bencsik vezércikke nem fog nevesítve is szerepelni a következő orosz emberi jogi jelentés magyarországi antiszemita jelenségeket taglaló fejezetében: Schulhof Izsák nem a török megszállókat siratta, hanem az ostromot követő szabad rablás során elvesztett fiát és feleségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr165779367

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Téli palotának nézték a Fidesz székházát a baloldali tüntetők 2014.01.24. 21:28:20

. Vörös zászló alatt küldte rohamra csapatait Bajnai Gordon, tüntetni az atom ellen. A baloldal hősei bevették a Fidesz-erkélyt, kitűzték a szovjet zászlót, lehet megint énekelni az Internacionálét! Kísértet járja be Európát. Remélem, az Együtt-PM ön...

Trackback: Atomot a népnek! 2014.01.24. 21:22:13

. Tényleg Alkesz Pistabácsi és Otthonkás Marinéni döntse el népszavazáson, hogy bővítsük-e a Paksi Atomerőművet? Bajnaiék hű fegyverhordozója, a PM-es Jávor Benedek népszavazást kezdeményez a Paksi Atomerőmű új egységének a megépítése ügyében. Azt mé...

Trackback: Mирмарш 2014.01.24. 21:08:26

- András, nagyon büszke vagyok rád! Olyan szépen írtad, azt az amerikását, a „gőgösen magabiztos helytartó, instruktor, komisszár", aki „a birodalom teljes súlyával kényszeríti a primitív népet az előírt életmódra"! Szerintem ez már költői!- Ja...- Te ...

Trackback: Lózung recycling: "újrajelszavak" a tavaszi békemenetre 2014.01.24. 20:33:16

Segítsünk a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk propagandistáinak, találjuk ki együtt a tavaszi békemenet jelszavait! Gondolatébresztőnek itt van a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk jelszóajánlata 1988-ból....

Trackback: Bencsik és a napfény íze 2014.01.24. 14:38:18

A Demokrata főszerkesztője ma leporolta a régi Pártélet cikkeit, és a legjobban sikerültek paneljeiből némi aktualizálással (coca-cola mámor helyett marihuána) összerakott egy frisset: ...mintha szerepcsere történt volna, mintha a csúfos véget érő S...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vén Csataló 2014.01.24. 22:50:44

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hát mondjuk pont nem valami komcsi-libsinek kellene lecsicskáznia a engem, mert hát hogy 24 éve abból éltek, hogy pofátlanul szarért-hugyért eladjátok az ország erőforrásait a nyugatnak.
Ha van itt stréber csicska, hát akkor azok éppen hogy ti vagytok.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 22:51:13

@Nyekenyóka.:
Nem volt kötelező...
A Liberális Internacionálé alelnökének lenni sem volt az... minden híreszteléssel szemben!
Persze Piktorunk volt a ott a partizán! Soros bácsi pénzén...
TUDTAM!!!

martineden 2014.01.24. 22:53:12

@Vén Csataló: Ne a seggeden keresztül!..... Ott nem tudok.mert ott a fejed.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 22:54:11

@Vén Csataló:
Balfaszka, libisibolsi a Piktor haverod, ellentétben veletek én nem voltam KISZ csicska, nem voltam párttag, nem voltam spicli.
A kormányod igen.
Ostoba muzsik...
"Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa."

pregoka 2014.01.24. 22:54:29

@Vén Csataló: értsd már meg, hogy nem vagyok balos! Sok nyomorék csak ezzel tud jönni, hogy bezzeg az mszp.. hárítás ezerrel, szelektív felfogás..
Szánalmas vagy, ezzel a kettős mércéddel...tipikus, ha nem a vezéred hazudik akkor felháborodsz, ugyanakkor ha a ő teszi ezt akkor az nem probléma, miért vagy ilyen begyepesedett?

Vén Csataló 2014.01.24. 22:56:28

@mpa68: Nem tanulsz. Egy egész kommentzónát telehánytatok az én minősítéseimmel és még mindig nem sikerült felfognotok, hogy pont leszarom. ;)
Döbbenet, hogy mennyire ostoba, fejlődésképtelen, indulatvezérelt nyomorultak vagytok.
De persze a hatalom az nagyon kellene. Nem hiszem, hogy jó helyen lenne nálatok. És sajnos, bár itt most egyedül vagyok, a többség az én álláspontomat osztja. Esetleg, ha lecserélnétek a választókat. Akkor, talán lenne esélyetek.

martineden 2014.01.24. 22:56:59

@Vén Csataló: hogy 24 éve abból éltek, hogy pofátlanul szarért-hugyért eladjátok az ország ....Te ezert nem fognak megdicserni.Abbol a 24-bol mar 8 a csuti ciganye.Mit fogsz te kapni a vajdatol.Hatha meg azt is megirod hogy ez alatt a 8 ev alatt tobbet lopott mint az osszes egyutt

Vén Csataló 2014.01.24. 22:58:57

@pregoka: Ja. Akkor libsi vagy. Tökugyanaz.

