Van-e anyázáshoz való jog? Puzsér, UP és Stumpf a kommentelésről
2012. december 12. írta: Redakció

Van-e anyázáshoz való jog? Puzsér, UP és Stumpf a kommentelésről

A rendszeres kommentelők nagy része magasan iskolázott férfi, a provokatőrök pedig nem kommentelnének, ha névvel kellene írniuk egy kutatás szerint, amit a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Mandiner által szervezett, kommentekről szóló konferencián mutattak be. Puzsér Róbert szerint sokan csak Sólyom Lászlónak gondolják magukat, míg Uj Péter alapvetően nem olvas kommenteket, de valószínűleg keveredett már „hasas kurvaanyázásokba”.

Szilvay Gergely konferencia-tudósítását a keddi Puzsér-UP-Stumpf vitáról Mandiner.média kiadásunkban olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr34961310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takácsbálint (törölt) 2012.12.12. 16:23:24

azt hittem, hogy a pletykakutatásnál nincs nevetségesebb kifejezés. de ma tanultam egy másikat: komment-konferencia.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.12.12. 17:56:46

Anyázáshoz is van jogom!
Ahogy "egyeseknek" kordonbontáshoz, nekem meg ehhez!
Nem tetszik?
Pech... Ahhoz is ajánlhatok egy opciót - a NYASGEM opciót! :))

"Az Origo szerint a hétfő esti diákmegmozdulás hatására heves ötletelésbe kezdett a kormány, hogy hogy tudnának ebből a helyzetből kimászni. Elsőként persze azt állapították meg, hogy természetesen megint a rossz kommunikáció volt a hibás.
A nagy arcmentő ötletük pedig az, hogy Diákhitel2 kamata nem 2%, hanem nulla százalék lenne. Ejha ...miért nem mindjárt negatív kamat? Ezzel aztán biztosan sikerül lecsillapítani a diákokat!

2008-ban amikor felvettük az IMF-hitelt, hamar kiderül, hogy a törlesztést 2010-ben kell megkezdeni. Nem volt túl elegáns a következő kormánynak áttolni ezt a kedves csomagot.
Most ugyanezt tervezik, majd a következő kormány megoldja ezt a kamattámogatásos kiadást, ki a fenét érdekel most? A legfontosabb a túlélés, meg a 2014-es győzelem. "

Az a csúúúúnya kettős mérce...
Azután akkor még nem beszéltünk az állampapírok 5, 10 éves futamidejéről, 8-9%-os éves kamatairól, a mostani hitelekről, a "befektetők" elégedettségéről...
Az nem számít!
Az IMF 3-4%-os kamata az felháborító...
Értem! :)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.12.12. 17:57:24

Három zsidó megvitatta, mit jelen a kurvaanyázás. Több ilyen konferencia kéne.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.12.12. 18:30:48

Anno a Bibó kollégiumban melyik narancsbolsi köcsög hitte volna, hogy egyszer, a rendszerváltás után 23 évvel, ellenük fog tüntetni a MAGYAR DIÁKSÁG?
Csak úgy érdekelne...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.12.12. 19:11:40

mennyi néző volt ezen a konferencián? 16?

30? kivezényeltek egy osztályt? miért nem veszitek fel videóra és töltitek fel valahová? drága a vinyó?

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2012.12.12. 22:26:19

ki a fasz az a Puzsér meg Uj Péter, és kinek képzelik magukat?! magasról le vannak szarva. Mi a fenének nyomattok hülyéket?!

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2012.12.13. 08:02:04

Kicsit kellemetlen, hogy ez a felettébb ellenszenves, beképzelt barom egy dologban kivételesen nem téved.

"Puzsér Róbert levonta a tanulságot a demokráciára vonatkozóan: „az általános választójog megbukott”. Nem tartható ugyanis, hogy ugyanannyit ér Sólyom László és Szalacsi Árpád szavazata. Ennek a gondolatmenetnek az alapján ugyanis az autóvezetés, amit tudásalapú jogosultsághoz kötünk, nem demokratikus. Puzsér szerint tehát szellemi-intellektuális alapú cenzust kell bevezetni, azaz „építeni kell egy limest”, ami ha nem is véd meg minket örökre, hiszen a Római Birodalmat sem védte meg örökké a barbároktól, de legalább időt ad a felkészülésre."
süti beállítások módosítása