Papcsák Ferenc meg az internetek – Ilyen ország pedig nincs CCCXLIII.
2012. november 11. írta: TuRuL_2k2

Papcsák Ferenc meg az internetek – Ilyen ország pedig nincs CCCXLIII.

Papcsak_Ferenc_biztonsag_fejlodes_nyugalom.png

Sok politikust hoznak izgalomba a különféle internetes hozzászólások, amik korábban elsősorban fórumokban, néhány éve inkább blogokon születnek. Egy-egy ilyen megnyilvánulás aligha bír túl nagy jelentőséggel, egyes közszereplők mégis hajlamosak jelentős energiákat fordítani akár a kommentharcra, akár a hozzászólók valós kilétének felderítésére.

Hogy Papcsák Ferenc, Zugló fideszes polgármestere érzékeny, igazságkereső ember, aki nem fél az igazságszolgáltatás szigorát segítségül hívni, ha valami bántja, azt már eddig is tudtuk. Korábban írtunk róla, hogy a Mandiner egyik munkatársa ellen jelenleg is büntetőeljárás folyik, mivel Papcsák minden orgánumot feljelentett, aki idézte az LMP helyi önkormányzati képviselője, Várnai László egyik blogbejegyzését. Papcsák először helyreigazítást kért egy ügyvédi iroda útján, aminek helyt is adtunk. A helyreigazítás botladozó magyarsággal megfogalmazott szövege olyan dolgot ismert el a polgármester részéről, amivel az eredeti írás nem is vádolta. Néhány órán belül megérkezett az újabb ügyvédi kérelem, amiben saját korábbi helyreigazításuk helyreigazítását kérték. Ennek is helyt adtunk, ennek ellenére heteken belül jött a rendőrségi megkeresés egy rágalmazási feljelentés miatt – a nyomozás azóta is folyik, tanúkihallgatásokkal, ahogy kell.

Ezek után nem különösebben bátor feltételezés, hogy a Népszava és a Hír24 feljelentett kommentelői esetében is maga a polgármester keresheti az igazságot. Hogy nem kell sokat keresgélni, ha sértő hozzászólásokat szeretnénk olvasni közéleti témában, azt mindenki tudja. Ha valaki őt személyesen bántó kommentekkel találkozik, minden további nélkül szóvá teheti ezt ugyanott, kommentben, durvább esetben akár kérheti is az adott blogtól vagy online orgánumtól a problémásnak talált hozzászólások eltávolítását.

De rendőrségi eljárást indítani ilyen piszlicsáré dolog miatt egyértelmű aránytévesztés. Gondoljunk csak bele: hány munkaórát fog felemészteni a nyomozás és a bírósági eljárás? (Ne csak a rendőri és bírói munkaórákkal számoljunk, hanem azokéval is, akiknek tanúskodni vagy egyéb módon foglalkozni kell az üggyel.) Hány száz oldalnyi nyomozati meg bírósági dokumentáció születik majd?

Ezek az eljárások ráadásul nem tesznek jót a szólásszabadság ügyének sem, főleg mivel teljesen kiszámíthatatlan a bíróságok ítélete – legutóbb a náluk megjelenő hozzászólásokban írt csúnyaságok miatt a tartalom szolgáltatókat marasztalták el. „Mivel az I. és a III. r. alperesek teret adtak a felperesre nézve súlyosan sértő hozzászólásoknak, híreszteléssel valósították meg a jóhírnév sérelmét. Az objektív jellegű jogsértés megállapítása körében nem volt annak jelentősége, hogy a kommentek eltávolítása, a honlapról való törlés mikor és milyen körülmények között történt.” – áll az ítélet indoklásában.

És még valami: bárcsak az ellopott autók (személygépjárművek), pláne biciklik (kerékpárok) előkerítésében, elkötőik felelősségre vonásában mutatna fel olyan szép eredményeket a magyar igazságszolgáltatás, mint a kommentbűnözők elleni harcban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr524901373

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kommentbűnözés 2.0 2012.11.11. 18:34:21

Rájár a Népszavára a rúd.  Amikor életbe lépett a médiatörvény, rögtön megpróbálták alkalmazni a legpiszlicsárébb módon, és kormányzati szintről feljelentették a Népszava kommentelőit egy nevetséges indokkal. Az eredmény: pár nap bizonytalanság, ...

Trackback: A Giró-Szász–Lakatos Ernő-tengely 2012.11.11. 15:38:04

Papcsák Ferenc véleményszabadság elleni ámokfutása sajátos fénybe vonta Giró-Szász András kormányszóvivő minapi kijelentését. És ebben a megvilágításban az egykori kiváló politológus mindinkább hasonlatossá válik nagy elődjéhez, az előző pártállamban h...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.11. 12:33:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bell & Sebastian 2012.11.11. 20:55:02

@Robinzon Kurzor: Ne húzza fel magát, Bébéjé koherens világképén sosem fog lyukat ütni. Mindenhová fokhagymával mászkál.

dr kíváncsivagyok 2012.11.11. 20:55:46

Akkor Én most nem írhatom ide , hogy : Papcsák Ferenc egy szemét tetű ?!
Nem is írom , mert feljelent ...

balkáni 2012.11.11. 20:56:26

Én nem szidom sem Orbánt sem a fideszt, de ez a dr. papcsák egy hazaáruló, csaló, egy nulla, impotens, pedofil, terrorista és transzvesztita. (az utóbbiról mókás lenne a bíróságon vitatkozni)

Robinzon Kurzor 2012.11.11. 21:00:09

@Bell & Sebastian:

Kifejezetten jól szórakozom bbjrozin.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.11.11. 21:00:10

@Bell & Sebastian:

tudja a trükk lényege éppen az, hogy nem kellenek se nagy nevek, se nagy emberek, se nagy tervek, mindössze egyszer az életben jól végig gondolt alapszabályok, amik sokfelől lophatóak szabadon, csak aztán gránitba és nem gyurmába kéne vésni őket

svájc is egész jól elvan a józan középszerrel

kezdetnek, körültekintő helyzetfelmérés alapján, a sarki közértes nénit ajánlanám a trónterembe. Az sose szemétkedett, sose vágott át senkit. a bilderbergről azt hiszi, hogy egy új milka csoki fajta.

jó lesz, higgye el

különvélemény 2012.11.11. 21:00:54

@balkáni: "(az utóbbiról mókás lenne a bíróságon vitatkozni)"

Szerintem, ha lezsidózod azt sokkal mókásabb cáfolni a bíróság előtt. :D

Bell & Sebastian 2012.11.11. 21:02:40

@balkáni: Írjon inkább transzversztitát, mert olyan itt még sose nem volt, hogy több versztára az igazságtól.

