Kommentszűrés
’12 júl
16
15:15

Bándy Kata, a halálbüntetés és a gyász vámszedői

Írta: TuRuL_2k2

halalbuntetes_injekcio.jpg

  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem meglepő, hogy a pécsi pszichológusnő halála is felkorbácsolta az indulatokat, most azonban nem a halálbüntetést újra és újra követelő Jobbik állt elő ezzel a javaslattal, hanem a Fidesz frakciójában ülő kisgazdák.

  A Kisgazda Polgári Szövetségpárt közleménye szerint „elfogadhatatlanok azok az ellenérvek, amelyek azt kívánják bizonygatni, hogy az állam nem jogosult az emberi élet elvételére”. Most tekintsünk el attól, hogy a valaha szebb időket megért, történelmi párt utód-utód-utódentintása még a KDNP-nél is kevésbé létező szervezetként rendelkezik képviselőkkel az országgyűlésben (eddig azt sem tudtam, hogy már így hívják őket, a Szövetségpárt mindenképpen korszakos jelentőségű nyelvi innováció): egy magát minden bizonnyal kereszténynek valló politikai erő hogyan léphet túl ilyen egyszerűen az Újszövetség alapvető tanításain, s miként követelheti vissza az Ószövetség szemet szemért, fogat fogért törvényét? 

  A demokrácia, a népfelség egyik feloldhatatlan – és így korlátjait szépen megmutató – ellentmondása, hogy a nép halálbüntetést akar, választott képviselői viszont kevés országban adják ezt meg neki, sőt, a legtöbb államban komoly nemzetközi szerződések tiltják ezt a büntetésnemet. Éppen ezért nagyon felelőtlen dolog a tömegek indulatára és vérszomjára (keresztre vele!, ugye) játszva napirendre venni a kérdést.

  A végére még egy rövid kitérő. Talán kevésbé veszélyes, de legalább ilyen ízléstelen, ha valaki Bándy halála apropóján csupa felkiáltójel, csupa szirup bejegyzéseivel szörfözik a lakossági lájkok és megosztások áradatán (persze hősünk amúgy sem túl válogatós, máskor koporsókkal pózol egy megindító, exkluzív Facebook-fotó kedvéért). 

Címkék: halálbüntetés Bándy Kata Vujity Trvtko Kisgazda Polgári Szövetségpárt

A bejegyzés trackback címe:

http://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr304659903

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok? 2012.07.19. 12:03:08

Nemrég olvastam egy érdekes cikket a tényleges életfogytigra ítéltekről. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon ezek közül a legveszélyesebb bűnözők közül mennyi lehet a cigány származású? Lehet-e bármi is a szélsőjobb által hörgött elrettentő, halálos ...

Trackback: Fölmentünk vagy negyvenheten 2012.07.17. 21:37:56

Gyilkosság, bőrszín, halálbüntetés.Emberi jogok meg minden.     Nem voltunk soha puszipajtások, ez nyilvánvaló, de azért szegről-végről (és később az enigmatikus decsi gróf révén is) ismertük egymást. Középiskoláb...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:51:52

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:50:44

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: A Bándy gyilkosság margójára... 2012.07.17. 12:13:37

Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a Főváros a vidéket, a vidék a Fővárost. Gyűlölik a bevándorlókat és a kivándorlókat, de gyűlölet tárgyai ...

Trackback: Ecce occisor: Bándy Kata, Pécs 2012.07.17. 10:00:56

2266 A közjó védelme követelményének megfelel az állam erőfeszítése annak érdekében, hogy az emberi jogokat és a polgári együttélés alapvető szabályait sértő magatartásformák terjedését megfékezze. A törvényes közhatalomnak joga és kötelessége a vétség...

Trackback: Irgalmat az ártatlanoknak! 2012.07.17. 00:50:56

Köztudomású, hogy a rendőrség határátlépési kísérlet közben elfogta a Bándy Katalin rendőrségi pszichológusnő meggyilkolásával alaposan gyanúsított P. Lászlót. Az is köztudomású, hogy ezt a bűncselekményt az illető töredelmes, bár kevéssé valószerűnek ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.09.12. 18:29:33

@Doomhammer:
És mi van, ha Csenge öli meg Rolandot?
Csenge édesanyja beszél:
hirtv.hu/ahirtvkekhirei/borsodnadasdi-gyilkossag-sajnalom-a-fiut-is-1403290
"„Sajnálom a fiút is. Sajnálom a szüleit is. Mert bele tudok gondolni, hogyha fordítva történt volna a dolog” – Farkas Róza alig egy hete vesztette el a lányát, mégis azt mondta, hogy már nincs benne harag.
...
„Elmondása szerint találkozásuk ideje alatt a lány elvesztette az eszméletét. Mivel nem akarta, hogy emiatt gyanú terelődjön rá, az önkívületi állapotban lévő lányt a közelben lévő vízgyűjtő, vízzel teli aknához vonszolta, és abba beleengedte” – közölte Mecsár Tamás rendőrezredes."

Aztán miféle gyanú?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.09.13. 22:26:40

@Doomhammer:
Hát persze, hogy drogoztak. Mi mást csináltak volna ketten azon a kihalt helyen?

alfahir.hu/2017/09/13/borsod_borsodnadasd_vallomas_gyilkossag
"Addig stimmelt a történet, hogy együtt ittak az erdőben a lánnyal. Roland vallomása szerint a lány ezidő alatt kétszer is elment valahova. Mikor másodszor hagyta ott őt, a fiú utána ment és az ösvényen talált rá Csengére aki vérző orral, eszméletlenül, félig meztelenül feküdt a földön. A fiú rögtön megnézte a szívverését és a pulzusát, azonban nem érezte egyiket sem. Pánikba esett.

Korábban már indult Roland ellen eljárás, mikor Egerben kábítószeres cigarettát adott két ismerősének, és annak olyan hatása volt a fiatalokra, hogy újra kellett őket éleszteni.

Azt ugyan tagadta, hogy a lánynak drogot adott volna, de a toxikológiai vizsgálatok eredményeit még nem hozták nyilvánosságra. Azonban gyanítható, hogy ilyen eszméletvesztést nem az elfogyasztott alkohol okozott, továbbá a fiú elismerte, hogy ő maga három herbálos cigarettát is elszívott azon az estén.

Miután a lány mellett töltött háromnegyed órát és az életjeleket továbbra sem tapasztalta, biztos volt benne, hogy meghalt, ezért megpróbálta elrejteni a holttestet. Csengét teljesen levetkőztette és karjaiban vitte el a közeli vízgyűjtőhöz amibe aztán belehelyezte a testet."

Kinek a drogja ütötte ki Csengét? És végül miért halt meg, a vízbefulladástól vagy már a drog elintézte?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.09.14. 12:37:28

Egyik értelmiségi család fia megöli a másik értelmiségi család fiát. Miért??? - kérdezhetnénk okkal.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/vallan-cipelhette-gyilkosa-az-erdobe-benjamin-testet/rpkmmez
"V. ismerősei úgy tudják, hogy a raktárosként dolgozó Zsolt rendezett családi körülmények közt élt: édesanyjával lakott a XI. kerületi parkhoz­ közel, ahol Benjámin testét a rendőrök megtalálták. Bár egyelőre a rendőrség nem közölte, mi állhat a gyilkosság hát­terében, információink szerint a két férfi között drog miatt tört ki a vita. Úgy tudjuk, Ben­jámin családja éppen külföldön volt, amikor megtalálták fiuk holttestét, a szörnyű hírek után azonnal hazaindultak. A család egyik ismerőse elmondta: Benjámin szerettei sokkos állapotban vannak."

A sokkolt család nyilván el se tudta képzelni, hogy Benjámin drogozhatott.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.09.15. 14:12:40

A közvélemény szentül hiszi, hogy aki életkora miatt nem büntethető személyt bűncselekmény elkövetésére rávesz, hogy annak hasznát élvezze, az nem bűnhődik meg a tettéért.

index.hu/belfold/2017/09/15/ket_ev_fegyhaz_a_kisfiat_lopasra_tanito_apanak/

A közvélemény téved. Nem az első eset.

Pelso.. 2017.09.16. 20:00:09

Talán inkább valami gazdaság, esetleg kultúra rovatba kellene linkelnem az alábbit? Módfelett bizonytalan vagyok.

index.hu/belfold/2017/09/16/szazmillios_tunderhegyi_ingatlant_vett_farkas_florian_volt_soforje/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.09.18. 14:25:13

Döbbenetes: Magyarországon droghelyzet van.

Ezúttal a Hős utcában.

abcug.hu/szazezer-rendort-bevethetnek-nyomor-maradni-fog/
"“Döbbenetes felderítési munka lehetett szükséges ahhoz, hogy a rendőrség rájöjjön, az elmúlt egy évtizedben nyomor szülte drogprobléma van a hátuk mögött” – mondta Dávid Ferenc, a szenvedélybetegségek kezelésével foglalkozó Kék Pont Alapítvány szakértője."

Ez tényleg olyasmi, amiről nem lehet olvasni az újságban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.09.18. 14:37:43

A rendőrkapitány fia több éve foglalkozott drogterjesztéssel.

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/letartoztattak_kormend_rendorkapitanyanak_fiat_szombathelyen
"Mára azonban többen is jelezték nekünk, hogy a csütörtökön elfogott egyik fiatal, B.Bence, az egyik Vas megyei rendőrkapitány fia, s vele együtt letartóztatták a barátnőjét is. Információnk szerint a gyanúsított több éve foglalkozott kábítószer-terjesztéssel, s az így megszerzett pénzt pedig többek között egy szombathelyi autókölcsönzőbe fektette. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.09.19. 21:09:02

@Doomhammer:
Van-e köze ahhoz, hogy B. Bence évekig zavartalanul foglalkozhatott kábítószerkereskedelemmel annak, hogy az anyja a körmendi rendőrkapitány?

index.hu/belfold/2017/09/19/tisztazni_kell_tudhatott-e_fia_dolgairol_a_kormendi_rendorkapitany/
"Úgy tudjuk, ahogy az ilyen esetekben, most is a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) vizsgálja, tudott, tudhatott-e a körmendi kapitány nagykorú fia viselt dolgairól vagy sem, és ha esetleg igen, ez mennyiben befolyásolta B. Bence tevékenységét. Azaz hivatkozott-e például a magas beosztású rendőr anyjára, esetleg a megyei rendőrök elnézőbbek voltak-e vele, mint másokkal. Rendőrségi forrásaink szerint ha B. Bence esetleg valamilyen formában élvezte a Körmenden dolgozó édesanyja védelmét, akkor az Szombathelyen is védelmet jelenthetett számára, ez is indokolhatja, miért nem a megyei rendőrök csaptak le rá és társaira. "

Nagyon jogos kérdés. Még szerencse, hogy Bence nem halt bele a kábítószerkereskedelembe, mint annyi társa. Mert akkor még nagyobb lenne a botrány.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.09.22. 18:14:14

Mányoki Renáta gyermekpornót csinált, Csongor Sándor - élettársa - pedig filmezte.

Sándor régebben rendőr volt Budapesten.

A kivételesen gusztustalan páros - az ügyet nyomozó angol rendőrtiszt megfogalmazása - fotói a cikkben megtekinthetők.

theukdatabase.com/2017/09/21/renata-manyoki-luton/

Ki védi meg a Nagy-Britanniában élő gyerekeket a brutális magyarbűnözőktől?

www.lutontoday.co.uk/news/luton-woman-jailed-for-sickening-abuse-of-child-1-8160981
"Renata Manyoki, 21, of Dallow Road, Luton, was found guilty of sexually assaulting a child under the age of 13 and taking indecent images of children. Manyoki was arrested in 2016 after videos of her sexually abusing a child were found. An investigation was carried out by Bedfordshire Police and she was subsequently charged with two counts of child sex abuse.

