A Jobbik esete a túltolt zsidóbiciklivel
2013. május 07. írta: Lakner Dávid

A Jobbik esete a túltolt zsidóbiciklivel

63934_vona_anticionista.jpeg

Nem kelek és fekszem Izraellel” – jelentette ki Vona Gábor a Jobbik „anticionista és antibolsevistatüntetésén, ahol aztán többet foglalkoztak a zsidó témával, mint a World Jewish Congress-en. Megtudhattuk, hogy az elmúlt száz évben ellenünk elkövetett majd' összes bűnért valamilyen szinten Izrael, a cionisták és a bolsevisták a felelősek. A nemzeti radikálisnak nevezett párt képviselője, Gyöngyösi Márton kettős mércét kiáltott az önkényuralmak megítélésének tekintetében, majd közölte: túl sok pénzt kapnak a holokauszt áldozatai, és egyébként, is a túlélők száma „a természeti törvényekkel dacoló módon az idő előrehaladtával egyre szaporodik”. Murányi Levente a Jobbikot nácinak nevezők kapcsán megkérdezte, „melyik idegen haderőt hívta be a Jobbik?”, majd a jelenlegi parlamenti baloldal kapcsán közölte, „ők ezt végrehajtották, már 1945-ben”. Hegedűsné Kovács Enikő (ifjabb Hegedű Lóránt felesége) pedig felszólította a Zsidó Világkongresszus képviselőit: határolódjanak el a '19-es vörös kommün népbiztosaitól és az '56 utáni megtorlások végrehajtóitól. Miért, tehetnénk fel az álnaiv kérdést? Már miért kéne a Zsidó Világkongresszus bármely tagjának is elhatárolódnia ezektől?

Mi köze van az 1944-es születési Ronald Laudernek és a Zsidó Világkongresszus tagjainak ezekhez? És annak a Laudernek a cionizmushoz, akit izraeli cionista rabbi, Shlomo Aviner szólított fel Izrael szuverenitásának tiszteletben tartására? Lauder ugyanis még 2008-ban arra kérte Ehud Olmer izraeli miniszterelnököt, ne hozzon Jeruzsálem státusának kapcsán olyan döntést, melyről nem egyeztetett korábban az össz-zsidósággal. Laudernek épp annyira kell bocsánatot kérnie az úgynevezett cionizmusért (tehát: Izrael állam érdekeinek képviseletéért, ami ellen a Hegedűsné által citált Neturei Karta szervezetbe tömörülő anticionista rabbik felszólalnak), mint a hazai zsidóságnak „a Tanácsköztársaság és a Rákosi-rendszer idején elkövetett gyilkosságokért”. Esetleg mint a Jobbiknak Szálasi Ferenc vérgőzös uralmáért – tenném hozzá, ha jobbikos képviselő ne nevezte volna már Szálasit az utolsó törvényes miniszterelnöknek. Ellenben napjaink magyar zsidóságának nem igazán szokása pozitív kontextusban nyilatkoznia Rákosi Mátyásról.

De felesleges játszani az értetlenkedőt: a Jobbik képviselői gondoltak egyet, és a beszédeikben felbukkanó összes „zsidó”-t behelyettesítették a „cionista” jelzővel, hogy aztán az antiszemitizmus vádját úgy tolhassák el maguktól, miként azt a zsidó állam létrejöttét hitelveik miatt kritizáló anticionista rabbik joggal teszik. Az, hogy Hegedűsné rájuk hivatkozik, majd Gyöngyösi Márton a nemzeti szuverenitással ellentétesnek nevezi, hogy „Köves Slomó tollba mondja a Büntető törvénykönyv gyűlöletbeszédét szankcionáló passzusait”, nos, ez finoman szólva is nevetséges.

Ahogy a Hegedűsné által szerényen csak Magyarország leendő külügyminiszterének nevezett Gyöngyösi egyéb kijelentései is azok. Annak a Gyöngyösi Mártonnak a szavai, aki Balogh Gábor szerintkörültekintő és támadhatatlan külpolitikai helyzetelemzéseiről” ismert, ugyanakkor korábban a Parlamentben képes volt rendkívül körültekintő módon „zsidó származású” emberekről beszélni ott, ahol állítólag „izraeli-magyar kettős állampolgárokat” értett. Gyöngyösi az anticionista rabbik helyett inkább Erdogan török államfőre hivatkozik („a cionizmus olyan, mint a fasizmus”), majd gyorsan fel is emlegeti Szamuely Tibort, a kuláklistákat és a „szovjet hordák által megerőszakolt nők”-et. Nyilván mind-mind a cionizmus következményei és nyilván Erdogan is hasonlók miatt ítélte el Izrael állam tevékenységét. Az meg már-már a történelemhamisítás határait súrolja, hogy Gyöngyösi (karöltve társaival) a „zsidók” nyakába próbálja varrni a Szovjetunió rémtetteit – miközben maga újból és újból biztosítja híveit, hogy legjobb lenne Oroszország kegyeit keresni a történelem mostani állása szerint. Gyöngyösi nemzeti szuverenitásról beszél – miközben az azeri baltás gyilkos kiadatása után egy rossz szó nem hagyta el a száját Azerbajdzsánt illetően, szinte már tapsolt is hozzá, hogy a keleti ország ennyire megalázó módon szegje meg az ígéretét.

Mert a Jobbik és a kettős mérce kéz a kézben járnak: van, akiknek szabad belénk törölnie a lábát és sértenie nemzeti szuverenitásunkat, van, akiknek pedig nem. Van, akiknek vállalniuk kell a kollektív felelősséget általuk el nem követett bűnökért, de van a Jobbik, amelynek nem kell ilyet tennie. Kölcsönös kiengesztelődésre és az önkényuralmi rendszerek azonos megítélésére van szükség – ugyanakkor ez az azonos megítélés szerintük inkább csak a kommunizmusra kell vonatkozzon, a másik rendszer által elkövetett bűnöknél megengedhető a relativizálás és a megkérdőjelezés. Képmutató módon a palesztin nép önrendelkezéséről beszélnek, majd Köves Slomóról tesznek dehonesztáló kijelentéseket és a Rákosi-rezsimet kárhoztatják: mert nekik tényleg csak az a fontos, hogy zsidózni lehessen.

