Bayer Zsolt meg nem írt levele Jenőhöz
2013. szeptember 03. írta: tempetőfi

Bayer Zsolt meg nem írt levele Jenőhöz

Wass_Albert_uttatalan_utakon.png

Jenő, ezt a levelet nem írom meg neked. Nem írom meg, mert fölösleges. Ugyanazt tudod, amit én, illetve én ugyanazt írom, amit te tudsz, és ha néha – nagyon ritkán – eltanácstalanodunk, mindkettőnk helyett gondolkodik közös barátunk, a kabinetfőnök. Néha akkor is, amikor éppen tisztán beszélünk egymás között, de igaz magyar, hadd gondolkodjon helyettünk, legalább nem mi tévedünk. Bár mi soha nem tévedünk.

Mi ketten együvé tartozunk, Jenő! A vérség kötelékénél is erősebb valami – valami kimondhatatlanul, mélyen zsigeri – köt össze bennünket: neked román rendszám van az autódon, nekem szlovák volt. Nem magyar a rendszámunk, Jenő! Átok ül azon a világon, Jenő, amelyben nekünk idegen rendszámok mögött kell belaknunk Hazánkat.

Hazánkat, amelyet kiraboltak az utolsó rohadék kommunisták. Nem tűntek el a történelem süllyesztőjében, de nem ám, túlélték saját végzetüket, én csak tudom, láttam eleget a Népszabadságnál. Beh gyűlöletes egy meló volt, Jenő. Hál’ Istennek, elmúlt, vége van, köszönhetően neki. Neked. Nekünk. A magyaroknak. A magyarok köszönik nekünk. Nekem. 

Azért sem írok neked levelet, Jenő, mert nem feladatom dicsérni téged. És ha rosszat nem mondhatok, akkor a jót miért emlegessem? A jót mindenki látja. Ha másképpen nem, a szívével, hoppá, ezt nem én írtam, ez a szíves nem én vagyok, szerkesztő urak, kérem, töröljék, én nem tudom, mert ömlenek belőlem a szavak, igyekeznem kell utolérni önnön zsenialitásomat.

Hosszasan nem írok neked, Jenő. Elkezdődött a kampány, hát senki sem érti? Nekem kell megvédenem a Hazát és a Nemzetet, erre teremtett a Jóisten, meg arra, hogy ne írjak neked levelet, Jenő. Ha én nem védeném tollal, ékes szóval, tiszta beszéddel e földet, akkor az ilyen Cohn-Benditek egy perc alatt elfújnák ezt a gyönge kormányt. A célkereszt már rá van festve Orbán Viktor szívére és homlokára, ezért kell nekem elébe állanom. És mivel mindenünnen lőnek rá, hát szaladok körbe-körbe, látod.

Rajtam kívül senki más nem tudja mondani sem az igazat, sem a valódit. Na jó, te még igen, és közös barátunk is, a kabinetfőnök, de ti nem írtok olyan szépen, mint én, nekem mégiscsak ez a szent hivatásom, lásd be, Jenő. Ez az egyetlen rossz, amit rólad mondani tudok, drága barátom, de ne csüggedj, hiszen a Föld hétmilliárd embere osztozik keserű sorsodon. Ez a ti tragédiátok, hogy nem tudtok olyan jól írni, mint én. De magamra veszem ezt az édes terhet, megírom én mind a hétmilliárd ember helyett, hogy mi a helyes.

A szívemen tartom ezt a gyönge Magyarországot. ŐK nem látják, de mi tudjuk, hogy a balliberális politika által súlyosan eladósított Hazánknak jelenleg se megfelelő gazdasági ereje, sem egyéb ereje nincs, hiába az elmúlt három év embert próbáló erőfeszítése. Egyik napról a másikra nem lehet helyrehozni azt, amit az eddig soha nem látott aljasságra készülő levitézlett szocialisták tönkretettek. Hiába a munka és a ha megfeszülünk, akkor is megcsináljuk kínja. Nincsen remény. Jó, Orbán Viktor mást mond, a kormány mást mond, de ezért vagyunk, mi, Jenő, hogy még a saját rövidlátásuktól is megvédjük őket. Mert közös barátunk, a kabinetfőnök még náluk is jobban tudja. 

