Kommentszűrés
’12 júl
16
15:15

Bándy Kata, a halálbüntetés és a gyász vámszedői

Írta: TuRuL_2k2

halalbuntetes_injekcio.jpg

  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem meglepő, hogy a pécsi pszichológusnő halála is felkorbácsolta az indulatokat, most azonban nem a halálbüntetést újra és újra követelő Jobbik állt elő ezzel a javaslattal, hanem a Fidesz frakciójában ülő kisgazdák.

  A Kisgazda Polgári Szövetségpárt közleménye szerint „elfogadhatatlanok azok az ellenérvek, amelyek azt kívánják bizonygatni, hogy az állam nem jogosult az emberi élet elvételére”. Most tekintsünk el attól, hogy a valaha szebb időket megért, történelmi párt utód-utód-utódentintása még a KDNP-nél is kevésbé létező szervezetként rendelkezik képviselőkkel az országgyűlésben (eddig azt sem tudtam, hogy már így hívják őket, a Szövetségpárt mindenképpen korszakos jelentőségű nyelvi innováció): egy magát minden bizonnyal kereszténynek valló politikai erő hogyan léphet túl ilyen egyszerűen az Újszövetség alapvető tanításain, s miként követelheti vissza az Ószövetség szemet szemért, fogat fogért törvényét? 

  A demokrácia, a népfelség egyik feloldhatatlan – és így korlátjait szépen megmutató – ellentmondása, hogy a nép halálbüntetést akar, választott képviselői viszont kevés országban adják ezt meg neki, sőt, a legtöbb államban komoly nemzetközi szerződések tiltják ezt a büntetésnemet. Éppen ezért nagyon felelőtlen dolog a tömegek indulatára és vérszomjára (keresztre vele!, ugye) játszva napirendre venni a kérdést.

  A végére még egy rövid kitérő. Talán kevésbé veszélyes, de legalább ilyen ízléstelen, ha valaki Bándy halála apropóján csupa felkiáltójel, csupa szirup bejegyzéseivel szörfözik a lakossági lájkok és megosztások áradatán (persze hősünk amúgy sem túl válogatós, máskor koporsókkal pózol egy megindító, exkluzív Facebook-fotó kedvéért). 

Címkék: halálbüntetés Bándy Kata Vujity Trvtko Kisgazda Polgári Szövetségpárt

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr604659903

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok? 2012.07.19. 12:03:08

Nemrég olvastam egy érdekes cikket a tényleges életfogytigra ítéltekről. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon ezek közül a legveszélyesebb bűnözők közül mennyi lehet a cigány származású? Lehet-e bármi is a szélsőjobb által hörgött elrettentő, halálos ...

Trackback: Fölmentünk vagy negyvenheten 2012.07.17. 21:37:56

Gyilkosság, bőrszín, halálbüntetés.Emberi jogok meg minden.     Nem voltunk soha puszipajtások, ez nyilvánvaló, de azért szegről-végről (és később az enigmatikus decsi gróf révén is) ismertük egymást. Középiskoláb...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:51:52

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:50:44

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: A Bándy gyilkosság margójára... 2012.07.17. 12:13:37

Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a Főváros a vidéket, a vidék a Fővárost. Gyűlölik a bevándorlókat és a kivándorlókat, de gyűlölet tárgyai ...

Trackback: Ecce occisor: Bándy Kata, Pécs 2012.07.17. 10:00:56

2266 A közjó védelme követelményének megfelel az állam erőfeszítése annak érdekében, hogy az emberi jogokat és a polgári együttélés alapvető szabályait sértő magatartásformák terjedését megfékezze. A törvényes közhatalomnak joga és kötelessége a vétség...

Trackback: Irgalmat az ártatlanoknak! 2012.07.17. 00:50:56

Köztudomású, hogy a rendőrség határátlépési kísérlet közben elfogta a Bándy Katalin rendőrségi pszichológusnő meggyilkolásával alaposan gyanúsított P. Lászlót. Az is köztudomású, hogy ezt a bűncselekményt az illető töredelmes, bár kevéssé valószerűnek ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ekszvájzed 2018.05.15. 09:20:30

@Doomhammer:

De, antik görög migráns napisten, egyenesen Delphoiból ... :)

Vagy lehet akár amerikai bevándorolt is, is, akit a Hold-projektért / űrrandevúért nosztalgikusan rajongó szülei neveztek el. Vagy épp azok, akik a Rocky-ból a fekete srácért szorítottak, anno.

Ami azt illeti, a családfája kicsit régebben migrálhatott már, mint az újabbak, ezt bizton merem állítani, mert az újabbak nem adnak az övéiknek ilyen gyaur, 'uwrubbai neveket ...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.15. 15:24:40

@ekszvájzed:
És ami a legijesztőbb, ez a migráns teljesen hétköznapi tinédzsernek álcázza magát.

www.borsonline.hu/aktualis/harmadszorra-is-olt-volna-a-tatabanyai-amokfuto-tini/148972
"A 16 éves Apolló úgy néz ki, mint egy átlagos tinédzser. Felfoghatatlan, hogy volt képes puszta kézzel agyonverni két embert."

Kép a cikkben.

Fel se ismerjük és a migráns gyilkos máris ott liheg a hátunk mögött.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.17. 10:19:53

Kegyetlen gyilkosok migrálhatnak a magyar emberek közé.

ripost.hu/cikk-igeri-azonnal-olni-fog-a-kegyetlen-magyar-gyilkos-amint-kiengedik-a-bortonb-l
"A héten dön­te­nek Bene László sza­bad­lábra he­lye­zé­sé­ről, de nem ő az egyet­len bru­tá­lis gyil­kos Ma­gyar­or­szá­gon, akit a jö­vő­ben vissza­en­ged­nek a tár­sa­da­lomba."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.17. 13:44:11

@ekszvájzed:
És M. Apolló történetében felbukkan a fekete ruhás migráns.

index.hu/belfold/2018/05/17/fiatalkoru_olt_meg_ket_hajlektalant_tatabanyan/
"A fiú azt vallotta a tárgyaláson, ez a bizonyos Maci megfenyegette, hogy megöli őt vagy a testvérét, ha nem bántja az első hajléktalant. A vádlott szerint Maci rokona az egyik barátjának, akinek korábban konfliktusa volt mindkét hajléktalannal, és aki most a Szőlő utcai javítóintézetben van emiatt. Mivel megijedt, a hajléktalant kérésre brutálisan bántalmazta. A telefont pedig azért vette el az áldozattól, mert Maci el akarta azt adni.

A presszó udvarában már együtt ütötték az 56 éves hajléktalant. "Kiraboltuk, jó, én is megvertem, de nem gondoltam, hogy ilyen súlyos lesz ez az egész. Megbántam ezt az egészet. Ha lehetne, visszamennék és újracsinálnám ezt az egészet. Tudom nagyon jól, hogy következményei lesznek. Mindenki látja rajtam, hogy megbántam. Ennyi." A vádlott azt vallotta, ő csak kétszer rúgott bele a második áldozatba, a többit Maci intézte. Azt mondta, az áldozat cipőit Maci adta a kezébe, hogy ha úgy van, a vádlott egyedül vigye el a balhét, mert Maci már korábban is volt börtönben. Megbeszélték, hogy másnap eladják a telefont és a cipőket a bolhapiacon.

Amikor a bíró megkérdezte, miért várt az utolsó pillanatig a vallomásával. "Nem mertem eddig elmondani, mert azt hittem, ez még rosszabb lesz. A családomat féltettem, és magamat a börtönben, ahol szintén vannak ismerőseik."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.05.19. 13:55:45

Egy másik gyilkosság is történt az éjjel.

index.hu/belfold/2018/05/19/a_nyilt_utcan_oltek_meg_egy_ferfit_zabaron/

Rendezettnek tűnik a környék a fotó alapján.

ekszvájzed 2018.05.21. 13:20:03

@Counter:

Attól még a gyilkosnak nem feltétlenül szükséges ugyanarról a környékről valónak lennie. Egyébként a 8 éves kislány túlkoros alsós gyilkosa, "Ferike", ahogy a sajtó babusgatja,

(hadd sajnáljuk a sanyarú körülményei miatt állandó tanévismételgetésre kényszerített, HHH mélyszegényt, aki a gonoszrasszer társadalom egyik ártatlan áldozata,)

szintén ontopik, még ha mélymagyar, ámde cirillbetűs nevű, putyinista, Ikarus-busz rajongó focidrukkernek is álcázza magát, érdekes módon, a FB-profilján, akkor is. Más arcot, tekintetet még nem sikerült beszereznie hozzá.

De az összes többi brutalitás elkövetői felől is max. egy százaléknyi a kétségem, hogy nem-e az is érintett a cikk tematikájában,

vagy ha "kiderül", hogy nincs ilyen szál egy-egy adott ügyben, (mint a kiskunlacházi esetben is megcsinálták, anno, hogy rákenték egy egyedül élő, félkegyelmű szerencsétlenre) akkor éppenséggel egy efféle tettest próbálnak meg takargatni, behelyettesíteni vele.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.05.21. 13:44:58

@ekszvájzed: Erőszakos bűnöző, tehát cigány. Ez bizony így szokott lenni.