Vén Csataló 2014.01.24. 23:00:01

@martineden: Legyél már egy kicsit kevésbé rasszista gyökér. Hát mi lesz így a baloldal antirasszista imázsával! Teljesen elcseszed a renomét.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 23:00:07

@martineden:
Aki nem ért egyet a bolsikkal, az mind komcsi!
Értem én... :)
Ilyen IQ light balfaszokkal, mint ez a gebe, tele a fidesz.

pregoka 2014.01.24. 23:00:11

Még azt megértem, hogyha valaki azt mondja, hogy nincs kire szavazni..
de hogy ezután a 4 év után ennyi egyértelmű hazugság és lopás után felsorakozni a fidess mögött, tényleg minimális intelligenciaszintre utal.

pregoka 2014.01.24. 23:03:16

@Vén Csataló: neked ez a kedvenc szavad, hogy libsi, talán már kiskorodban is így hívott anyukád?
Ha valaki nem ért egyet veled, akkor az libsi? te tényleg ennyire hülye vagy?

mpa68 2014.01.24. 23:05:39

@Vén Csataló: ha leszarnád, ki mit gondol, nem válaszolnál mindenkinek, aki lehülyéz.

martineden 2014.01.24. 23:06:00

@Vén Csataló: Ne az en imazsomat feltsd.Tanulj meg szamolni inkabb impotens ven fasz.Arra ugass hogy a vajdad lopott 8 evig a 24-bol, amirol ugatsz lo letedre.Amugy meg dugulj mar el fideszkocsog.Vagy meg sem,nagyon tanulsagos ,hogy milyen egy fideszes.Hahaha

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 23:06:12

@pregoka:
Akkor O.V. nevű egyént hogyan gyalázhatja!
Evégre nincs még egy ember idehaza, aki komolyabban libsi lett volna, mint Piktorunk!

Vén Csataló 2014.01.24. 23:13:30

@pregoka: Nem öcsi! De ismerem azt a fajta ballibet, aki nem is "balos". Az általában valami SZDSZ-árva szokott lenni. Az MSZP-s paraziták hiperparazitája.
Egyébként a puszta egyet nem értés nem elegendő ahhoz, de a panelek használata tökéletesen azonosít. Persze, ha lenne saját szókincsed saját érvkészleted, akkor alaposan megnehezítenéd a dolgom, de nincs. Ahogy a többi itt tobzódó komcsi-libsi trollnak sincs.
Így aztán piszkosul könnyű levenni, honnan szalajtottak benneteket.

biobender 2014.01.24. 23:16:54

hat igen, a ketharmadnak a KGST meg az oroszok kellenek. Nejez lesz am az elejen a mandineres tagsagnak, de idovel meg lehet ezt is szokni. Eljen a magyar jobboldal es a teszveri oroszorszag orok es megbontahtatalan baratsaga!

1956? Ugyan mar.

pregoka 2014.01.24. 23:16:57

ha valaki nem ért egyet a fidessel, akkor a hívők ellenérveit 99%-ban jellemezhetjük a következőkkel - ami máris jellemzi a szabad eszmefuttatásaikat, és hatalmas IQ-jukat-
"- libsi vagy
-komcsi vagy
-bezzeg az mszp, elmúlt 8 év"
és most komolyan, mással nem is tudnak érvelni, már ha ezt érvnek lehet felhozni a kormány hazugságai ellen, mert szerintem nem az, csak terelés, bár ezt már megszokhattuk.
Számomra ez egyszerre nevetséges, és elkeserítő, hogy ennyien, ilyen mérhetetlenül buták:D
lásd a 99% egyikét a véncsataló korlátolt személyében, mert ezen kívül tényleg semmit nem tudott felhozni 2-3 óra alatt, ami szintén őt minősíti:)

Vén Csataló 2014.01.24. 23:18:16

@martineden: Bocsi, de kicsit analfabéta vagy, mert nem a te imázsodat féltem, hanem a Mozgalomét ami állítólag elutasítja a rasszizmust. Persze tudom, csak akkor, ha nincs éppen haszna belőle, de hát épp ettől focizhatsz te is ebben a végtelenül gyökér csapatban. Hidd el a te imázsodon nincs féltenivaló, onnan már a cserebogárpajorokhoz is felfelé vezet az út.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 23:18:49

@pregoka:
Dehogynem...
"Aki nem ért egyet a bolsikkal, az mind komcsi!" :)
Kivétel a mai kormány tagjai...

martineden 2014.01.24. 23:23:17

@Vén Csataló: Bocsi, de kicsit analfabéta vagy,...Igen az vagy es szamolni se tudsz.Arrol hadovalj ,hogy a vajdad 8 ev alatt tobbet lopott mint a tobbi egyutt..Miota megirtam,nem ugatsz 24 evekrol,impotens fasz.Mondtam az asszonnyal torodj ha van meg ,habar ugysem tudsz mit kezdeni vele.Hahaha

Vén Csataló 2014.01.24. 23:26:41

@mpa68: Sajnos összetéveszted a véleményetek iránti érdeklődést azzal a szórakozással, amit az nyújt, hogy pillanatok alatt bármilyen állatot ki tudok hozni belőletek.
A szitkozódókat szétbassza az ideg, én meg jól szórakozom. Mellékhatásként meg szépen prezentálja a haladó, felvilágosult balliberális kommentelő társaság, hogy micsoda sötét söpredék akarja itt a kezébe kaparintani a hatalmat.

martineden 2014.01.24. 23:28:07

@Vén Csataló: Bay,bay fidesz kocsog.Szo szerint ,mert egy fideszesnek arra meg jo lehetsz,de azert ne orulj,mert ez nem biztos.

HaCS 2014.01.24. 23:30:19

@Vén Csataló:

Nem értem mi a fenéért szajkózod ezt a kérdést.

A válasz:
IGEN

Ha háttérben, mutyival, a nyilvánosság teljes kizárásával döntenek egy harminc évig tartó eladósodásról, akkor az az ország jövőjének a zálogba adása. Ha az oroszoknak, akkor is, ha a franciáknak, akkor is, ha a japánoknak, akkor is, ha az IMF-nek, akkor is.

Remélem megválaszoltam a kérdést, és többet már nem kerül elő.