Persze, ez valóban nem elég ok tüntetésük betiltására. Bár magam is úgy gondolom, hogy az anticionizmus leple alatt bírálnak mindent, aminek a zsidósághoz szerintük köze van, de ettől még demokráciában ugyanúgy joguk van gyülekezni és tiltakozni, mint akárki másnak. Hiába írt a jelenlegi kormány új alkotmányt és hiába gondolja, hogy ha egyszer szerintük az ilyen tüntetés Alaptörvény-ellenes, akkor az is: az átemelt demokratikus jogok nem fognak attól még más jelentést nyerni. Ráadásul ezzel csak a Jobbik malmára hajtják a vizet: kellő indokot szolgáltatnak a megjelenteknek, hogy elhiggyék, itt valóban „bizonyos körök ellen már felszólalni sem lehet”. És már miért ne lehetne: rendben, Orbán Viktor szeretné meggyőzni a Zsidó Világkongresszust az antiszemitizmus nemlétéről, de ezt egy tiltással nem fogja tudni elintézni. Ráadásul fel is értékeli a jelentőségét egy olyan demonstrációnak, amit eleve a frusztrált össze-vissza beszélés jellemez, az átlagpolgárt pedig elbizonytalanítja annak kapcsán, valóban szabadon lehet-e kritizálni demokráciában bárkit és bármit.

Vona Gábor pedig vérszemet kap és sokat sejtetően magyarázza: nem azt mondják neki, hogy nincs igaza, hanem hogy sérti mások méltóságát. Mert Vona szerint igaza van, amikor összemossa Simon Pereszt a Tanácsköztársasággal és a Rákosi-rendszerrel, a holokauszttúlélőket az izraeli-magyar kettős állampolgárokkal és a palesztin áldozatokkal. A Jobbik elnöke úgy véli, igaza lehet akkor, amikor az Olaszliszkára tervezett siratófalat kapcsolatba hozza Szögi Lajos brutális meggyilkolásával, Petrás és Szaniszló „meghurcolását” pedig izraeli érdeknek tekinti. Persze, a Szaniszló-légkör nagyon is belengi az egész tüntetést: összeesküvés-elméleteknek nem vagyunk híján, ráadásul megtudhatjuk Murányi Leventétől azt is, hogy „1776 május elsején Adam Weishaupt létrehozta az illuminátusok rendjét, amelynek első tevékenysége az volt, hogy az istenközpontú világot emberközpontúvá változtatta”. Első lépésként megváltoztatták a világot – szép kis nyitány ez egy társaság életében, nemde? Kérjen ezért is bocsánatot a Zsidó Világkongresszus, gondolom. Ja, meg persze a hazai zsidóság.

Az említettek amúgy persze nem azt jelentik, hogy ne lenne miért kritizálni Izrael politikáját, az antiszemitizmussal való folyamatos riogatást vagy az adóelkerülés nagymestereként is ismert, Sukoró kapcsán is érintett Ronald S. Laudert. Lehet bőven mit felpanaszolni a Mazsihisznek is – azon szervezet viselkedését, amelynek bizonyos tagjai úgy vélik, őket támadni egyenlő az antiszemitizmussal. Az áldozatoknak kegyelet, a nyerészkedőknek kritika jár – ám elfogadhatatlan, hogy valakinek a szótárában a holokausztról csak a „holokausztipar” jusson eszébe. Hogy valaki a zsidóságot egybemossa a bolsevizmussal, hogy valaki a palesztinokat arra használja fel, hogy rajtuk keresztül kritizálhasson mindent, ami éppen csak eszébe jut Izrael és a „zsidók” kapcsán.

Kölcsönös kiengesztelődés ott sosem lesz, ahol csak azt várják el a „sértett” felek, hogy akit megvádolnak történelmi sérelmükkel, az rögtön kérjen azért bocsánatot. Álságos azoktól az önkényuralmak azonos megítélésére vonatkozó papolást hallgatni, akik a legkevésbé sem valósítják meg ezt a saját gyakorlatukban. Az igazság felemlegetése pedig nevetséges attól a Vona Gábortól, aki csak a Szaniszló-féle összeesküvés-elméleteket képes vegyíteni sérelmi politikával, mások fájdalmának-tragédiájának kihasználásával. És valóban, a méltóságomat nem sérti, ha valaki úgy véli, Petrás János, a demagóg és kőegyszerű szövegekkel operáló mulatós rockzene meghonosítója, illetve a paranoiás Szaniszló Ferenc állami kitüntetést érdemel. Pusztán nincs igaza annak, aki így vélekedik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr565282017

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.07. 11:00:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: A Jobbik esete a túltolt zsidóbiciklivel 2013.05.07. 08:39:03

A Jobbik és a kettős mérce kéz a kézben járnak: van, akiknek szabad belénk törölnie a lábát és sértenie nemzeti szuverenitásunkat, van, akiknek pedig nem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.08. 10:57:47

@vantaan:

Ezt felesleges! Ez már csak gyatra utánlövés!:-)

vantaan 2013.05.08. 11:56:11

@bbjnick: .... csak személyeskedsz s választ nem adsz!

még-egyszer!: "..... miért is találtak a kulcsi mészárosnál, a soproni gyilkosoknál Árpádsávos zászlót? S van-e más kiút mint a totális megsemmisítése a kevésbé radikális/radikálisabb jobbnak s ezzel a mai manifesztálódott káosz közeli állapotban valami rendet tenni?"

Bell & Sebastian 2013.05.08. 12:15:58

@vantaan: Mert odatette az elhárítás, ennyire egyszerű.

vantaan 2013.05.08. 12:26:57

@Bell & Sebastian: .... mindig az teszi oda?