Az őslakos kultúrnépre egyszerűen egyáltalán nem jellemző az erőszakos bűnelkövetés. Ha mégis, akkor még annyira se.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.23. 14:07:24

@ekszvájzed: @Counter:
A gyanúsított fiú lakóhelye és édesanyja megtekinthető ebben a videóban.

hirtv.hu/ahirtvhirei/a-solyi-kislany-gyilkosanak-edesanyja-nem-a-fiam-volt-2461575

Az édesanya a kultúrnépből valónak tűnik nekem. Ami beleillene a profilba, hiszen Magyarországon a kultúrnép öl a leggyakrabban és a legbrutálisabban.

Van ok a félelemre, ezek tényleg mindenre képesek.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.05.23. 14:13:48

@Doomhammer: Adok önnek egy varázsszót:

"elcigányosodik".

Használja egészséggel! Így a bűnözők 100%-a lehet cigány, a liberális színskálás okoskodások ellenében is.

Bűnöző, tehát cigány - vagy eleve annak született, vagy a bűnözéssel bebizonyosodott, hogy azzá lett.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.24. 11:54:20

@Counter:
A dézigyilkosokról lett mondva, hogy a magyar emberek retteghetnek vagy sem? Nem lett mondva.

www.borsonline.hu/aktualis/modellgyilkossag-szabadul-a-dezit-lemeszarlo-paros/150146

Tehát a nagyközönséget nem készítették fel a további börtönbüntetésre, szemben a skálás gyilkossal.

Egyébként ezt a Dézi ügyet sose értettem. Micsoda felhördülés volt akkor és még ma is! Nem tudok másra gondolni, mint hogy Dézi valamiért fontos volt. Mint Nancy, aki csak egy prostituált volt, akit megölt egy kínai szakács, ehhez képest hetekig ezen hörgött az egész sajtó.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.05.24. 14:45:14

@Doomhammer: Legjobb, ha mindig rettegünk, azt hiszem.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.25. 22:22:52

@Counter:
Mi ne rettegjünk, csak azok, akiket manipulálni akarunk.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.26. 01:28:47

Brutális nőbűnözők fenyegetik a magyar férfiakat és amikor méltó választ kapnak, akkor az igazságszolgáltatás a támadó oldalára áll. Hol az igazság???

www.borsonline.hu/aktualis/egy-honapon-keresztul-hevert-a-meggyilkolt-maglodi-no-teste-az-alberleti-szobaban/153661
"

Már megismerkedésük idején is akadtak problémák annak a maglódi párnak az életében, akiknek a kapcsolata végül horrorisztikus tragédiába torkollot. A férfi ugyanis alapból féltékenykedő természetű volt, emellett éppen fegyházból szabadult, a nő mégis összeköltözött vele. Kapcsolatuk azonban egyre jobban elfajult, egyre több volt a féltékenységi és anyagi vita, amelyek nem egyszer tettlegességig fajultak.

A tragédia napján megint összekaptak valamin, ordibálni kezdtek, aminek a végén a nő kést rántott, megvágta a férfit, aki erre olyan erővel ütötte meg, hogy az asszony a földre zuhant. A férfinek azonban már olyannyira elborult az agya, hogy nem hagyta abba a nő verését, ököllel ütötte és rúgta is, egészen addig, míg az asszony eszméletét vesztette, pár órán belül pedig meghalt.

A férfi ezután, mintha mi sem történt volna, feltette a nő holttestét az ágyra, letakarta, kitakarított, majd nyugodtan megmosakodott, átöltözött, magához vette a nő mobiltelefonját és rázárta a holttestre a lakást. Az ismerősök gyanakvását a férfi azzal altatta el, hogy azt hazudta: élettársa elköltözött. Ki tudja, meddig feküdt volna ott a holttest, ha a lakás tulaja el nem megy az albérletébe, és meg nem találja a vérbe fagyott asszony maradványait.

A Pest Megyei Főügyészség minősített emberöléssel vádolja a férfit, akivel szemben indítványozták a fegyházbüntetés kiszabását, a mai napon pedig vádat emeltek ellene.
"

Pelso.. 2018.05.26. 13:05:39

@Counter: @Doomhammer: Maguk a bűncselekmények emlegetésével folyamatosan aláássák az amúgy remek közhangulatot és közbiztonság érzetet. Bele se merek gondolni miért.

Márpedig rend van: minap volt trafipax nap, valami Tispol akármi. Láttam, egy háromlábú mögött 3 rendőr szakértett, párszáz méterrel odébb a megtorló csapat, 2 kocsi, 2 motor, 7 fő. Az ugye kerek tíz, hogy könnyebb legyen bérköltséget számolni, aztán felszorozva negyvennel, az ország ennyi pontján zajlott az akció egyszerre.
Na, ugye.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.05.26. 14:36:08

index.hu/belfold/2018/05/26/hodmezovasarhely_tuz_kettos_gyilkossag/

Egy újabb kettős gyilkosság, idén már legalább a harmadik.

Nem az első eset, hogy az elkövető felgyújtja maga után a helyszínt - hol autót, hol lakást - a nyomok eltüntetésének reményében.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.26. 16:47:10

@Counter:
Íme, újabb áldozatokat szedtek a migránsok az idős emberek között.

www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/brutalis_kettos_gyilkossagot_probaltak_tuzzel_elfedni_hodmezovasarhelyen_-_kepek_video/2561360/
"A 87 éves férfi és 78 éves mozgásában korlátozott felesége lakott a családi házban lányukkal. Rossz szemmel nézték lánya élettársát, aki már többször ült börtönben. Legutóbbi szabadulását követően a szülők nemtetszése ellenére költözött be a ház melléképületébe lányukhoz – ismertette az eset részleteit Rádi Norbert, megyei bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes.

A pár italozó életmódja miatt folyamatos konfliktus volt köztük, ezért csütörtökön este a nő és a férfi úgy döntött bántalmazzák az időseket. Bementek a főépületbe, a lány az édesapját az konyhában szóval tartotta, míg az élettársa hátulról egy az élet kioltására alkalmas eszközzel megtámadta az idős férfit, aki belehalt a sérüléseibe, majd a hálószobában ugyanazzal az eszközzel a mozgásképtelen néni életét is kioltották. Ezt követően az volt a tervük, hogy egy PB gázpalack pusztító erejével tüzet okoznak az épületben, ezzel azt a látszatot keltve, véletlen balesetben haltak meg a szülők.

Mindezek után távoztak otthonról, a városban kocsmákban töltötték az éjszakát. A kora hajnali órákban, amikor hazaértek látták, hogy nem sikerült a tervük, nem ég a főépület. Amikor kinyitották az ingatlan ajtaját, akkor lobbant lángra a tűz. Ekkor maga a lány hívta a segélyhívó számot, higgadtan közölte, tűz ütött ki a házban és bent tartózkodnak a szülei."

Így jár, aki migránst fogad a házába. Előbb megrontja a lányukat, aztán már a befogadó élete is veszélybe kerül.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.05.28. 10:21:41

Az ügyészség felfüggesztett börtönt kér a gyerekgyilkosra.

ugyeszseg.hu/azt-hitte-jatekpisztoly-lelotte-a-kislanyat-miskolcon-fotokkal/

A magyarok azonban tudják, hogy csakis a halálbüntetés jelenthet védelmet és megfelelő elrettentő erőt.
Talán ez a tragédia sem következett volna be, ha a gyilkosokat felakasztottuk volna.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.28. 19:30:19

@Counter:
Én inkább azt kérdezném meg nagyon határozottan, ki dobta el az ördögi ravaszsággal játékpisztolynak álcázott valódi fegyvert?

Ha a sertéspestist okozhatták migránsok, akkor ezt a fegyvert is elhelyezhették migránsok, hogy azzal magyar embereket öljenek.

Nem gondolom, hogy az apa az igazi felelős, hanem a migrációs válság.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.28. 19:31:13

@Counter:
Vagy netán a nagymamát és az unokát egy migráns lökte a vonat elé?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.05.29. 07:22:52

@Doomhammer: Nem vagy, hanem és.

Titokzatos migránsbandák járják az országot és követnek el olyan bűncselekményeket, amelyekért aztán jóravaló magyar embereket tesz felelőssé a velük összejátszó bíróság.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.29. 10:03:23

@Counter:
Ezek a migránsbandák a magyar politikai életbe is megpróbálnak beavatkozni.

Ezúttal egy magyar politikus ellen követtek el támadást.

444.hu/2018/05/28/nem-nyertek-meg-a-valasztast-mehet-vissza-az-elozetesbe-az-osszefogas-part-emberolessel-vadolt-jeloltje

Szerencsére ő résen volt és elhárította a jogtalan támadást.