Pszt! 2014.01.24. 23:31:30

Szegény viktorimádó trollok már csak mocskolódni, átkozódni tudnak kínjukban, annyira gázos lett ezeket az idióta tolvajokat védeni. Sajnálom ezeket a szerencsétlen, flusztrált ördögöket. Pont olyan függőség ez a fideszesség, mint a dohányzás. Tudják, hogy káros, de mégsem tudják abbahagyni.

Pszt! 2014.01.24. 23:33:59

Bocsánat, a fidesz-vezérkar nem idióta, csak a holdudvar. A Viktor pontosan tudja mennyi fog a haveri cégek zsebébe befolyni az oroszoktókl kapott, az ellopott magánnyugdíjpénztári megtakarításunkkal megegyező összegből.
Mert EZ ITT A LÉNYEG!!!

Vén Csataló 2014.01.24. 23:43:12

@HaCS: Öööö, pontosan milyen háttérben és milyen mutyival?
Ja hogy gőzöd nincs róla, csak visszanyávogod az indexet, meg a 444-et?
Hát az nagyon komoly. :D

bgp 2014.01.24. 23:43:52

A lengyel vonalat el is felejtettem. Milyen szép is lenne ha pár Katyini leszármazott itt tüntetne az orosz befolyás növeléséért. Vagy esetleg el se mondják szegény birkáknak, hogy miért is tüntetnek ma?

bgp 2014.01.24. 23:45:50

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: sose volt liberális vagy konzervatív. Csak a zsebét tömő populista.

Vén Csataló 2014.01.24. 23:59:29

Egyébként a "háttérben", meg "titokban" összehozott megállapodásról itt egy jó kis Portfolio.hu cikk, még tavaly decemberből, amikor a méltóságos ellenzék volt oly kedves nem részt venni azon a bizottsági ülésen, amelyen tájékoztatást kaphatott volna a tárgyalások állásáról, egy teljes hónappal a megállapodás előtt:

www.portfolio.hu/vallalatok/lazar_elorehaladott_magyar-orosz_targyalasokrol_beszelt_paks_kapcsan.193142.html

Még az Portfolio.hu is is lehozta, akkora bazi nagy titok volt! :D

Persze tudom, mindez nem csökkenti a Fidesz, azon belül Orbán Viktor bűnét, hogy nem tájékoztatta egyenként személyesen az ország összes komcsi-libsi kommentelőjét részletesen a Paksi bővítés részletes terveiről.

bkkzol 2014.01.25. 00:00:38

Igen, függünk enegetikailag. Na most, hogy az oroszokkal kötöttek szerződést miért fáj? Oroszoknak van atomenergetikai tapasztalatuk, olajuk, földgázuk... Mennyivel jobb a német magáncégtől venni az orosz földgázt? Ha egy francia cég épített volna német hitellel reaktort akkor minden rendben lenne.
Lengyel barátaink talán nem orosz földgázzal fűtenek?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.25. 00:08:04

@bgp:
Na jó, nem veszünk össze rajta, evégre azok a köpenyek koptak rendesen...

Erre másnap, ahogy eladta az országot Piktorunk, az oroszok azért még odapörköltek neki:

"Az orosz külügy kritikái a magyar demokrácia helyzetéről

Magyarországon lábbal tiporják az alkotmányosságot: Az új alkotmány nem felel meg az európai demokratikus normáknak, ráadásul öt hét alatt, érdemi vita nélkül fogadták el.
Nem biztosított a bíróságok függetlensége.
Regisztrációhoz kötötték a választási részvételt (amit csak az Alkotmánybíróság akadályozott meg).
A politikusok döntenek arról, hogy mi lehet egyház.
A tiltakozások hatására ugyan enyhítettek a sajtó szabadságát korlátozó törvényeken, de a médiafelügyeletben még mindig garantált a kormánypárti kontroll. ..."

m.cdn.blog.hu/fi/fideszfigyelo/image/Orban_putyin_pincsi_szelkakas_politikus_hazugsag_palfordulas_orosz_barat_kulpolitika_politika_Oroszorszag.jpg

Legközelebb azért remélem Piktor nem azzal zárja a beszédét, hogy "Mü ne búgyem kolonija!" - még Putyin elvtársa félreérti...
Pusztán annyit kérek, engem ne oktatgassanak ki demokráciáról azok, akik végigszolgálták a diktatúrát, és az oroszok szekerét tolták.
Orbán Viktor (Nógrád Megyei Hírlap, 1996. szeptember 28.)

Csak az a biztonságos atomerőmű, amely nem működik.
Illés Zoltán (Népszava, 2003. május 13.)

Nem akarunk a Gazprom legvidámabb barakkja lenni.
Orbán Viktor (Magyar Demokrata, 2007. január 4.)

Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már mindenki kezdi veszedelmesnek látni.
Orbán Viktor (Orbánviktor.hu, 2007. október 1.)

Nyugaton van keresnivalónk, Keleten semmi keresnivalónk nincs.
Orbán Viktor (Magyar Hírlap, 2007. november 17.)

Mi nem hidat képezünk Kelet és Nyugat között, hanem a Nyugat rendíthetetlen része vagyunk.
Orbán Viktor (Lánchíd Rádió, 2007. december 2.)

A Fidesz készült rá, hogy négy évtizednyi hallgatás után végre kimondjuk: oroszok haza, diktatúra a szemétdombra, kommunisták nyugdíjba!
Orbán Viktor (Magyar Nemzet, 2009. június 20.)

"Történik valami Magyarországon, ami mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen".
Orbán Viktor a magyar kormány és Oroszország közötti titkosított energetikai szerződésről (MTI, 2008. február 28.)