Ha így van akkor már tényleg választ kell adni az alábbira.

S van-e más kiút mint a totális megsemmisítése a kevésbé radikális/radikálisabb jobbnak s ezzel a mai manifesztálódott káosz közeli állapotban valami rendet tenni?"

Jöjjön a "hosszú kések éjszakája"?! ....addig úgy sem lesz rend és fegyelem a jobb oldalon!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.08. 12:29:56

@Bell & Sebastian:

Hát, vagy odatette vagy nem (egyébként korántsem kizárt, hogy odatette), de ha a lakosság tizenakárhány százaléka, a "nemzeti radikális" szavazók, mind pszichopata gyilkosok volnának, mint @vantaan állítja, akkor ez az ország nem egészen így nézne ki:-)

vantaan 2013.05.08. 12:46:02

@bbjnick: " a lakosság tizenakárhány százaléka ...."

1952-ben 100 ezer ember éltette Rákosi Mátyást Kisújszálláson! kb. 100 km-es körből önként mentek tapsolni!
1956-ban ha tudták volna fölkötik!
1957-ben május 1-én 300 ezer ember éltette Kádár Jánost azon a Budapesten ahol 5 hónappal előbb még lőttek!

Tízen valahány százalék? ... s ki mérte?
Sajnos 2002-óta hiteltelenek a közvélemény kutatók! Emlékezzünk,hogy adott 4-5%-os előnyt a választások előtt Machin Róbert és Kolosy Tamás vezette cég - csak hát előtte 3 nappal kaptak a kormánytól többszáz milla megrendelést!
S most? .... az az évi 5 ezer millió /5 milliárd amit a huszadvég kap ... s az azért már lehet kihozni tizen százalékokat!!!

Kandeláber 2013.05.08. 12:57:17

@vantaan: Kispofi, 2010-ben a Jobbik 12.18 százalékot kapott.
Nem a közvélemény kutatóktól, hanem a választópolgároktól. 855 436 magyar ember szavazott rájuk az első fordulóban.
Kérdés?

vantaan 2013.05.08. 13:03:58

@Kandeláber: ...és???

Lehet hogy pont ezért kell leszámolni vele vagy Ő számol le a másik jobb oldali pártot!
Várom és szemlélem majd a magyar "hosszú kések éjszakáját"!

Kandeláber 2013.05.08. 13:11:38

@vantaan: És ezt a bizonyos leszámolást hogyan képzelted el?
Ensz-csapatok segítségével?
Vagy olyan választójogi törvénnyel, hogy a jobbikra adott szavazat csak a negyedét éri a dékásnak, és a felét az esernyősnek?

vantaan 2013.05.08. 14:43:56

@Kandeláber: Attól függ ki számol le kivel. Mert ha a mutyi Orbán Vonával akkor hoz egy törvényt s lecsukatja oszt jó napot s kész, de Vona számolna le a mutyi Orbánnal az másképp nem megy mint erőszakkal vagy valami totális intenzív lejáratással.

Mindenesetre én karos székből hátradőlve figyelek!

Occam beretvája 2013.05.08. 15:34:36

@vantaan: Már ha az ápolók úgy kötik meg a muszájkabátot hogy hátradőlhess.

vantaan 2013.05.08. 16:31:25

@Occam beretvája: no nézd csak ...
. " A Jobbikkal kapcsolatban elmondta: „Lehet azt mondani, hogy szeretnénk, hogy a Jobbikot betiltanák, csak nagyon nehéz azt elképzelni, hogy lehet ezt megtenni.
Nekem vannak elképzeléseim persze, de én nem vagyok egy objektív személy ebben”.
Hozzátette: „Itt az ideje (…), hogy a Legfőbb Ügyészség – aki erre hivatott – megvizsgálja annak a lehetőségét, van-e elég bizonyíték arra, van-e elég tény arra, hogy pert indítson a Jobbik ellen és kérje a Jobbiknak a betiltását a bíróságtól”.

atv.hu Feldmájer Péter

Orbán meg mintha azt mondta volna csak kérjetek és megcsinálom a törvényt! Igaz más ügyből kifolyólag .... de ha netán majd Felmayer kéri?

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.09. 13:06:28

@bbjnick: ez nagyjából igaz, tényszerűen a legigénytelenebb nemzeti radikalizmus a kommunizmusellenességből úgy épül fel, hogy amit tiltottak a komcsik, az jó, azt kell csinálni. Itt tehát összefolyik a nemzeti giccs a rasszizmussal, valóban csak azért, mert ezeket következetesen szidták a kommunisták.

Érdekes módon a gazdasági kommunizmus, az tetszik nekik, államosítások, nyugatellenesség :)

Szerintem azért, mert alapvetően a kommunista mentalitás neveltetése nehezen levetkőzhető, de könnyen átöltöztethető. Nemzetiszínbe öltöztetni a dolgokat könnyű, de lényegében nem változik ettől meg. Máig sokan szeretik a forradalmakat, noha a forradalom dicsőítése tipikus kommunista eszme. Máig sokan gondolják, hogy az jó, ha egy kormány emeli a szociális kiadásokat, emeli a minimálbért, vagy hogy a lakosságnak kompenzálja azt, amit az ipari szereplőkön lever. Ezek tipikus kommunista mintázatok, de amíg nem vörös zászlóba vannak csomagolva, nem zavarják azokat, akiket ha megkérdezel, utálja a kommunistákat.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 18:07:33

Lecsukták Auschwitz egykori szakácsát. Ha meghal, tényleg jönnek a magyar váltóőrök is.
Melyik nemzetközi bíróság jár el a deir jasszini és hasonló népirtások zsidó hóhérai ellen, jópáran élnek, mert ma is csinálnak ilyeneket???