Mondani se kell, a migránspárti magyar bíróság a hős magyar embert hurcolta meg.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.05.29. 10:33:39

@Doomhammer: index.hu/belfold/2018/05/29/hort_ongyilkossag_unoka_gyamugy/

A migránsok a gyámügybe is beszivárogtak. Deep state Magyarországon?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.29. 10:50:53

@Counter:
Igen, volt ilyen állapot is.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/rettegett-a-nagymama-hogy-elszakitjak-unokajatol-hort-vonat-ongyilkos/jjbsbc0

Azóta szerencsére kiderült, hogy mégse.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/megszolalt-edesanya-unokaval-vetette-magat-vonat-ele-a-nagymama-hort/xw2w2ty

"A gyászoló nő tagadja azt a közösségi médiában terjedő kiírást, miszerint el akarták tőle venni a kisfiút.

- Ez hazugság, Benettnek mindene megvolt, soha még csak figyelmeztetést sem kaptunk a gyámügytől. Nem tudom, anyám miért csinált ilyet, semmi oka nem volt rá - mondta el a Blikknek Brigitta, aki születése óta tolókocsival tud csak közlekedni."

Akkor nem lehet más, mint hogy nagy fekete autóval közlekedő migránsbanda lökte a nehéz sorsú nagymamát a vonat elé.

Újabb halott a migránsok miatt. Meddig még?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.05.29. 16:33:10

@Counter:
Ne titkoljuk el, hogy újra egy migránsról van szó: Bács-Kiskun megyéből migrált Vas megyébe. Színészmúltját eltitkolva sikeresen furakodott be a falu képviselőtestületébe.

kgb2781.uw.hu/bk.html#c28195022

Még szerencse, hogy időben lekapcsolták.

ekszvájzed 2018.06.01. 10:32:15

Istenem, de rohadtak vagytok ... Valójában kb. félcigányokról, "fehér-cigányokról", és / vagy drogosokról, piásokról írtok, a migránsok tényleges és létező bűnözését kicsinyítve, csúfolódva, úgy, mintha ezek az általatok ide citált az elkövetők normál átlag magyarok volnának ...

Pedig ti is láthatjátok, arról van sz, hogy a migránsok bűnözése A NYUGATI ORSZÁGOKBAN jelent most már minden elviselhetőségen túlmenő, hatalmas problémát, de sokan azt szeretnék, hogy legalább itt, nálunk ne legyen az. Ezért csúsztattok, direkt.

Ómigránsék bűneiről persze egy fél szót se szóltok, de ez is legyen a ti saratok. Tudjátok ti nagyon jól, mit művelnek a mirgáncsok, meg az imádott romákok is, csak cinikusak vagytok, mert a vérlibbant ideológiátok makacsul ezt mondatja veletek, ez van. Kívánom én nektek azt a sorsot, ami a nevezettek kezei között a tisztes emberre vár.

Nem tudtok meghatni már, valahogy nagyon régóta nem. Kb. Olaszliszkától kezdve, most éppen Sólyig bezárólag eléggé kiszerettem a képmutató, röhögve a magyarságra mutogató, a magyar embereket igazságtalanul a többiek gazságaihoz arányító hadovátokból.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.01. 12:13:20

@ekszvájzed: A bűnöző akkor is cigány, ha nem. És kész.

Ha ezt elfogadtuk, teljesen helyénvaló és magától értetődő azon őrjöngeni, hogy bűnözni a cigányok bűnöznek.

Ezek ilyenek.
Miattuk nem élünk békében.
Kizárólag az ő megátalkodott devianciájuk viszi bűnbe a mieink közül való megtévedőket is.

ekszvájzed 2018.06.01. 14:12:54

Élvezitek, hogy jól egymás alá tesztek, a még idetévedő szemlézgetők kedvéért, értem én. És nincs jobb dolgotok itt se, mint bántani a magyarokat.

Egy-két százaléknyi valóban magyar bűnöző létezik, de most képzeld el, még Weiszdorn sem az, sőt még az 1990-es-2000-es években egymást irtogató maffiózók sem azok, meg a "fehérgallérosok" 80-90 százaléka sem, csak a nevük magyar, meg a papírjaik azok, arról, hogy ők "állampolgárok", ez van.

Mert nektek kb. az a "magyar", aki "állampolgár", s ha egy UFO-nak adnál itt állampolgárságot, akkor neked az az UFO is magyar lenne, nem igaz?

Még a pedók nagy része is valami egészen más népesség, de inkább nem nevezném meg. Ha meg netán "roma", mint a sólyi esetben is, hát, ha nincs gyilok, még azt sem tudod meg, mert náluk ez már a szadesz jóvoltából engedélyezett, mint nemes, hagyományőrző népszokás ... Nem szól érte senki.

Csináljátok csak ... régen hittem is ezt, amit ti, s ezért hallgattam is volna rátok, de ma már nem.

Persze, elfogadnám én, hogy a magyar bűnözik, csak épp nem azt látom, hanem a 99 százalékkal magát képviselő egyéb típusú elkövetőt. Aki meg szerinted "magyar", az nagy valószínűséggel eléggé vegyes identitású lehet, vagy épp identitás nélkül való.

Züllött, lumpen egyéneket én pl. nem nevezek magyarnak, ezek nem tartoznak sehová,

ahogy Róma plebse sem volt RÓMAI, a szó semmilyen tradicionális, sőt etnikai értelmében sem, még ha római POLGÁR is volt, a maga külvárosi, meg nyomortanyai mivoltában. Olyan színvonal volt az, mint később Párizs csőcseléke, mikor a francia arisztokráciát és a királyi párt trancsírozta, kb.

Szóval lehet ironizálni, a szarkazmust nyomni, meg hasonlók, de én ezt már nem kajolom meg, hiába erőlködtök itt.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.01. 14:52:52

@ekszvájzed: Meg lett mondva: ha bűnöző, akkor cigány.

Teljesen igazad van. Itt cigánybűnözésen kívül csak elhanyagolható migráncsbűnözés van.

Nem magyar a romonyai kettős gyilkos, nem magyar a fiát agyonverő apa, a lányát megkéselő anya, nem magyarok a pillanatnyilag megtévedő, de jó családból származó pilisi hajléktalangyilkosok, a trafikoslányt leszúró fiatalember sem, stb. Általában véve fogalmilag kizárt, hogy egy bűnelkövető magyar lehessen, hiszen a magyarság egy erkölcsi minőség, ami a bűnözéssel a fogamzás időpontjára visszaható hatállyal elvész.

Az esetlegesen nem cigány származású elkövetők pedig cigányok, mert lelkileg elcigányosodtak. És kész.

Bűnöző, tehát nem magyar; bűnöző, tehát cigány.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.02. 10:01:21

Miközben migránsok veszik el a magyar emberek munkáját, a magyar emberek az utcán kénytelenek lakni külföldön, ahol kegyetlen gyilkosok áldozataivá válnak. A Fertő-tóban talált feldarabolt nő története.

www.szeretlekmagyarorszag.hu/fertoto-gyilkossag-feldarabolt-noitest-kannibal/
"A Blikk utánajárt, és kiderítette, hogy a nő azért ment Bécsbe, mert itthon nem talált munkát, és a gyermekeit sem nevelhette. Ismerősei becsületes emberként írták le. Zsuzsa alkalmi munkákból élt Bécsben, hajléktalanszállón lakott, de amikor ott már nem maradhatott, egy férfi, akit látásból ismert, felajánlotta, hogy nála lakhat. Ott azonban egy állítólagos vita miatt a férfi megölte Zsuzsát."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.04. 20:10:21

index.hu/belfold/2018/06/04/tompa_eszter_gyilkossag_eletfogytiglan/

Tompa Eszter gyilkosa megkapta megérdemelt életfogytiglaniját.
A cikkben fotó a bűnözőről.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.05. 10:26:19

@Counter:
Sajnos a cikk végén szereplő videóban nincs kép az asszonyról, de a körülmények (patikatisztaságú ház, soha egy hangos szó) egyértelműen egy problémás kisebbségre utal.

www.szeretlekmagyarorszag.hu/ma-sem-usszuk-meg-felhoszakadas-nelkul/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.05. 11:30:54

@Counter:
Nem akarom a balfaszt védeni, megérdemelte, amit kapott.