Egyedüli üdvözítő út a mienk, Jenő. A te taktikai érzékedre van szükségünk: micsoda bölcs lépés volt, amikor a románbérenc RMDSZ-re való szavazásra buzdítottad az annak ellenzékeként létrejött igaz magyar polgári párttagjaidat. Köpni-nyelni nem tudtak Markóék, úgy meglepted őket. Ilyen húzások kellenek Mesterházyékkal szemben is.

A teremtő erődre van szükségünk, Jenő. Mutass nekem még egy olyan székelyföldi polgármestert, akinek a kertjében az úszómedence alján székely szimbólumokat találni. Ha háton úszol, a Napot látod, ha bebújsz a feszített víztükör alá, a Napot látod. Ezt csinálja utánad valaki! 

Nem jó helyen vagy ott, ahol vagy, Jenő. Rongyos kilencszázezer forinttal kiszúrták a szemed. Azt hitték, hogy havi majd’ egymilláért elhallgatsz. Hogy befogod az aranyszájú pofádat. Ezt gondolták és így gondolták. (Az aranyszájú az én kiegészítésem, csak úgy kidagályosodott belőlem, senki más nem képes ilyen gyönyörű magyar nyelven gyalázkodni.)

Hát tévedtek. Nagyot tévedtek. Mert te ritkán szólsz, de arra az egész nemzet felfigyel. Gondolj csak a gyöngyhalászokra, Jenő. Az egész Kárpát-medence ízlelgette anyanyelvünk egyik legszebb szavát: gyöngyhalászat. Majdnem olyan szép, mint a hajolaj. Ez kell nekünk, Jenő!

Mindenesetre én csinálom neked a helyet, Jenő. Ütöm-vágom Torót és Tőkést. Mondatokat emelek ki, szájam íze szerint forgatom, értelmezem át. Saját bőrömön tanultam meg, hogy ez milyen hatásos fegyver.

Mert a végén csak egy erdélyi maradhat talpon a Kárpát-medencében. És az te vagy, Jenő. Majd kihalászod magad. Ahogyan egész életedben tetted a zordon Kárpátok alatt, egymagadban küzdöttél magadért.

Én mindig ott fogok állni mögötted. Meg a közös barátunk is, a kabinetfőnök.

*A szerző a 2012-es romániai önkormányzati választásokon az EMNP kampányfőnöke volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr35493078

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bayer Zsolt meg nem írt levele Jenőhöz 2013.09.03. 13:00:02

Csinálom neked a helyet, Jenő. Ütöm-vágom Torót és Tőkést. Mondatokat emelek ki, szájam íze szerint forgatom, értelmezem át. Saját bőrömön tanultam meg, hogy ez milyen hatásos fegyver.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robinzon Kurzor 2013.09.03. 12:51:17

De miért írna levelet a Bayer Zsolt a Csiszár Jenőnek?
Na mindegy ...

vantaan 2013.09.03. 13:01:40

"Mi ketten együvé tartozunk, Jenő! A vérség kötelékénél is erősebb valami – valami kimondhatatlanul, mélyen zsigeri – köt össze bennünket: neked román rendszám van az autódon, nekem szlovák volt. Nem magyar a rendszámunk, Jenő! Átok ül azon a világon, Jenő, amelyben nekünk idegen rendszámok mögött kell belaknunk Hazánkat."

"Hazánkat, amelyet kiraboltak az utolsó rohadék kommunisták."

Jenő és Zsoti a takonygerincű jó Qedves anyátokat azt! Hát hiszen Ti magatok vagytok azok az utolsó rohadék kommunisták!
..... a sajt papíron elszámolt adóforintjaink amit támogatásként kaptatok, az önkormányzatoknak adott szóbeli média tanácsok amikért tíz millákat vettetek fel.....
Mocskos komcsi nemzetidegen söpredék vagytok semmi más!

maretz 2013.09.03. 13:08:34

Hogy erre most megint miért volt szükség... Iszapbirkózás a trágyadombon. Gratulálok a szerzőnek!

vantaan 2013.09.03. 13:10:51

@vantaan: Írtam volna ha Bayer megírta volna levelét Jenőnek!

....de a meg nem írt levéltől függetlenül Jenő és Zsoti Ti a szememben "Mocskos komcsi nemzetidegen söpredék vagytok semmi más!"