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 21:51:57

EZEK tényleg valami csúnyát igyekszenek kiprovokálni. 3 suhancot rögtönítélő bíróság kemény évekre ítélt olyan szövegelésért, amit izraeli fiatalok köpködéssel, veréssel megtoldva naponta elkövetnek "gojok" ellen, miközben mygarokat aljasul legyilkoló cigányokat szabadlábra kell helyezni, mert a bíróság évekig nem ért rá foglalkozni az ügyükkel. Olyan ez a kétharmados kormány, mint az 1933-as fordulat, amikor a nép sok jót várt a Megváltó politikustól, aztán arra ébredt a választás másnapján, hogy nincs többé jogállam. Csak most a zs-k az uralkodó védett faj, amit nem szabad bírálni...

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.09. 22:02:16

@ArmaGedeon: ezek a fiatalok eddig is ostobák voltak, lévén nyilvánosan hangosan zsidózni ugye feltételezi azt, hogy az illető nem százas. A baj az, hogy politikailag is rendkívül szűklátókörűek, most, hogy van vonatkozó paragrafus, és amikor a kormány megfeszül a zsidó kongresszus kedvére tevésben, most játsszák a keményfiút.

Szerintem a letöltendő éveket kapó visszaeső igazán tudhatta volna, hogy ez lesz a vége. Nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy szándékosan mártírféleséget akar magából csinálni, ha lehet mártírnak tekinteni egy csökkent értelmi képességű bajkeresőt. Egy egészséges társadalomban ezekre a srácokra rászólt volna egy rendőr, és visszakergeti őket az oviba.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 22:07:03

@flugi_: Itt nem ez a témánk. Izraelben elítélik-e a keresztény papokat rendszeresen leköpdöső , szidalmazó zsidó polgárokat, köztük fiatalokat? NEM! Tartanak-e keresztény világtalálkozót Jeruzsálemben, ahol a miniszterelnök elhatárolódik a szélsőséges gojellenes izraeli politikai csoportoktól??? Ki az elnyomó?

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 22:08:45

@flugi_: A minap helyeztek szabadlábra egy cigánybandát, akik magyar öregeket gyilkoltak kis értékekért, ez ügyben nem volt sürgős a rögtönítélő bíróság, azok csak magyarokat öltek, ezek a - talán nem túl okos - magyar fiatalok a védett nép tagjait csúfolták szavakkal - ez tűrhetetlen, ha lenne halálbüntetés, megkapnák... Lehet, hogy az ilyenek miatt lesz is???

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.09. 22:16:04

@ArmaGedeon:
"A minap helyeztek szabadlábra egy cigánybandát, akik magyar öregeket gyilkoltak kis értékekért, "

Egyelőre nem voltak képesek bebizonyítani, hogy valóban ők követték el a gyilkosságokat. Persze lehetett volna máshogy; például el lehetett volna ítélni őket azért, amit beismertek és közben folytatni a vizsgálatot. Meg az előléptetett bíró is befejezhette volna az első fokú tárgyalást, mielőtt elfogadja az új címét, amint azt a csepeli kettős gyilkosság bírája tette.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.09. 22:16:36

@ArmaGedeon: Ne pampogj, enyhe ítélet volt. Csak a priuszos kapott letöltendőt, a másik két magyarbűnöző megúszta felfüggesztettel. Pedig:

"a Nemzeti Nyomozó Iroda civil ruhás munkatársainak közbelépése akadályozta meg, hogy a vádlottakkal lévő 10-20 fős csoport fizikailag is bántalmazza a külföldieket"

index.hu/belfold/2013/05/09/harom_evet_kapott_zsidozasert/

Beszólás, fenyegetés, fizikai erőszak veszélye, csoportos elkövetésben - ugyan, mi is akkor a különbség a nácik meg a cigánybűnözők között? Az ilyen cselekmények elkövetőire a bőrszínüktől függetlenül le kell csapni.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 22:37:51

@Holger Hartland: Hány ilyen izraeli zsidóra csaptak le, akik leköpik a keresztény turistákat?

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.09. 22:40:26

@ArmaGedeon: szerintem döntsd el, hogy utánozni akarod-e a zsidókat, vagy utálni. A kettő együtt bizarr.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 22:42:10

@flugi_: Miben akarom őket utánozni? Zsidóterror van.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.09. 23:26:53

@ArmaGedeon: jogos felvetés, csak nem releváns, mivel az erec nem magyar fennhatóságú

nagy szükség van itthon arra hogy egyszer végre már elkezdjen egyenló mércével mérni a jogszolgáltatás

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 06:49:02

@flugi_: @Holger Hartland:

Normálisak vagytok?!

Két év, három évre felfüggesztett börtönbüntetés --- gyorsított eljárásban --- azért, mert azt kiabálta valaki az utcán, hogy "Shalom, shalom, a zsidókat kivasalom!".

Szerintetek ez rendjén van?

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:08:39

@gróf Szopatzky-Weretzky: De releváns. Idejöttek a faszik Izraelből és követelőztek, hogy nálunk ezt tiltsák be, meg azt tiltsák be. A küldötteiket ért utcai verbális "agressziót" a kormányunk által maga alá gyűrt bíróság rögtönítélő üzemmódban azonnal drákóian megtorolja. Akkor releváns, hogy viszonossági alapon ugyanezek otthon ugyanígy torolják meg a keresztény turistákat rendszeresen fizikailag is megtámadó zsidókat.
Más kérdés, hogy persze egyáltalán nem kell elítélni azokat, qakik élnek a szólás szabadságával az utcán. Amikor haszidok táncolnak a pesti metróban, az csak a sajátos kultúrájuk megnyilvánulása, vagy amikor magyar faluban magyar nőknek tesznek tömegesen ajánlatot a pajeszos zarándokok, azt nem sújtja hasonló büntetés.
Az SS szakácsát is azonnal lecsukják, csak mert az SS-ben volt, de az izraelita palesztinmészárlókat nem üldözik semmilyen UtolsóEsély akció keretében. Pedig jóldokumentáltak az ügyek, nem a szakácsaikat lehetne lecsukni, hanem igazolt háborús bűnösöket.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 08:30:29