Det Sgt Graeme Twyford said: “This was an absolutely sickening case of child sexual abuse which saw a young child being taken advantage of in the very worst possible way. “It is incomprehensible to imagine that anyone would think it is acceptable to sexually abuse such a young child and I’m pleased that she will be locked away and prevented from causing any further harm.”"

Így van, be kell ezeket a magyarbűnözőket csukni, mielőtt további ocsmány bűncselekményeket követnek el.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.09.26. 07:37:54

www.blikk.hu/aktualis/krimi/feltekenysegbol-lotte-le-a-nejet-majd-ongyilkos-lett/24d3yxf

Lőfegyverrel kivégezte feleségét, majd öngyilkos lett. De azért szólt a gyereküknek is.

Mintaszerű házasság volt, a szomszédok nem gondolták volna.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.09.26. 07:45:51

Mindeközben a perfid kalmárnépek behurcolják a kannibalizmust az utolsó fehér, keresztény bástya falai mögé.

444.hu/2017/09/25/30-embert-is-megehetett-az-orosz-kannibalhazaspar

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.09.27. 01:40:00

@Counter:
Mintaszerű házasság volt, bár már elváltak.

mno.hu/bunugy_baleset/varfoldei-gyilkossag-egyszer-mar-akart-olni-a-feltekeny-vallalkozo-2418740
"P. Gyula múlt vasárnap még kifizette a munkásait, majd otthon megírta háromoldalas búcsúlevelét. Eközben a házában élő, de vele párkapcsolatban már nem lévő volt felesége, Ildikó és huszonéves lánya gyanútlanul tevékenykedtek körülötte, nem tudták, Gyula mire készül. Eljött a hétfő reggel, a lány elment dolgozni a szomszédos faluba. P. Gyula ekkor felhangosította a rádiót az udvaron, amiből szinte bömbölt a zene. Magához vette veterán korú pisztolyát, és a házban Ildikóhoz lépve az oldalához nyomta a fegyver csövét."

Gyula csendes, nyugodt ember volt, bár már előfordult, hogy késsel támadt másokra.

"Nem messze a tragédia helyszínétől egy munkából hazaérkező férfi elmesélte, Gyula néhány évvel ezelőtt késsel támadt neki, amikor neki dolgozott. Betegesen féltékeny volt rá, valamint Ildikó évtizedekkel ezelőtti, a szomszéd faluba való szerelmére. Sőt, gyakorlatilag minden férfira. – Egy éve már volt pisztolya, nem tudom, honnan szerezte, engedélye nem volt rá. Egyszer annyira dühös volt rám, meg voltam róla győződve, hogy le fog lőni vele – mesélte Gyula egykori alkalmazottja."

Mi ebből a tanulság?

"Ahogy a családi tragédiáknál már csak lenni szokott, Várföldén sem számított rá senki, hogy Gyula, a falu jómódú vállalkozója – akit az idős asszonyok rendes, dolgozó embernek ismertek, szerintük nem ivott, nem kártyázott, és nem ártott a légynek sem – hétfőn délelőtt meggyilkolja volt feleségét. Pedig az efféle villámcsapások többnyire az ilyen kívülről zárt, a titkokat magukba fojtó mikroközösségekben és családokban sülnek ki, ahol a sérelmek és az indulatok évekig halmozódnak."

Hát igen, a titkok.

Utána meg mindenki csodálkozik és mutogat a cigányokra.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.09.27. 15:53:02

@Doomhammer: Az idős, nyugdíjas asszonyok értékítélete mindig hibátlan és megfellebbezhetetlen, a felhalmozott életbölcsességüket tisztelni kell.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.09.27. 17:14:42

index.hu/belfold/2017/09/27/gyongyos_eheztetett_kislany_itelet/

Bezzeg Cozma gyilkosai 18, illetve 15 évvel megúszták!

(Továbbra se tudom hová tenni, hogy a nő az összes elképzelhető név közül pont a Médeát kapta. Ez egyszerűen lehetetlen.)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.09.27. 18:23:17

@Counter:
A gyerekvédelemnek akkor kellett volna lépni, amikor kiderült, hogy a kislányt Kiara Jerniának nevezték el a szülei.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/borzalom-szandekosan-eheztethettek-halalra-kiarat-szulei/02mxtzc

Az ilyesmi sose vezet jóra.

Ha már Kiara:
www.blikk.hu/aktualis/krimi/felebresztik-a-komabol-a-gyilkos-apat/m9k3rwl

Ő meg nem Kiara volt, hanem Kira.
velvet.hu/sztori/2014/01/15/gyermekbantalmazas_megbukott_a_neveloapa_a_poligrafos_vizsgalaton/

Egy Médeát ismertem eddig, az erdélyi magyar volt.

annamanna 2017.09.28. 06:34:26

@Doomhammer: A nőnek abban az egyben igaza van, hogy tényleg nem Münchausen-szindrómás.
Teljesen nyugodtan viselkedik a bíróság előtt, egyáltalán nem aggasztja semmi. Nem hiányzik sem a jövője, sem a múltja, sem a házasélete, sem a barátai, sem a munkája; mivel ezek a számára csak nyűgök.

Néha hajlok arra a hinduista elképzelésre, hogy mégiscsak van lélekvándorlás, és vannak olyan emberek, akikben halott emberek lelke van. Ők halottak, ezért nyilvánvalóan nem is akarnak semmit csinálni. Nincs tervük, nincs vágyuk, nincs semmilyen törekvésük, hiszen halottak. Médea a leginkább egy halottra hasonlít. Mintha egy eleven testben egy halott ember lelke lenne.
Sehol nem fogja magát olyan jól érezni, mint a börtönben, a priccsen elnyúlva. Nem kell csinálnia semmit, nem kell gondolnia semmire, nem kell, hogy bármi is érdekelje, nem kell beszélgetnie senkivel, nem kell törekednie semmire. Csak fekszik és kész. Vagy üldögél és bámul ki a fejéből.

Valahol azt olvastam, a pszichopaták szeme olyan, mint a halottaké. Médea pszichopata, ez teljesen egyértelmű. Lehet, hogy az ő szeme is olyan, mint egy halotté. Üres és kifejezéstelen. Nincs benne semmi. Lehet, hogy bizonyos értelemben sosem volt élő ember. Csak egy járkáló test.

Az Elisabeth c. musical ezzel a párbeszéddel indul:
Bíró: De miért, Lucheni? Miért ölte meg Elisabeth császárnét?
Lucheni: Alla malora!
Bíró: Válaszoljon, Luigi Lucheni!
Lucheni: Miért, miért? Éjszakáról éjszakára ugyanaz a kérdés, száz év óta. Mire való ez a faggatás? Merda! Én halott vagyok!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.09.29. 22:39:43

@annamanna:
"Sehol nem fogja magát olyan jól érezni, mint a börtönben, a priccsen elnyúlva. Nem kell csinálnia semmit, nem kell gondolnia semmire, "

Ez ügyben ajánlom Török-Illyés Orsolya börtönélményeit.

index.hu/kultur/cinematrix/2016/10/11/torok-illyes_orsolya_interju_ernellaek_farkaseknal_hajdu_szabolcs/
" Ennyire rossz volt a börtönben?

Nem rossz, inkább veszélyes. Mintha egy másik világba kerültem volna, ahol teljesen más törvények uralkodnak. Engem elsősorban az érzelmeim és a gondolataim befolyásolnak a döntéseimben, de ott olyan érzelmi sivárságot tapasztaltam, ahol csak az érdekek voltak meghatározóak. Ez ijesztő volt, és nehezen mozogtam ebben a világban. És ez nem a börtönben, hanem az emberek múltjában gyökerezik, mert ők egyszerűen nem kaptak semmit az élettől."

Nincs heverészés a priccsen semmire se gondolva.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.09.29. 22:44:09

Esetleg a halálbanda gyilkolt? Nem, csak Tünde.

A halálbandás sztori:
www.borsonline.hu/20151104_halalbanda_gyilkol_pest_megyeben

Valójában azonban Tünde kapta fel a vizet és a kalapácsot.

www.hirado.hu/2017/09/28/cigarettaszunetben-ismerte-be-a-gyilkossagot-az-erdi-anya/
"Éppen mindenszentek volt 2015-ben, amikor a családi házhoz riasztották a rendőrséget. Az itt lakó, köztiszteletben álló, idős pedagógus házaspár is temetőlátogatásra készült, ám rokonaik hiába várták érkezésüket. A kiérkező nyomozók vérben úszva, holtan találtak rájuk. Meggyilkolták őket.

A nyolcvanas éveiben járó nő fejét valamivel szétverték. Hasonló korú férjére a konyhában találtak rá az asztalra dőlve, őt is leütötték. Mint kiderült, ekkor már két napja halottak voltak. A lakást feldúlták, a körülmények rablógyilkosságra utaltak.
...
Az egyik kihallgatáson többórás fizikai és pszichikai nyomás után aztán Tünde megtört, és egy cigiszünetben beismerte a gyilkosságot. A nő élettársa révén ismerte a tanárpárt, Felícián bácsi volt a férfi iskolai rajztanára, és hozzá járt méhész szakkörre is. Felnőttként pedig az idős ember nekik adta át méhész vállalkozását is.

Tünde akkor azt állította, hogy azon a hűvös, őszi pénteki estén azért ment az áldozatokhoz, hogy egyeztessék egy takarítás részleteit, amiben segített volna az időseknek. Beszélgetés közben elpanaszolta nekik, hogy el akarja hagyni gyerekei apját, ám Mária néni ezen annyira felbőszült, hogy kiabálva szapulni kezdte őt.

Tünde a nyomozóknak azt mondta: hirtelen felindulásában el akarta hallgattatni az idős asszonyt.

Felkapott egy kalapácsot a kisasztalról, amivel Mária néni a kertben termett diót szokta törni.

„A kalapács a jobb kezemben volt. Azzal a feje irányába ütöttem, a nyaka közepénél találtam el. Térdre rogyott, nagyon kiabált, annak a tartalmára azonban nem emlékszem. Megmaradt bennem viszont, hogy folyamatosan kérdezgette: mit csinálsz?” – hangzott a nő vallomásában.

A nő még kilencszer lesújtott. Az idős tanárnő egy perc múlva már nem élt.

„Felfogtam, hogy mi történt: megöltem a Marika nénit” – mondta.

Hogy leplezze a bűncselekményt, Tünde úgy döntött: a tanár urat se hagyhatja életben. A nagyothalló és rosszul látó idős ember ekkor a konyhaasztalnál bóbiskolt. Kétszer-háromször ütötte meg a fejét, a férfi belehalt.