Hidegen 2013.09.03. 13:36:46

@vantaan:
Te meg egy baromi hatalmas seggfej. ;)

vantaan 2013.09.03. 13:40:59

@Hidegen: Ó Én olyan mint Te??? Naaaa azért mááá gondokoggyá má ....

Kandeláber 2013.09.03. 15:07:51

Már a mandineresek is tolják az anyagot?
O tempora, o mores...

Bell & Sebastian 2013.09.03. 15:14:06

Ezt nem értem. Most vagy írt levelet, vagy nem? És kapott választ Jenőtől, aki rongyos, havi egy gurigáért eladta Bayer hitét a Zösszefogásban, valamint szarik a rája?

Csupa-csupa talány. Jenő átszökött a rozsdás korona rácsán. A fene se gondolta volna, hogy átfér.

vizipipa 2013.09.03. 15:21:02

Elképzelem, hogy mindenki kampányfőnöke (mostani, egykori, leendő)/harcostársa/alacsony sorszámú pártkönyvtársa/stb. elkezd levelet írni, meg levelet nem írni.

Sok minden kiderül belőlük, még olyan is ami nem igaz. Lehet rangsorolni őket stílus, tartalom, aktualitás, stb. szerint is. Melyik tetszett és mennyire, melyik nem.

Elolvassa őket pár ezer ember, érti, nem érti. Egy részük már tudta, egy részük még jobban tudja, egy részük még azt is tudja, hogy... Százezrek, mit százezrek, milliók! pedig ugyan úgy nem tudják, ahogy eddig se.

És minden megy tovább változatlanul. Lesz (van) néhány tüske, de egyszer minden megfakul.

Ezekiel 25,17 2013.09.03. 15:38:23

Mi van Szilárd? Bántják a gazdát, erre téged uszítanak rá a "csibészre"?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.09.03. 15:45:58

Höhöhöhöhö.
itthon.transindex.ro/?hir=31243
"Az RMDSZ-t tartja a “kisebbik rossznak” a december 9-I parlamenti választásokon induló magyar pártok közül Szász Jenő. Az MPP idén leköszönt elnöke a Nemzetstratégiai Intézet vezetői minőségében volt a Duna Televízió vasárnap esti meghívottja. A politikus a műsorban elmondta: a nyáron kellett volna az MPP-nek és az EMNP-nek összefognia, egy jobboldali koalíciót alkotnia annak érdekében, hogy őszre megteremtsék azt a külső kényszert, amivel rá tudják venni az RMDSZ vezetését, hogy legyen egy magyar válogatott a parlamenti megmérettetés érdekében. Meglátása szerint ez tudta volna a lehető legnagyobb mértékben mozgósítani az erdélyi magyarokat december 9-én.

Nagyon fontos, hogy december 9-én minden magyar menjen el szavazni, és természetesen a magyar közösség érdekeit tartsa szem előtt – vélekedett Szász, hozzátéve: “ha a választási törvényt nézzük, akkor az arra a pártra leadott szavazatok, amely nem éri el az 5%-os vagy a 6 plusz 3-as alternatív küszöböt, elvesznek. És mivel én attól tartok, hogy a Néppártnak nincs esélye a bejutásra, félő az, hogy a rájuk leadott szavazatok nem a magyarságot, hanem éppen román képviselők számát fogják a parlamentben szaporítani. "

legeslegujabbkor 2013.09.03. 15:51:10

Annyit tudok az erdélyi eseményekről, hogy Szász Jenő (MPP) ellenáll minden összefogási kísérletnek, amit Tőkés és az EMNP nagyon szeretne elérni.
Most vagy ennyire taszító neki ez a párt, vagy utálná a Magyarországról kapott pénzt megosztani.

aszekelyek 2013.09.03. 16:21:30

@vantaan: zessék mondami, az Apró villában, aaz Áfa -csalással épített medencének mi is van az alján? Ahonna olyam serényen hergeltek a határon túl élő magyarok ellen..... igen ott,... a 23 millió románozóéknál.... értem én, hogy a szerzőnek sok az a pénz. Amit valaki más kap. meg eszerint BAyert is rühelli.
Azt is lehet. Demokráciában , nyugodtan. nem fog ez semmit változtatni azon, hogy mit műveltek a határon túliak ellen a szocialistának és liberálisnak magukat arcátlanul neveztetők.