Nyuggervadász 2012.11.11. 21:05:19

@Bell & Sebastian:
Mi van Tünci-Bünci? Te is fél-demokratikus vagy? Ha a te bandádat sértegetik, akkor jogorvoslatért vonyítasz, ha a másik oldalt, akkor "megérdemlik a mocskok!" elvet vallod?
Vagy csak irigyled a Gyurcsány hang-, hő-, stb. szigetelt ablakait?

Merlot 2012.11.11. 21:07:08

@különvélemény:
"nagy idióta "?

Neeeem!
Ez egy vidékről a fővárosba költözött zugügyvéd, aki először megvetette a lábát Solymáron (ügyvédi irodát nyitott), majd 2006-ban a Fidesz Budapest 21. számú országgyűlési egyéni választókerületi (Zugló egyik fele) elnöke lett. Ez ám a tipikus fideszes nyomulás, először csak Bp. környéke, majd Zugló. Orbán elszámoltatási és a korrupcióellenes kormányzati feladatok összehangolásáért felelős kormánybiztosnak nevezte ki. Amikor ezt a piszkos munkát megkapta, egyben ígéretet is nyert arra, hogy innen beülhet a polgármesteri székbe. Sima karrier egy nevenincs ügyvédnek, akit Nyíregyházáról felhozott a szél a főváros egyik patinás (a pesti gazdagok zömmel Zuglóban laknak) kerületének polgármesteri székébe.

Jellemző a pitiánerségére, hogy nem komoly ügyekben, hanem piszlicsáré kommentelések miatt képes feljelentéseket tenni ez a nímand.

2014-ben legkésőbb eltűnik majd a színről a főnökével együtt. Az megint Grazba, emez meg Nyíregyre vissza...

Shopping 2012.11.11. 21:09:00

Ez az ember egy kisebbségi komplexusban szenvedő, idióta barom, akinek valszeg kicsi a pöcse, és fel sem áll.

Bell & Sebastian 2012.11.11. 21:09:50

@Herr SturmLikudnik: Svájcot csak hagyjuk ki, mert kissé bonyolultabb, hogy mi van ott.

Nem hinném, hogy Milkacsoki felkérné a nénit népnyúzásra, előzetes átprogramozás nélkül. Meg aztán itt van nekünk Gordon, aki már a közértben is megbukott.

A szerelő 2012.11.11. 21:12:40

Ki a faszom az a papcsák?

Bell & Sebastian 2012.11.11. 21:12:58

@Nyuggervadász: Nem, én vállaltan nemzeti radi vagyok, és patkányirtás a hobbim, cseh csodakristállyal.

clegane 2012.11.11. 21:17:19

nektek is feltűnt már hogy a Papcsákra rímel a "szarzsák"?
csak úgy mondom, nem akarok vele utalni a világon semmire.

Bell & Sebastian 2012.11.11. 21:17:36

@A szerelő: Talán mérges gomba lehet, hogy ennyien okádnak tőle.

Bell & Sebastian 2012.11.11. 21:19:12

@clegane: A Jumurdzsák is, meg aranygyűrűje is van, meztelen gyerekeket fogdos a pataknál.

Lavrentyij Pavlovics Berija (elhunyt) (törölt) 2012.11.11. 21:22:54

@Bell & Sebastian: Inkább használjon Gepárdot!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.11.11. 21:26:21

@Bell & Sebastian:

nomármost a koncepció ott bukik, hogy ehonban úgyse valakire, hanem valaki ellen szokás szavazni, mindig sorban áll valami periklész, akit aztán majd idővel dettó meg lehet dobálni agyagcseréppel

ergo a ki jön utána mérsékelten releváns, addig nem szokás elgondolni, nem is fognak a thermopülai szorosban rekedtek

hovatovább az is előfordult az ókori görögöknél, hogy annyira tele lett a tökük a saját bebüdösödött Girosszal, hogy inkább beengedték a kapun a perzsa szőnyegkereskedőt, még ha az meg is hágta finoman a szőrös lábú hellénát, legalább nem kellett dubai-ig ödüsszeiáznia

aztán a végén úgyis a római légiók szerezték meg a kócerájt, mert többen voltak

látja, a történelem ismétli önmagát, törődjön bele, avagy hajózzon ki kolóniát alapítani, nem egyszer azok élik túl az anyaországot

villamos alóli kacaj 2012.11.11. 21:26:56

Nem kell őt sértegetni!
Elég hallgatni a parlamenti felszólalásait.
Tökéletesen minősíti.
Mindenkit kiszolgál:
- aki akar: röhög
- aki akar: bosszankodik
- aki akaratlan: bólogat

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.11. 21:28:35

@Robinzon Kurzor:

Az interneten azért h*lyeség így hivatkozgatni, mert (általában) vissza lehet keresni a hivatkozgatások forrásait.

Az általad idézetteket is:

"Robinzon Kurzor 2012.03.22. 17:13:08
@RavenLord:

Ez egy illesztési probléma: alapvető civilizációs-kulturális szokások közötti (függetlenül attól, hogy ezek a szokások értékek vagy kényszerek alapján, illetve nem is feltétlenül cigány - nem cigány alakultak ki), sokszor a többség által elfogadott normák szerint élők mindennapi életét alapjaiban ellehetetlenítő különbségek okozzák a problémát.

Egy illesztési problémának kétféle megoldás van: vagy kompatibilissé lehet tenni az illesztést vagy teljesen meg kell szüntetni az érintkezési felületet.

Előbbi az integrációt, a szocializációt jelenti, utóbbi a társadalmi érintkezés (és ezzel az érintkezéskor keletkező problémák) megszüntetését, hogy kellően eufemisztikusan fogalmazzak.
Ez utóbbi szerintem morálisan vállalhatatlan egy keresztény civilizációban.

Marad az integráció, ezzel együtt én is attól tartok, hogy az érintett családok, közösségek egy része menthetetlen.

A kérdés, hogy ki vállalja annak felelősségét (és mi alapján), hogy mint egy tábori kórházban a triázsnál, rátegye a jelet, hogy "még él, de menthetetlen" (vagyis kap egy kis morfiumot, és papot hívunk, ha akarja).

bbjnick · bbjnick.blog.hu 2012.03.22. 17:33:55
@Robinzon Kurzor:

Azé', nemsemmi überg*cik vagytok ti, nem kicsit, nagyon!