Azt viszont nem fogadom el, hogy ez valami különösen borzasztó eset lett volna. Valamit elszúrt, pánikba esett, ölt. Maga se tudja, miért. Annyira tipikus, sajnos. Minden elfajult betöréses ügy ilyen.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.06. 11:05:14

Elképesztő, mik mennek a belga, a francia, a brit, a német és skandináv börtönökben. Még szerencse, hogy ez a liberális rohadás Magyarországra nem jutott még el.

magyaridok.hu/velemeny/egy-gyilkos-szabadnapja-3151045/
"A séma elég egyszerűnek tűnik, a be nem illeszkedett, magukat már nem arabnak, ám belgának vagy franciának sem érző, a kultúrák közt megrekedt fiatalok sokszor belecsúsznak a bűnözésbe. Ennek az is az oka, hogy nincs sikerélményük az oktatásban. Ez már az általános iskolában elkezdődik, hiszen a szülők otthon az anyanyelvet beszélik, így a kicsik nem sajátítják el új hazájuk nyelvét. Ez ahhoz vezet, hogy már az általános iskolában lemaradnak a tananyaggal. A klikkesedés, a sikertelenség gyakran ahhoz vezet, hogy a 16 éves migráns fiúk otthagyják a középiskolát, és a rossz társaság már generálja a kisebb-nagyobb bűncselekményeket, általában a drogkereskedelmet és az utcai rablásokat."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.06. 15:23:20

@Doomhammer: Még szerencse, hogy a magyar középiskolákat nem lehet 16 évesen odahagyni!

Köszönjük, Nemzeti Ügyek Kormánya!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.06. 15:29:16

index.hu/kulfold/2018/06/06/halalra_verte_lakotarsat_az_asotthalmi_ferfi/

Vita, majd tettlegesség.

A magyar büntetőjog sajátos, a magyar viszonyokhoz remekül alkalmazkodó tényállása, a halált okozó testi sértés került megvalósításra.

(A '80-as évek óta kozmetikázza a gyilkossági statisztikáinkat.)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.06. 16:33:54

@Counter:
"A '80-as évek óta kozmetikázza a gyilkossági statisztikáinkat."

Azt megjegyezném, hogy számos büntetőjog tesz különbséget az emberölés különböző árnyalatai között, pl. az amerikai is a "murder" és a "manslaughter" megkülönböztetésével. A választóvonal nem ott van, ahol a magyarnál az emberölés és a halált okozó testi sértés között, hanem az "előre eltervezett rosszindulat" (malice aforethought) megléte vagy hiánya különbözteti meg a két tényállást: ha nincs "malice aforethought", akkor az csak manslaughter, ha van, akkor az murder. A manslaughter is súlyos bűncselekmény, de kevésbé súlyos, mint a murder. A magyarországi halált okozó testi sértések mind manslaughter-ek lennének kisebb bűntetési tételekkel, ami azt mutatja, hogy van annak alapja, hogy a magyar jog is megkülönbözteti a kettőt.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.07. 09:47:54

@Doomhammer: A magyar jog viszont az előre kiterveltséget is ismeri minősítő körülményként.

Van tehát halált okozó testi sértésünk (ahol az elkövető szándékosan okozza a testi sértést, de a halálos eredmény tekintetében kizárólag gondatlan lehet), alapeseti emberölésünk, ismerjük ennek súlyosabban minősülő, előre kitervelten elkövetett változatát. (Ezek mellett pedig ismerjük az erős felindulásban elkövetett, illetve a gondatlan emberölést is - de ez a tárgyhoz nem tartozik.)

Annak nem látom nyomát, hogy amennyiben az elkövető okoz halálos eredményt, az megmaradhatna az assault/grievous bodily harm tényállásán belül. A magyar jogban viszont a szocialista büntetőjog legjobb hagyományainak megfelelően: megmaradhat testi sértésnek.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.07. 16:50:42

@Counter:
Van egy olyan érzésem, hogy mi nem ugyanazt keressük ebben a vitában.

Az én érdeklődésem annak szól, hogy a magyartól gyökeresen különböző jogrendszerek (pl. az amerikai) is ismerik a "gyilkosságnak" egy enyhébb formáját, ami továbbra is súlyos bűncselekmény, de kisebb tételekkel büntetett, mint az "igazi" emberölés. Például itt van ez az eset:

chicago.suntimes.com/crime/man-charged-with-manslaughter-in-north-side-bar-fight-that-turned-fatal/

Soto és Carballo nevűek összeszólalkoztak egy bárban, majd Soto ledobta Carballot egy emelvényről, ami a bárban volt és meg is rúgdosta. Carballot a kórházban halottnak nyilvánították.

Magyarországon halált okozó testi sértés lenne, 5 év középmértékes büntetéssel. Illinois-ban, ahol ez történt ez az "involuntary manslaughter" 2-5 évet ér.

statelaws.findlaw.com/illinois-law/illinois-involuntary-manslaughter-laws.html

Ha netán "first degree murder" lett volna (mert Soto kitervelte volna, ami esetünkben nem történt meg), akkor akár életfogytiglant is kaphatott volna (tipikusan 20-60 év között).

en.wikipedia.org/wiki/List_of_punishments_for_murder_in_the_United_States

Engem az érdekel tehát, hogy a magyarhoz hasonló enyhébb büntetés létezik az USA-ban is.

Nekem úgy tűnik, hogy magát viszont az zavarja, hogy a "halált okozó testi sértést" nem hívják gyilkosságnak (vagy emberölésnek). Ebben az USA valóban más, a "manslaughter" és a "murder" különböző alfajai mind "homicide"-nak számítanak, tehát Soto "homicide"-ot követett el, még ha nem is "murder"-t. Őszintén szólva ez az elnevezésbeli kérdés nekem nem annyira fontos mindaddig, amíg a büntetés gyakorlata és tételei nem változnak.

Javaslom a Btk.-ból szomorúan hiányzó "gyilkosság" szó bevezetését az "emberölés" mellé és akkor az amerikaihoz hasonló kategorizálás válik lehetségessé.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.07. 17:26:25

@Doomhammer: Engem leginkább az zavar, hogy az aggasztóan és megmagyarázhatatlanul - elvégre a szocializmus alapjait lerakva a kapitalizmus káros kísérőjelenségeinek, mint pl. amilyen a bűnözés, megszűnniük kellett volna - emelkedő emberölési statisztikákat minő ügyességgel oldottuk meg, és mennyire elégedettek vagyunk evvel azóta is.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.07. 19:03:10

@Counter:
Hát adja őket össze, ahogy ezek tették:
vs.hu/kozelet/osszes/ot-grafikonon-magyarorszag-bunozese-0319

Itt mondjuk a szándékos és hirtelen felindulásból elkövetett emberöléseket adták össze, de nyugodtan hozzácsaphatja a halált okozó testi sértéseket.

Ami szerintem sokkal fontosabb, az a trend. Mivel emberölésekből kevés van, érvényes rájuk a kis számok törvénye (kis méretű halmazban megnő az extrém esetek száma, ez azt jelenti, hogy egyik évről a másikra "megmagyarázhatatlanul" csökkenhet vagy nőhet az esetszám), de a nagyobb trend azt mutatja, hogy a rendszerváltás környékén történt megugrás szépen visszasüllyed a Kádár-rendszer konszolidáltabb korszakainak szintjére. Halált okozó testi sértéssel vagy anélkül.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.07. 19:20:55

@Doomhammer:
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_zjj001.html

hvg.hu/itthon/201647_a_gyilkossagok_rejtelye_szep_uj_vilag

Képzelheti, hogy nézett volna 1980-1990 a h.o.t.s. feltalálása nélkül.
(A konszolidált Kádár-rendszer 2000-re megvolt. Ahogy a cikk is említi, a 71 megfulladt migráns csúnyán fog mutatni, ha egyszer statisztikába kerülnek - de természetesen az még odébb van.)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.07. 21:04:21

@Counter:
Ne haragudjon, de ilyen számokról vitatkozunk, hogy 99 az milyen százalékos csökkenés 129-hez képest? Ráadásul úgy, hogy minden évben van egy szám? Tudja, mennyi annak a valószínűsége, hogy mindez véletlen és jövőre kétszer annyi lesz? (mondjuk a 71 halott migráns miatt)

Nagyon magas ez a valószínűség. Ez a kis számok törvénye. Ha érdekli a kérdés, nézze meg, mi történt a Gates alapítvánnyal és az ő kis iskoláikkal.
marginalrevolution.com/marginalrevolution/2010/09/the-small-schools-myth.html

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.12. 15:27:42

A 17 éves lányt elvitte egy nagy fekete autó.