Az öldöklés után a nő mindent felborogatott a lakásban, hogy rablógyilkosság látszatát keltse."

annamanna 2017.10.01. 06:22:10

@Doomhammer: Ezt nem látom ellenkezőnek azzal, amit Médeáról is gondolok.
"ott olyan érzelmi sivárságot tapasztaltam, ahol csak az érdekek voltak meghatározóak. Ez ijesztő volt, és nehezen mozogtam ebben a világban."
"Nagyon plasztikusan és részletesen mesélt, miközben teljesen nyilvánvaló volt, hogy egy szó sem igaz az egészből."
"„Többnyire csak a Bibliát.” Nem értettem, miért pont azt. „Mert annak van a legvékonyabb papírja, abból lehet a legjobban cigit sodorni.”"
Ebben Török-Illyés Orsolya valószínűleg téved: "És ez nem a börtönben, hanem az emberek múltjában gyökerezik, mert ők egyszerűen nem kaptak semmit az élettől." Sokan sajnos valószínűleg nem azért üresek, mert semmit sem kaptak az élettől, hanem mert csak. Legalábbis ismertem négy kamasz testvért, akiknek az apja megölte az anyjukat. A két lányon tulajdonképpen semmi sem látszott. Elvoltak, mint a befőtt, de volt bennük valami kellemetlen ragadozószerű; mintha zsákmányra éheznének. Villogtak a fogaik, amikor röhögtek. A fiúk furcsa mód érzékenyebbek voltak, rajtuk jobban látszott, hogy szoronganak, vagy hogy egyáltalán érzelmekkel próbálnak kötődni bárkihez. Volt bennük valami olyan normális emberi érzelem, ami a lányokból hiányzott.
Tehát mindegyik testvér ugyanazt élte át, de nem ugyanolyan lett. A lányok bizonyos tekintetben üresek voltak, épp ezért tulajdonképpen sikeresebbek is, mert nem akadályozta az életüket a szorongás, nem voltak levertek, szomorúak, tétovák.
Amikor Dosztojevszkij elképzelte, hogy mi történik akkor, ha valaki embert öl, neki teljesen más dolgok jutottak eszébe, mint amit Médea produkál.

Vagy ebben a videóban is érdekes a kontraszt: www.facebook.com/wegera.hu/videos/1719392738131813/ Egy bírósági ügy vádlottjaival beszélget két törvénytisztelő ember; és a videó egy bizonyos pontján teljesen elbámulnak azon, hogy a vádlottak mennyire csak magukra gondolnak, magukat mentik, és egy picit sem jut eszükbe, hogy sajnálják az áldozatukat, sajnálják a nemtörődömségüket. Semmit sem éreznek át abból, amin az általuk megkínzott kutyának át kellett mennie. Csak azt említik meg, hogy ők most félnek, mert valaki leköpte őket. Föl sem fogják, hogy mit tettek, összevissza hazudoznak, az égvilágon semmiféle felelősségtudattal nem rendelkeznek.
Ezt azért nem lehet a rossz neveltetés számlájára írni, mert a riporternek magának is nagyon sanyarú volt a gyerekkora, talán állami gondozásban nőtt fel vagy ilyesmi; sok rossz élményben volt része, és semmi másban nem talált vigaszt, mint a kisállatokban, hörcsögökben stb. Tehát ő sem kapott semmiféle érzelmi muníciót, de ez mégsem tette érzelmileg közönyössé, felelőtlenné.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.05. 00:39:06

Itt az ősz, kezdődnek a rablógyilkosságok.

Két fiatal ölt meg egy 87 éves nénit, videó is van.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/emberoles-tatabanyan-1
"A rendelkezésre álló adatok szerint V. György gyanúsított 2017. október 1-jén Tatabányán, egy családi házban bántalmazott egy 87 éves idős asszonyt, majd tőle készpénzt tulajdonított el. A megszerzett értékkel együtt az épületből elmenekült. A bántalmazott idős asszonyt a szomszédok találták meg. Hozzá azonnal mentőt hívtak, akik a kórházba vitték. A helyszínen erőszakos bűncselekmény nyomai voltak láthatóak, ezét értesítették a rendőröket. A rendőrök azonnal megkezdték a nyomozati cselekmények végrehajtását.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói együttműködve a Tatabányai Rendőrkapitányság rendőreivel adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, melynek során a két férfit elfogták és őket október 2-án a délutáni órákban előállították. A gondos orvosi ellátás ellenére 2017. október 3-án a kórházban életét vesztette a 87 éves sértett. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.05. 11:57:07

Ha innentől kezdve misztikus gyilkosság történik médiahisztériával és ködösítéssel, már tudjuk, mire kell gondolnunk.

444.hu/2017/10/05/a-kormanypropaganda-egyik-kedvenc-szakertoje-szerint-menekulteket-segito-civilek-haborus-bunosok-es-hazaarulok
"Földi László: Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk."

Csak aztán nehogy nyilvánosságra kerüljön néhány ilyen kiiktatás valódi története, mert lehet, hogy a nyilvánosság nem fogja bevenni ezt a háborús sztorit.

annamanna 2017.10.05. 17:10:51

@Doomhammer: Ha az embercsempész szabadon likvidálható, akkor kezdhetünk aggódni a magyar kormányért, ugyanis két éve 220 ezer migránst regisztrálatlanul engedtek át az országon, tömött vonatokkal, buszokkal szállították őket az osztrák határhoz, tök ingyen.

"– Napi hány ilyen vonat(pár) közlekedik? Hány szerelvény forog, ezekben összesen hány személykocsi van?
– Napi négy-öt vonat közlekedik, 10–16 kocsival a menekültek számától függően. Hét szerelvény, közel 100 kocsi."
iho.hu/hir/migransvonatok-interju-a-mav-val-151012

Korábban pedig évekig szabadon engedték át az országon a koszovói migránsok tömegeit:
www.youtube.com/watch?v=kT2xMJRh2g4 "Százával jönnek át úgy a határsértők, hogy senki sem foglalkozik velük". "Akár egy tankot is magukkal hozhatnának nyugodt szívvel" "Ötven méterre a határállomás mellett jönnek" "Ez abszolút hihetetlen"
"A schengeni határ tárva-nyitva" "Évek óta súlyos a helyzet, eddig mégsem foglalkozott vele senki" "Jelentős részben Koszovóból" "Jeleztem a hatóságoknak, hogy probléma van, de nem láttunk változást, sőt ellenkezőleg: ahogy nőtt az illegális határsértők száma, úgy csökkent a rendőrök száma." "A határ túloldalán élők ugyanerre panaszkodnak." "Tízezrével özönlenek a koszovói albánok az Unióba. Az elmúlt hetekig senki nem törődött velük. Ahogy bejöttek Magyarországra a szerb határon, úgy ki is mehettek Ausztria felé." "Természetesen jobb életet szeretnék. Egy kis munkát. És soha többé nem akarok visszamenni Koszovóba. Mit tudnék Koszovóban csinálni? Egy sátorban alszom három éve." www.youtube.com/watch?v=l8UpAiTQluo

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.05. 19:07:36

@annamanna:
Én más irányból közelíteném meg a kérdést.
Magyarország jogállam-e?
"Aki idegen hatalom vagy idegen szervezet részére Magyarország ellen hírszerző tevékenységet folytat, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki az (1) bekezdésben meghatározott kémkedést szigorúan titkos minősítésű adat kiszolgáltatásával követi el, öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Kiiktatásról nem esik szó.

Másfelől ne lepődjön meg Földi, ha a kiiktatásos fantáziálgatásai után a hivatalos magyarázatot senki sem hiszi el az ilyen rejtélyes eseteknél, mint ez:

A BSZKI küldöncét meztelenül, szíven szúrva és elvágott torokkal találták meg a kiskundorozsmai focipálya mellett.

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/brutalis_gyilkossag_a_focipalyanal_megeroszakoltak_az_aldozatot/2419173/

Bűncselekmény azonban nem történt.

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/megdobbento_nem_gyilkossag_aldozata_lett_a_dorozsman_holtan_talalt_ferfi/2420058/

Öngyilkos lett.

annamanna 2017.10.06. 03:35:49

@Doomhammer: Igen, emlékszem erre az esetre, bennem az maradt meg belőle, hogy a kommentelők leginkább a cipőn akadtak ki: meztelenre vetkőzött februárban, de szúrta a talpát a fű?

A következő kommentek más részletekre koncentrálnak, de hasonlóan értetlenek:
"Előbb szúrta szíven magát és utána vágta el a saját torkát, vagy fordítva???? Biztos legelőször megerőszakolta saját magát és azután vetett véget önkezével életének. Nos ehhez tényleg nagyon bravuros nyomozásra van szükség"
"Az hagyján, hogy mindezt megcsinálta magával, még oda is vitte a saját holttestét, mert nem akarta összepiszkolni a focipályát...igazi drukker lehetett :-D"
"biztos volt ideje az erőszak után és vagdosás után felmosni"
"" Cipő volt a lábán, nem életszerű,hogy miután valakit levetkőztetnek, megölnek, visszahúzzák a lábára azt. " Az viszont életszerű, hogy meztelenre vetkőzik öngyilkossági szándékkal, de a cipőt visszahúzza a lábára. Azért felfázni mégsem akart!"
"A tanú hason fekve találta meg és látta hogy a szíve alatt van egy döfés.... :D"
(Tényleg így írja a cikk: "A holttest megtalálásának napján beszéltünk egy szemtanúval, aki látta az áldozatot. Azt mondta, hogy holttest hason feküdt, ruha nem, csak egy cipő volt rajta, nem messze tőle a nadrágja feküdt, csupa vér volt, a torkát elvágták, a szíve alatt is volt egy döfésnyom.")
"Érdekes ez, vajon kínozni akarta magát mielőtt meghal :) ÁÁÁ it valami szarság van.. Ahogy írták, "NEM ÉLETSZERŰ" ez a falyta öngyilkossági módszer........"
"A magyarázat részben elfogadható de ezt a részt nem értem: "A holttest mellett talált kést és a benzines flakont maga a férfi vásárolta.Ezt tanúk és kamerafelvételek igazolták".......És ezeket,hogy derítették ki? Blokkok voltak a zsebében? Hogyan tudták,hogy milyen kamerafelvételeket kell bekérniük és honnan kell bekérniük? Csak Szegeden vagy 200 helyen lehet benzines flakont kapni......,szóval vannak itt még kérdőjelek."
"Gratulálok a bravúros nyomozóknak. ugyanis valóban az áldozat elvágta saját maga torkát, de ezt kevésnek találta, majd szíven szúrta magát , majd levetkőzött fürdeni akart, de elesett egy fűszálban és kétszer megdugta saját magát, de olyan hideg volt, hogy két másodperen belül meghalt szegény."
"Ezen még Rejtő Jenő is nagyot nevetne."
"Semmi szokatlan nincs benne Lefeküdt szunyokálni és elvitte a nátha! A részletek mellékesek ,de miért éppen dorozsmára jött ? Ez itt a kérdés?"
"Tehát ha jól értem: Megerőszakolta saját magát,utána elvágta a saját nyakát majd gyors egymásutánban kétszer szívenszúta magát a késsel elszaladt a közeli kukához eltüntetni a nyomokat,majd összevérezte magát ,levetkőzött és hasrafeküdt a pályátol nem messzire. Amit nem értek miért jött ezért derezsmára? Bosszantani akarta a kissebbséget? Lehet nyugtalan lelke még most is közöttünk bolyong. Aki tájékoztatott mindezekről bizonyára roppant tájékozott volt.(pl tudta bármekkora marhaságot megírhat ,senki felelősségre nem vonja)"

Egyébként ő volt az áldozat (kép alapján idősebbnek néz ki): semmelweis.hu/hirek/2015/02/26/elhunyt-barsi-geza/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.06. 16:35:09

@annamanna:
Az világos, hogy a rendőrség nem mond el mindent. Lehet, hogy jó okkal. Földi szavai után azonban miért is ne gondolhatnánk azt, hogy Barsi a Soros-terv egyik ügynöke volt, akit kiiktattak?

Aminthogy lehet ilyet gondolni erről az esetről is:

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.10.06. 16:39:06

@Doomhammer: A Fülöp-szigeteken a drog a legnagyobb probléma, ezért a dílereket büntetlenül le lehet gyilkolni.

Nálunk a legnagyobb probléma a Soros-terv végrehajtása, tehát... na, ugye.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.06. 20:27:55

@Counter:
Én még emlékszem arra, amikor a cigányok voltak a legnagyobb probléma.