A szerző medencéjére is kíváncsi lennék, meg a jövedelmére. Tőkés urat nem megbántani akaró szándékkal de hát nagyon nagy pénz van ám az EP-ben is. valószínűleg azt is megkapta. A román szoci képviselőnő, aki a TVares jelentésben nem nagyon tudott olyat mondani, pedig ki volt jelölve, amit alá is tudna támasztani. De az ő medencéjének aljára is nagyon kívááncsi lennék. A javadalmazásuk egy része közismert.... ami nem, az nem.

BAjnai és BAyer nincsenek jóban. Most azt kéne tudni még, mit virított bajnai ennek az érdeknek, aki ezt a levelet alkotta. ne feledjük kedves anyaországi és határon túli magyar testvéreim, hogy mindent, így ezt a szerzeményt is ÉRDEK vezérli. csak ezt nem szabad sosem feledni.

lerhet ekézni BAyert is. Hogyne. Demokrácia van. Mi nem ütjük, vágjuk a másként érdekelteket,-gondolkodókat. A színvonal meg olyan, amilyen. Bűzhödt, hathetes lábszagú szoci iirigység szítás. BAyergyalázás. Semmi új , egyébként.

vantaan 2013.09.03. 17:17:08

@aszekelyek: No de ki a fa.zt érdekel az Apró villa titka? ....a Bajnai?? Itt a haszonleső Jenőről és a haszonleső Zsótiról van szó!!!!! Azért mert takony a gerinc és enyves a kéz az egyik oldalon akkor nem a másik oldalra ha egyáltalán másik az az oldal -mutogatunk!

2013.09.03. 17:29:50

" utolsó rohadt kommunisták ...."
Netán csak nem Kövér "Köteles " Lacára, vagy Orbán Viktorra, gondolt a kedves levélíró ?
Mert bizony többen vannak " utolsó rohadt kommunisták " a fityiszben mint az egész parlamentben.
Most pedig ezek ugatnak !?
Ezek voltak a hős gengszterváltók, a zellenállók ?
Menjetek már a búsba, boldogságot keresni , büdös patkányok !

Veridicus76 2013.09.03. 18:48:26

Bravó, remek írás! Szégyenteljes, amit Bayer ezügyben elművel. Ráadásul olyanokra köpköd, akik kiálltak mellette, amikor a románok kitiltották. Ennyit a becsületről.

Swinger Attila 2013.09.03. 19:11:44

Demeter Szilárd "szerzőt" jellemzi, hogy a facebook-on miuátn a fejére olvastam, hogy ez az írása éppen olyan harmatgyenge, mint kampányfőnöki tevékenysége (valaki tudja milyen eredményt ért el az EMNP a 2012-es választásokon? Mérhető volt egyáltalán? Ki a felelős a hatalmas buktáért, mikor egy olyan ikon állt az élére, mint Tőkés?), fogta magát és kizárt. Mert neki nemtetsző véleményt mert valaki megfogalmazni. Miközben jobban tenné, ha mea culpázna az erdélyi magyarságnak, hogy egy ilyen lehetőséget elbaltázott (persze, hogy nem csak ő, de mégiscsak ő volt a kampányfőnök)... Egy biztos, ha Tőkés ilyen emberekkel veszi magát körül, akkor hatalmas tévedésben van. A cikk maga pedig egy vérszegény Bayer-paródia, gyenge, és még tényeket sem sorol fel benne. A Bayer-cikkben van egy-két megdöntehtetlen tény, vagyis van alapja Bayer Zsolt kemény szókimondásának.

Veridicus76 2013.09.03. 19:26:57

Az erdélyi nemzeti oldla 2007-ben áttörést ért el, amikor Tőkés függetlenként, a nemzeti oldal támogatásával az RMDSZ-re ráverve lett EP-képviselő. Innen lehetett volna tovább építkezni. De Szász Jenőnek fontosabb volt a maga hatalma, alapszabályellenes módon foggal-körömmel ragaszkodott hozzá, mert mindenáron úr akart lenni a maga szemétdombját. Az erdélyi nemzeti oldalt Szász Jenő verte szét, történelmi bűn ez. És Bayer ehhez asszisztált, sőt, csúsztatások és tényszerű valótlanságok tömkelegével azokat üti, akik próbálják menteni a menthetőt. Szégyen.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.09.03. 19:56:15

a cikket a minden emberben ott lapuló alember írta

S=klogW 2013.09.03. 21:39:32

ez most mi?

selyemzsinór jenőnek a kabinetfőnöktől bayer futár által átadva?

vizipipa 2013.09.03. 23:54:44

@Germanium: aki valamiről lemaradt és pótolná, az megteheti ezen cikk alapján:
alfahir.hu/minden_segget_megjart_bayer_beleszallt_a_fidesz_szovetsegesebe ,
amennyiben a cikkben szereplő linkeket is megnézi.