Aztán mégis úgy tűnik, hogy a nagybátyja ölte meg furcsa körülmények között.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/zsaru-magazin/megolte-unokahugat
"Végül az egyik tanú meghallgatása vitt közelebb a megoldáshoz. A baráti körhöz tartozók egyike elmondta, hogy egyszer szemtanúja volt egy olyan jelenetnek, amikor a lány nagybátyja pénzt adott át unokahúgának. Elmondta azt is, hogy furcsállotta e pénzátadás körülményeit, túlzottan bizalmaskodónak és intimnek találta, ahogyan a nagybácsi a lánnyal viselkedett. Május 30-án védője jelenlétében kihallgattuk B. Jánost (48). A férfi – bár 11 évig látszólag a családdal közösen kereste unokahúgát – végül bevallotta, hogy ő ölte meg. Részletes beismerő vallomást tett, elmondta, hogy zsineggel megfojtotta áldozatát. "
...
"Ekkor a ház pincéjében megmutatta azt a helyet, ahol négy nappal korábban megtaláltuk a földi maradványokat. Elmondta azt is, hogy a lány az eltűnés napján meglátogatta őt, és pár ezer forintot kért tőle. Amikor ő ezt megtagadta, unokahúga elhagyta a házat, azonban később ismét visszatért, és még nagyobb összeget követelt. Később azt is elmondta, hogy a lány öngyilkos akart lenni, bár arra, hogy ezt miért tette volna, nem adott magyarázatot. Azt viszont elmesélte, hogy ő meg akarta győzni unokahúgát arról, hogy nem szabad véget vetnie az életének, mert az roppant fájdalommal jár. Elmondta, hogy amikor kettesben az ágyon ülve beszélgettek, a lány leszedett a ruhájáról egy zsinórt, majd a saját nyakába akasztotta. Állítása szerint innentől nem sok mindenre emlékszik, a következő tiszta képe az, hogy unokahúga holtan fekszik mellette az ágyon. Ezután a holttestet a pincébe húzta, és elásta oda, ahol végül rátaláltunk."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.17. 17:30:53

Mindannyian tudjuk, kiféle-miféle az, aki mentős sérelmére bűnöz.

Ezúttal arcot is kapunk a rémhírekhez:

index.hu/belfold/2018/06/17/o_zsebelhette_ki_az_epp_egy_serulton_segito_mentost/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.17. 20:22:50

@Counter:
Liberális törvények - ez okozta az élettárs halálát.

Z. Sándor ugyanis nem egyszerűen megszökött, kimenőt kapott.
www.blikk.hu/aktualis/belfold/elkaptak-a-nagyecsedi-ferfit-aki-embert-olhetett-kimenot-kapott/k593k2c
"Mivel Z. minden szabályt betartott a börtönben, megkapta az engedélyt és meg is látogatta a kórházban fekvő édesapját, azonban a kimenő leteltekor nem érkezett vissza Állampusztára. Valószínűleg a kórházból élettárásához vezetett az útja, akit rajongásig szeretett."

Azt pedig mindannyian tudjuk, mihez vezetnek a kimenők. Ez az agitka a Magyar Időkből mondja meg, mit kell gondolni.

magyaridok.hu/velemeny/egy-gyilkos-szabadnapja-3151045/
"„Megtévedt fiatalok, elszigetelt eset, mentális problémák, a menekülés okozta stressz” – ilyen és ehhez hasonló címszavakkal találkozunk a liberális sajtóban. A szegény áldozat szót, az emberi tragédia, a gyászoló család kifejezéseket érdekes mód hiába keressük. Ahogy nem találjuk a felelős politikusok nevét sem."

Újabb bizonyítéka annak, hogy a Fidesz a magyar emberek bőrét viszi a vásárra a fékevesztett liberalizmus nevében. Soros György most dörzsölheti a kezét.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.19. 11:45:28

@Doomhammer:
Luxusbörtönökből ugranak haza magyar nők lemészárlására a fékevesztett liberalizmus miatt a magyar emberekre szabadított máskultúrájúak.

www.borsonline.hu/aktualis/azert-kert-kimenot-hogy-gyilkoljon/155137
"A végsőkig kitart a családja az eltávján gyilkoló rab mellett, aki egy cipőfűzővel fojtotta meg 19 éves szerelmét, Jónás Szandrát. Amint arról a Borsban múlt vasárnap beszámoltunk a kimenőjén gyilkolt Z. Sándor. A nagyecsedi férfit a jó magaviselete miatt, csütörtökön engedték ki két napra az állampusztai börtönből, hogy meglátogathassa agydaganatos édesapját a debreceni kórházban.

– Sírva búcsúztak el egymástól az apjával. A kórházban még együtt voltak a lánnyal is, mi vittük be őket. Sanyi kiszámíthatatlan volt, őrülten féltékenykedett, a rácsok mögött depresszióba is esett emiatt. Szörnyű tettét is azután követte el, hogy a szerelme közölte: mással is volt kapcsolata – mondta megtörten a Borsnak Magdolna, Z. Sándor édesanyja.
...
– Az apja betegségének ürügyén hazajött, hogy végezzen a lányommal. A szörnyűség előtt nálunk voltak, udvariasan viselkedett, hogy kicsalja Szandrát a házból. Biztos, hogy előre eltervezte a gyilkosságot – vélekedett lapunknak Bertalan, az áldozat édesapja, aki nehezményezi, hogy Z. Sándor családja bocsánatot sem kért tőlük."

Nem is kérdés: Z. Sándor archaikus, középkori hozzáállása a nőkhöz volt az oka a tragédiának. Ezek itt élnek közöttünk, csak az alkalmat keresik a gyilkolásra.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.19. 12:01:14

Kimondta az igazságot, meghurcolták érte. Ilyen világban élünk.

magyaridok.hu/belfold/egy-ciganyvajda-elleni-rablogyilkossagra-keszultek-3204958/
"A vádlottak 2014 nyarán ismerkedtek meg, és szélsőséges, idegengyűlölő és rendszerkritikus nézeteik miatt szoros baráti kapcsolat alakult ki közöttük. M. Péter okleveles vegyész, filozófia szakot végzett; rendszeresen hangoztatta a technikusi végzettségű, a harcászat iránt érdeklődő társa előtt idegengyűlölő nézeteit, zsidó és cigány származású emberek lelövésével kapcsolatos gondolatait, s hogy ehhez fegyvereket akar szerezni.

A vádirat szerint 2015 februárjában a felvidéki Révkomáromban, egy vadászboltban vásároltak két-két hatástalanított, vaktöltények működtetésére alkalmas géppisztolyt. B. Gyula egy Scorpiót és egy Skodát alakított vissza M. Péter szakmai tanácsai alapján éles lőfegyverré, és társa utasítására hangtompítókat is készített hozzájuk. Az évben szintén Révkomáromban ezer darab töltényt vettek a visszaélesített fegyverekhez, hogy gazdag cigány embereket raboljanak ki és öljenek meg.

Hamis amerikai iratot gyártottak Claude Bukovski nevére M. Péter fotójával, egy 150 millió dolláros amerikai alapítvány nevében azzal, hogy uzsoramentes kölcsönt nyújtson szegény sorsú cigány embereknek. A fedőtörténettel cigány érdekvédelmi képviselők bizalmába férkőzve választották ki a gazdag cigány célpontjaikat. A rablógyilkossághoz parókát, esőkabátot és gumikesztyűt is vásároltak. Az első két kiszemelt célpontjukról lemondtak, mert az egyik közelében egy rendőr lakott, végül egy cigányvajdát szemeltek ki.

Tízmilliókra számítottak, a fegyverekkel akarták kényszeríteni áldozatukat, hogy adja át értékeit, majd tervük szerint kivégezték és a lakással együtt felgyújtották volna. A rablógyilkosságra készülve indultak 2015. november 21-én gépkocsival a fegyverek és hangtompítók kipróbálására egy Budaörs környéki erdőbe, amikor a Terrorelhárítási Központ (TEK) felszámoló egysége elfogta őket.

A vádiratból kiderült: M. Péter 2010–2015 között, részben a börtönben írt A következő forradalom elméleti alapjai című dolgozatában felvetette a balliberális nézetek terjesztőinek likvidálását, s hogy az intelligenciahányados alapján kasztráltatni kellene egyeseket."

Mégse Orbánnal akartak végezni.

www.borsonline.hu/aktualis/megsem-akart-vegezni-orbannal-a-ket-nyugdijas/118651
"Tizenegy hónap nyomozás után is csak lőfegyverrel való visszaéléssel gyanúsítják azt a két idős férfit, akik állítólag merényletre készültek Orbán Viktor kormányfő ellen."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.20. 07:10:09

@Doomhammer: És ha inkább mégis a feminizmus és a féktelen szabadosság taszították Sanyit bűnbe?

Ezek a destruktív ideológiák is csak azt lesik, hogy hol árthatnak a magyaroknak, tőlük is meg kell védenie minket az államnak.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.20. 08:49:38

@Counter:
Kitűnő ötlet, de megbeszélte ezt feljebb? Én a legutolsó brossúrából dolgoztam, hasonlóan Georg Spöttléhez és nem kaptam újabbat. Nem szeretnék a Heti Válasz sorsára jutni, ezt megértheti.