Aztán amikor megtörténtek a cigánygyilkosságok, akkor mindenki húzta a nyakát és ködösített a furcsa részletek hallatán.

Csak nehogy most is ez legyen.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.10.11. 13:58:52

Italoztak, hazamentek, összevesztek, dulakodtak - az egyik szúrt, a másik meghalt.

index.hu/belfold/2017/10/11/osszevesztek_a_zenen_agyonszurta_az_apjat/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.11. 20:29:55

@Counter:
Italoztak, de a mobiltöltő nem lett meg.

24.hu/belfold/2017/10/10/orakon-at-utotte-aldozatat-a-pecsi-kalapacsos-gyilkos/
"A vádirat szerint a férfi élettársával és egy másik férfival 2016 végétől egy pécsi telken, egy bódéban lakott. A két férfi rendszeresen ivott – együtt és külön is. Tavaly június 19-én éppen közösen tették ezt, le is részegedtek. A kora esti órákban a vádlott az asztal mellett ült, és felszólította későbbi áldozatát, hogy adja neki vissza a mobiltöltőjét, mert nem találta, és azt feltételezte, hogy ő tette el.

„Válaszul” a lakótársa felkapott egy kést, és a bal kezében – maga előtt tartva – megindult későbbi támadója felé. A vádlott felállt, felvett egy kalapácsot maga mellől és rávert ismerőse bal karjára – kiütve kezéből a kést. Ezután bement – kezében továbbra is a szerszámmal – a bódéba, lakótársa pedig egy cipőfűzőből készített hurokkal utána.
A vádlott ezután a kalapáccsal rátámadt ismerősére, és a bódéban folyamatosan – több órán keresztül – ütlegelte először a fejét, majd amikor fejsérülései miatt ismerőse mozgásképtelenné vált és a földre esett, test szerte bántalmazta tovább a szerszámmal és ököllel is. Az áldozat az éjszaka folyamán belehalt sérüléseibe.

A történtek után a tettes lefeküdt aludni. Reggel, miután látta, hogy lakótársa meghalt, ő maga értesítette a rendőrséget."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.12. 19:23:53

@annamanna:
"Ha az embercsempész szabadon likvidálható, akkor kezdhetünk aggódni a magyar kormányért,"

Likvidálni lehet, csak nyilatkozni róla nem.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=211261
"Földi László soha többet nem nyilatkozhat migránsügyben, ameddig tanácsadó a fővárosi önkormányzatnál – ezt Tarlós István mondta mai sajtótájékoztatóján.
Azután döntött így a főpolgármester, hogy Földi László a napokban a menekülteket és migránsokat segítő civilek likvidálásáról beszélt az Echo TV-ben.Tarlós szerint számára nem kellemetlen a kérdés, de Földinek van munkaköri leírása, ez alapján neki nem a migránsokról való nyilatkozgatás a feladata és nem ezért kapja a fizetését sem."

Földi III/I-es ügynök volt a Kádár-rendszerben, ő ne dumáljon, hanem cselekedjen.

annamanna 2017.10.13. 04:43:55

@Doomhammer: háááát..... a letelepedési kötvényes Rogán esetében jogos a kérdés, hogy "Jól alszik, Antal?!" index.hu/mindekozben/poszt/2017/04/27/ime_rogan_antal_ikertornya/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.13. 08:25:47

@annamanna:
Engem inkább Tarlós szabotázs-ötletei érdekelnek az orosz metrókocsikkal kapcsolatban, lehet, hogy ezek Földitől jönnek?

Csak nehogy kiiktasson egy vészfékhúzogató szabotőrt, mert akkor megint hallgathatjuk a hihetetelen történeteket.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.16. 21:54:21

A Gödöllőhöz közeli Zsámbokon idegenek járnak. Meg is lett a következménye.

www.origo.hu/itthon/20171016-visszavittek-a-helyszinre-a-kegyetlen-gyilkost-elottunk-mutatta-meg-hogy-olt-zsambokon.html
"Bedrogozva gyilkolhatták meg a 88 éves asszonyt Zsámbokon. A gyilkossággal egy 24 éves férfit gyanúsítanak.
...
Azt mondják régen Zsámmbokon mindenki ismert mindenkit, és odafigyeltek egymásra, de ma már ez nem így, van. Többen úgy tudják a gyilkossággal gyanúsított férfi nem helyi. „Van itt egy vállalkozó, aki itt szállásolja el a munkásait"- kezdi mesélni a biciklin ülő, sapkás férfi. "Rendszeresen surrannak be idősekhez, többen nagyon félnek, hogy hozzájuk is betörnek"
- mondja a másik férfi, aki szerint sok olyan egyedül élő idős ember él a faluban, aki könnyű célpont lehet a betörők számára."

Pedig a migránsokat elkergették, mégis jönnek az idegenek.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.22. 21:20:39

4 éve keresik a soroksári futónő gyilkosát.

Emlékszünk, ez volt az az eset, amikor Schobert Norbi próbált cigányellenes hisztériát szítani anélkül, hogy bármiféle nyom lett volna az elkövetők személyével kapcsolatban.

kgb2781.uw.hu/bk.html#c21481777

Eredmény azóta sincs, viszont felmerült, hogy a kezdeti feltevés a két elkövetőről esetleg nem is igaz.

24.hu/belfold/2017/09/25/soroksari-gyilkossag-negyeves-a-rejtely/
"Nyáron a zoom.hu arról írt, hogy az, hogy két tettest kerestek, csak hanyagság miatt történt, és

valószínűleg az orvosszakértői vizsgálat előkészületei közben került egy, az ügyben vétlen férfi DNS-e a négy éve meggyilkolt soroksári családanya, K. Krisztina holttestére. Ezért kerestek két éven át két gyilkost.

A rendőrség állítólag azért biztos benne, hogy a holttesten talált két idegen férfi DNS „tulajdonosa” közül az egyik vétlen, semmi köze a gyilkossághoz, mert amikor 2013. szeptember 25-én este Soroksár-Szigetdűlőn a 36 éves K. Krisztinát meggyilkolták, már ő maga is halott volt. Ugyanott végezték a férfi boncolását, ahová a gyilkosságok után szokásos igazságügyi orvosszakértői vizsgálatra a meggyilkolt asszony holttestét is beszállították. Rendőrségi forrásaik szerint vélhetően a holttestek mozgatása közben az ott dolgozók egyike vihette át a férfi hámsejtjeit és azokkal a DNS-ét a meggyilkolt asszony holttestére. a másik DNS tulajdonosát azóta sem sikerült azonosítani."

Ennyit akkor a domináns elkövetőről és a segítőtársáról.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.10.24. 12:36:32

@Robinzon Kurzor: "A pár online kommunikációjából kiderült, hogy a lány győzte meg, vonta be és vette rá a közös gyilkosságra a fiút. Felmerült az is, hogy valaki mással öletik meg az asszonyt. "

Úgy érzem, hogy a tökéletes bűntény részleteit nem skype-on, nem facebookon, de még csak nem is a gyakorikerdeseken kell egyeztetni.

(Persze ha annyira tökéletesre sikerül az elkövetés és a konspiráció, hogy a hatóság soha nem jut el _annak_ az online kommunikációnak a megtekintéséhez...)

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.10.24. 12:42:32

Zajlik az élet a tárgyalótermekben. Új elsőfokú eljárás lesz a ledarált masszőrnő ügyében.

www.borsonline.hu/aktualis/uj-eljarast-kezdtek-a-felesege-ledaralasaval-vadolt-janos-ugyeben/141795

20-án pedig az egész országot rettegésben tartó drogos- és fiúbűnöző kapta meg a megérdemelt TÉSZ-t.

www.borsonline.hu/aktualis/bortonben-hal-meg-a-drogos-anyagyilkos/141605

Ő védekezett azzal, hogy a nője drogozta be, amitől gyilkossá vált?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.10.24. 12:48:13

Nelly gyilkosa 7 év 6 hónapot kapott Chemnitzben.

www.borsonline.hu/aktualis/fiatalsaga-mentette-meg-az-eletfogytol-nelly-gyilkosat/141777

"B. Richárd egy másik gyilkossági ügyben is fontos figura. Apja és nagyapja korábban hat évet ült egy 1999-es gyilkosság miatt, ám 2005-ben bizonyítottság hiányában felmentették őket, és egy évvel később 45 millió forint kártérítést nyertek az állammal szemben indított perben. Ám később perújrafelvétel történt, épp B. Richárd terhelő vallomása alapján."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.27. 09:24:17

@Counter:
Korábban szó se volt drogról, csak labilis idegzetről.

www.borsonline.hu/aktualis/imadta-az-asszony-a-fiat-aki-vegzett-vele/100528

Ez a labilis idegzet olyan kód a drogosra, mint a "fiatal", ami alatt általában volt szeretteit lemészárló brutális magyarbűnözőt kell érteni?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.10.28. 22:26:10

@Counter:
Dehát persze hazudott, nem? Mivel a végére elfelejtette ezt a sztorit.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.10.31. 11:04:37

@Doomhammer: Azt nem tudom, a tudósítás szűkszavú. Előbb-utóbb majd elő lehet túrni az anonimizált ítéletet.

---

Megölte a barátját, majd feladta magát.

index.hu/belfold/2017/10/31/megolte_baratjat_majd_feladta_magat_egy_ferfi_csepelen/

Esetleg el is ítélheté magát, majd letölthetné a büntetését.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.11.02. 14:06:48

Egy újabb elvetemült hentes- és férjbűnöző.
Ezidáig nem is hallottam az ügyről.

index.hu/belfold/2017/11/02/megolte_feleseget_nemesgorzsonyi_hentes/

Egyetlen, torokra mért ütéssel ölte meg. Aztán feldarabolta, elégetett és szétszórta, illetve kiöntötte.
Lásduk, hogy dolgoznak másként a veszprémi hatóságok a győriekhez képest.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.02. 17:22:05

@Counter:
Ügyetlen hentes volt, félmunkát végzett. Képzelje, még teljesen el se tudta égetni a testet, a maradványokat meg a saját háza körül szórta szét. Ezek után bement a rendôrségre azzal, hogy az asszonyt elrabolták.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/gyermekei-aludtak-mikor-feldarabolta-feleseget-a-hentes/zvbjw8b

Távol van ez a tökéletes bûnténytôl, amit az a debreceni szerencsejátékos valósított me (egyik áldozatát úgy eltûntette, hogy technikailag nem is vádolták meg a megölésével, állítólag az apró darabokat városszerte szétszórta kukákba).

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.11.02. 19:33:14

A vidéki időseket gyilkoló brutális öregezőknek olykor az unoka adja a tippet, ha jól értem.

index.hu/belfold/2017/11/02/18_evet_kapott_a_89_eves_csemoi_ferfi_kegyetlen_gyilkosa/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.02. 22:29:53

@Counter:
Mi ebbôl a tanulság? Sose hagyjon egy válságot kárba menni.

"Múlt szombaton brutális kegyetlenséggel vertek agyon egy 90 éves férfit a Pest megyei Csemőn. A település egyik lakójaként magam is tapasztalom, hogy a helyben élő embereket komoly félelemmel tölti el a jelenlegi helyzet, különösen igaz ez a tanyákon élő emberekre, akik a legjobban ki vannak szolgáltatva a hasonló bűncselekményeknek. Ugyanis rövid időn belül ez már a harmadik idős emberek sérelmére elkövetett rablógyilkosság Pest megyében: korábban Mendén és Érden fordult elő hasonló brutalitás - hívja fel a figyelmet közleményében Volner János, a Jobbik alelnöke. Alább a folytatás.