Miután húsz éven keresztül uszítottátok a mélynyomorban élő cigókat a többségi társadalom ellen ("az idegen szép", "te is más vagy, te sem vagy más", "szabad identitásválasztás joga", "megélhetési bűnözés", "a megélhetési szülés, mint a kulturális identitás része", "a rásszizmus szívás" stb.), képes vagy leírni, hogy "Marad az integráció, ezzel együtt én is attól tartok, hogy az érintett családok, közösségek egy része menthetetlen. A kérdés, hogy ki vállalja annak felelősségét (és mi alapján), hogy mint egy tábori kórházban a triázsnál, rátegye a jelet, hogy "még él, de menthetetlen" (vagyis kap egy kis morfiumot, és papot hívunk, ha akarja)." Tudod, mekkora patkányság ez?! Ugye, nem? No, látod, ez a baj!

ü
bbjnick

Robinzon Kurzor 2012.03.22. 18:08:57
@bbjnick:
"Azé', nemsemmi überg*cik vagytok ti, nem kicsit, nagyon!
Miután húsz éven keresztül uszítottátok a mélynyomorban élő cigókat .."

Tudsz idézni tőlem bármi olyat, amit itt fröcsögtél?
Ráadásul többes számban, ami az első és legnagyobb trollkodás ...

Segítek: nem tudsz.

Elfogadok egy bocsánatkérést, ellenkező esetben, továbbá bármilyen mellébeszélés esetén saját magad állítod ki magadról a tahó bugris bizonyítványt.

Na, mi lesz?

bbjnick · bbjnick.blog.hu 2012.03.22. 18:37:19
@Robinzon Kurzor:

"Tudsz idézni tőlem bármi olyat, amit itt fröcsögtél?" --- írod.

Parancsolj: "Minden "a cigányok", "a magyarok" stb. kezdetű mondtad csak egy sommás és ezért ostoba vélemény." mandiner.hu/cikk/20120321_balogh_akos_gergely_a_milla_az_uj_szdsz#comment1030652

Ez egy liberális mérgező véresf*s, tele bélféreg lárvákkal.

"Elfogadok egy bocsánatkérést, ellenkező esetben, továbbá bármilyen mellébeszélés esetén saját magad állítod ki magadról a tahó bugris bizonyítványt." --- írod.

És a t*köm nem kéne-e?!

Aki olyanokat leír, hogy "Marad az integráció, ezzel együtt én is attól tartok, hogy az érintett családok, közösségek egy része menthetetlen. A kérdés, hogy ki vállalja annak felelősségét (és mi alapján), hogy mint egy tábori kórházban a triázsnál, rátegye a jelet, hogy "még él, de menthetetlen" (vagyis kap egy kis morfiumot, és papot hívunk, ha akarja).", az nekem ne rinyáljon, minr egy fürdődk*rva, hanem süllyedjen el szégyenében a föld alá és onnan suttogjon sűrű bocsánatkéréseket, azoknak a nyomorultaknak, akiket felelőtlenségből vagy aljasságból uszított!

ü
bbjnick"

És így tovább; itt: mandiner.blog.hu/2012/03/22/valahol_salgotarjanban#comments

Végig lehet olvasni a kommentsort, hogy mit produkálsz végig a "vonalon":-[

ü
bbjnick

zembertelen 2012.11.11. 21:34:45

Pedáns ember.
Szereti a rendet. Na nem a fejében, henem a hajléktalanoknál. Különösen a nem zuglói fennhatóság alatt álló - spec. MÁV - területen felállított hajléktalan "hajlékok" ingerlik rendcsinálásra. Majd, ha reinkarnálódik és a zuglói polgármester elszállítatja az utólsó rongyait......

Steve the Great 2012.11.11. 21:44:35

@kirsten: Hát azért sok minden érdekes történetet lehet előszedni az elmúlt évekből, lásd pl: vastagbor.blog.hu/tags/visszatekint%C5%912009 vagy a korábbi évek archívumát.

MoxNox 2012.11.11. 21:44:36

Na, ez a rettentő hiú, öntelt faszfej sem hallott még a Streisand effektusról. Amúgy a környezetében köztudott, hogy csalja feleségét és keményen tolja a kólát. De hát ilyen egy korrupt és hazug politikus, ahelyett, hogy a saját háza körül seperne inkább, és szembenézne a sötét és beteg lelkével, inkább játsza a pökhendi kiskakast, és nekiáll izomból lenyomni az internetet. Csak gratulálni lehet...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.11. 21:48:46

@kolbászoszsömle:

"Szóval, ami korlátlan szabadságosdi prekeresztény etikánk az oka, hogy Pacsák egy segg... Értem!" --- írod.

Ha érted, akkor jó! P*pcs*k is csak él a jogaival, mint pld. azok, akik holokauszttagadásra hivatkozva ítéltetnek embereket (felfüggesztett börtönnbüntetéssel fenyegetve) kényszerátnevelő tevékenységek végzésére.

ü
bbjnick

Moan 2012.11.11. 22:00:47

Erre a mizériára a megoldást a Harry Potter már rég leszállította: Bárki bármit mondhat, csak a név helyett ilyeneket kell írni, hogy "tudjuk ki". :)

makacs szennyeződés 2012.11.11. 22:12:57

ó de cuki, a turul fedőnevő párttitkár háborog, hogy a köztörvényes elvtársa lehetne elnézőbb az idegenszívűekkel szemben.
szánalom.
:))

Pékszakállú Henceg 2012.11.11. 22:13:05

Felmerül bennem a kérdés, hogy akinek papírja van arról , hogy csaló, annak mennyi a becsülete, amit meg lehet sérteni?

Bell & Sebastian 2012.11.11. 22:13:48

@Lavrentyij Pavlovics Berija: Ott még kapható a legendás instant gáz.

Bell & Sebastian 2012.11.11. 22:15:17

@Herr SturmLikudnik: Előbb a nők, gyerekek, kutyák, utolsónak a kapitány.

különvélemény 2012.11.11. 22:16:56

@Pékszakállú Henceg: "Felmerül bennem a kérdés, hogy akinek papírja van arról , hogy csaló, annak mennyi a becsülete, amit meg lehet sérteni? "

Ez nagyjából mindegy jogilag.
Ha hitlerről azt állítod, hogy gyermekeket molesztált, ő is beperelhetne ezért.
Ennek csak az esetleges kártérítés összegénél van jelentősége.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.11.11. 22:30:18

@bbjnick: Hívtak már téged seggszájnak?
Itt van 1 tipikus kommented:
"és ezzel az egy kinevezéssel engem (személyesen engem:-)) a Fidesz véglegesen meggyőzött, hogy soha a ki*szott, k*rva életbe ne szavazzak rájuk. Pedig már kezdtem megingani, a sok mocskos, undorító, aljas közéleti és vituálhuszár ballibbant troll csesznyesége miatt, fideszellenszenvemben:-) "
mandiner.blog.hu/2012/11/08/korlatozott_kampanykornyezet_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxlii?fullcommentlist=1#c18247867

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.11.11. 22:34:40

@bbjnick: Ezt meg Bajnairól írtad kedves seggszáj:
"Épeszű ember számára felfoghatatlan, de ha egy kicsit megforgatjuk, akkor megérthetjük, hogy miért gerjed a csürhe B*jn*ira.