@ArmaGedeon: kicsit olyan az érvelése, mint az "amerikában meg verik a négereket"

a szidó befolyás ellen nem így kell küzdeni

annyiban igaza van, hogy a magyar kisebbség helyzetét tekintve látható, hogy a környező államokban mindenhol megtalálják az adminisztratív ill. jogalkalmazási módot, hogy a többségit előnyben részesítsék a magyart meg hátrányba hozzák, ezt nekünk is meg kellene tanulni: csakhogy ehhez a többségi társadalom körében nagyobb összefogás kellene (és kevesebb komcsikeltetős, sokszor épp zsidó hazaáruló a dönbtési pozíciókban)

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:33:02

@gróf Szopatzky-Weretzky: Nem vagyunk kivétel. A mi Erős Emberünk (a legfőbb döntési pozícióban) is előnyben részesíti a saját etnikumát, sőt családja mindkettőjét. Pech, hogy a magyar nincs köztük.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 08:35:05

@ArmaGedeon: @gróf Szopatzky-Weretzky:

Ez mind nagyon érdekes, de engem most leginkább az érdekelne, hogy van-e egyáltalán (Magyarországon kívül) a világon olyan ország (Izraelt is beleértve), ahol azért, mert valaki azt kiabálja az utcán, hogy "Shalom, shalom, a zsidókat kivasalom!", gyorsított eljárásban két év, három évre fölfüggesztett, börtönbüntetésre ítélnék?!

Mert én gyanítom, hogy nincs!:-]

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:37:55

"Fejlett" országok sorában hozatott erre feljogosító törvényeket a zsidólobbi. A c"rebvízionista" történészeket is több helyen lecsukják, pl. Németország, Kanada, stb.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:41:55

@Holger Hartland: maga egy rohadt pondró, akit vascsövezni kéne.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:44:06

@ArmaGedeon:
de legalább kiderült, hogy a hollóknak külön szakácsuk volt. a szegény németek meg ették a szar menzakosztot.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 08:45:58

@jose maria padilla:

Ez a rohadt pondró szerintem nagyon találó megfogalmazás:-(

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:49:26

@jose maria padilla: A németek szakácsa volt. A sajtó nyjltan megírja, hogy semmivel nem gyanúsítható, de van német bírósági precedens, hogy aki SS-tag volt, azt már ezért automatikusan lecsukják. Genetikailag alattvalók...

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:51:33

@ArmaGedeon:
A németek szakácsa volt

és maga ezt elhiszi ? :)

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:54:27

@jose maria padilla: A szóbanforgó népcsoport értelmisége által gyártott ideológiában a pondróé egy büszkén vállalt szerepkör:

" Mááriv: Mi a helyzet az Ön vallási áttéréseivel? Hogyan változott a vallási élménye, miközben felvette a kereszténységet, az iszlámot és a buddhizmust?

REB YAKOV LEIB HAKOHAIN: Először is, vallási áttéréseim célja, akárcsak elődeim, Sabbatáj Cví és Jacob Frank esetén, nem az volt, hogy megjavítsam önmagam, hanem, hogy megjavítsam Istent. A Neo-sabbateánus Kabbalában az egész hangsúly nem önmagamon van, nem az én üdvözülésemen, vagy átalakulásomon, hanem Isten üdvözülésén és átalakulásán. (...) Tehát Sabbatáj Cví, Jacob Frank és jómagam Szent Aposztázisai nem "a test" áttérései voltak, hanem "a szívé". Az összes vallásba való betérés célja a bennük rabul ejtett Szent Szikrák kiszabadítása volt, nem pedig az, hogy vallási közösségeik gyakorló tagjaivá váljunk.

Az ilyen neo-sabbateánus VALLÁSI ÁTTÉRÉSEK CÉLJA tulajdonképpen ANNAK A VALLÁSNAK A SZÉTROMBOLÁSA, AMELYBE BELÉPÜNK, NAGYRÉSZT ÚGY, AHOGY A FÉREG SZÉTRÁGJA AZ ALMÁT, NEM PEDIG RÉSZÉVÉ VÁLIK. "

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 08:55:33

@bbjnick: @Holger Hartland:

no igen, azért ez is egy bizonyítvány ám - kicsit súlyosabbnak érződik szimpla cinikusságnál

pedig a elvakult idealisták mellé már a szimpla gecinikusokat is oda kellene állítani a falhoz

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 08:56:56

@jose maria padilla: csak nem arra a gondol, hogy a zsidók még a táborban is meglopták a gojokat? :)

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:57:14

@jose maria padilla: El. Akkor nyilatkozta a fickó, amikor még nem volt lecsukva, nem érezhette magát megfélemlítve. Nyilván külön főztek a két csapatnak.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 09:00:47

@ArmaGedeon:

"A c"rebvízionista" történészeket is több helyen lecsukják, pl. Németország, Kanada, stb." --- írod.

Ezt én tudom és értem, de itt nem erről van szó. Engem kölyökkoromban --- a kádártrutymóban --- számtalanszor vegzáltak a rendőrök, mert csak. Volt olyan, hogy csoportosan, irredenta dalokat gajdolva, mentünk az utcán, jöttek a rendőrautók, valamennyiünket igazoltattak, fölírtak, volt olyan, hogy utazás közben megmotoztak, csomagomat átnézték, fölírtak, volt olyan, hogy vasútállomásról hazafelé menet, pesti antikváriumokban vásárolt könyveimet szétrakatták velem ez esőben és (mivel állítólag problémás irodalom is volt közöttük) referálnom kellett a nyomozótisztnek a könyvek tartalmáról (mondom, az utcán, esőben!), fölírtak stb. stb. stb., de egyszer sem ítéltek gyorsított eljárásban két év, három évre fölfüggesztett, börtönbüntetésre...

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 09:01:15

@ArmaGedeon:

nem gondolja, hogy démont csinálunk a féregből és ezzel nyer igazi hatalmat?