Az ilyen bűncselekmények megelőzése érdekében a két hét alatt rendet ígérő Orbán-kormány gyakorlatilag semmit sem tett. A Jobbik szerint viszont meg kell akadályozni, hogy a társadalom egyes rétegeiben a nyomor és a bűnözés bővített újratermelése megtörténjen. A gyermekeiket a bűnöző életmódba belenevelő szülőktől minden esetben el kell venni a gyermekeket, és családi gondozásba kell helyezni őket. Meg kell szüntetni azt az egyre szélesebb körben bevett gyakorlatot is, hogy ezeknél a családoknál kisebb bűncselekmény elkövetése mellett tovább folytatódjék a társadalom erőforrásaira rátelepedő parazita életmód. Ehhez át kell alakítani a szociális rendszert, és a különböző hatóságok összehangolt, szigorú együttműködésére is szükség van."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.04. 01:43:55

@Counter:
Most olyan nagy meglepetés, hogy egy pszichiátriai beteg megöli a szüleit? Inkább csak az a kérdés, hogy a "pszichiátriai beteg" tényleg beteget jelent, vagy drogfüggőt.

Zimre Dávid mindkettő volt, ő az anyját ölte meg.
www.borsonline.hu/aktualis/miert-engedtek-haza-a-drogfuggo-davidot/57388

János simán skizofrén volt, ott is anyja halt meg.
www.blikk.hu/aktualis/krimi/csokoladeert-kinozta-halalra-az-anyjat/3qkmx3x

Hogy lehet, hogy pszichiátriai kezelést követően a betegek ölnek?
napidoktor.hu/blog/ki-a-felelos-a-combinos-gyilkossagert/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.05. 17:57:07

@Counter:
Nem is kérdés, hogy jogos védelmi helyzet. A vevők ijesztő erőszakossággal tukmálták rá a pénzt az italért, muszáj volt védekeznie.

www.boon.hu/mergezes-damocon-orizetben-egy-ember-akitol-az-italt-vasarolhattak/3670447
"A rendőrség őrizetbe vett egy dámóci férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy mérgező italt értékesített helyi lakosoknak.

A sátoraljaújhelyi kórházban közben jelentkeztek olyan emberek, akik vásároltak az italból, köztük vannak olyanok is, akik fogyasztottak a metilalkohol-gyanús folyadékból, de olyanok is, akik még nem, csak a biztonság kedvéért fordult orvoshoz."

Egyébként nem értem, mi a meglepetés tárgya, amikor kutyákat rendszeresen mérgeznek fagyállóval.

Az aktuális eset:
www.facebook.com/anita.szilagyi.3979/posts/168674657050779
"Akkor össze foglalva,közel 50db fagyállós kockacukor várta reggel a kutyáimat,18dbot èn szedtem össze bedobva a tuják alá párat eltapostam oszlott szèt,majd jó 30db a keritès tövèn leöntve"

Anita profilképén egy kedves kutyácska látható, amit én támadó staffordshire-nek nézek.

Békés, nyugodt emberek voltak, senki nem érti, hogy történhetett.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.07. 21:16:21

Lakóhelyükön szeszesitalok értékesítésével foglalkoztak.

www.boon.hu/lakhelyelhagyasi-tilalom-a-feltetelezett-damoci-meregkeveroknek/3672634
"A megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak a lakóhelyükön szeszesitalok értékesítésével foglalkoztak.

Október 25. napja körüli időpontban az első rendű gyanúsított 10 liter alkoholos italt vásárolt a másodrendű gyanúsítottól, majd abból november 2-án délután egy liternyi mennyiséget értékesített a Dámóc településen élő 14 éves sértettnek. Az italból a sértett, annak édesapja és egyik rokona még aznap este fogyasztottak, majd az italtól mindhárman rosszul lettek, életveszélyes állapotban kerültek kórházba, ahol a 14 éves sértett elhunyt. A sértettek lakásán talált alkoholos ital metilalkoholt tartalmazott.

"

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.07. 21:22:07

A táska visszaszerzése közben történt emberhalál viszont jogos védelmi helyzet volt.

24.hu/belfold/2017/11/07/felmentettek-a-tolvajok-uldozese-miatt-elitelt-not/
"A Kúria bűncselekmény hiányában felmentette azt a nőt, akit korábban azért vádoltak meg, mert autójával üldözőbe vett motoros tolvajokat, akik közül az egyik eközben meghalt.

A tolvajok 2012 decemberében a fővárosi csúcsforgalomban, a piros lámpánál álló nő autójának ablakát bezúzták, elvették a táskáját. A nő autójával üldözőbe vette őket, közben a motor felborult, az egyik tolvaj meghalt.

A bíróságok korábban első fokon, majd jogerősen is felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték a nőt közúti veszélyeztetés és rongálás miatt. A Kúria viszont azt mondta ki, hogy a vádlott jogos védelmi helyzetben volt, magatartása nem volt veszélyes a társadalomra, nem követett el bűncselekményt, csak alkotmányos jogával élt. Mint korábban megírtuk, az életben maradt tolvajt szintén elítélték, ő egy év hat hónap fogházat kapott három évre felfüggesztve."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.11.08. 18:49:43

@Doomhammer: Győzött az igazság, egyetértek a határozattal.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.08. 21:15:52

@Counter:
Azért a Kúria érvelése kifinomultabb volt, mint ahogy azt a vádlott értelmezte. Dr. Katona úgy nyilatkozott a tárgyalás után, hogy győzött az igazság, joga van az embernek megvédenie a vagyonát. A Kúria azért nem ezt mondta.

Arról nem is beszélve, hogy egy ártatlan kívülálló is súlyosan megsérült.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.08. 21:16:56

Bokodi édesapának megbocsátott a családja dacára annak, hogy rájuk gyújtotta a házat.

rtl.hu/rtlklub/hirek/ragyujtotta-a-hazat-a-gyerekere

Nem akarta, na!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.10. 08:31:44

A soroksári futónő gyilkosát most éppen profilozzák. Miután kiderült, hogy akit második tettesnek hittek, már halott volt az elkövetés idején.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/fordulat-itt-a-soroksari-kocogo-no-gyilkosanak-uj-profilja/z3zyk71
"– A profilozás egy szigorú logika, sőt sokszor matematika mentén haladó tudomány – kezdte Szántó Csaba. – Amerikában már majd mindegyik gyilkosságnál igénybe veszik a nyomozók a munkájukat. Véleményem szerint a gyilkos, akit keresünk, mert meg­győződésem, hogy egy elkövetőről van szó, valahol a környéken, vagyis Soroksáron vagy Pesterzsébeten él: nagyon jól ismerte a kietlen részt, ahol a bűntény történt. Ezt támasztja alá a tapasztalat is, hogy ezek az emberek általában komfort­zónájukban követik el a bűncselekményeket. Olyan helyszínt keresnek, ahol ismerősek, hiszen ott a legbiztosabb, hogy simán el tudnak menekülni. Véleményem szerint biztos az is, hogy készült a támadásra, és nem hirtelen, a pillanat hevében cselekedett. Úgy gondolom, hogy a bokros, erdős részen lapulva, lesben állva várta áldozatát – magyarázta a férfi.

Szántó azt is feltételezi, hogy a tettes azóta többször visszament a gyilkosság helyszínére, hogy újra átélje az eseményeket, amit ő diadalnak érezhet."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.18. 17:32:42

A miskolci masszőrnő nem adja fel.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/a-kuriahoz-fordul-a-felmentett-majd-elitelt-masszorno/xwf5xdx
"A hat éve húzódó ügyre, úgy tűnt, tavaly októberben végleg pont került, hiszen megismételt eljárásban a Debreceni Ítélőtábla bűnösnek találta K. Mártát. A nő azonban azóta is képtelen beletörődni az ítéletbe.

– Minden pillanat szörnyű a börtönben, főleg ha valakit ártatlanul zárnak be – üzente ügyvédjén keresztül a rácsok mögül K. Márta. – Hiszen aki bűnös, legalább tudja, miért van itt, de én semmit nem követtem el. Rossz állapotban vagyok pszichésen, és csak az tartja bennem a lelket, hogy tudom: a Kúria végre kimondja, hogy nem én öltem meg az idős asszonyt, és örökre magam mögött tudhatom ezt a rémálmot, amibe akaratomon kívül belekeveredtem.

A nő jelenleg a kalocsai női börtönben tölti büntetését.

A vádirat szerint 2011. augusztus 11-én a masszőrnő és Rózsika néni (†86) vitába keveredett, mert a idős asszony nehezményezte, hogy a szépségszalon miatt (melyben a masszírozás is zajlott) rengeteg idegen jön be a házba, és az is zavarta, hogy az épület bejáratához egy hirdetőtábla került, amely akadályozza az újságkihordót, hogy a lapokat a postaládákba tegye.

A szóváltás annyira eldurvult, hogy a masszőrnő ütni-verni kezdte Rózsikát, bordáira rátérdelt, több helyen megtaposta, majd egy vékony zsineggel kioltotta az életét. A bűncselekményt követően K. Márta elment egy közeli boltba, takarófóliát vásárolt, ebbe bebugyolálta áldozatát, majd a testet egy emelettel lejjebb, egy iroda elé tette. A nyomozás során a középkorú nő mindvégig tagadta, hogy ő a gyilkos.

– Védencem ellen az egyetlen bizonyíték, hogy vásárolt egy takarófóliát a közelben, ezenkívül semmi más. Az ujjlenyomatát sehol nem találták meg, az pedig lehetetlen, hogy úgy követte el a bűncselekményt, hogy semmihez nem ért hozzá. Nagyon remélem, hogy a Kúria bizonyítottság hiányában felmenti őt a súlyos vád alól – vélekedett K. Márta ügyvédje, dr. Lichy József."

És tényleg, mi van, ha nem ő volt?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.26. 10:57:21

Soroksári futónő ügyének koronatanúja meghalt. A férj ennek örül.

faktor.hu/faktor-soroksari-gyilkossag-futono-halal-koronatanu-nyomozas
"Az áldozat férje, Kardos Lajos szerint a koronatanú halála után nincs már esély a tettes megtalálására. Mint kiderült, szívrohamban meghalt a soroksári ügy koronatanúja. A kocogás közben meggyilkolt Gyurik Krisztina férje a Borsnak mesélt arról, hogy mit érzett, amikor értesült a férfi halálhíréről.

"Már korábban értesültem a rendőrségtől, hogy ez a férfi meghalt. Arról is tudok, hogy aortarepedés miatt hunyt el. Utánanéztem, ez akkor következik be, ha valaki hosszú időn keresztül stresszel. Ezt az embert nagyon megviselte a feleségem halála, ráadásul hazugságvizsgálaton is részt kellett vennie az üggyel kapcsolatban. Őszintén, amikor megtudtam, hogy elhunyt, elégtételt éreztem. Korábban már elmondtam egy interjúban, hogy szerintem köze lehet a feleségem meggyilkolásához. Ezt a rendőrökkel is megosztottam, kértem őket, hogy nyomozzanak utána""

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.11.27. 06:28:43

index.hu/belfold/2017/11/27/az_olasz_maffia_allt_farkas_helga_elrablasa_mogott/

Érdekes kapcsolódások. Ha igaz, akkor bátor kezdés után gyorsan visszaszorult az olasz maffia.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.28. 20:20:31

@Counter:
"Ha igaz, akkor bátor kezdés után gyorsan visszaszorult az olasz maffia."