Hiába, álmodni csak nagyot... Akik akkor és ott lelkesen tapsoltak, azok ma itt is lelkesen tapsolnak.
Ők már ideológiailag eléggé képzettek, azért! :D

pregoka 2014.01.25. 01:06:08

@Vén Csataló:
Csak átfutottam az eddigi kommenteket, és most nézem, hogy milyen érdekesen gondolkodsz, nem vagy semmi:
-leírtam ugye a sikertörténetek egy részét (minden kulcspozícióba narancs pártkatona oktatás, trafikok, Felcsút, KÖZGÉP, alkotmánymódosítások agyba-főbe, magánnyugdíjpénztár lenyúlása)
-erre te nagyon jó ellenérvekkel rám cáfoltál, kiálltál a fidesz mellett: " Perszepersze. Csak a kormány nyom hazugságokat az emberek arcába, ugye? Bezzeg az ellenzék!...", ezzel lényegében elismerted, hogy hazudik a kormány, elkezdtél terelni, mivel te is tudod, hogy ha nem is minden, de ezeknek egy nagy része tény.
-ezután jeleztem feléd, hogy nem vagyok mszp szimpatizáns
-amire te meghökkentően éles logikával megbélyegeztél libsinek:"Ja. Akkor libsi vagy. Tökugyanaz. " TIPIKUS BIRKA-effektus, hoztad a formád, hoztad a hívők formáját!:)

JohnHenry 2014.01.25. 01:22:32

@Void Bunkoid: aha, és paks 2 fogja ellátni árammal a német ipart, mert már ezt is mondta valamelyik okos a kormányból. ti komolyan ilyen buták vagytok?

J.László 2014.01.25. 01:26:30

Európa utolsó reménye Oroszország.

JohnHenry 2014.01.25. 01:28:10

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: az ugye megvan, hogy a fideszed kivételével az összes párt támogatja az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát?

A.J. Finkelstein (törölt) 2014.01.25. 01:30:48

@Vén Csataló: egyszer voltam a lendvai utcaba, prominens fideszest megkerdeztem, te mennyi szart tudunk lenyomni a szavazoitok torkan? MOST FIGYELJ! azt mondja, ha beleszarunk a szajaba, es azt mondjuk, hogy csoki, megnyaljak a szajuk szelet, es kernek meg! mondom neki, ez lehetetlen, erre behiv egy ilyen hozzad hasonlot, leadja a musort! hat baszod le a kalappal a partod, es kormanyod elott!

pregoka 2014.01.25. 01:37:54

a vén csatalónak nem számít... ha a vezére azt mondta, hogy márpedig az finom, akkor ő azt gondolkodás nélkül lenyeli, mindegy mi legyen az!:)

2014.01.25. 01:53:17

@Vén Csataló: nem akarok érdemi társalgásba kezdeni, csak ténymegállapításként leírom, hogy még egy ilyen undorító, arrogáns, ostoba és gerinctelen alakot nem láttam magyar interneten. talán a lindalinda ér fel a magasságodba. szégyellem, hogy egyáltalán értem, amit a szádon kifröcsögsz...

üdv, egy buzi zsidó kommunista aberrált balliberált állat (én).

osztjónapot 2014.01.25. 02:22:56

Orbánt megsértette a 'nyugat' amikor paraszti származását említették. Ezért van Paks 2.
A többi mellébeszélés.

mement 2014.01.25. 02:57:46

Ez milyen harmatfos gyenge.

Az hogy telitalpal tolja rá az ország fejét az orosz faszra a kormány, annál talán kicsit többet érdemel mint hogy Bencsik elvtársat ekézgeted kicsit.
Jobb helyeken ezt hazaárulásnak hivják, titeket meg cinkosnak.

zorki 2014.01.25. 07:10:48

@vizipipa: Meg arra is vannak példák, hogy az alatt az idő alatt, míg más alapanyag után nézünk, az orosz fél megemelheti a gázárát vagy elzárhatja a csapot.

A paksi bővítéssel az a legnagyobb hiba, hogy még senki sem igazolta -legfeljebb csak mondta/hazudta-, hogy tízen valahány év múlva szükség lesz rá ilyen áron.
(Aki azt állítja, hogy a harmincéves hitel jobb az ötévesnél, az valszeg nem tud számolni!:DDD
Nem tom milyen pénzben veszik fel a hitelt az oroszoktól, de valszeg nem forintban, Most számoljunk pl. utána, hogy az elmúlt napokban mennyit is drágult az erőmű bővítés ára.)

"A magyar politika egyensúlyozó képessége fontos a számunkra, ..."
Számomra azért furcsa dolog ilyeneket hallani. Ismereteim szerint két szövetségnek is a tagjai vagyunk.
Az egyik a NATO. Szal, a szövetségesünk (USA) ellen az oroszok védelmét kérjük?:DDD
A másik szövetség az EU. Szal, az EU ellen is véd a SZU vagy mi is épp most, Oroszország?
Tetszenek tudni ők, a muszkák harcoltak ellenünk 48-ban, ők a ruszkik harcoltak 45-ben itt Magyarországon, aztán ideiglenesen itt maradtak addig, míg Orbán Viktor ki nem űzte őket! Most meg visszahívja?
Azt mára már elfelejtettétek, hogy ez a Putyin egy KGB-s? Tetszenek tudni ezek voltak, akik mindenkit beszerveztek, és mindenkit lehallgattak! Miért tetszenek gondolni, hogy az mszmpés az nem változik, a kgbés meg igen?

hoplita 2014.01.25. 07:16:06

@Vén Csataló:
Hát öreg, azt nem tudom, hogy mindig az volt-e...