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 09:04:32

@ArmaGedeon: azért diogenésznek tán csak megvolt még a fitymája :)
manapság azonban kétségtelen hogy a világtóristák körében nagyon dívik a cinikusság, főleg mikor idegen közegbe helyezkedve működnek

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 09:06:13

@gróf Szopatzky-Weretzky: Nem. Azt gondolom, hogy a démon régóta létezik, történelmileg ősidők óta és nagyon pusztító. Az más kérdés, hogy hatalmához őszinte hazafiakat is tudatosan felhasznál. Pl. az antiszemitizmus provokatív felszításával rendszeresen idomítja, terrorizálja a kiszsidókat, ezáltal magához, ügyeihez láncolva őket. E köröknek a zsidó-nemzsidó ellentétek léte és állandó izzásban tartása egy erőforrás.
Ettől még nem megoldás azt mondani, hogy ne is törődjünk az egésszel.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 10:00:24

@bbjnick: A hír szerint a kiabálók mögött ott volt egy 10-20 fős, verekedésre kész csoport, akiket a nemzetbiztonságiak fellépése fékezett meg. Nem ismerős a jelenet? Persze más etnikai leosztásban. Ott is, itt is elkél a felfüggesztett, akinek meg már éppen van egy, annak ugye letöltendő. Ezt hívják rendnek.

@jose maria padilla: Nem gondoltam volna, hogy lesz még hová süllyednie, de az elalfisodása rám cáfolt.

@gróf Szopatzky-Weretzky: Nézd el nekem a provincializmusomat, de engem elsősorban az érdekel, hogy mi van Magyarországon, és nem érdekel, hogy mi van Izraelben. Az izraeli rendészeti problémákat beszéljétek meg egy izraeli fórumon.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 10:16:39

@Holger Hartland: ez így alapvetően jogos, de úgy emlékszem saját bevallásod szerint is cinikus vagy
- azok pedig ugyanolyan károsak, mint a társadalom-mérkösködők

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 10:41:53

@Holger Hartland:

A hír úgy szól, hogy a három kiabáló mögött tíz-húsz fős csoportot kellett megakadályozni a tettlegességben (amit erősen kétlek, mert olyan biztosítás mellett, ami ott volt, kizárt, hogy bármi sanszuk lett volna a kongresszus tagjainak akár a közelébe is kerülniük:-)). No, most, ezek szerint a kiabálóknak (akiket elítéltek) eszébe sem jutott a tettlegesség. (S tekintve, hogy egyikük az érettségiéről késett el a tárgyalása miatt, kötve hiszem, hogy valami rém nagy provokációszervező-művészek lettek volna.)

Tudja, én egy mocskos diktatúrában nőttem fel. Fentebb írtam, kölyökkorunkban minket rendszeres vegzáltak a rendőrök.

mandiner.blog.hu/2013/05/07/a_jobbik_esete_a_tultolt_zsidobiciklivel/fullcommentlist/1#c19732636

De soha nem ítéltek el gyorsított eljárásban!

Volt olyan esetem is, amikor a középiskolai MSZMP-ifjúságpolitikai megbízott többünk kirúgását és az ország valamennyi középiskolájából való kitiltását kezdeményezte. És tudja mi történt?! A tanári kar (majdnem egyöntetű) ellenállásával megakadályozta őt ebben! (Az egyik barátom édesanyja, aki a középiskolámban tanított, részletesen beszámolt otthon a történtekről, onnét (a barátom révén) tud(hat)om mindezt.)

Nem szeretném úgy érezni (azt tapasztalni), hogy ma egy fiatalnak kiszolgáltatottab az élete a hatalom kényének-kedvének, mint a kádárvilágban volt! Ezeknek a kölköknek sanszuk sem volt, hogy bárki is kiálljon mellettük! S tudja mit mondok: valószínűleg mersze sem lett volna hozzá!

No, ezt dugja föl, abba a jogkövető ánuszába!:-(

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 11:17:17

@bbjnick: Nem kiszolgáltatottak, és nem igaz, hogy nem áll ki mellettük senki (maga pl. senki? :)), mert megilleti őket a tisztességes eljárás joga, nyilván van ügyvédjük, és amelyik letöltendőt kapott, az már fellebbezett is. Tudja, ezek azok a bizonyos "emberi jogok", amiket odaát a konzin fikáznak.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 11:58:36

@Holger Hartland:

Hát, ha magának megnyugtatja a lelkiismeretét, ha ezzel nyugtatgatja magát, akkor, hajrá, tegye azt!

vantaan 2013.05.10. 12:03:47

A múlt elkezdődött! .... vagy a jövő? Esetleg a folyamatos ma van?

A jobbiknak vége! ..... egyenként vadásszák le őket!
A szavazók meg birka módra átterelve a mutyi Viktor alá! Oszt jó napot.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.10. 12:18:34

@Holger Hartland:
ne alfizzon. alfi nem mindig igazságosan méri a vascsövezést. maga meg kiérdemelte.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 12:41:39

@jose maria padilla: Szóval szerinted is degradáló, ha lealfizlak? De mit csináljak, ha egyszer oda süllyedtél. Arról meg nem tehetek, ha vascső nélkül kevesek vagytok. De nyugodj meg, azzal is.

Alfőmérnök 2013.05.10. 13:32:49

@jose maria padilla: Mikor nem mértem igazságosan a vascsövezést?
Egyébként ez tényleg egy pondró. Már akkor nyilvánvaló volt számomra, mikor a másodnikkjén elkunyizta egy ismerősöm tanulmányát.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.10. 14:06:57

@Alfőmérnök:
például én gloárt fele annyit vascsövezném, mint te. :)

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.10. 14:10:35

@bbjnick: mint mondtam, egy egészséges társadalomban visszazavarták volna az oviba, hogy egy kis alapvető értelmet, vagy ha az nem megy, legalább egy kis illemet tanuljék.