Nem volt esélyük az olajmaffiával szemben.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.11.28. 20:22:27

Brutális kannibálok rohanhatják le Magyarországot bármely pillanatban. Ellenük nem véd a kerítés!

www.hirmondo.ro/aktualis/nevetve-reszletezte-tettet/
"Sokkoló részleteket sikerült megtudnunk a pár napja történt gyilkosságról: kiderült, hogy a 16 éves vádlott, miután szétverte a 21 éves, hetei fiú fejét egy kővel, ivott a véréből, mi több, áldozata nyakát is elmetszette, állkapocs-csontját nyelvestől, arcbőröstől levágta, hazavitte, és evett belőle. A borzasztó történetről érdeklődésünkre Adrian Baciu, az esettel foglalkozó ügyész számolt be.
...
– Keveset beszélnek erről a médiában a hatóságok, ám nagyon sok drogos, tudatmódosító szereket fogyasztó személy van Háromszéken is. A gyilkossággal vádolt személy is elmondta, hogy 7 éves kora óta napi rendszerességgel drogozik ragasztóval (Prenadez gőzét szívja be zacskóból). A 16 éves – öncsonkító, magát több helyen megvágó – fiú zágoni nagymamája gondozása alatt áll, ám Sepsiszentgyörgyön lakik apjával és testvérével, de a hajléktalanok között lógott folyton – részletezte Baciu.
...
– Ivás közben ragasztógőzt is szívtak, illetve a vallomás szerint elkezdtek vitatkozni. A 16 éves fiú ráült áldozatára, és egy kővel szétverte ennek fejét. Ezután egy üvegdarabbal elvágta az áldozat torkát, és nyelvestől, arcával együtt kivágta az állkapocs-csontját. Ezt ő maga mesélte el rengeteg részletet adva, és nevetve. Kérdéseinkre elmondta, hogy nem bánja tettét, mi több, arról is beszámolt, hogy a markából 5–6 tenyérnyi vért is megivott áldozatából – tájékoztatott az ügyész.

A szörnyűségek itt nem értek véget, a halott állkapcsát arcbőrrel, nyelvvel együtt hazavitte, és megmutatta a testvérének, majd ezután elkezdett enni belőle.

– A testvére is megerősítette, hogy a 16 éves fiú valóban evett a testrészekből. Ezt az apjuknak is elmesélték, aki nevetett az egészen, lefeküdt, és másnap munkába ment. Elképzelheti, hogy milyen családi körülmények között élnek – panaszolta Baciu."

Holnap bármelyikünk hasonlóképp járhat, ha ezek idejönnek.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.12.05. 18:46:04

@Counter:
Hahaha, a liberális német prostitúciós törvény újabb áldozata.

"Fanni a lakásából tűnt el november 20-án, a körülmények már akkor nagyon gyanúsak voltak: magukra hagyta kutyáit, sok dolog arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A zsaruk egy teljes napig helyszíneltek, információink szerint többek között egy fekete noteszt is kerestek, amiben a lány kuncsaftjainak névsora szerepelhetett – Fanni ugyanis bevallottan örömlányként kereste kenyerét."

VV Fanni, a liberalizmus áldozata:
index.hu/gazdasag/2017/12/03/prostitucio_nemetorszag_emberkereskedelem/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.12.06. 11:03:12

@Counter:
Aztán persze nem volt külföldi szál.
www.borsonline.hu/aktualis/kuncsaftja-kitervelte-vv-fanni-megoleset/144194
"Drámai fordulatot vett a november 20-án eltűnt VV Fanni ügye. Kedden a BRFK hivatalosan is megerősítette a Borsnak, hogy VV Fanni eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett ifjabb B. L. egykori MSZP-s jelölt, politikus elleni nyomozást személyi szabadság korlátozása, ember­ölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja, és Fannit továbbra is eltűnt személyként keresik. Ez lefordítva azt jelenti, hogy a rendőrségnek több olyan bizonyíték is van a kezében, ami szerint megölték a lányt, de a holttestét még kereshetik. Kiderült, hogy a luxusház kamerafelvételein – ahol Fanni albérlete volt – látszik, hogy B. L. éjszaka érkezett, majd az ölében vitte el a fiatal nő élettelen testét. A városi kamerák segítségével végig tudták követni a férfi útját Dunaújvárosig. A rendőrök állítólag pajszert, kést és fegyvert is találtak az autóban. A rendőrség ezért azt feltételezi, hogy B. L. előre készült a lány meggyilkolására."

Mit is mondhatnék, politikusbűnözés.

Ezt olvasta?
moly.hu/konyvek/zagoni-ferenc-az-utolso-oleles

Sajátos stílusú krimi, megtörtént eset jegyzőkönyveiből írva. Ott is volt külföldi szál, a valóság akkor is sokkal banálisabb volt.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.12.12. 13:47:28

Halált Fanni gyilkosára!

ripost.hu/cikk-vv-vanni-gyilkossag-politikus-halalbuntetes-rendorseg-nyomozas/
""Folyamatosan telefonkapcsolatban vagyunk mi néhányan, akik tényleg közel álltunk Fannihoz, és a gyászunkat lassan felváltja a harag. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha bárki halálát kívánjuk majd, de most kimondom hangosan:

"Fanni gyilkosának kijárna a lassú és gyötrelmes halál! "

Nem tehetek róla, de most bánom, hogy nálunk már nincs halálbüntetés...!"

- fakadt ki a fiatalember."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.12.12. 22:40:13

Brutális kazah nőbűnözők ölik a magyar férfiakat.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/emberoles-racalmason
"Holtan találtak rá 2017. december 11-én kora délután rácalmási otthonában egy 43 éves helyi lakosra. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta. A bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki a képen látható Godo Aizada 41 éves kazah állampolgár ellen."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2017.12.13. 20:55:31

A kitartó, alapos és gondos rendőrségi nyomozás meghozta gyümölcsét és négy év elteltével feltártak néhány, a soroksári futónő meggyilkolásával kapcsolatos, újszerű bizonyítékszerzési lehetőséget.

Megpróbálják megtalálni azokat a személyeket, akik köztéri kamerafelvételek alapján a bűncselekmény elkövetésekor a helyszín közelében jártak vagy járhattak.

Fantasztikus ötlet, büszke vagyok rendőreinkre!

index.hu/belfold/2017/12/13/videofelvetel_tanu_rendorseg_szigetdulo_soroksari_gyilkossag/

Felismerik a lehetséges tanúkat?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.12.14. 10:13:20

@Counter:
Ezt nem hiszem, hogy überelni lehet a soroksári futónő ügyében.

hvg.hu/itthon/20170725_Meggyilkolt_soroksari_futono_halott_ferfi_DNSe_keveredett_a_holttestre

Még pszichológiai profilok is készültek a domináns elkövetőről meg az alávetett társáról.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.12.21. 11:13:35

Erzsébet három helyen is dolgozott. A harmadik volt a Népliget.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/elfogtak-a-nepligeti-gyilkost/7y0xwe2
"A Blikk információi szerint a rendőrök elfogták a tavaly ősszel a Népligetben holtan talált háromgyermekes édesanya, S. Erzsébet (†40) feltételezett gyilkosát.

Úgy tudjuk, a férfit egy másik ügyben, egy életveszélyt okozó testi sértés miatt is keresték, és most el is fogták- Ezt követően derült ki, hogy ő lehet a felelős a népligeti gyilkosságért.

Mint korábban megírtuk, amikor tavaly októberben a holttestet megtalálták, a nő már órák óta halott lehetett. Az áldozatot részben levetkőztették, felsőruházatát lerángatták róla, és úgy tudni, hogy a fején sérülések voltak.

– Nagyon jó ember volt! – emlékezett Jennifer – Első volt a családja: a legfontosabbak mindig mi, a gyermekei voltunk számára. Három munkahelyen is dolgozott, hogy mindenünk meglegyen, hogy alapot biztosítson a jövőnknek. De, ahogy sok család életében, nálunk is bekövetkezett egy nagy törés: a szüleink elváltak, ez anyánkat lelkileg megroppantotta. De nem adta fel! – szögezte le a gyászoló lány."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.12.23. 08:40:54

@Doomhammer:
Krisztiánnnak pedig nehéz gyermekkora volt. Ezeknek találkozni kellett.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/megdobbento-fordulat-szexualisan-zaklattak-a-nepligeti-gyilkost/b86hcs9
"A férfi beismerte tettét, arra azonban nem tudott magyarázatot adni, miért követte el a támadásokat.

– Nagyon sajnálja a tettét, szeretne bocsánatot kérni az áldozat hozzátartozóitól és az emberektől is. Reméli, a büntetését követően sikerül majd beilleszkedni a társadalomba – mondta a Blikknek Krisztián ügyvédje, dr. Willi Ildikó.

Az ügyvédnő hozzátette: orvosi segítséget kért védence a hatóságoktól. Krisztián elmondása szerint ugyanis fiatalkorában szexuálisan bántalmazták, szüleivel sem alakított ki jó kapcsolatot, ennek köszönhetően nem tanulta meg, hogyan is kezelhetné dühkitöréseit, agresszióját.

A hajléktalan Krisztián így már biztosan a rácsok mögött tölti az ünnepeket, harminc nap múlva meghosszabíthatják előzetesét."

Krisztián kikockázott arccal látható a cikkben.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.12.30. 21:27:28

Afgán fiatal ölt meg egy vele egykorú német lányt Kandelben.

Persze, hogy a volt barátnője volt.

www.thelocal.de/20171228/afghan-teen-arrested-over-suspicion-of-fatally-stabbing-german-girl
" On Wednesday afternoon in a grocery store in Kandel, Rhineland-Palatinate, the boy allegedly pulled a knife out on the young woman and stabbed her.

The girl, a German national, had entered the store with a companion who was not the suspect, the prosecutor said in a statement.

The reason for the argument was not revealed.

Following descriptions given by passers-by to police, the Afghan teen was arrested and is now awaiting trial.

According to investigators, the girl had broken up with the boy in early December; the prosecutor in Landau in southwest Germany has ruled out a terrorist motive."

Ilyesmi természetesen csakis migránsokkal fordul elő, ezért is hörög a Magyar Idők.

magyaridok.hu/kulfold/kiskoru-migranskent-erkezett-europaba-nemet-tinilany-afgan-gyilkosa-2626873/

Én már nagyon unom ezt a receptet.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.01.07. 20:09:51

Brutális migráns akarta megölni a debreceni asszonyt.

24.hu/belfold/2018/01/07/meg-akarta-olni-anyjat-az-internettol-eltiltott-jatekfuggo-debreceni-fiu/
"A fiú szülei válása után az édesanyjával és testvérével maradt. Kapcsolata a nővel egyre feszültebbé vált, ugyanis nem tudott, nem akart megfelelni az elvárásoknak. Konfliktust okozott az is, hogy rabjává vált különféle számítógépes stratégiai és szerepjátékoknak, és sok időt töltött gép előtt. 2014 őszén elköltözött otthonról, egy évvel később azonban visszatért, mert nem tudta tovább fenntartani magát. 2015 októberében kezdte el fontolgatni, hogy megöli az anyját. Azt gondolta, csak így tudja megteremteni magának az önálló életet.

A gyilkosság leggyorsabb és legfájdalommentesebb módját kereste. Először arra gondolt, megmérgezi édesanyját, hogy aztán öngyilkosságnak állítsa be. Pár héttel később azonban megnézett egy filmet, amelyben egy férfi a fejre mért kalapácsütéssel öli meg feleségét, aki azonnal eszméletét vesztette.

A jelenetet látva a úgy érezte, megvilágosodott, és megtalálta a tökéletes módszert.

A garázsban ráakadt egy barkácskalapácsra, majd várt a megfelelő alkalomra. Bátyja távollétében akarta véghezvinni tervét, amikor édesanyja alszik.

Egy hete rejtegette a kalapácsot a szekrényben, amikor betelt nála a pohár: édesanyja eltiltotta az internettől, bátyja pedig lekódolta a wifit.