De te, látva a jellemző neofita dühöt és buzgalmat, biztos vagyok benne, hogy valaha komcsi csecset szoptál. Azok szoktak ilyen kétségbeesetten segget nyalni és kompenzálni..
Jobb lenne, ha csendben lennél, nyuggergeci.:)

Jó Mercutio halott 2014.01.25. 07:38:25

Ez a bencsik napjaink egyik legsiralmas bohoca, a szellemi nyomor, maga a moralis puhatestuseg. de mint ilyen, jelkep is egyben. mindannak a jelkepe, amit itt a ven csatalovak, kint a bekamenet fajankoi hoznak, es mindannak a jelkepe ami miatt ez az orszag mindig is sajat maganak volt legnagyobb ellensege. Eszitek a szart, masok szarat, bencsikek, csatalovak, barmok, a barna mocsok a fogatok kozul folyik ki, ez maganugy lenne, ha a szatok buze nem lengene be a teret.

Kandeláber 2014.01.25. 10:22:43

@Jó Mercutio halott: Kis vörös buteráns, ti meg kóser szart zabáltok reggeltől estig.
Tóta Weiszeken, Kálmánolgákon, Bartuslászlókon meg Drágabolgárurak nyáladzására recskáztok.
Találó volt Vágó Gábor definíciója a politikusaitok szánalmas erőlködésére: "ellenzéki összefosás."
Ja, leszarom a békemenetet.
De a ti "élet menetének" nevezett kóserkedéseteket is, kis sémi.

Húsleves 2014.01.25. 10:55:34

@JohnHenry:
"az ugye megvan, hogy a fideszed kivételével az összes párt támogatja az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát? "
A dicsőséges baloldalnak is volt már kétharmada, így hát róluk is tudjuk, hogy csak a pofájuk jár, és ha rajtuk múlik, sohasem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat. Ugyanúgy, mint ahogy a NAV ügyben is hangosan jártatják a pofájukat, de a vizsgálathoz nem adták az aláírásukat. Úgyhogy nem kell a púder.

csak egy néző 2014.01.25. 11:01:00

"Orbán Viktor olyan géniusz, amilyen egyszer születik egy évezredben. De ő is ember. Gondterhelten rendezgette a terveket, láttuk rajta, hogy nem aludt eleget. Hosszút kortyolt a kávéjából, aztán elnézést kért és kisietett a mellékhelyiségbe. Majd kisvártatva visszatért és újult erővel vetette magát a munkába. Néhány perc múlva magam is kénytelen voltam kikéredzkedni. Amikor beléptem az apró fülkébe, még csak azt vettem észre, hogy valami különös van a levegőben. Édeskés, bódító, de csodálatos illat. A bibliai mirha lehetett ilyen. De nem volt időm ábrándozni, visszavárt a munka. Felhajtottam az ülőke fedelét és könnybe lábadt a szemem. Milyen fáradt lehet Orbán Viktor! Milyen nagyszerű akarat hajtja ezt az embert, hogy még most is, utolsó erejével is dolgozik! Nem pihen, nem nyugszik, teljes erejével húzza Magyarország szekerét. Pedig oly elcsigázott már, hogy elfelejti lehúzni!...."
Birkamenetelők a továbbiak itt.
fedor.blog.hu/2014/01/23/bencsik_es_a_napfeny_ize

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.01.25. 11:13:36

Alig vannak itt a szokásos fideszgecik.
De azért a jó édes retkes telibebaszott kuva anyját az összes elvtelen gerinctelen hazaáruló féregnek!

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2014.01.25. 11:35:50

Minek nyivákolnak itt (is) a libsibolsik?
Unom őket.

dr kíváncsivagyok 2014.01.25. 11:40:55

Bencsik elvtárs erosen hazudik ! Az oroszok a megállapodás után adtak ki kritikus írást a magyar politiki viszonyokról...ellenben az USA óvatosan és mérsékelten fogalmaz !
Még a demokráciánkat is kritikával illettek ! Igen... az oroszok...

♔batyu♔ 2014.01.25. 11:47:04

Az nem csoda, hogy az EU-ért már szinte senki sem rajong.

Bár azt sem értem, hogy egy atomerőmű oroszok általi felépítésének helyeslése mitől orosz rajongás?

Nyilván mindenki jobban szerette volna, ha teljesen magyar a beruházás, de ez nem jön össze.

dr kíváncsivagyok 2014.01.25. 11:47:13

@Húsleves:
"A dicsőséges baloldalnak is volt már kétharmada, így hát róluk is tudjuk, hogy csak a pofájuk jár, és ha rajtuk múlik, sohasem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat. "

Ezzel most felmented a Fideszt ??

dr kíváncsivagyok 2014.01.25. 11:48:43

@♔batyu♔:
"Az nem csoda, hogy az EU-ért már szinte senki sem rajong."

Miért is ?
Te kretén, ha nem lenne EU éhen halnál ...hány ezer milliárdot nyomtak már az országba ????

dr kíváncsivagyok 2014.01.25. 11:50:23

@Kandeláber:
"Ja, leszarom a békemenetet.
De a ti "élet menetének" nevezett kóserkedéseteket is, kis sémi. "

Akkor te "csak" simán náci vagy !

dr kíváncsivagyok 2014.01.25. 11:52:35

@pezsmapatkánykenguru:
"@Vén Csataló: nem akarok érdemi társalgásba kezdeni, csak ténymegállapításként leírom, hogy még egy ilyen undorító, arrogáns, ostoba és gerinctelen alakot nem láttam magyar interneten. talán a lindalinda ér fel a magasságodba. szégyellem, hogy egyáltalán értem, amit a szádon kifröcsögsz... "

Nono,...vannak még páran : Lencsés , karakán , batyu , stb...