A Sz*r*lő egy olyan bűnöző, akin nem üt ki egyértelműen és látványosan a gonoszság és a romlottság. (Persze, a kontakthibásszemafor-pislogás és a h*lyegyerekes szájhúzgálás mögött tapasztalt szem felfedezi az alja' szélhámost, de azért mégsem olyan ránézni, mint egy összekaszabolt pofájú gyilkosra.) Nyilván, a csőcselék is keresi a maga eszményeit (amik egyben saját rohadtságuk igazolásaként is szolgálhatnak), s ők ebben a karakterben találják meg az ideált (akiért meg lincselkedni is hajlandó)."
mandiner.blog.hu/2012/10/24/bajnai_van_nalunk_es_nem_felunk_hasznalni_mandiner_tv?fullcommentlist=1#c18132051

pölpapa 2012.11.11. 22:37:59

A jó hirnév megsértése, s annak védelme? Erre korábban kellett volna gondolnia, az illetékes illetőnek! S nem akkor, mikor azt, már réges rég elvesztette. Őseink, úgy tartották: Ki, korpa közé keveredik, Megeszik a disznók! Vagy a "libások"? :) Szabadon választható lehetőségek! Hát szivem, ez a demokráciátok! Mindenképpen sz.r a végeredmény!

baloo112 2012.11.11. 22:42:35

@MolnarErik: rohadtul nem érted a NER-t. Az azt jelenti hogy nekik szabad. Mindent..... Mert az a hazáért van amit ők lopnak.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2012.11.11. 22:47:04

@bbjnick: Tehát ő egy segg, ami azért derült ki, mert a prekeresztény szabadságpártiság ezt lehetővé tette.

A probléma gyökere vajh melyik?
Az, hogy Papcsák egy segg, vagy az, hogy olyan a környezet, hogy ez kiderülhetett?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.11. 23:02:20

@MolnarErik:

"Hívtak már téged seggszájnak?" --- kérdezed.

Nem. De, gondolom, téged igen, amikor lerobbant talponállók mellékhelyiségeiben fizetővendégeid kékeresén furulyáztál.

Egyébként pedig: mi érthetetlen számodra, azokban a kommentekben?

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.11. 23:16:08

@kolbászoszsömle:

A probléma az, hogy a prekeresztény szabadságpártiság rendszerében a seggeknek áll a világ.

ü
bbjnick

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2012.11.11. 23:34:36

@bbjnick: A segg. a jövő pinája, kormányunk pedig a politikát pávatáncként fogja fel, a pávatánc vége pedig a baszás.

A történet így kerekké válik.

Lacdelo 2012.11.11. 23:45:06

Azèrt ez durva, hogy fideszes emberek mit meg nem engednek maguknak.

A mèg durvább az, hogy a "független" magyar rendôrsèg aszisztál ehhez.

Ezèrt is kell az antidemokratikus Fideszt eltakarítani 2014-ben.

Nem kell mèg egy "elmùltnyócèv"! Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy eltèkozoljon mèg 4-et.

Mercel 2012.11.12. 00:01:02

Jól érzékelem, hogy a kommentelők nagy része beszari gerinctelen féregnek tartja a nevezettet?:)

Mert ha igen kedves ferikisbetűvel akkor jelenleg a fél Magyar internet népét ( A zembereket) kezdheted perelni..

"Frigyes"

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.12. 00:13:16

@kolbászoszsömle:

"A történet így kerekké válik." --- írod.

A seggeknek talán igen:-[

ü
bbjnick

P.Freddy 2012.11.12. 00:39:11

Beszarás, bepereli:) Papcsák!!!:) Ennek már a neve is olyan, hogy legszívesebben tökönrúgnám:) Szerintem ennek a kreténnek fingja nincs róla, hogy az internet már régen nem fér el egy cd lemezen. Pendrájvon esetleg, de csak ha letörli róla azt az sms-t amit Orbán végre meg tudott írni a faxpapírra:)

owlkin 2012.11.12. 00:43:19

kicsit legalább kijózanodtatok, vannak nektek is érdekeitek nem csak másoknak ,mandiner.

P.Freddy 2012.11.12. 01:17:13

@Vidéki:

Túlbonyolítod. Ti, Fideszesek, azt hiszitek, hogy nektek mindent szabad, másnak meg semmit.

Nos, ez nem így van, elődeitek a kommuniusták, akik legutóbb ezt hitték, csúnyán megbuktak.

Legközelebb bályerfosi zsoltibácsi mocskos-bűzös trágyaszagú picsapofájára ugassál majd a fenti hangnemben, oszt jónapot, te köcsögparaszt.

windex 2012.11.12. 02:49:29

@Herr SturmLikudnik: hát ez az! az a baj, hogy nem adunk! :-)

Ahmet · http://www.tinylittlebigthing.blog.hu 2012.11.12. 03:42:39

Ha felírom egy A4-es papírra, hogy "papcsák hüje", és kiragasztom, akkor a papírgyár lesz megbüntetve, vagy az áramszolgáltató, akinek a villanyoszlopára ragasztom? Esetleg mindkettő? Mert hogy teret engedtek az ilyen gyalázatnak.

citrix 2012.11.12. 07:21:28

Ez a Doktor Papcsák érzékeny lelkű jóember,az már egyszer biztos.Elbánik mindenkivel a törvény szigorán keresztül aki őt bírálni merészeli,van erre szabad kapacitása az államrendőrségnek bőven.Egy rendes diktatúrában ez már csak így szokás.Szólásszabadság=azt mondhatod amit megenged az állam,a PÁRT.Javaslom a fidesznek hogy a Rákosi rendszer mintájára építsen be spicliket a kocsmákba,szórakozóhelyekre,munkahelyekre,bárhová ahol bírálhatják nagy nyilvánosság előtt a PÁRTOT.Feljelenteni,elítélni,lecsukni,internálni a diverzánsokat,szabotőröket.A bírálók részére jobb ötletem nincs,mint átkeresztelni a jó hírükre oly kényes urakat Dr.Torgyán---> Dr.T. mintájára.Papcsákot ne nevezzék nevén,legyen mondjuk Dr.Papi vagy ilyesmi,na ezzel szaladgáljon feljelentgetni.Üdv a diktatúrában :-)

tiburi 2012.11.12. 07:31:24

Engem 2008 óta folyamatosan perelnek pár kommentem miatt. Az aránytévesztés nem kérdés, ez kicsinyesség, súlyos önértékelési zavar és ami a legfontosabb: magasabb pozíciójuknál fogva azon tévképzet, hogy a jog őket szolgálja és eképpen annak minden eszközét saját érdekeinek eszközévé silányítják...