Megj.: az egyik link hibás, az Bayer Zsolt szept. 2-i "Tiszta beszéd" című cikke lenne: magyarhirlap.hu/tiszta-beszed

Virág et. 2013.09.04. 07:18:06

Én csak egy csésze kávét kérek.

Egyébként az EMNP nem a kampányfőnöke miatt bukott tavaly. Akkor is elhasalnak, ha Finkelstein és Werber szerelemgyermeke vezeti a kampányukat.

Aki az érdeket keresi Bayernél, az keress ott, ahol mindig is volt: a Lendvay utcában. Bayernál semmi nem történik úgy, hogy az ne onnan jönne. Ezen tessék elgondolkodni.

indapass90210 2013.09.04. 08:42:55

Ez a Bayer nem az a csóka, aki szlovák renszámú X5-össel furikázott az emúttnyócévben, mer aszonta, hogy ő márpedig a komcsiknak nem fizet adót?

Never 2013.09.04. 08:54:43

Elnézést a kérdésért, de miről is van itt szó? Biztos nem vagyok eléggé tájékozott, de kit érdekelnek ezek az emberek?

Lejárt lemez mind, Tőkéstől Szászon át Bayerig.

Mutassanak nekem egyetlen erdélyi politikust, aki nem a Cau-féle időkből ugrott elő.

Virág et. 2013.09.04. 08:54:48

@Dövan: Hyundai volt az, nem BMW. Azt mondta, a kormányváltás körül, hogy hazahozza. Hogy meg is tette, vagy sem, azt nem tudom. Egyébként nemcsak autója, cége is volt kint.

csárli hárper 2013.09.04. 09:07:02

@Veridicus76: te tényleg elhitted, hogy a ezek az emberek az erdélyi magyarságért vannak és nem a busás fizetésekért, innen-onnan kapott "adományok" saját zsebbe töméséért? nemzeti oldal, viccnek is rossz...

Pamuk 2013.09.04. 09:21:58

bayer zsolt az egyik leggerinctelenebb ember, akit valaha is láttam. Nem azért tartom fontosnak megemlíteni, mert ez a személyes véleményem nagyon régóta, hanem mert olyan világot élünk, ahol igenis ki kell mondani dolgokat. Az ember nem maradhat csendben, ha az ilyen szarházi alakokról van szó.

tommybravo 2013.09.04. 09:29:53

Akkor felteszem a sok olvasóban felmerülő kérdés:

Mi ez a szar?

Robinzon Kurzor 2013.09.04. 09:43:40

@Veridicus76: "Az erdélyi nemzeti oldla "

Van nem nemzeti oldal is Erdélyben?

Én eddig úgy voltam tájékoztatva, hogy -- ellentétben a határ innenső oldalával -- ott csupa rendes, nemzeti érzelmű magyar ember él.

vénkujon 2013.09.04. 09:46:49

mindenesetre egyre sikeresebb a nemzetifideszes nemzetimegosztást határontúlra exportálni

bebe tv 2013.09.04. 09:50:12

@Virág et.: Hyundai volt az, nem BMW. Azt mondta, a kormányváltás körül, hogy hazahozza. Hogy meg is tette, vagy sem, azt nem tudom. Egyébként nemcsak autója, cége is volt kint.