Magna cum laude Tigeri másztesz digrii 2014.01.25. 11:56:34

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii@dr kíváncsivagyok: Mi a jó édes anyádat keresel itt?

♔bаtyu♔ 2014.01.25. 12:05:22

@dr kíváncsivagyok: Te kretén. Te tényleg azt hiszed, hogy a befolyó milliárdok, amelyek nagyrészt még csak nem is hazai cégek költenek el, egálban vannak azzal, hogy egy csomó mindent itt termelsz?

Húsleves 2014.01.25. 12:25:48

@dr kíváncsivagyok:
"Ezzel most felmented a Fideszt ??"

Miért menteném fel? Én nem mosdatom a maffia egyik műszakát sem, mert nyilvánvaló, hogy egyik kutya, másik eb.

doubting thomas 2014.01.25. 12:33:02

Torgyán Józsi bácsi a kilencvenes évek legelején azt mondta Fidesszel kapcsolatban, hogy - idézem - "A narancssárga is csak a vörös egyik árnyalata".

Akkor ezen röhögtem. Most visszavonom. Ez az ember zseni.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.01.25. 12:34:37

Erre megjöttek a szokásos fideszgyökerek!
Engem meg valaki közben klónozott.

Kandeláber 2014.01.25. 12:43:37

@dr kíváncsivagyok: "Simán".
Te meg simán cionista.
Manapság mi is a különbség?
Hogy a cionisták lődöznek le fegyvertelen gyerekeket, a "nácik" pedig nem bántanak semmit.

Húsleves 2014.01.25. 12:46:42

@doubting thomas:
Torgyán azt is elmondta egyszer a tévében, jókat röhögcsélve a riporter egyik kérdésére válaszolva a FIDESZ-szel kapcsolatban, hogy "Jobboldali? Jobboldalra tolt! Mi az, már mindenki elfelejtette, milyen vadliberálisok voltak, és hogy ezek ordítoztak a parlamentben, hogy csuhások térdre, imára?"

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.01.25. 12:49:56

@Vén Csataló: Jelenleg a sötét söpredék kezében a hatalom.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.01.25. 12:51:34

"A fidesznek nincsenek elvei,érdekei szerint cselekszik."
Jól írta anno a tisztelt fórumozó.

Kandeláber 2014.01.25. 12:57:08

@Húsleves: Nem felejtette el mindenki.
A taxisblokád idején a szadeszesekkel vállvetve uszították a bunkókat.
Amikor meg a kormány kalasnyikokokat szállított a horvátoknak, hogy valamennyire megvédhessék magukat a vörös csillagos tankokkal támadó szerbektől, a fidesz versenyt visított a parlamentben a szadesszel.
Amúgy a fidesz Likud-testvérpárt, bevallottan.
Never forget.

doubting thomas 2014.01.25. 12:58:00

@Húsleves: Emlékszem egy fidesz gyűlésre amikor az MDF volt kormányon még anno... akkor azt mondta Viktor az MDF-re, hogy "ezeknél nagyobb családi összefonódás van, mint az mszmp-nél volt".

Két év múlva olyan örömmel összefeküdtek velük hogy ihaj. Nagyjából akkor ábrándultam ki az egész bagázsból.

Khonsu 2014.01.25. 13:12:34

Azt kár lenne vitatni, hogy szükségünk van az atomra még akár egy kicsit drágán is, kifejtették már miért. Az is valószínűtlen, hogy az oroszokon kívül más épített volna nekünk reaktorokat hitelbe. De ezzel a békemenettel olyan szinten alázkodnak meg, hogy azzal lényegében azt a látszatot keltik majd, hogy valóban orosz befolyás alá kerültünk. Garantált, hogy a külföldi sajtóban ez le fog jönni és ismét rajtunk röhög majd az egész világ (szerintem az oroszok is).

Amadeus62 2014.01.25. 13:21:38

@Khonsu:

"De ezzel a békemenettel olyan szinten alázkodnak meg, hogy azzal lényegében azt a látszatot keltik majd, hogy valóban orosz befolyás alá kerültünk. "

Annyiban hibádzik a gondolatmeneted, hogy ehhez nem kell "békemenet", hogy látszódjon, hogy orosz befolyás alá kerültünk, ezt a vak is látja ugyanis. Aki meg nem, az hülye mint a segg.

mement 2014.01.25. 13:24:58

@Khonsu: Ez egy vélemény, hogy szükség van az atomra. Az is egy vélemény hogy az oroszokkal járunk a legjobban ha megépitik.
De ezek csak vélemények, nem tények. A tények a szerződésben és az előzetes hatástanulmányokban vannak, amit visszont eltitkol előlünk Viktor és a többi vezérkari hazaáruló. Igy gyakorlatilag még csak vitatkozni sincs miről.

A népszavazásról nem is beszélve amit illik kiirni egy ekkora beruházásnál, és amiért telesirta a Viktor a médiát annakidején.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.25. 13:29:38

@Khonsu:
Tényleg nem olvastad? Piktor elvtársai az Oroszország Anyácskához történô visszatérésrôl beszélnek. A hivatalos Webes csatornáikon... Kádárt emlegetnek...