hvg.hu/hvgfriss/2011.10/201110_pereskedo_tanar_es_diak_into

SzaGyu 2012.11.12. 07:35:36

A FideSS-ben Papcsák lehet az egyik leggyengébb láncszem. Legalább is ami az ingerültségi állapotát illeti. Talán ezért van az, hogy akit tud, azt fel is jelent és mint ártatlan angyalka védi a mundér becsületét. Persze mundér az már régen nincs, vagy legalább is nagyon megkopott. Legjobb védekezés a támadás. Főleg akkor, ha valakinek talán nincs is igaza. A teljes kormánypárti kommentelők elleni támadás még ez után fog bekövetkezni.
Már a FideSS bérkatonái olvassák a kommenteket és jegyzetelnek.

Lehet is kiabálni, sikítozni: Segítség ! AVH

Gluteus Maximus 2012.11.12. 07:39:12

Papcsák Ferenc = Grespik László

pjotr_75 2012.11.12. 07:52:46

Mostanában nem nagyon szoktam kommentelni, ehhez már nincs mit hozzátenni józan paraszti ésszel.

Szerintem indítsunk országos, kölcsönös feljelentőprogramot, mindenki válasszon ki valakit a hozzászólók közül, akit mondjuk nyámnyilának nevez egy kommentben, a másik meg viszont, és lehet azonnal rohanni a rendőrségre, kölcsönösen "feljelenteni" egymást - spórolás címén akár együtt is mehetnek, egy kocsival, már csak a poén kedvéért is, "feljelentés" közben elparolázgatnak, aztán teljes komolysággal jegyzőkönyveztetik a lenyámnyilázás "tényválladékát".
Rendőrség meg béreljen raktárakat, ahol elférnek a jegyzőkönyvek.

Na jó, nem gondoltam komolyan, én nem akarom felesleges leterheléssel elvenni a rendőrség idejét FONTOSABB dolgoktól, mert én pl. ezt belátom, "tisztelt" képviselőúr miért nem?

Költői kérdésem is van, belépek mondjuk a torproject.org-on keresztül és lehordom mindennek, akkor mevan? Hogyan tetszik engemet utolérni he?

royslade 2012.11.12. 08:01:40

az a jó a Papcsákban, hogy vállalhatatlan dolgokba viszi a társaságát, akik persze a mundér becsülete és a mi kutyánk kölyke álláspont miatt kénytelenek vele együtt menetelni a mocsárba.

egyszerű, kiszámítható társaság.

az már csak az ellenzék színvonalát minősíti, hogy még ezeken sem tudnak fogást találni.

idióták marakodása a koncért

babhun 2012.11.12. 08:03:31

Papcsák úr nem érti az idők szavát. Nem perelni, hanem adóztatni kell a blogban megjelenő hozzászólásokat, emileket és a facebook bejegyzéseket is.

Robinzon Kurzor 2012.11.12. 08:18:45

@bbjnick:

Bennem azért még van némi szánalom irántad, ezért az összes trágár személyeskedésedet nem idéztem be.

De ha te még büszke vagy is rá, hogy mekkora útszéli bugris vagy, ám legyen ....

Ezt volt az állításod:
"Ellenőrizd, ha nem hiszed: én mindenkinek pontosan abban a hangnemben és stílusban válaszolok, ahogyan ő megszólít engem"

Tények (persze nem lennék most a tények helyében):
"Azé', nemsemmi überg*cik vagytok ti, nem kicsit, nagyon!"

Ezzel nyitsz, mert ha szerinted igazad van, akkor te fel vagy erre jogosítva, természetesen az erkölcs nevében (naná, mi más nevében).

Egyebekben nyomod ezt az ájtatos dumát, hogy milyen jó lenne megrendszabályozni a magáról megfeledkezett kommentelőt.

Jelentkezz Lendvai Ildi néninél egy bögréért!

Állítsuk meg a ......... 2012.11.12. 08:55:35

@blah:
"Papcsák meleg."

Akkor, mint sugárzó anyag még veszélyes is lehet!

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.11.12. 08:57:00

Gyermekeim, ahogy Jókai mondotta volt: Egy az Isten, egy a NER. Ne kelljen megint szólnom hogy kritikai hangot hallok bármely Fidesz Isten irányába itten, ők minden esetben tévedhetetlenek, ugye erre IS adott felhatalmazást a kétharmad, tessék szépen tovább imazsámolyként funkcionálni a Fidesz felé és meghagyni a kritikát a hanyatló nyugat ópiumának...

blah 2012.11.12. 08:59:44

@Salemi boszorkány: maradjunk annál, hogy csak simán buzi.

efhábé 2012.11.12. 09:14:57

@bbjnick: Magyarán a PC liberális élharcosa vagy...

ggroland91 2012.11.12. 09:15:10

Azért ez most nagyon durva. Annyi gondja-baja van az embernek és akkor most még ettől is rettegjek, hogy mikor jelent fel valaki, amiatt, amit az interneten írtam? A világ előrefelé halad minden szempontból: Európa egységesül, a TGV két óra alatt teszi meg a Párizs-Marsaille távolságot, 3D-ben lehet nézni az olimpiát, az okostelefonomon olvasom a legfrissebb híreket a hirklikk-en, erre most meg néhány politikus miatt visszamegyünk már az '50-es évekbe, a feljelentések korába? Egyáltalán hogy nyomoztat le egy nicknevet? IP cím alapján?

Peetee 2012.11.12. 09:19:48

Kommentelni olyan, mint egy nagy baráti társaságban hozzászólni a feldobott témához.
A kommentelőket bíróság elé cibálni pedig pontosan olyan, mint a baráti beszélgetés során a témához hozzászólót azonnal és nagy erővel szájba vágni, és nem pedig visszakérdezi, amennyiben nem tetszett a véleménye.

Innen már csak 1 lépés a Gondolatrendőrség Orwell-i mélysége...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.11.12. 09:24:55

@Robinzon Kurzor: Szegény bbjnicket mindenki csak báncsa! brühű-brühű.