Alfőmérnök 2013.05.10. 14:15:20

@jose maria padilla: Én mást nem is nagyon vascsöveznék. Őt viszont annyira, hogy annak a fele is sok. :)
Loxit és MézesRozit inkább csak megleckéztetném, hogy tanuljanak egy kis illemet. Gloirepatkány nevelhetetlen.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.10. 14:21:11

@bbjnick: tényleg nincs, mert máshol a magyar rigmusokat nem értik :)

Ha pedig a fiatalkorodban megpróbáltál volna a szovjet KB vendégek közelében hasonló módon keménykedni, rosszabbul jártál volna, mint ezek a gyerekek. Még elképzelni is nehéz a szituációt, hogy egyáltalán esélyed lett volna Gorbi arcába kiabálnod valami ruszkitavarist.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 14:50:49

@flugi_:

No, b*'zdmeg! Ezt értsem úgy, hogy Magyarország izraeli megszállás alatt áll és a Moszad olyan jogosítványokkal mászkál-intézkedik nálunk, mint egykor a KGB? Mert másként az analógiádnak nem sok értelme van.

De arra jó volt, hogy eszembe juttasson egy régi esetet:

Annak idején (a nyolcvanas évek első felében) az MSZMP KB kihelyezett ülést tartott abban a városban, ahol gimnazista voltam. Bennünket is kivezényeltek a fogadásukra. Rendőr-munkásőr-sorfal mögött álltunk (képeztünk tömeget), s amikor elvonultak előttünk a "nagyfejűek", többek között maga Kádár János, akkor (mint idióta kölykökhöz "illik") füttyögtünk, tapsoltunk, éljeneztünk, mint egy rockkoncerten:-) A tanáraink, természetesen, nyomban fojtott-suttogó hangon ordították le a fejünket, egyikünket-másikunkat, talán még meg is rángatták; produkciónkat bizonyosan hallotta valamennyi egyenruhás és titkosrendőr a környéken, de még csak arra sem méltatták, hogy észrevehetően "odafigyeljenek ránk".

Erről ennyit!

(Igaz-igaz, egyszer egy b*szott nagy nyaklevest is kaptam ilyen típusú kreténkedés miatt (tehát, fizikai inzultus is ért ellenzékieskedésem miatt:-)): egy iskolai ünnepségen twiszteltünk a szovjet himnusz alatt és a párt ifjúságpolitikai megbízottja ránkförmedt, hogy "nem szégyeljük-e, hogy egy nép himnuszát meggyalázzuk?!". Erre én a h*lye fejemmel mosolyogva megkérdeztem, hogy "melyik nép himnusza ez?" Akkora fülest kaptam, hogy azt hittem, leszakad a fejem:-D)

Alfőmérnök 2013.05.10. 17:20:03

@bbjnick: Gondolom nem ez volt az első és utolsó pofon, amit kiosztottak neked.

Alfőmérnök 2013.05.10. 18:38:01

@jose maria padilla: Mondjuk érthető, hogy nem akarod annyira vascsövezni, mert veled nem volt olyan patkány. (Mivel valamiféle tekintélyed van a jósdán, nem rajtad töltötte ki a frusztrációját. Ahhoz gyáva, gyenge.)

tevevanegypupu 2013.05.10. 19:46:12

@Alfőmérnök:

Alfi ..legyen eros, gloire-nak ugyanolyan tekintelye van.:)

Alfőmérnök 2013.05.10. 20:05:40

@tevevanegypupu: Az ostobák és a birkák között bizonyára.

Alfőmérnök 2013.05.10. 20:32:36

@tevevanegypupu: Egy normális közösségben egy ilyen görényt nem tűrnek meg, nemhogy "moderátori" jogokat adnak neki. (Egy normális közösségben nem a kurvaanyázás a ciki, hanem gloire mentalitása.) Ahogy a mandarinról is azonnal kibaszták, nagyon helyesen, mikor rájöttek, hogy mekkora jellemtelen patkány.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 21:24:52

Összehasonlítási alap bbjnicknek és a gyorsított eljárások iránt érdeklődőknek: már ma megkapta az egy év felfüggesztettjét a tegnapi buszrongáló.

index.hu/belfold/2013/05/10/mar_el_is_iteltek_a_buszrongalot/

Law and order.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 21:27:29

Eközben Tiszaföldváron:

"A kutyái védtek meg egy idős tiszaföldvári férfit, akire rátámadt egy tolvaj, amikor a házigazda megpróbálta feltartóztatni - közölte a rendőrség.

A 72 éves férfi csütörtök éjszaka érte tetten a portáján a tolvajt, de mivel nem hagyta futni, a tettes nekiesett. Az idős férfi kutyái a gazdájuk védelmére kelve rárontottak az ugyancsak tiszaföldvári, 38 éves K. Róbertre, akit ezt követően mentővel szállítottak kórházba.

A házigazda a történtekről azonnal értesítette a rendőrséget. A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanújával indított nyomozást."

index.hu/belfold/2013/05/10/tolvajok_tamadtak_ra_kutyai_vedtek_meg_egy_tiszafoldvari_ferfit/

Ha nincs gyorsított eljárás, kutya is jó.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.10. 21:46:10

@flugi_:

az ilyenek vannak úgy, hogy deazsidók utálják a buzikat, meg hogy deazsidók gerjesztik a buzulást, deazsidók bolsik, és deazsidók rohattőkések, és így tovább, és egy pillanatra sem jut eszükbe, hogy itt-ott azért van némi ellentmondás.

S=klogW 2013.05.10. 22:10:41

@Holger Hartland: aztán majd kiskorú K. Armando és K. Dzsoki majd bedob valami fűszeres husit a kutyusnak

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 22:31:27

@Holger Hartland:

"Ha nincs gyorsított eljárás, kutya is jó." --- írja.

Magának kib*szott fogalma nincs, hogy mi van a magyar vidéken! Én személyes dolgokról nem szoktam beszélni a fórumokon, blogokon, kommentsorokban, de ha már kihozza belőlem, akkor tessék: egy egészen közeli hozzátartozómon most diagnosztizáltak rákot. Mivel a családunkban közel s távol sehol egy rákos sincs, s egy olyan ráktípus alakult ki nála, ami az ő korában rendkívül ritka, az orvosok a stresszel magyarázták neki a betegségét. Ennek az embernek a vagyona és az egészsége is ráment a cigányvircsaftra.