A szlovákiai cége arra kellett, hogy azt az évente nem tudom hány 10 millió Ft-t amit 2010 őszéig a Meggyes által vezetett esztergomi önk.-tól kapott a Hídlap című lap szerkesztéséért el kellett tüntetni az APEH szeme elől, mivel akkoriban alacsonyabb volt odakinn az adókulcs. Nem beszélve még arról, hogy az adózás után megmaradt pénz gyakorlatilag teljesen kikerült a magyar adóhatóság látóköréből és tulajdon képen akár még fekete kasszaként is működhetett volna.

is 2013.09.04. 09:56:53

sajnos nem tudok állást foglalni a kérdésben, hogy Tőkés vagy Szász-e a nagyobb magyar Erdélyben, és hogy az RMDSZ tényleg árulja-e szegény magyar nemzetet. de még sajnosabban nem is akarok. vagy tessék elfogadni azt, hogy az erdélyi magyarságnak egy pártra telik politikai erőből, és beállni az RMDSZ alá, és azon belül politizálni, vagy ha többpártrendszer van, akkor meg tessék elfogadni a választási eredményt.

amit kihámoztam ebből a posztból, az alapján ez a vita nálam sajnos a 2010-es LMP üti az MDF-et vonalnak felel meg, és minden racionalitása ellenére (ha kinyírjuk a másik kispártot, akkor talán mi bejutunk, mert kettőnknek nincs hely) azt is az egyik legmocskosabb dolognak tartottam. Tőkés László is dolgozott vagy 20 évet azért, hogy Dávid Ibolya sorsára jusson. az erkölcsi győzelem lehet a tietek, a politika meg ilyen mocskos dolog, főleg, amikor a FIDESZ irányítja. te pl. mennyit dolgoztál azon, hogy a FIDESZ irányítsa a politikát?

bebe tv 2013.09.04. 09:59:56

@Veridicus76: Ez a Szász Jenő egyébként a fideszes Bencsik sógora. Kicsi a világ. Egyébként Orbánék létre hoztak egy gittegyletet amely évente több milliárdos államkasszából kapott pénzekkel gazdálkodik és Jenő
lett a főnöke. A egylet egyik feladata a pénzek Erdélybe történő átirányítása.

gipsz.jakab 2013.09.04. 10:04:26

"Nem magyar a rendszámunk, Jenő!"

2010-ben nem hozta haza a LEcsökkentett áfát becsengeti meg a vámot az pár tíz milla csak ...
na pont enynivel rögtön csökkent volna az álamadóság is...
két legyet üttöt vóna egy csapásra...

sőt hármat mert nagyon nagy MAGYAR lenne...
verhetné a melét !

gipsz.jakab 2013.09.04. 10:06:13

@Virág et.: "Azt mondta, a kormányváltás körül, hogy hazahozza. Hogy meg is tette, vagy sem, azt nem tudom. Egyébként nemcsak autója, cége is volt kint. "

szerinted ?????
ha hazahozta lapulna mint xar a fűben ????

colonel Tigh 2013.09.04. 10:18:01

Az irodába a Jenőhöz

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2013.09.04. 10:24:37

nem ciki a mandinernek egy tetves naci irasat kozolni?:-)

ja..

kozben rajottem az okokra..:-)

similis simili gaudet..;-)

barsled 2013.09.04. 10:43:41

@Robinzon Kurzor: "Van nem nemzeti oldal is Erdélyben?"

Mijazhogy. Hogyne lenne.
Erdélyben a magyar nemzeti oldal attól ismerszik meg, hogy alig látszik (pedig Orbánék pénzelik rendesen), ellenben a nem nemzeti oldal meg besöpri a nemzeti magyarok szavazatait is. (Erre nyiván a román titkos-szolgák veszik rá a voksolókat.)
Azok a magyarok, akik Erdélyben a nem nemzeti oldalra szavaznak, Magyarszágon általában Orbánra szavaz/ná/nak. Vagy fognak.

No, bonyolult ez a világ, Magyarország meg a hervadt bokréta rajta. Orbán, Szász, Tőkés meg a virágok a bukrétában. Jól mutatunk, az egyszer biztos!

turulpina 2013.09.04. 10:53:20

@aszekelyek: Erre tanított apád-anyád, a takonygerincű mutogatásra, te hontalan fosember?

Jenyei 2013.09.04. 11:02:34

És még a libákat is ellopta az idegen rendszámú és szívű libatolvaj libamájszter gágogi libajnai. Mintha a török átok nem lett volna elég...

Rob67 2013.09.04. 11:51:49

@Hidegen: Lehet hogy az bari, de ez nem valtoztat a tenyen hogy a haverjaid az utolso komcsik.
Mivel a hozzaszolasod ezt nem kerdojelezte meg, orommel veszem tudomasul hogy te is megerted hogy ezek a komcsi urak meg koztunk jarnak :)
Koszonom a megertesed.