nincs1itt 2014.01.25. 13:31:12

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Agyadra ment a Hefeweißbier!
Nem érted esztet. Véletlen - na persze - épp akkorka ez a "hitel", mint a MANYUP pénzek voltak, megvédés előtt. Lassan elő kell állni a frankó számokkal az EU felé, különben megint jön a szopóroller, meg a túlzottan deficites el járás! Szóval, majdeccercsak lessz ebből atomerőmű, az majd akkor lesz gond, mert ugyi ezt a hitelt gyakorlatilag a kivitelező Roszatomnak kell kifizetni, mint építési díjat. Mint tuggyuk, az orosznak erősen javallott fizetni, a gyógyszerészek és a sebészek szerint is. Vagyis, most kell a zsé, mert szerintem, megint nyakig vannak a xarban, költségvetésileg, meg rohadtul kopik a valutatartalék is a MNB-ben, kb 943 millió EUR-val csökkent. Befektetés nincs, beruházás nincs, a banki alapkamat vadul vágva, viszont a GDP növekedés ismét alulmúlja a várakozásokat...
Szóval,nem bonyolult ez, csak a túlélés és a szavazósdi a lényeg!

csivava ellen dobócsillag nuncsaku 2014.01.25. 13:33:45

@Kara kán: És téged ki nem szar le? Tőled még a fidesznyikek is hánynak.

nincs1itt 2014.01.25. 13:33:46

@Amadeus62: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Khonsu:
Csak halkan merem megjegyezni, hogy vessetek egy futó pillantást Európa térképére, azon a jobb oldalra, tehát a keleti felére. A földrajzi adottságok makacs dolgok. Nem védekezzel senki és semmit, csak egyszer maga az USA nagykövet mondta O.V.-nek, hogy "az USA MESSZE VAN"...

Kandeláber 2014.01.25. 13:35:20

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...@Amadeus62: A ruszkikat is utálom, de az Izrael seggében vájkáló, nyíltan cionista kipás balos dékát-mszp-t-e-2014-et mindennél jobban.
Ezek a nyomorultak állandóan csak a hitsorsosokról ugatnak, mintha más nem is élne ebben a kibaszott országban.
Persze a kriptocionista fidesz meg beszállt a holo-bizniszbe az emlékművekkel meg egyebekkel.

Κara kán · http://karakan.blog.hu 2014.01.25. 13:35:50

@csivava ellen dobócsillag nuncsaku: Te csak ne ugass te kis pöcs liberális! A fidesz csökkentette az államadósságot! Csökentik a rezsit! javula forint! Nő a gazdaság. Orbán Viktor a nemzetmentő kormány élén!!

Κara kán · http://karakan.blog.hu 2014.01.25. 13:37:11

@Kandeláber: Na! Te is itt vagy te moszados provokátor? Nagyon megszaporodtatok! Fenn kell tartani az antiszemitizmustól való rettegést, hogy nagyanyád megkapja a segélyt?

Κara kán · http://karakan.blog.hu 2014.01.25. 13:39:26

@Vén Csataló: Milyen állatot? Csak röhögünk rajtad, hogy pszichiáter helyett internetre költöd a pénzed. :-))

nincs1itt 2014.01.25. 13:40:16

@Κara kán: Akkorát javult, hogy már megint 300 fölött, nektek tényleg nem világos ez az egész?

nincs1itt 2014.01.25. 13:41:33

@Vén Csataló: Majd ha téged küldenek a hajótaton a kabinba, vasárnap...
Gondolom ismered a viccet...

Kandeláber 2014.01.25. 13:48:07

@Κara kán: Te, a zárt osztályon engedélyezett az internet-használat?
Amúgy ki a fasz vagy te, netán lézerjani személyesen?
Szopd csak bő nyállal a cionista gazdáidat, nyomorult.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.25. 13:50:22

Sajnos a ballibek mindig is külföldi szervezetektől kaptak pénzt arra, hogy hatalomra kerülvén, kiárusítsák az országot.

El is privatizáltak mindent közművestül, gyárastul, ...
Rommá adósították az országot, és embereket uralmuk alatt.

A munka javát, amiért a külföldi tőkések pénzelték az MSZP-t már elvégezték.
Mostani hatalomra kerülésük esetén örök rabszolgaságba döntenek mindenkit az országba.

Visszafizethetetlen adósságba verik az országot, miközben, ahogy 2010-ig is az egész EU legszarabb gazdasági mutatóit elérve, utolsó helyre degradálják országunk, és csődbe viszik.

A kiszolgáltatott ember a szoci bázis alapja.
Cél a totális kiszolgáltatottság.
Ez az MSZP igazi programja !

Veridicus76 2014.01.25. 13:54:06

Végtelenül szánalmasak ezek az Amerika-seggnyaló kis nyálgépek.

Kandeláber 2014.01.25. 13:57:26

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Plusz állandóan sulykolni a Rákosi-Gerő- féle "utolsó csatlós" mantrát.
Egyébként korrekt a kórisme, Szanyi-féle kipás prolizsidók visítoznak állandóan a náciveszélymeg egyebek miatt, a Kovács "merjünk kicsik lenni" László-félék pedig megpróbálják elegánsabb csomagolásban eladni ugyanazt a szart.
De a legvisszataszítóbbak az ilyen Kerék-Bárczy- féle renegátok, akik belaharapnak abba a fenékbe, amelyik enni adott nekik.

mement 2014.01.25. 14:11:10

@Κara kán: Te szerencsétlen gyökér, 369 forintért adtam el egy GBP ért és 304 hufért eurot.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2014.01.25. 14:32:33

@csivava ellen dobócsillag nuncsaku:

Így van, ezt eltaláltad: a zavarosban halászók, az aljas emberek - pártállástól függetlenül - mindig is „hánytak” tőlem, én meg ennek örülök. :-))

Kolb Ace 2 2014.01.25. 14:51:17

Ez a bencsik egy igazi zsidócigány kommunista hazaáruló. Miért nem takarodik haza oláhlandba, a szekus tartótisztjeihez?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.25. 15:44:53

@Kandeláber:
Az miért van, hogy a kánkános csávóról mindenkinek ez ugrik be?
Meg a seggnyalás...

kamerasmobil 2014.01.25. 19:07:18

@bkkzol: "Lengyel barátaink talán nem orosz földgázzal fűtenek?"