Állítsuk meg a ......... 2012.11.12. 09:33:43

"Hatgyerekes, görög katolikus szabolcsi család negyedik gyermeke[1]. Gyermekkorát a Szabolcs megyei Demecserben töltötte. 1983-ban a tiszavasvári 115. sz. Vasvári Pál Ipari Szakmunkásképző Intézetben végzett mint vegyianyag- és gyógyszergyártó szakmunkás – itt a kollégiumi diákbizottság vezetőjeként végzett munkáját Állami Ifjúsági Nívódíjjal ismerték el[1] –, majd a Chinoin gyógyszergyár szakmunkása lett. 1986-ban az újpesti Könyves Kálmán Gimnáziumban tette az érettségit esti tagozaton. 1987-ben felvették az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karára, 1988-ban pedig a Bibó István Szakkollégiumba, ahol a választmány elnöke lett; 1993-ban szerzett jogi diplomát[1]. Ezt követően ügyvédjelöltként dolgozott 1996-ig, amikor letette ügyvédi-jogtanácsosi szakvizsgáját. Ekkor nyitott saját ügyvédi irodát Solymáron."

Állítsuk meg a ......... 2012.11.12. 09:36:21

Ezek után felé kell tennem a kérdést:

A Bibó kollégium véletlenül nem a Lipótmező kihelyezett zártosztályaként működött?

Hominidae 2012.11.12. 11:03:12

Ezentúl majd mindenki porxin keresztül kommentel. :) Pfff... :) Aztán lehet keresgélni a nagyvilágban a kommentelőt. Pfff... :)

Robinzon Kurzor 2012.11.12. 11:04:43

@Mr Falafel:

Én is itt morzsolgatok egy apró könnycseppet a szemem sarkában.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.11.12. 11:06:32

@bbjnick: számomra az az érthetetlen kedves seggszáj, h azok után a kommentek után még van pofád leírni, h bizony, a kommentelők sem engedhetnek meg mindent maguknak. Negyed olyan durva kommentékért jelentett fel Papcsák (amit te helyeselsz, mármint a feljelentést, meg a szankciókat), mint amiket te Bajnairól írtál.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.11.12. 11:35:44

@MolnarErik: Az más! Libajnai megérdemli, de ez a szegény Papcsák tényleg egy szent, és nem érdemli meg, hogy báncsák őtet.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.12. 16:55:06

@efhábé:

ha nem érted az ideológia és az erkölcs fogalma közötti különbséget, ajánlom, nézz utána!

ü
bbjnick

efhábé 2012.11.12. 17:06:25

@bbjnick: Eredményorientált vagyok, husi...

Erkölcs vagy ideológia, nem kurva mindegy, melyik nyomorítja a nyelvet, ha a végeredmény ugyanaz? Gúzsba kötött mondatok és bilincsbe vert gondolatok.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.12. 17:08:51

@MolnarErik: @Robinzon Kurzor:

Ó, azok az érzékeny lelkek!:-) Ha nektek ilyen finoman rezegnek pszichétek húrjai, akkor nektek kellene a leginkább támogatnotok egy korrekt világhálós kontrollt és szabályozást! Ehelyett megy a rinya, hogy pld. aki olyat ír, hogy "aki olyat ír hogy..., az überg*czi", az lélekromboló, ellenben pld. a pedofilpapozás, az szabadszólás, hogy aki pld. egy csoportot vagy karaktert (típust) becsmérlően ír le, az gyűlöletbeszél, ellenben, aki konkrét személyeket mocskol nyakló nélkül, azok megsemmisítését vizionálja, az véleménynyilvánítási jogával él és így tovább...

Kamugép, lincselkedhetnék, süket trollkodás, amit műveltek. Ez van.

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.12. 17:26:03

@efhábé:

Ja, persze, szeress, ne háborúzz, szabad szerelem, szabad abortusz! Eredményorientált, hogyne!

ü
bbjnick

Robinzon Kurzor 2012.11.12. 17:40:56

@bbjnick:

Rinya csak a részedről megy, mert szembesítve lettél egy ordenáré hazugságoddal.

Saját magad számára fenntartod a trágár személyeskedés jogát, de másokat megrendszabályoznál, tételes listákat gyártva (talán már kész is vagy vele?), hogy _másoknak_ mit szabad mondani és mit nem.

Akkora képmutató vagy, bbjrozikám, hogy te leszel a szótárban az illusztráció.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.12. 18:11:33

@Robinzon Kurzor:

"Saját magad számára fenntartod a trágár személyeskedés jogát, de másokat megrendszabályoznál, tételes listákat gyártva (talán már kész is vagy vele?), hogy _másoknak_ mit szabad mondani és mit nem." --- írod.

:-D (...) :-D (...) :-D ...

Ne nevettesd ki magad! Szerinted ki vagyok én, te szerencsétlen?

ü
bbjnick

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.11.12. 19:05:24

@bbjnick: Magának a szerelemről rögtön az abortusz jut eszébe? Képzelje, nekem meg magáról.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.12. 19:19:44

@Shyad-Khourongai:

Féregszellemesség, szellemeskedjen csak!

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.12. 19:30:15

@Shyad-Khourongai:

Mindenkihez úgy szólok, ahogy ő hozzám. Ennyi.

ü
bbjnick

2012.11.12. 19:31:08

Már bocs, de ettől a Papcsáktól vagy ki a f.sztól még a szocik is különbek.
Hiszen mi mindent kiabáltak és írtak róluk, mégis türték, mert tudták hogy azért a pénzért és azért amit tettek, azért el kell viselniük az ellenvéleményt és a kritikákat.
Ez a Papcsák vagy ki a f.sz pedig inkább lapítson, mert a hir az szent a vélemény pedig szabad!
Legyen az akármilyen stilusú, amig nem a családjával foglalkozik, hanem tevékenységét, baromságait vesézi ki, addig el kell türnie. Ha nem tudja, akkor menjen kapálni, vagy kaszálni, mert akkor oda való.
Amúgy meg miért nem folytatták le ellene a nyomozást? Csak nem azért mert fityiszes?

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.11.12. 19:37:29

@bbjnick: Éppen itt idéztek magától kezdeményező mocskolódást. Maga nagyon könnyen feledi a saját kis piszkálódásait.

Robinzon Kurzor 2012.11.12. 19:38:06

@bbjnick: "Szerinted ki vagyok én, te szerencsétlen?"

Nem az a lényeg, hogy ki vagy (valami senkihelyettes, amúgy), hanem hogy kinek képzeled magad.

"Mindenkihez úgy szólok, ahogy ő hozzám."