Mitzimackó 2013.09.04. 11:57:00

@aszekelyek: nemtom, hogy kerül ide az Apró-villa? Apró Gyurcsány FELESÉGÉNEK A NAGYAPJA volt. A zsebnérónak meg az APJA volt párttitkár. Akkor ki is van közelebb a komcsikhoz?

Rob67 2013.09.04. 12:09:30

@aszekelyek: Most elsitram magam... Ojan szepen vetted a zsoltit. Igaz barat vagy.
A cimedet add le es megy a juttatas :)
Bayergyalazas??
Ez olyan mint az istenek elleni vetek??
Beszartam noverke :))))

Peterpapo 2013.09.04. 12:53:10

@Antikommunista:

"A cikk maga pedig egy vérszegény Bayer-paródia,"

Teljesen igazad van. Sehol egy burkolt, vagy nem annyira burkolt zsidózás, buzizás, férgezés. Egyébként nem lenne rossz az írás, de ezek nagyon hiányoznak. Persze csak azoknak, akik emberszámba veszik Zsótikát és olvassák az írásait.

Peterpapo 2013.09.04. 12:54:33

Egyébként ez melyik Jenő? Polgár Jenő a polgármester?

zorki 2013.09.04. 12:58:14

Ugyan már? Mit kell ezen a történeten meglepődni?
Ez a választás előtti taktikai értekezlet része, némi nyilvános üzengetéssel.
(Olyan mikor az edző egy sorsdöntő meccs előtt a sportlapban jegyzi meg, hogy a sztárjátékosa vélhetően csúcsformában lesz. Nahh, jó engedjük meg, hogy az edzők valamivel diplomatikusabban fogalmaznak!:DDD)
A hasonlat nem erőltetett, a tavaszi választáson szükség van az erdélyiek szavazatára. Abból nem lehet a Jobbikra pazarolni. (A baloldal nem jön szóba, mert csak egy dátumot kell kiplakátolni Székelyföldön, a választások előtt pár héttel.)
Másrészt azt is megüzenték, hogy ha az RMDSZ nem tudná hova kell voksolni Tőkésék igyekezzenek rendbe szedni őket. Uniós választás is lesz, ne feledjük, újra egyezkedni kell az indulásról Tőkésnek és az RMDSZ-nek.
Nyahh.
Ami meglepő, hogy elég éles viszontválaszok érkeztek. Ami azt jelzi -amit eddig is tudtunk-, hogy a Fidesz nemzetpolitikusai közt sincs teljes összhang abban a kérdésben, hogy ki a legjobb fiú Erdélyben.

zorki 2013.09.04. 13:04:39

Amúgy s(z)erény véleményem szerint az a párt tenné a legtöbbet az Erdélyben élő magyarokért, amelyik az EP-ben állandóan napirenden tartaná határátkelők eltörlésének kérdését, és lobbizna az eltörlésért!

Peterpapo 2013.09.04. 13:17:54

@vizipipa:

Na ez a jellemző, erre a gerinctelen, szarszemét Bayer Zsoltra! Még az erdélyi magyarokat is megkülönbözteti hazafira és árulóra. Ez mekkora egy hatalmas seggfej!

komplikato 2013.09.04. 13:48:23

@zorki: Ez egy kicsét megkésett nem? Nem annyira sokár ott is schengeni határokon belúl lesznek, nem? Idén adtak át (egy még jó sokáig nem üzemelő) plusz utat, ami majd akkor fog üzemelni. Persze nyilván addig kényelmetlen lesz még az átkelés.

2013.09.04. 14:24:25

@Never: Nem dicsérni akarom de Szász speciel nem politizált (értsd: nem volt káder) csau idejébenn. Diák volt a brassói egyetemen, és legfőbb elfoglaltságai a bulizás és a kötelező tervek (számítások és rajzok) összevadászása volt. Amúgy jó fej volt, de sajnos mindenki megöregszik.

Misi56 2013.09.04. 14:29:33

@aszekelyek: Mint ahogy ezt a hozzászólást is ÉRDEK vezérli. Te mondád,hogy mindent!!

2013.09.04. 14:31:19

@turulpina: Nana, kicsit lassabban ezzel a hontalannal, nehogy még megtaláljuk a felelősöket, pl. a nem elég tág turulpinát.