2015. december 5-én este testvére szórakozni ment. A fiú ezután még egy ideig a szobájában várakozott, biztos akart lenni abban, hogy anyja elaludt. Hajnal 2 óra körül ment le a nappaliba, de megtorpant, mert tudta, hogy nem lesz visszaút. Végül egy órával később lépett oda hozzá, akkor viszont azonnal lesújtott. Az asszony ösztönösen védekezni kezdett, felemelte a karját, a kalapács nyele pedig eltört.

A fiú pánikba esett, a törött nyéllel még ütött néhányat, majd a szobájába futott. A nő nem ismerte fel támadóját, ezért végig gyermekét hívta, segítségért kiabált. A fiú ekkora már meg is bánta tettét. Eldöntötte, hogy betörésnek álcázza a történteket és elhiteti, hogy egy idegen volt a támadó. Kinyitotta az emeleti terasz ajtaját, majd édesanyjához sietett és a rendőrséget is kihívta. A nyomozók tanúként hallgatták meg, nekik is betörésről beszélt. Azonban annyira nyomasztotta, amit tett, hogy másfél hónappal később mindent elmondott családtagjainak. Ezután került őrizetbe."

Lekódolták a wifit, teljesen érthető, hogy kiakadt.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.01.08. 10:21:03

Gazdasági migráns végzett egy magyar asszonnyal brutális módon.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/sokkolo-reszletek-a-nemesgorzsonyi-gyilkossagrol/
"A tárgyalás a vádirat ismertetésével kezdődött, amiből végre kiderült a szörnyű gyilkosság háttere. Norbert és Éva 2010-ben házasodtak össze, ekkor költöztek Nemesgörzsönybe. Együtt nevelték az asszony fiát Ricsit, valamint a férfi lányait, Esztert és Kingát. Két évvel később, 2012-ben a férfi Hollandiában kezdett dolgozni hentesként, a gyerekeket addig Éva nevelte. A kint töltött évek alatt a kapcsolatuk megromlott, mert a férfi félrelépett. Amikor 2016-ban Norbert hazaköltözött, már csak a gyerekek miatt maradtak együtt.

A köztük lévő konfliktust tovább mélyítette, hogy Norbert a hazaköltözése után állandó munkát nem vállalt, a családot a korábbi megtakarításaiból és Éva állandó munkaviszonyból származó jövedelméből tartották el.

A megromlott viszony miatt a férfi pénzt ajánlott fel a feleségének, hogy költözzön el, de ezt az asszony nem fogadta el, és annak ellenére továbbra is a házban maradt, hogy a kapcsolatuk feszült volt. Éva azt tervezte, hogy később saját gyermekével és a vádlott gyermekeivel együtt elköltözik.

2017. március 3-án a pár fát pakolt a kazánházban. Norbert a munkavégzés után tiszta ruhát keresett a ház szobájában található ruhásszekrényében, amikor észlelte, hogy a ruhásszekrényben, a ruhák között elhelyezett megtakarítását, a 3.160.000 forint készpénzt tartalmazó boríték eltűnt. A pénz eltűnését a kazánházban tartózkodó feleségén kérte számon.

Éva a pénz eltűnésével kapcsolatban azt válaszolta a vádlottnak, hogy a pénz másnál van, majd a vádlott újabb kérdésére közölte, hogy „annál, akivel eddig basztam”, mire a férfi jobb kézzel, ököllel nagy erővel megütötte a vele szemben álló sértett torkát. Az ütés olyan erejű volt, hogy Éva gégeporcának összeroppanása is hallhatóvá vált. A nagy erejű, torokra mért ütés következtében az asszony a kazánház padozatára zuhanva összeesett. Norbert ekkor a kazánházban mozdulatlanul fekvő sértettet magára hagyta, az udvarra ment, majd amikor 10-30 perc múlva a kazánházba visszatért, megtapogatta a felesége nyakát, és azt észlelte, hogy a nyelőcsöve, légcsöve eltörhetett. A fülét a nő mellkasához szorította, de szívverését, légzését nem hallotta, így megállapította, hogy meghalt.

Norbert megijedt a felelősségre vonás lehetőségétől, ezért eldöntötte, hogy Éva holttestét és a bűncselekmény nyomait eltünteti. Ezért felesége testét késsel és kisbaltával feldarabolta, a kifolyó vért rongyokkal felfogta, a testrészeket műanyag vödrökbe rakta, majd az éjszaka folyamán a testrészeket, a vér felfogásához használt rongyokat, az asszony ruházatát, mobiltelefonját, személyes iratait a kazánban elégette, a visszamaradó hamut, csontmaradványokat pedig a szennyvízaknába öntötte."

Kulturális különbségeik nem voltak áthidalhatók, Norbert egy olyan kultúrában nőtt fel, ahol a nő szabadsága korlátozva van.

Így jár, aki megengedi a kultúrák keveredését.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.01.08. 15:35:23

Norbert, a migráns más kultúrából érkezett, ezért kezelte tárgyként a nőket. Három halott.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/verfurdot-rendezett-a-feltekeny-norbert-reszletek-rakoskeresztur/
"Budapest — Éveken át képtelen volt feldolgozni, hogy egykori barátnője, Vivien (21) új szerelemre lelt, emiatt rendezhetett hidegvérű mészárlást Cs. Norbert (26) a XVII. kerületi Újlak utcában vasárnap éjszaka.

A szerelemtől fékevesztett férfi a napokban tudta meg, hogy a lány végleg túllépett korábbi kapcsolatukon, és új életet kezdett egy munkatársával, Dániellel (†22).

Információnk szerint Norbert képtelen volt belenyugodni ebbe, ezért sötét tervet eszelt ki. A nő lakásához ment, hogy ott kifigyelje leendő áldozatait, majd végezzen az egygyermekes anyukával és annak új barátjával.

– Az autójából figyelte, hogy mikor mennek be a lépcsőházba, majd utánuk eredt, és a lakásban rájuk rontott – mondta könnyes szemekkel Vivien édesanyja, aki arról is beszélt, hogy Norbert folyamatosan zaklatta lányát az elmúlt években, ám a rendőrséghez soha nem fordultak segítségért.

– Hívogatta, fenyegette a lányomat, majd a végén mindig bocsánatot kért, és megígérte, hogy hasonló nem ismétlődik meg a jövőben. Vivien hitt neki, így nem tett feljelentést ellene – magyarázta a megtört édesanya.

Információink szerint a felfegyverkezett férfi először a lány barátjával végzett a második emeleti lakásban, ám a borzalmaknak akkor még korántsem volt vége.

Az első lövés eldördülése után a nőt vette célba. Vivien gyermekével a karjában rohanni kezdett, próbált elmenkülni Norbert elől, aki azonban egy háztömbbel arrébb utolérte a lányt, és próbálta a kocsija felé vonszolni őt a gyermekével együtt. A kétségbeesett nő ellenállt az erőszakos férfinak, így az végül a 2 éves gyermek szeme láttára fejbe lőtte a fiatal anyukát, majd saját magával is végezni akart.

Mindkettejüket életveszélyes állapotban szállították kórházba. A tébolyult lövöldöző később belehalt a sérüléseibe, Vivien élet és halál között lebeg."

Vivien később meghalt.

Így jár az, aki ezeket a migránsokat beengedi az országába.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.01.10. 14:22:07

A migránskrízis után borzalmas bűncselekmény történt - ezúttal Pásztón.

www.borsonline.hu/aktualis/horror-paszton-monika-levagta-ujszulott-babajanak-a-fejet/146053
"Élete legsokkolóbb pillanatait élte át hétfő délután Balázs Szabolcs, amikor Bobby nevű kutyája hazatért. A fekete házőrző szájában ugyanis egy újszülött gyermek feje volt.
...
Információink szerint a csecsemő egy helybéli, háromgyermekes családanya negyedik babája volt. H. Mónika azonban eltitkolta terhességét a családja előtt. Ez nem volt nehéz, hisz molettebb testalkatú, ezért nem is tűnt fel senkinek, hogy várandós."

H. Mónika képe megtekinthető a cikkben.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.01.11. 18:36:24

@Doomhammer: A kuruc már kinyomozta a gyanúsított facebookját.

Brutális bűnöző, tehát cigány - akkor is, ha nem.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.01.12. 11:16:39

@Counter:
Talán egy migráns lehetett a megölt baba igazi apja, ez lehetett az oka a brutális bűncselekménynek.

mno.hu/bunugy_baleset/bantalmazas-hutlenseg-pedofilia-a-pasztoi-babagyilkos-asszony-sotet-eloelete-2439192
"A szomszédok szerint a pár nem küzdött megélhetési nehézségekkel, a gyerekeket rendesen járatták iskolába, óvodába. A férfi Budapestre járt dolgozni egy építkezésre, a nő pedig több mint egy éve volt gyesen harmadik gyermeke születése óta. Mónika a városi piac közelében lévő, finoman szólva is alsó kategóriás kocsmában volt pultos. Munkatársa nem akart szóba állni velünk, de a vendégek között kérdezősködve, majd onnan más forrásokhoz eljutva kiderült: hiába tűnt békésnek és idillinek a család élete Mónika Facebook-oldalán, a háttérben sötét titkok rejtőztek. A nő előző élettársa – akitől legidősebb fia született – a szóbeszéd szerint alkoholista volt, továbbá szexuálisan vonzódott a saját neméhez és a kiskorúakhoz is. Mónika ezért lényegében elmenekült ebből a kapcsolatból, János és családja pedig befogadta

A nő viselkedése miatt azonban megromlott a kapcsolat a pár és a férfi családja között, ezért elköltöztek tőlük. Rossz nyelvek szerint Mónika többször volt hűtlen, illetve hirtelen haragúsága miatt néha bántotta is a gyerekeket. János – aki lelkileg teljesen összeomlott a történtek miatt – ráadásul bizton állította, hogy a meggyilkolt gyermek nem az övé. Sőt, egy helyi nő szerint már a legfiatalabb, most egyéves gyerek sem Jánosé volt, ráadásul ezt a terhességet is eltitkolta élettársa elől. Csak a hatodik hónapban mondta el párjának, hogy várandós, éppen akkor, amikor a férfi bejelentette, hogy elhagyja.
...
Felkerestük azt a Pásztó szélén lévő területet is, ahol a baba fejét megtalálták. Itt főleg a helyi szegények, többségükben romák élnek. Nem tudni, mi lehetett az anya célja azzal, hogy itt rejtette el a gyermek fejét. A helyiek feltételezése szerint valószínűleg az itt élőkre akarta terelni a gyanút."

Ó, a visszatérő téma, hogy a bűncselekményeket mindig a cigókra akarják tolni!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.01.13. 18:01:21

A civilizációk összecsapásának egy újabb nő esett áldozatul, az eltérő kultúrájú férfi egyszerűen leszúrta.

24.hu/belfold/2018/01/13/egy-17-eves-fiu-feltekenysegbol-szurta-nyakon-a-19-eves-not/
"Újabb, brutális részleteket tudott meg a 24.hu a péntek késő esti késeléses gyilkosságról, ami Budapesten az Újlak utcában történt – ugyanebben az utcában egy héttel korábban három ember halt meg.

A legújabb adatok szerint nem a korábbi hírekben szereplő 20, hanem 17 éves a tettes, aki féltékenységből ölte meg a 19 éves lányt az eddigi információk szerint. Nyakon szúrta az áldozatot a férfi."

Nem lesz ennek vége, amíg Magyarországon kizárólag az európai, keresztény kultúrát elfogadni hajlandó fehér emberek maradnak csak majd.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.01.15. 06:26:25

@Doomhammer: index.hu/belfold/2018/01/15/12_eves_gyerek_talalta_meg_az_ujabb_ujlak_utcai_gyilkossag_aldozatat/

A pár nappal korábbi gyilkosság adta az ötletet az elkövetőnek.