Ez a te szenvedélyes igazságbeszéded.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.12. 19:47:04

@Robinzon Kurzor:

Belefulladsz a saját halandzsádba!:-[

ü
bbjnick

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2012.11.12. 20:25:46

Kedves hozzászólók, talán elkerülte a figyelmet ez a mondat a postból:
"Ezek után nem különösebben bátor feltételezés, hogy a Népszava és a Hír24 feljelentett kommentelői esetében is maga a polgármester keresheti az igazságot."
Nekem úgy tűnik ebből, hogy nem tudjuk, csak feltételezzük, hogy a komment-feljelentés Papcsáktól származik, de ahogy látom, ezt mindenki axiómának tekinti. A mandi nyilván nem kedveli a zuglói polgármestert, aki bőszen feljelentette őket korábban a Várnai-reblog miatt (tényleg, igaznak bizonyultak Várnai állításai?), de hogy a többiek? No, egy biztos, Papcsákot elég sokan nem kedvelik, ez már látszik. Képzeljék, én meg nem ismerem, fogalmam nincs arról, hogy kicsoda-micsoda.
Ha a társalgás IRL-ek közvetlen gyalázásáról szól egy feltételezett indok alapján, akkor az magáért beszél. És ehhez még Papcsákról sem kell tudni semmit.
A későbbi szóváltásokhoz csak annyit fűznék, hogy amit egyesek szeretnének vagy felvetettek az internetes moderáció kapcsán, az teljesen értelmetlen a fentiek tükrében elölről is, meg hátulról is.
Üdv. Misi

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2012.11.12. 20:32:11

@bbjnick: Kedves bbj, elkapott a gépszíj :-) Nekem elhiheted, ez(amit el akartál mondani) senkit nem érdekel(itt), akit meg igen, az úgyis utánajárt/utánaolvasott. És nem is lesz belőle semmi(mármint a valamilyen törvényi úton szabályozott "eszmecsere-korlátozás"-ból vagy "moderáció"-ból), remélem, mert ha mégis, akkor kutya világ lesz: megint valaki majd jól megmondja, mi a jó. Inkább ne legyen semmi, ha kérhetem :-)
Üdv. Misi

Robinzon Kurzor 2012.11.12. 20:57:57

@bbjnick:

Azért látod haladzsának, mert inkább hülyének tetteted magad, csak hogy ne kelljen szembesülni a saját hazugságoddal, ami ráadásul a saját önképedre vonatkozik, ugye.

"Mindenkihez úgy szólok, ahogy ő hozzám."
vs
"Azé', nemsemmi überg*cik vagytok ti, nem kicsit, nagyon!"

Olvasgasd, ízlelgesd ... ez vagy te.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.12. 21:38:05

@Mihint:

Csak a te kedvedért megpróbálom egy (szerintem) szemléletes hasonlattal megvilágítani a probléma velejét: ez a szólásszabadság-cucc erősen hajaz az ügynökkérdés-cuccra. Ma Magyarországon (kutatási engedéllyel) bárki kotorászhat az ügynökiratok között. Bármit kikukázhat közülük, ezt meg is írhatja (bárkiről bármilyen adatot nyilvánosságra hozhat), de ha az érintett (akiről írt) feljelenti (mondjuk, egy volt tartótiszt), akkor a bíróság (szinte) automatikusan elítéli a nyilvánosságrahozót személyiségi jogok megsértése címén (függetlenül attól, hogy igazat írt-e vagy nem, hogy tényekkel, forrásokkal alátámasztotta-e vagy sem, hogy egy bulvárcikkben vagy egy történeti munkában tette-e közzé (amit közzétett)).

Hasonló a helyzet "szólásszabadság"-vonalon is. Elvileg szólásszabadság van. De ettől még bárki megütheti a bokáját (tkp. bármiért). Ahogy @TuRuL_2k2 is írja a posztban: "teljesen kiszámíthatatlan a bíróságok ítélete". Ennek oka a bizonytalan törvényi környezet. Ez csak a manipulátorok, a zavarosbanhalászók, a visszaélők, a hecc- és a balhégépek, a sz*rkavarók malmára hajtja a vizet. (Nézd meg a közbeszéd állapotát, s láthatod, hová vezet (a jelenlegi helyzet).) Két út lehetséges: vagy valóban szólásszabadságot biztosítunk (mint pld. az USÁban; ahol bármiről nyíltan beszélhetsz, írhatsz, lehet, hogy az FBI még a valagadba is poloskát telepít, de meggátolni nem fognak a povedálásában) vagy jól körüljárva, alaposan mérlegelve a kérdést, átfogóan szabályozzuk a véleménnyilvánítás módjait, kereteit (ez esetben nem csak korlátozzuk a korlátlan véleménnyilvánítás lehetőségeit, de, egyúttal, a véleménnyilvánító személyt is védjük).

ü
bbjnick

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2012.11.12. 21:48:37

@bbjnick:
"vagy valóban szólásszabadságot biztosítunk (mint pld. az USÁban; ahol bármiről nyíltan beszélhetsz, írhatsz, lehet, hogy az FBI még a valagadba is poloskát telepít, de meggátolni nem fognak a povedálásában)"
Én erre gondoltam, mert ez a legrövidebb, és legegyszerűbben megvalósítható cél. Más kérdés, hogy a legnagyszeűbb demokráciában is rövid úton hidegre teszik azt, akit valamiért "veszélyesnek" tartanak, legyen az ok bármi.
Ez viszont, amit írsz:
" vagy jól körüljárva, alaposan mérlegelve a kérdést, átfogóan szabályozzuk a véleménnyilvánítás módjait, kereteit (ez esetben nem csak korlátozzuk a korlátlan véleménnyilvánítás lehetőségeit, de, egyúttal, a véleménnyilvánító személyt is védjük)" ez azt hiszem, maga a whisful-izé. Látod, hogy látszólag egyszerű dolgokban is milyen körülményeskedés folyik, majd pont ezt járják jól körül, stb. :-) Szóval értelek én, csak lehet, hogy más a véleményem ;-) Jó lenne reálisan a második verziót szépen véghezvinni, de szerintem ennek esélye most nincs.
Üdv. Misi

kutya vacsorája 2012.11.12. 21:59:26

mondanátok, meg, hogy vajon miért igazítotok helyre, amikor nincsen igaza a helyreigazítónak? (kérte, helyreigazítottuk, megint kérte, megint stb.)

Ropotamo 2012.11.13. 00:20:13

EMBEREK!!!
Ezt tényleg megszavazták? Ez valóban átment egy többszáz fős országgyűlésen? 2012-ben Magyarországon? A 21. században???!!!
NEM JELENHET MEG POLITIKAI HIRDETÉS AZ INTERNETES SAJTÓBAN?!?!?!?!
EMBEREK! TÉRJÜNK ÉSZHEZ!
NE TEGYÜNK TÖNKRE EGY 22 ÉVE MŰKÖDŐ DEMOKRÁCIÁT!!!!!!! NEM VOLT ELÉG NEKÜNK A TÖBB ÉVTIZEDES ELNYOMÁS? AZ ELSŐ KIS VÁLSÁGMUMUSRA AZZAL REAGÁLUNK HOGY ""VISSZA AZ EGYIPTOMI HÚSOSFAZEKAKHOZ""?!?!