Vagy esetleg nem küldték volna meg a legutolsó brossúrát nekem??? Beszéljen, ember, mi a dátum a magáén és kitől kapta?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.20. 14:47:10

@Doomhammer: Hagynunk kell érvényesülni a politikai logika vastörvényeit. Magának is, nekem is :-)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.20. 21:14:40

K. Bálintot, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutálisan kivégezte gyerekkori ismerősét, M. Vivient, arctalan hekkerek meghekkelték. Mi magyarázná egyébként, hogy iPadja tele volt nők kínzását bemutató videókkal?

www.blikk.hu/aktualis/belfold/megszolalt-a-brutalis-kakucsi-gyilkossaggal-vadolt-fiu/jyqzlzm
"„Engem az érdekelne, hogy fordulhat elő, hogy nem a saját, hanem más e-mail cím van bejelentkezve az iPad készülékemen. Az egyik gusztustalan videót pedig amúgy sem egyedül, hanem a haverommal együtt néztem meg. Azokat a felvételeket pedig, amin fekáliát isznak a lányok, csak a rendőrségen láttam először” – mondta a fiú, aki a legutóbbi tárgyaláson a gyilkosságra utalva elejtett el egy olyan mondatot is, miszreint „félek, hogy én követtem el”."

Se a börtönkimenő, se a feminizmus nem passzol és sajnos K. Bálint egy jó családból származó fehérbőrű. Tartok tőle, ezt az esetet jobb lesz levenni az Origóról.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.20. 23:24:24

@Counter:
Kicsit aggályosnak tartom, hogy már annyi mindent mondtak a plebsnek az okokról. Maga K. Bálint is össze-vissza beszélt.

tenyek.hu/krimi/205922_kakucsi-gyilkossag-edesapja-beszelte-ra-k.-balintot-a-vallomasra.html
"A lap értesülései szerint többször is kihallgatták a fiút, de ennek ellenére sem állt össze a gyilkosság története. A nyomozóhatóságoknak minden egyes alkalommal máshogy mesélte el a tett elkövetését, egyetlen közös dolog volt csak bennük, az, hogy végzett a lánnyal."

Aztán volt már drogos is és reménytelenül szerelmes.
kuruc.info/r/2/156248/
"Prevencióra járt és kábítószergondjai voltak annak a húszéves férfinak, akinek pénteken elrendelték az előzetes letartóztatását, miután több késszúrással megölte, majd Kakucs mellett egy erdőben ágak, gallyak alá rejtette a Népligetből eltűnt fiatal lányt.
...
A húszéves kakucsi férfi és az ügy sértettje, egy szintén kakucsi lány még az általános iskolából ismerték egymást, a Magyar Idők információi szerint a „jómódú, rendes családból” származó fiú reménytelenül szerelmes volt a lányba. Idén februártól rendszeresen cseteltek és üzenetet váltottak a Facebook közösségi oldalon."

Most meg az internet?

Mi lesz, ha a befogadók emlékeznek arra, mit mondtak korábban az okokról?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.06.21. 12:31:26

Migránsok teszik ki a HIV-fertőzés kockázatának az európai őslakosságot.

A migránspárti érzékenyített bíróság 1 évre ítélte, azt is felfüggesztette 2 évre. A rendpártiak zúgolódnak, ez csak egy ejnyebejnye!

index.hu/kulfold/2018/06/21/eltitkolta_hiv-fertozottseget_egy_angliaban_dolgozo_magyar_sebesz_400_beteget_kuldtek_el_tesztre/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.21. 21:40:44

@Counter:
Az első mondatot elbonyolította. A migránsok betegségeket terjesztenek, ennyike.

Ennek most nem sikerült, de nem rajta múlott.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.26. 20:22:05

Migráns sorozatgyilkos kezdheti ölni újra a magyar embereket. Hacsak a Soros-ügynök bíróságokat ebben meg nem állítják a hazafiak.

infostart.hu/bunugyek/2018/06/26/szabadulhat-szegedrol-a-leghirhedtebb-sorozatgyilkos
"Magda Marinko elvileg januárban szabadulhat a szegedi Csillag börtönből, mert a férfit életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték, aminek az alsó határa 25 év. Ezért – ahogyan az Bene Lászlóval, a skálás gyilkossal is történt – korántsem biztos, hogy kiengedik, hiszen a bíró dönthet a büntetés meghosszabbításáról, ha úgy ítéli meg, hogy még mindig veszélyes a társadalomra."

Biztos vagyok, hogy a migránssimogatók kiengedik.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.30. 10:20:07

Ne feledjük megemlíteni, hogy az almakamarási gyilkosság igazi okozója egy gazdasági migráns volt.

www.beol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/gyilkossag-es-ongyilkossag-almaskamarason-1370050/
"Néhány hónappal ezelőtt azonban a kapcsolatuk véglegesen megromolhatott, a nő pedig május környékén új párt talált magának egy Németországban dolgozó férfi személyében, aki magával is vitte az asszonyt külföldre."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.06.30. 10:22:47

Brutális migránsbűnöző gyilkolt meg egy magyar nőt Szegeden.

faktor.hu/faktor-lezartak-nyomozast-ujevkor-szegeden-meggyilkolt-vajdasagi-lany-ugyeben
"Lezárta a nyomozást a rendőrség az újévkor Szegeden meggyilkolt vajdasági lány ügyében, emberölés miatt javasolnak vádemelést az áldozat 29 éves barátjával szemben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

A megalapozott gyanú szerint az észak-bácskai Gunarason élő férfi január 1-jére virradóra előzetes szóváltást követően egy lakásban több alkalommal megütötte barátnőjét, majd a sértett fejét falba verte, és nyakát két kézzel leszorította. A bántalmazások következtében a nő a helyszínen meghalt. A gyanúsított ezután öngyilkosságot kísérelt meg, ereit felvágta, de rövid idő múlva meggondolta magát, és a szomszédba becsöngetve mentőt és rendőrt hívott."

A migránsbűnöző a magyar közigazgatásba beépült sorosliberálisok aknamunkájának eredményeképpen magyar állampolgárságot is szerzett: magyar-szerb állampolgár volt.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.03. 20:28:34

Egy gazdasági migráns vitte a magyar nőt a gyilkos puskacső elé.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/napokig-lesben-allt-az-almaskamarasi-gyilkos-neje-hazanal/t61zs3k
"Almáskamarás — Nem tudta feldolgozni, hogy szerelme másik férfit választott – ezért húzhatta meg a ravaszt M. József (†48), aki a Kossuth utcában lelőtte felesége, Sz. Ilona (46) új párját szombat hajnalban.

A féltékeny férj, miután vadászfegyverével kivégezte 46 éves vetélytársát, maga ellen fordította a puskacsövet.

Az utcabeliek szerint a férfi és neje között már rég megromlott a kapcsolat: az asszony május óta új párjával élt.

– Józseffel több mint húsz éve voltak házasok, két tinédzserkorú gyerekük van: egy fiú és egy lány – mesélte egy neve elhallgatását kérő ismerős. – Néhány éve megromlott a házaspár között a kapcsolat: Ilona, vagy ahogy a családban becézik, Hugi, májusban elhagyta férjét. Egy gyermekkori barátjához költözött. Úgy tudom, új párjával, aki kamionsofőrként dolgozott, Németországból jöttek éppen haza a gyilkosság előtti estén. Vesztükre! – tette hozzá informátorunk."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.04. 13:35:23

@Doomhammer: Előre kitervelten vagy erős felindulásból és jogos védelmi helyzetben? Megint ütközik a liberális törvények és a nép igazságérzete, ennek hamarosan véget kell vetni!

---

Zagyvarékas a bűn (kis-)városa:
index.hu/belfold/2018/07/04/elfogtak_a_zagyvarekasi_gyilkossag_gyanusitottjat/

Előbb értesülünk a tettes elkapásáról, mint magáról a bűncselekményről.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.06. 13:35:25

444.hu/2018/07/06/meg-akarta-olni-magat-a-solyi-gyerekgyilkossag-gyanusitottja

Emlékezhetünk, az elkövető ki akarta próbálni, milyen ölni. Ezúttal talán azt akarta kipróbálni, milyen megölve lenni?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.06. 15:40:10

Ismerősök voltak, szóváltásba keveredtek. Egyiküknek meg kellett halnia, így megy ez mifelénk, Európa legbiztonságosabb aranyos szegeletében.

index.hu/belfold/2018/07/06/avas_gyilkossag_rendorseg/

Videó a jellegzetesen világos bőrszínű terheltről a linken.

ekszvájzed 2018.07.06. 22:31:22

Egymillió Photosoppal, vagy mozgófilmes trükkel kihipózott, monogramos, vagy még-a-monogramját-se-közlik típusú agyontakargatott, kipixelezett, vagy akár sajtóban kiírhatóan magyaros nevű, és egyéb esetet is idehozhattok,

a dolgokat figyelemmel kísérő, tájékozott embereket már félrevezetni akkor sem tudjátok, annyi minden más árulkodik, arcvonásoktól helyszínektől, körülményektől, célpontokig, módokig, indokokig, nyereségig, stb. A különös, indokolatlan kegyetlenségről nem is szólva. Miközben a védhetetlent véditek, és a létező legprimitívebb zombikat mentegetitek.

Soha nem fogja az erőlködésetek megcáfolni azt, hogy a brutális emberölések, és más súlyos bűncselekmények, testi sértések, rablások, lopások, állatkínzások, kegyeletsértések, 90+ százaléka a ti kedvenceitek nemlétező lelkén szárad ...