Országos felháborodás nincs. Ez érthető, hiszen az elkövető nem lépett át törzsi határt. Ezt támasztja alá, hogy egy iskolába jártak és előzetesen viszonyuk is volt.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.01.15. 09:07:12

@Counter:
Ebben a kultúrában elfogadott a becsületgyilkosság. Amíg a politikai korrektség elaltatta a keresztény magyarokat, ezek egy nemmagyar, nemkeresztény kultúrát csempésztek az országba.

Van mitől félniük a magyar nőknek, az Újlak utca nekik no-go zóna lett.

www.borsonline.hu/aktualis/davidnak-az-5-nappal-korabbi-rakoskereszturi-meszarlas-adta-az-otletet/146306
"A Bors ki­de­rítette, hogy Fanni és Dávid egy is­kolába jártak, ott ismerkedtek meg, kapcsolatukból pedig szerelem lett. – Fanni szakított vele. Nem akart fájdalmat okozni Dávidnak, egyszerűen már kihűlt a szerelem – magyarázta lapunknak a fiatalok egyik ismerőse. Dávid azonban képtelen volt fel­dolgozni ezt, többször is zaklatta Fannit, fenyegette is. Végzetes tette előtt még azt is megmondta a lánynak, hogyha nem kezdik újra a kapcsolatot, úgy fogja vé­gezni, mint múlt hétfőn az a másik lány az utcából, akit szintén a volt szerelme gyilkolt meg – folytatta a barát."

Referenciaként:
magyaridok.hu/kulfold/kiskoru-migranskent-erkezett-europaba-nemet-tinilany-afgan-gyilkosa-2626873/

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.01.17. 10:01:23

index.hu/belfold/2018/01/17/egyutt_buszoztak_mielott_a_17_eves_agyonszurta_a_19_eves_lanyt/

"egy házbéli lakó tett bejelentést arról, hogy a ház 6. és 7. emelete között egy erősen vérző lány fekszik, és azt is elmondta, hogy előtte kiabálást hallott, mire kikiabált, hogy fejezzék be, mire hirtelen csend támad, írja a Zsaru magazin.

Amikor a bejelentő ismét kinézett, már csak a földön fekvő nőt látta. Nem sokkal később a nő a helyszínen meghalt."

Bándy Kata 2.0 lehetne, ha az elkövető más törzsbe tartozna.

Így viszont, hogy nem szegett törzsi tabut, már házi őrizetbe is engedték.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.01.17. 11:45:12

@Counter:
Bándy Kata története ennél azért bonyolultabb volt.

A törzsi jelleg okozta különbségben azonban egyetértünk.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.01.18. 09:29:05

A Novozánszki Fanni-ügyben kiderül, hogy a világhírű magyar kutyakiképző rendszerből egy darab holttestkereső eb nem került a magyar rendőrséghez.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.01.18. 09:52:46

@Counter:
Ejnye, dehát megmagyarázták.

www.borsonline.hu/celeb/kutak-melyen-keresik-vv-fanni-holttestet/146463
"A rendőrségen egyáltalán nem ritka, hogy egy-egy nehezebb ügy megoldására külföldi szervektől kérnek segítséget, például keresőkutyát a hazai zsaruk. Jól kiépült és gyakran használt segítőhálózat ez: a világban pontosan tisztában vannak vele, hol, melyik országban található a feladatra legalkalmasabb eb. Magyarországon a legtöbb kutyát élő emberek keresésére képezik ki, ebben is a legjobbak. Egy holttest megtalálásához azonban egészen másfajta képességekre van szükség.

– Fontos különbség, hogy az adott állatot élő ember vagy halott kiszagolására képzik ki, eltérő a kiképzési folyamat is. Az oktatás a szagok felismerésével kezdődik – mondta Juhász József aranykoszorús mesterkiképző, hozzátéve: egyáltalán nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Novozánszki Fanni megtalálásához egy német ebet hozattak. A rendőrség köreiben ugyanis ismert lehet, hogy a világ mely országában van a hullakeresésben kifejezetten kiemelkedő eredményeket elérő rendőrkutya."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.02.06. 09:33:33

Félhetnek az idős vagy beteg magyar emberek: brutális ápolónők fenyegetik őket.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/fokto-gyilkossag-ezert-olhette-meg-anyjat-a-no-reszletek/m73e47q
"– Mindig ő gondozta, pelenkázta, mosdatta és etette az anyját. Ápolónői végzettsége van Gizinek, így tudta, mit csinál. A párja mindig mondta neki, hogy jobb lenne a mamának egy otthonban, de ő erről hallani se akart. Szegény Gizire rájárt a rúd, fél éve kórházban fekszik a férje, súlyos betegséggel kezelik. Bármikor feladhatja szervezete a harcot, de nem tudta meglátogatni, mert az anyjáról kellett gondoskodnia, valószínűleg ez okozhatta a vitát kettejük között azon a reggelen, mikor elszakadt nála a cérna – tette hozzá elcsukló hangon."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.02.12. 21:01:12

Együtt italoztak, majd.

www.hirado.hu/belfold/kekfeny/cikk/2018/02/12/ongyilkossagnak-akarta-beallitani-az-emberolest/
"

Két ötvenéves férfi együtt italozott a Somogy megyei Iharosban, majd szóváltás alakult ki közöttük, melynek során a főbérlő egy késsel megszúrta vendégét, aki belehalt sérüléseibe – közölte a Somogy megyei rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese hétfőn Kaposváron, a február 4-én történt, a rendőrség által pénteken nyilvánosságra hozott ügy részleteiről tartott sajtótájékoztatón.

A feltételezett elkövető annak érdekében, hogy elterelje magáról a gyanút, átöltöztette áldozatát, a rendőröknek pedig azt vallotta, ismerőse öngyilkos akart lenni, erről a szándékáról beszélt is neki. A boncolás során azonban kiderült, hogy a sértett halálát okozó késszúrásból nem öngyilkosságra, sokkal inkább emberölésre lehet következtetni, és az elhunytat feltehetően fojtogatta is gyilkosa – tette hozzá Szijártó István."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.02.13. 00:23:47

444.hu/2018/02/12/meghalt-a-szombat-este-megszurt-tapioszentmartoni-fiatal

Két társaság szombaton összevitatkozott, a megszúrt ember hétfőre meg is halt.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.02.13. 05:43:57

@Counter:
Erre emlékszik?
kuruc.info/r/2/102736/

Mert hát ki ne emlékezne a brutális mentőstanonc által lemészárolt népszerű sportolófiú esetére.

Nagy hisztéria volt, aztán önvédelemnek bizonyult.
www.boon.hu/jogeros-itelet-onvedelem-volt-a-szuras-harsanyban/3475770

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.02.13. 07:35:41

@Doomhammer: www.origo.hu/sport/futball/20180213-gyilkossag-keseles-fiatal-magyar-futballista-nagykata-rendorseg.html

Példamutató élsportoló volt az áldozat. Cozma-ügy 2?

---

A felidézett eset csak nem az volt, amelynek során a későbbi sértett megjelent az elkövető otthona előtt és kihívást intézett hozzá?

Mindenesetre minden rendpárti olvasó örömmel látja, hogy a jogos védelmet kiterjesztő, bebetonozó jogszabályi változások jól működnek, megvédik a becsületes állampolgárokat.

"az elhunyt P. Norbert támadásával 8 napon belül gyógyuló sérülést okozott H. Patriknak, aki így jogos védelmi helyzetben volt"

"A „legfőbb bíróság”azonban május 9-i – immár jogerős – ítéletében a legfrissebb jogszabályok alapján egyértelműsítette, hogy önvédelemről van szó. Dr. Kónya István, a büntetőtanács elnöke úgy fogalmazott, hogy már az éjjel történő támadásokat automatikusan életellenesnek kell minősíteni."

Norbi éjjel lökte meg Patrikot, ezért Patrik önvédelemből agyonszúrhatta. Mindenféle további vizsgálódás a megtámadott becsületes polgár indokolatlan vegzatúrája.

www.boon.hu/eljatszottak-a-harsanyi-kozeppalyas-halalat/2388815

"laikus szemmel is látszott: egy meglehetősen hétköznapi, kapatos emberek közötti „kakaskodás” vezetett a 21 éves férfi halálához"

A törvény azonban a törvényi vélelem eszközével életellenes, jogtalan támadássá minősíti a hétköznapi kakaskodást, és ez így helyes.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.02.13. 09:56:38

"Példamutató élsportoló volt az áldozat. Cozma-ügy 2?"

Éjszaka történt, nem sok jó néz ki az áldozatnak. Lehet, hogy posztumusz is elítélik jogtalan támadásért, amire csak jogos önvédelem lehet a válasz.

Nem is kérdés, hogy a Fidesz jogalkotói a bűnözők pártján állnak.

Ha én az éjszaka közepén egy sétáló nénitől elveszem a táskáját (hangsúlyozottan erőszak nélkül, mondjuk kikapom a kezéből), mire ő lefúj paprikasprével (8 napon túl gyógyul potenciálisan), akkor leszúrhatom jogos önvédelemből? Pikáns ötlet.

"A felidézett eset csak nem az volt, amelynek során a későbbi sértett megjelent az elkövető otthona előtt és kihívást intézett hozzá?"

Nem, az a püspökladányi eset volt. A jogerős ítéletről nem találtam híradást.
www.dehir.hu/bulvar/nyolc-es-fel-ev-bortont-kapott-a-puspokladanyi-gyilkos-fiu/2014/05/20/

24.hu/kozelet/2014/05/20/kommenthaboru-miatt-keseltek-halalra-a-puspokladanyi-kamaszt/

Ő volt a félmongol-félmagyar, aki leszúrta a helyi cigány hatalmasság fiát.

Minthogy délután történt és nem este, a jogos önvédelem nem jött össze neki (bár a védője bepróbálkozott vele).

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.02.13. 22:36:18

@Doomhammer: "Ha én az éjszaka közepén egy sétáló nénitől elveszem a táskáját (hangsúlyozottan erőszak nélkül, mondjuk kikapom a kezéből), mire ő lefúj paprikasprével (8 napon túl gyógyul potenciálisan), akkor leszúrhatom jogos önvédelemből? Pikáns ötlet."

Marhaság.
A maga jogtalan támadása jogos védelmet alapozott meg, a jogos védelemnek pedig a nevében is benne van, hogy _jogos_, azaz nem lehet jogtalan támadásként értékelni és ekként az elhárítása sem lehet jogos védelem, semmi szín alatt se.

Nincs olyan, hogy jogos védelemmel szemben jogos védelemmel lehessen élni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.02.19. 09:16:39

Darabolós migránsok terrorizálják Olaszországot.

ripost.hu/cikk-nigeriai-maffia-migransok-olaszorszag

Hogy miért van ez a hír itt? Szerintem igencsak témába vág.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.02.19. 09:46:31

@Doomhammer: Innocent Oseghale nevéből ítélve alighanem muszlimbűnöző.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.02.19. 13:36:33

@Counter:
Amit lehet tudni, hogy nigériai és kábítószerkereskedő. A lány pedig egy kábítószerelvonó intézetből szökött meg és az otthona felé tartott Rómába. Az éjszakát egy taxisnál töltötte, aki reggel az állomáson hagyta. Itt sikerült nem felszállnia a Róma felé tartó vonatra és itt ismerkedett meg Oseghale-lel, akitől heroint akart venni. Innen homályossá válik a történet, Pamelát két bőröndben, feldarabolva találták meg.

Csakis vuduvarázslat történehett, ilyen brutális elkövetési mód Európában másképpen elképzelhetetlen.