Misi56 2013.09.04. 14:34:54

@Jenyei: Minden pert, amit ezen rágalmak ellen indított megnyert. --- Ja, hogy abíróságok is az övéi? Biztosan!

dapra 2013.09.04. 14:35:02

Az ilyen zagyva hozzászólások, szerintetek mennyire segitik előre az erdélyi magyarság űgyét?
Miért kell szitkozódni, trágár kifejezéseket leirni? Mennyire lehet értelmes az ilyen szintű szövegek irója?
Semennyire. Ha Verestóyék, annak idején nem távolitják el Tőkést az RMDSZ-ből, ha Udvarhelyen Szászt is közel engedik a vályúhoz, ma mind egy pártban lennének, egy félrevezető testület lenne, igy három is van, több zsiros fazék, több zsirnyaló, s az istenadta nép kapkodja a fejét, nem tudja ki hazudik jobban, de haszna egyikből sem származik. A 8O-as évek politikai foglyai is a nemzeti identitásért, autonomiáért, anyanyelv hasznélatáért szenvedtek, eredménytelenül, ma pártok sokasága ugyan azokért a célokért szállnak ringbe, eredménytelenül, legalább is az elmúlt 23 évben. Mindegyik politikusra ráfér a kritika...

zorki 2013.09.04. 14:38:00

@komplikato: Tudomásom szerint csak decemberben tárgyalnak erről legközelebb a tanácsban, de még Németország, Hollandia és Finnország is ellenzi. A franciák két lépcsőt emlegetnek, előbb a légi forgalomban, aztán majd' a természetes határon. Mindig halogatják az időpontot.
(Az ilyen útépítésről meg jobb ha nem írok semmit, egy nem használt út kidobott pénz.)

Misi56 2013.09.04. 14:46:44

@Antikommunista: Az is megdönthegtetlen tény, hogy Tőkés megcsalta a feleségét ezért az elvált tőle. Aki ilyet tesz( lelkész ként, püspökkénz meg pláne) attól a jóéérzésű emberek elfordúlnak. A válásáig, no meg az előzményéig én is hősként tekintettem rá. Ma már sajnos megélhetési politikusnak tartom, mint idehaza Deutsch Tamást!

Jenyei 2013.09.04. 14:55:38

@Misi56: látom ballábbal keltél fel ma :) Némi irónára azért fogékonyabb lehetnél.

Misi56 2013.09.04. 16:37:38

@Jenyei: Bocs ha így értetted egyetértek!!! Az a baj, hogy a sok baromságot már nem tudom végigolvasni. Ne haragudj!!

Jenyei 2013.09.04. 17:04:29

@Misi56: semmi gond :) Humor nélkül nem lehet elviselni ezt a végtelen sötétséget.

Nem_tudod_a_neved? 2013.09.04. 21:25:12

Vót már jobb paródia is:(

bömböcz 2013.09.04. 22:33:47

A zsidesz a kárpát-medencei magyarság kiírtását készíti elő. A megoszthatant is megosztja , a kis zsici, miközben a magyarországi cigányok is elismerik a román cigánykirályt....
Helóka!

Alfőmérnök 2013.09.05. 07:57:15

@Nem_tudod_a_neved?: Na mi van Rozi, megint eltűnsz egy hónapra?

Bell & Sebastian 2013.09.05. 11:41:31

@Leskelődő: Igaza van, ha jól értelmezem a tengeri kígyóként tekergőző sajtólevelezést, _pont_ a Jobbikon vesztek össze, amikor megtehették volna ugyanezt a Ki a nagyobb bérci husáng a fenyvesben? -ürügyén is.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.09.05. 11:53:47

@Rob67:
Kevesebb komolyságot, Aszekelyek csak 1 fáradhatatlan fidesznyik a Török Gábor blogról.
Szemlátomást bokros (és bajnais) teendői mellett nem ért rá ide még 1szer benézni. :)

Vajna Imre 2013.09.06. 12:10:14

He gyalazkodi Zsolt.Jeno igazsagos,vedte a gyarlokat es utte a baratokat.kiraly.

Vajna Imre 2013.09.06. 12:10:14

He gyalazkodi Zsolt.Jeno igazsagos,vedte a gyarlokat es utte a baratokat.kiraly.
süti beállítások módosítása