Olvass hireket. A lengyelek iden kezdik el kitermelni a sajat foldgazukat. Tobb szaz milliard kobmeter palagazon ulnek.

hoplita 2014.01.25. 19:11:28

@dr kíváncsivagyok:

Szerintem anyádat nyomták telibe.
Netto befizetők vagyunk a kezdetek óta...nem kell a rizsa a zilyen-olyan beruházásokra adott pénzekről. Azoknak a 90%-a úniós multik zsebében tűnik el, neked meg marad a felújított főtér, ahol orkok grasszálnak, te gyökér.

kamerasmobil 2014.01.25. 19:19:11

Az IMF hitel korul is tragikusan nagy meg mindig a sotetseg... Az allamadossag folyamatosan lejaro allamkotvenyek formajaban mukodik. Lenyegeben egy csomo kicsi rovid lejaratu hitel. Ezert allandoan vissza kell ezeket fizetni (kamattal) es helyettuk uj hiteleket felvenni.
Egy gazdasagi valsag idejen elviselhetetlenul megradulhatnak ezek a hitelek (megemelkedik az allamkotvenyektol elvart hozam) vagy akar el is apadhatnak (egyaltalan nem akar senki hitelezni az allamnak). Ilyenkor lehet ezt a sok kis hitelt egy nagyobb hitellel kivaltani amit maganbefektetok helyett az IMF ad.

Amit ebbol meg kene erteni: az IMF-tol felvett hitelt egyebkent is fel kell venni. Orbanek is felvesznek nagyjabol ugyanannyi hitelt ahogy lejarnak az allamkotvenyek. Csak ok most az IMF helyett megint maganbefektetok penzet kerik kolcson az allamadossag megujitasahoz. Sokkal dragabban.

Tovabba a fentiek miatt az IMF hitel nem hasonlithato ossze az oroszoktol felvett hitellel mert az utobbit nem a meglevo allamadossag finanszirozasara akarjak forditani.

kamerasmobil 2014.01.25. 19:20:10

@hoplita: Hazudsz. Nem vagyunk netto befizetok.

hoplita 2014.01.25. 20:26:30

@kamerasmobil:
Keresd meg az ékezeteid és kussolj. Anyád hazudott apádat illetően.

Pelso.. 2014.01.25. 20:51:02

@hoplita: Egy eus-s projekt: 12,2 Mrdft értékben, új kórházi tömbök építése Nyíregyházán, kivitelező: Magyar Építő Zrt.
Ez ugyan egy a sok közül, de remek lehetőség, hogy példákat hozz fel a 90%-os állításod alátámasztására.

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2014.01.26. 01:47:52

@Nyekenyóka.:
Ha oroszország nem szovjetúnió sőt ezek az oroszok egyáltalán nem komcsik....

Akkor gondolom semmi gond nem lenne abból ha a szabadságtéri SZOVJET emlékművet elvinnék mondjuk a szoborparkba. Gondolom Putyinnak a szemöldöke sem rándulna... :D

Void Bunkoid 2014.01.26. 13:46:50

@JohnHenry: ezt egy szóval sem mondtam, nem én vagyok az idióta, te nem tudsz olvasni :)

azt mondtam csak, hogy Európa jelentős részében azért nem olyan rettenet nagy százalékban van saját energiatermelés, és bizony igencsak az oroszoktól függnek ők is.

Az állítólag elhangzó majd paks2-ad-áramot-Európának kijelentésről nekem is csak annyi a véleményem, hogy igazából velünk egyetlen nagy baj van, még mindig görcsösen nagyhatalom akarunk lenni, és nagyon meg akarjuk mutatni a világnak (igen, a Viktor is), pedig rájöhettünk volna, hogy már nagyon-nagyon kishalak vagyunk még Európára nézve is, nemhogy az egész világra.

Csak szeretünk egyes kisebb teljesítménnyel hatalmasakat kérkedni. A legtipikusabb közelmúltbeli példa erre Szávay Ági, az azóta már visszavonult teniszező lány, aki egy, valamelyik Williams ellen szerencsésen végződött meccse után kikiáltottak világklasszisnak.

A helyzet az volt, hogy a Williams csaj utcáról bejött parasztnak nézte az Ágikát, és egyáltalán nem készült ellene, így sikerült kikapnia.

Ezen meccs után a világklasszikusok rájöttek, hogy Ágika tehetséges, és egészen jól játszik, így onnantól kezdve készültek, ha meccsük volt ellene - és annak rendje-módja szerint verték el rendszeresen 6-0, 6-0 arányban.

Tehát ja, Szávay Ági tényleg tehetséges teniszező volt, de azé' kuuuurvára messze volt még az igazi világklasszis játékostól :P

Kandeláber 2014.01.26. 15:01:46

Amikor a Moszkva teret visszanevezték Széll Kálmánra, Gyurcsány visítani kezdett, hogy az ország most aztán végleg elvágta magát az oroszoknál, meg hogy ő Putyinnal vacsorázott stb...
Aztán nem rendelték be a moszkvai magyar nagykövetet az ottani külügybe.
@Void Bunkoid: Ebben igazad van, középszerű sportolókról is úgy tudósítanak, mint világsztárokról.
Amikor Németh Krisztián a Liverpool sokadik csapatában gólt rúgott, a "Nemzeti" Sport fél oldalt szentelt az eseménynek.
Energiaügyben pedig bárki igyekszik bagatellizálni, Európa igen nagy része igenis az oroszoktól függ.
De egyeseknek jobban esik baromságokat firkálni palagázról stb...
süti beállítások módosítása