HA EZT AZ AJÁNDÉKOT ELVETJÜK MAGUNTÓL, AZ ÚR IRGALMAZZON NEKÜNK!

bolygóközi 2012.11.13. 00:55:45

@citrix:
már megtörtént. Feltámadt a FIDESZ ÁVH-ja.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.11.13. 07:59:39

@Mihint: Bbjnick csupán a jobboldali politikusokat ért verbális inzultusok vonatkozásában ilyen következetesen korlátozáspárti. A baloldali politikusokat maga is szívesen becsmérli. Fentebb ezt az orra alá is dörgölte valaki, ám úgy ment el mellette, mintha ott sem lett volna. Az ilyen elborult elméjű megszállottak képesek megideologizálni bármit.
Szerintem továbbra sem szabad mást szem előtt tartani, mint azt, hogy a XXI. század információáramlásának elsődleges helye az internet. Az információhoz való hozzáférés alapjog. Az információ megosztása nem valamiféle üzengetés, hanem tájékoztatás. A valós tényekhez vezető út valótlan és valós információk összevetésében köveződik ki. Ebben benne van az is, hogy Papcsák Ferencet kecskebaszó zsideszes majomnak nevezik. Mit tudunk ebből bizonyítani? - A kecskebaszót mindenképpen. :-)))
Nem, ez csak vicc volt. Az már nem az, hogy a zsidó ifjúsági nevelőkollégiumnak, a Bi(bold)ó Szakkollégiumnak tagja volt. Innentől kezdve hányhatja a keresztet, bucskázhat akárhányat, az marad, aminek született. Hogy egy sunyi tolvaj-e? - Nyilvánvaló, hiszen minden politikus az. Jogosulatlan előnyöket szerzett azért, hogy abból gazdasági tőkét kovácsoljon. Elítélné akár egyetlen bíróság is? - Aligha. Hunvaldot hamarosan felmentik, és kártalanítást fizet neki majd az állam. Most ugyan állítja, hogy kódis szegény, de a kártalanításnál mindjárt kiderül majd, hogy legalább 500 millió forinttól esett el az ellene folyt eljárás miatt.
Az internet az egyetlen hely, ahol bármit le lehet írni, olyat is, ami máshol nem jelenne meg. Például az erőszakos bűncselekményekkel kapcsolatban, hogy zömében cigányok követik el. Amennyiben korlátozza a Zsidesz a szólásszabadságot, ezt sem lehet majd leírni, és sok mást sem. Pontosan olyan lesz, mint a rendszerváltás előtt: nem tudhatunk majd semmit vezetőink sumákságairól. Legfeljebb majd egy újabb rendszerváltás után.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.13. 18:48:38

@Mr Falafel:

"Bbjnick csupán a jobboldali politikusokat ért verbális inzultusok vonatkozásában ilyen következetesen korlátozáspárti. A baloldali politikusokat maga is szívesen becsmérli. Fentebb ezt az orra alá is dörgölte valaki, ám úgy ment el mellette, mintha ott sem lett volna. Az ilyen elborult elméjű megszállottak képesek megideologizálni bármit." --- írod.

Ha úgy állítasz valótlant, hogy tisztában vagy annak valótlanságával, az hazugság. Miért hazudsz?

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.13. 18:54:17

@Mihint:

Ha lesz egy kis időm és erőm, összeütök (a blogomon) egy bejegyzést, amiben megpróbálom részleteiben kifejteni (a belátásom szerinti) valóság minden elemét, mert valóban (nem egészen) értjük egymást (pontosabban: nem egészen érted, amit mondok).

ü
bbjnick

purplehaze 2012.11.17. 21:34:11

Papcsák úr miért is van felháborodva??? Őszintén? Nem tudom mi lehetett azokban a kommentekben de nem is érdekel.
Egy a lényeg. Papcsák urat és más politikust (párttól függetlenül) azért fikázzák mert POLITIKUSok. Igen! Szitokszó lett nálunk.
Maguk nem dolgoznak meg azért a nem kevés pénzért amit a mi zsebünkből vesznek el.
Na, vallják már be milyen viszonyban állnak önök a munkával? Tudják a szó jelentését?
Papcsák úr és társai jobb ha csöndbe maradnak és elkezdenek dolgozni. Legalább azokért akik önökre szavaztak. Legalább őket ne vegye hülyére.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.29. 19:42:34

www.sonline.hu/somogy/kozelet/feljelentettek-egy-kaposvari-koztisztviselot-kommentjei-miatt-499695
"Közösség elleni izgatás miatt tett feljelentést Lamperth Mónika országgyűlési képviselő Gelencsér Péter kaposvári köztisztviselő ellen, jelentette be a szocialista párt politikusa szerdán sajtótájékoztatón.

Elmondása szerint a polgármesteri hivatal adóügyi irodájának munkatársa a Facebook-portálon közöl kirekesztő és trágár bejegyzéseket. A képviselő levelet írt Szita Károly polgármesternek is azt kérve, irányítói jogkörében eljárva szólítsa föl a munkáltatói jogkört gyakorló főjegyzőt a szolgálati jogviszony felmondással való megszűntetésére. A feljelentést tájékoztatásul a megyei főügyésznek is megküldte.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Lamperth Mónikát egy kaposvári polgár kereste meg azzal, hogy a közösségi portálon gyalázkodó, kirekesztő, rasszista és trágár kijelentéseket tesz egy kaposvári köztisztviselő. Ezt a bejegyzést, amit a képviselő fénymásolatban mutatott meg, törölték, de szerinte a nyomozóhatóságnak vannak eszközei a nagy nyilvánosság előtt elkövetett, nemzeti, etnikai közösség elleni gyűlöletre uszító, de már törölt tartalmak felfedésére is. Ez a komment az „mszp és az ő kis kampányfelelősük, ron werber fizetett bérenceiről” tesz említést, akik szerinte többnyire „zsidók és buzik”.

A képviselő által kiosztott fénymásolatok között Cohn-Benditre (Európa Parlamenti képviselő) tett trágár megjegyzések találhatók, szerinte a „kedves elvtársak” ezt a „szar alakot” uszítják és pénzelik saját hazájuk ellen. A Végigverték a rendőrök a cigánysort Kenderesen című információ megosztásában a köztisztviselő „Na végre :-)... kezdettel fejezi ki véleményét, másutt a címerünket ellopó „északi szolganépről” tesz említést."
süti beállítások módosítása