Így poénkodjon a vidékiek életén!

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 22:59:11

@bbjnick: Poénkodik a fene. Konstatáltam, hogy a történet a kutyáknak köszönhetően ezúttal jól végződött. Sajnos ez a ritkább eset. Hogy miről van fogalmam és miről nincs, arra ne kössön fogadást.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.10. 23:07:36

@Holger Hartland:

márpedig igen is te tehetsz arról, hogy bébézsuzsika rokona rákos. meg persze a cigányok.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 23:16:17

@mavo: Hagyjuk ezt. Ne toljuk túl a biciklit.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 23:19:13

@mavo:

Azt nem tudom, hogy @Holger Hartland:-nak mihez mi köze van és mihez nincs, de azt sejtem, hogy a te elmeállapotodhoz az intenzív vérfertőzésnek igen sok köze lehet:-[

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.10. 23:20:40

@Holger Hartland:

bakker, már viccelődni se szabad? :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.10. 23:22:03

@bbjnick:

a hangnemed kérd még ki magadnak légyszi, és megnyugszom. :) te keresztény. :D

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.10. 23:36:06

@Holger Hartland:

nézd, valahol igazad volt, hogy beszóltál, tényleg kicsit túltoltam. :)

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 01:50:13

@bbjnick: "Mert másként az analógiádnak nem sok értelme van."

a kormány által körbelihegett vendégekről van szó mindkét esetben.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 01:56:27

@mavo: viccelni mindennel lehet, csak van amivel nehéz. Ez itt most neked nem sikerült, szerintem.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 02:01:48

@bbjnick: off: az orvosok elsősorban segíteni akarnak, és csak másodsorban mondanak igazat. Nagyon gyakori, hogy akkor is mondanak okokat egy-egy betegségre, ha úgy gondolják, hogy a tudat segít legyőzni a betegséget. A stresszt okolni tudományos szempontból valószínűleg hibás állítás, de kiváló motiváló tényező a gyógyuláshoz akaraterőt igénylő páciensnek. Hasonlóképpen, a legtöbb orvos akkor is ajánl homeopátiás szert, ha ő maga is jól tudja, hogy biokémiailag hatástalan, csak hogy a páciens esetleges pszichés motiváltságát kihasználja az állapotának javítása érdekében. /off

S=klogW 2013.05.11. 09:50:29

@bbjnick: @flugi_:

a krónikus stressz jelentős faktor _bármilyen_ betegségben

S=klogW 2013.05.11. 09:56:11

@S=klogW: a krónikus stresz megváltoztatja a hormonszinteket (főleg mellékvesekéreg hormonjainak szintjét) ezzel befolyásolva az immunrendszert, gyulladásos folyamatokat

tumoros genetikai elváltozás folyamatosan képződik szervezetben, mindnyájunkban folyamatosan keletkeznek tumorgenetikájú sejtek, csak egyrészt az ép immunrendszer ezeket eliminálja illetve a sejtmagban működnek dnshiba-felsimerő mechanizmusok melyek aztán vagy javítják a hibát vagy öngyilkosságba (apoptosis) kényszerítik a sejtet

a tartós sztresz ezeket a mechanizmusokat károsítja

S=klogW 2013.05.11. 10:00:42

@flugi_: "legtöbb orvos akkor is ajánl homeopátiás szert"

mindig legnagyobb hülyék nyilatkoznak a legnagyobb magabiztossággal
:)

Alfőmérnök 2013.05.11. 13:26:20

@bbjnick: Nahát ez is egy tipikus bbjnick-i kreténség.
Ezeregy példát fel lehet hozni, ami azt mutatja, hogy vidéken óriási problémát és konfliktusokat okoz a cigánykérdés, erre te pont egy olyanról írsz, ahol az ok-okozati viszony finoman szólva kérdéses.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.11. 16:26:37

@Alfőmérnök:

:-D (...) :-D (...) :-D ...

Igazad van;-) [......................................................................../.]

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.11. 18:20:32

@Alfőmérnök:

:-D (...) :-D (...) :-D ...

Mint mindig;-) [....................................................................../.]

Alfőmérnök 2013.05.11. 18:22:30

@bbjnick: Ahogy Őze mondta a Megáll az időben: Itt min-den-ki-nek i-ga-za van! :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.11. 19:30:50

@Alfőmérnök:

Őze jól mondta a Megáll az időben; ott, akkor valóban "min-den-ki-nek-i-ga-za" volt!

No, de most?!

Alfőmérnök 2013.05.11. 19:49:36

@bbjnick: Akkor sem volt. :) Van abban valami keserű irónia, ahogy Őze ezt mondja.
www.youtube.com/watch?v=cxIzPx1AgwM#t=15m22

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 21:39:38

@S=klogW: off: más az orvosi gyakorlat, és más a tudományos megalapozottság. Jelenleg nem ismert bizonyíték arra, hogy tartós stressz, mint önálló és egyetlen ok képes rákos megbetegedést okozni. Lehetséges faktorként tekint rá az orvostudomány, olyan folyamatok alapján, amiket idéztél is. /off

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 21:45:43

@S=klogW: tapasztalat :)

ott ülünk az orvosnál, jön a tapogatózás, hogy van egy szer, ami elég hatásos, érdekelne-e minket, homeopátiás.. és amikor röhögünk, akkor meg mosolyog, hogy akkor jól van, értjük hogy nincs nagy baj.

S=klogW 2013.05.11. 22:14:20

@flugi_: látom, nagyon azt hiszed, hogy értesz a tudományhoz. az elbizakodott okoskodás a hülyék pajzsa.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 23:24:12

@S=klogW: igen. Bár azt nem tudom, hogy ad-e okot elbizakodottságra, hogy eltaláltad :)

S=klogW 2013.05.12. 05:53:12

@flugi_: igazán semmiség, az esetedben biztosra mentem :)
süti beállítások módosítása