Ha jól megnézi az ember, az idecibált eseteitek túlnyomó többségéről is nyugodtan kimondható, hogy NEM a magyarságra jellemző tetteket, és módokat mutatják.

Miféle gittegylet rendelt ki ide titeket, hogy ezt játsszátok itt, már hónapok óta? Szerintetek hány figyelmesen olvasó személyt sikerült átvernetek, vagy megtévesztenetek itt ezzel eddig?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.07. 05:36:31

@ekszvájzed: Ha úgy van, akkor úgy kell lennie, akárhogy tiltakoznak a tények.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.08. 01:55:51

" hogy ezt játsszátok itt, már hónapok óta?"

Büszkén kijelenthetem, hogy a Gyász Vámszedői projekt már hat éve tart. És nem eredménytelenül. Már a sokadik akármilyenbűnöző kampányon vagyunk túl - most éppen a migránsbűnözés megy - és szomorúan kell konstatálnom, milyen szegényes a politikusok fantáziája. Kipécézni a rosszembereket, aztán keresni néhány bűncselekményt, amelyet körükben követtek el, hogy aztán az akármilyenbűnözéssel sírhassák tele a saját médiájukat - ez olyan szánalmas. Mégis, újra és újra megcsinálják.

Ez a Gyász Vámszedői projekt témája. Már 6 éve.

"Soha nem fogja az erőlködésetek megcáfolni azt, hogy a brutális emberölések, és más súlyos bűncselekmények, testi sértések, rablások, lopások, állatkínzások, kegyeletsértések, 90+ százaléka a ti kedvenceitek nemlétező lelkén szárad ..."

Nagyon igaza van és ezt újra és újra a szélsőlibbantak orra alá kell dörgölni! Ki feledhetné, amikor egy ilyen kedvenc lelőtt egy magyar nőt, a nő kislányának a szeme előtt feldarabolta a holttestet, majd szétszórta a maradványokat a szántóföldön. Az állkapcsot a kutyájának adta.

www.borsonline.hu/aktualis/kutyajanak-adta-neje-allkapcsat-zoltan/39796

A kislány fél évig pszichológiai kezelésre szorult az eset után.

Természetesen a hentesbűnözőkről beszélünk.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.09. 11:58:17

index.hu/belfold/2018/07/09/miskolc_iskolai_verekedes_ongyilkossag/

Egy sikeres és egy sikertelen öngyilkossági kísérlet a két terhelttől - azt hiszem, a speciális mellett a generális preventív célok is kiválóan megvalósultak. Minden keményen dolgozó rendpárti magyar kisember nyugodtabban alhat már ma este is.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.09. 22:59:21

Anyagi gondokkal küzdött, ezért megölt egy nőt. A magyar nők félhetnek - már amelyiküknek van valami értéktárgya.

ugyeszseg.hu/vadat-emelt-az-ugyeszseg-a-csepeli-emberoles-ugyeben-videoval/
"A vádirat szerint az ügy vádlottja – egy 29 éves férfi – a vádbeli időszakban anyagi gondokkal küzdött. Ebben az időben, 2017 áprilisában egy internetes oldalon ismerkedett meg a sértettel, akivel ezután néhány alkalommal találkozott is a nő XXI. kerületi lakásában. A vádlott a találkozások, beszélgetések, illetve a lakás berendezése alapján felmérte a sértett anyagi helyzetét.

Az elkövetés napján, 2017. május 11-én a kora esti órákban a vádlott – a sértettel megbeszéltek szerint – újra elment a nő lakására. Ezen az estén a férfi azért, hogy az értékeit megszerezze, megtámadta a nőt. A vád szerint megragadta a sértettet, és kitartóan bántalmazta, először ököllel többször megütötte, azután pedig egy késsel támadt rá. A sértett a bántalmazás következtében perceken belül a helyszínen életét vesztette.

A vádlott ezután magához vette a sértett készpénzét, mobiltelefonját, laptopját, fényképezőgépét, valamint néhány ékszerét, majd távozott a lakásból. A laptopot és a fényképezőgépet már másnap eladta egy ismerősének."

A vádlottról van homályosított videó is.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/feladta-magat-a-korozott-ferfi-videoval

Magyarbűnöző volt. Esetleg fehér bőrű migráns.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.10. 16:04:15

index.hu/belfold/2018/07/10/feldarabolt_holttestek_a_pilisszentivani_erdoben/

Feldarabolt holttestek a kirándulóhely környékén a pálospilispóluspolisz vidékén.

Talán migránsok jeleztek az egykori szakrálkirályi komplexum meggyalázásával?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.10. 17:36:33

@Counter:
Csakis a nigériai migránsmaffia vuduvarázslatáról lehet szó.

ripost.hu/cikk-nigeriai-maffia-migransok-olaszorszag

Átjutottak a kerítésen! Riadó!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.11. 15:49:39

@Counter:
Megkezdődött a gyilkosok támadása a magyar államiság ellen. Nincs már hová hátrálni, a megmaradásunk a tét.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.11. 22:36:11

Az ultraliberális kufárlelkűeknek esett áldozatul a háromgyerekes magyar anya.

www.blikk.hu/galeria/gyilkossag-inarcson-ok-haz-arverezes-arva-gyerekek/tmlc5bg
"Mint megírtuk, egy idős, 61 éves férfi ment be az inárcsi családsegítő szolgálat épületébe, ahol megölte az ott dolgozó nőt.

A Blikk információi szerint a férfi berontott az épületbe, tombolt, azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik. A férfi kést tartott a kezében. A magából kikelt támadó a késsel rárontott a helyiségben tartózkodó ügyintéző nőre, akit a késével nyakon szúrt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét.

Újabb információkat tudtunk meg a helyszínen: a férfi pénzügyi problémái miatt el akarták árverezni az otthonát. A helyiek azt mondják, rengeteg banki hitele volt.

Az idősödő férfinak, Attilának három nagyobb gyermeke mellett van egy súlyos beteg kislánya. A férfit az boríthatta ki, hogy vele együtt a beteg gyermek is az utcára kerülhet.

A történtek mindenkit sokkoltak Inárcson. Senki nem feltételezte, hogy a férfi gyilkolni fog."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.11. 22:39:23

Dominikai migráns ölte meg a magyar nőt.

hvg.hu/itthon/20180711_dominikarol_hoztak_vissza_az_elettarsat_halalra_rugdoso_nyiregyhazi_ferfit
"Elrendelte a Nyíregyházi Járásbíróság egy a Dominikai Köztársaságban elfogott férfinak a letartóztatását, aki még 2008-ban olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy a nő később belehalt sérüléseibe. A végzés nem jogerős.

A halált okozó testi sértés bűntettével gyanúsított férfi 2008. május 3. és 5. között a nyíregyházi lakásukban ütötte és rugdosta élettársát, majd távozott. Az eszméletlen nőt május 5-én az egyik ismerőse találta meg, az asszony az orvosi ellátás ellenére május 11-én meghalt a kórházban – írta közleményében a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

A férfi a hatóságok elől ismeretlen helyre szökött, és csak nemzetközi elfogatóparancs eredményeként sikerült több mint tíz év elteltével a Dominikai Köztársaságban elfogni és Magyarországra hozni."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.12. 08:18:30

@Doomhammer: www.blikk.hu/aktualis/krimi/exrendor-gyilkolta-meg-a-haromgyermekes-anyat-inarcson/9g8rp6g

A szubkultúrájára egyértelműen utaló nevet viselő Cs. Attila korábban rendőrként is dolgozott.

A gyilkosságban tehát azok is bűnrészesek, akik ilyen felelős munkakör betöltését engedélyezték neki, merő félreértelmezett humanizmus, emberbaráti érzelmeik alapján.

---

Vajon ezt is lehozza a kurucinfó?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.12. 08:20:26

@Counter: Esetleg nem lehetne úgy keretezni, hogy a családját védelmező Férfiarchetípust sarokba szorította a liberális állam és az azt képviselő, értetlen Nő, s így minden épeszű ember láthatta, hogy a rendszerbe kódolva van a Tragédia?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.12. 09:15:44

@Counter:
Összehívtam egy villámmítinget erre ma reggel. A csapat általános véleménye az, hogy a férfiarchetípus nem fér fel az óriásplakátra. Esetleg a Mandíneren lehetne lehozni valamit a feministagyilkosokról, aztán a témát át lehetne pingpongozni valami éjszakai beszélgetős műsorba a TV2-n vagy a közmédián? Így talán el lehetne érni néhány ezer értelmiségit.

Sok kicsi sokra megy.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.12. 09:17:16

@Counter:
Angliai migráns mészárolta le a háromgyerekes családanyát.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/exrendor-gyilkolta-meg-a-haromgyermekes-anyat-inarcson/9g8rp6g
"Inárcs — Adósságai miatt hónapok óta feszültségben élt az inárcsi férfi, aki tegnap egy késsel halálra szúrta a helyi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársát, a háromgyerekes V.-T. Andreát.

A döbbenetes tettre Cs. Attila (61) azután szánta rá magát, hogy közölték vele: az árverezés alatt lévő otthonát hamarosan el kell hagynia, ráadásul legkisebb, beteg kislányát is elvehetik.

– Attila régen rendőrként dolgozott, aztán a feleségével külföldre mentek – árulta el egy neve elhallgatását kérő utcabeli. – Két éve jöttek vissza. Az asszonynak az előző kapcsolatából volt már egy gyereke, Attilától pedig három. A legkisebb, egy kislány, csak tolókocsival tud közlekedni. Nagyon szeretik és óvják. Az utóbbi időben Attilán látszott, hogy nagyon ideges. Úgy tudom, egy hipermarketben dolgozott biztonsági őrként. Fizetése azonban nem fedezte a kiadásaikat, plusz még a korábban felhalmozott adósságokat. Az is nyílt titok volt, hogy a házukat árverezik."

Jó, lehet, hogy rendőr is volt valaha, de ma már csak migráns.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.12. 09:29:53

@Doomhammer: Hiába, maguk profik.

---

Közben járdabűnözés történt:
index.hu/belfold/2018/07/12/osszeverekedett_ket_idos_ferfi_mert_nem_fertek_el_egymas_mellett_a_jardan_az_egyikuk_meghalt/

Jogos védelmi helyzetek egymás hegyén-hátán, erre már nincs megoldás, csakis a szabad lőfegyvertartás!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.12. 10:29:02

@Counter:
Egyébként halálosan komolyan: a Tragédia valóban bele volt kódolva a Rendszerbe azóta, hogy néhány éve elkezdték elvenni a fogyatékos gyerekeket azoktól a szülőktől, akikről úgy gondolják, hogy nem tudják megfelelően ellátni őket. Én magam három konkrét esetről tudok és a sokkoló az, hogy általában ezek a szülők elég sok bajjal küzdenek a gyerek fogyatékossága és az ezzel sokszor együtt járó anyagi problémák miatt és erre mint derült égből a gumibot jön a gyámhatóság.

A kedvenc trükkjük az iskola. Fogyatékos iskolából kevés van, ezért jó eséllyel messze kell hordani a gyereket. Ha a közlekedés miatt nem képes bevinni, túl sokat fog hiányozni az iskolából, azt az iskola jelenti és már jön is a gyámhatóság látogatni, hogy el kell-e venni a gyereket.

Ez a Rendszer és csak idő kérdése volt a Tragédia.

Erről azonban ne beszéljünk, amíg vannak migránsok meg feministák. Meg kik is az ellenség manapság, a melegházasságosok?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.13. 11:59:27

@Doomhammer:
És íme a Rendszer, amint arról a hős Andrea egy korábbi ügyfele beszámol.

ripost.hu/cikk-igazi-h-s-volt-a-meggyilkolt-inarcsi-csaladsegit/
""Mindig nyitva állt az ajtaja előttünk" – meséli Andrea egyik volt ügyfele, a megrendült Kulcsár Lászlóné Éva. "Andreát mindenki ismerte és szerette. Korábban hasonló problémával küszködtünk mi is, mint a gyilkosa, Attila és a családja. A férjem, László elvesztette a munkahelyét a betegsége miatt, ezért én alig bírtam egyedül ellátni a két gyermekünket, Evelint és Zoltánt" – emlékezett vissza a kritikus időszakra.

"Egyik reggel telefonáltak a gyámügytől, hogy ki fognak jönni hozzánk. Nagyon megijedtem. Kiderült, hogy a lányom osztályfőnöke felhívta őket, hogy nagyon szomorú a lányom és hatalmas probléma van a családdal. Hiába magyaráztam nekik, hogy a gyerekek sosem éheztek és mindig tiszta ruhában jártak: tudták, hogy tartozásaink vannak. Elküldtek Andihoz. Komoly arccal fogadott minket, de ahogy megtudta, milyen problémáink vannak, azonnal megenyhült a szíve. Segített elintézni a papírokat, hogy ne vegyék el a kislányunkat, és még segélyt is kaptunk."

Tehát a család bajba kerül és erre megjelenik a gyámügy, hogy elvegyék a gyereket.

De beszéljünk inkább a migránsokról.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.14. 17:07:54

Bármelyikünket feladarabolhatja az arctalan gyilkos!

ripost.hu/cikk-darabolos-gyilkos-jarhat-kozottunk
"Ahogy a megírta, valószínűleg egy korábban ott élő házaspár maradványait áshatták el a Jági-tanösvény erdejében, ám a rendőrség ezt sem erősítette meg, sőt, a nyomozás érdekeire hivatkozva hírzárlatot rendelt el. A helyiek most attól tartanak, hogy bármikor újra lecsaphat a darabolós gyilkos!"

ekszvájzed 2018.07.14. 17:48:02

Csak nem hagynátok abba ... Most, mikor még az újbudai óvodai harapdáló, kínzó és brutalizáló purgyékról is kederült az etnikai hovatartozásuk, hiába próbálták meg p-c módon takargatni azt is.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.14. 17:53:29

@ekszvájzed: Az inárcsi késelőről is rögtön lehetett tudni, hogy cigány.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.15. 10:13:10

@ekszvájzed:
Inkább arra válaszoljon, hős volt-e Andika vagy megérdemelte a halált.

wmn.hu/ugy/49066-tenyleg-halalt-erdemelnenek-a-csaladsegitok--egy-volt-szocialis-munkas-dobbenetes-beszamoloja
"Megrázta a segítő szakmát az inárcsi gyilkosság, a szociális munkások leforrázva állnak az eset előtt. De egyáltalán nem meglepetten: amióta családsegítő és gyermekjóléti szolgálatok léteznek, ez bármikor, bárhol megtörténhetett volna, mint ahogy volt is már rá példa. Inkább dühösek a rendszerre, amiben dolgozniuk kell. Amire én is dühös vagyok, és amiben tizenkét évet eltöltöttem.

Az pedig egyenesen sokkolt, hogy a gyilkosságról szóló hírek kommentfolyamában rengetegen írták, írják, hogy megérdemelte a halált a 44 éves nő.
"

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.15. 10:19:34

@Counter:
Andika közölte, hogy értesítenie kell a gyámhatóságot.

faktor.hu/faktor-el-zetes-letartoztatas-inarcs-gyilkossag
"Mivel a gyanúsított nem tudott a gyermekek elhelyezéséről gondoskodni, segítséget kért a Dabasi Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ inárcsi kirendeltségén. A sértett, az inárcsi kirendeltség családsegítője próbált szállást találni a gyanúsítottnak és családjának, de nem járt eredménnyel.

A gyanúsított július 11-én reggel bement a családsegítői irodába, és megkérdezte a sértettet, sikerült-e szállást találnia a számukra. A családsegítő nemleges választ adott neki, és azt is közölte, hogy értesítenie kell a gyámhatóságot, és ha a gyanúsítottat és a családját kilakoltatják, intézkednie kell, hogy a gyámhatóság helyezze el a gyerekeket. A gyanúsított ettől dühös lett, elővette a magával vitt mintegy 10 centis pengéjű kést, és egy alkalommal nyakon szúrta a sértettet, aki a helyszínen elhunyt. Ezután a gyanúsított átment a közelben levő polgármesteri hivatalba, egy ügyintézővel közölte, hogy megölte a nőt, majd a helyszínen megvárta a rendőrök kiérkezését."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.17. 11:58:47

Most akkor mélyszegénység van vagy nincs mélyszegénység? Inárcs a Parlamentben.

infostart.hu/belfold/2018/07/16/inarcsi-gyilkossag-nyoman
"Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára egyetértett abban, hogy megrázó tragédia történt, azzal viszont nem, hogy egyre többen nyomorognak Magyarországon.

Pozitív tendencia indult meg Magyarországon 2010-2012 között, hiszen a mélyszegénységben élők - akik érintettek voltak a jövedelmi szegénységben, a súlyos anyagi nélkülözésben és alacsony munkaintenzitású családban éltek - száma 500 ezerről 125 ezerre csökkent.

375 ezerrel élnek kevesebben a nagy reménytelenségben

- mondta Rétvári Bence, aki ezt a 750 ezer új munkahellyel, a devizahitelek kivezetésével és a rezsicsökkentéssel magyarázta. Elmondta, a szociális ágazatban dolgozók bérpótlékkal és bérkiegészítéssel 65 százalékkal többet keresnek, mint korábban.

Az államtitkár felsorolta az Orbán-kormányok szociálpolitikai intézkedéseit, a családsegítők napjának megalapításáról szóló szocialista javaslatra viszont nem reagált."

Arról szó se esett, hogy a bajba került családokat rutinszerűen gyerekeik elvételével fenyegetik meg (és azt végre is hajtják). Ezért általános a vélemény, hogy bajba került család ne forduljon a családsegítőkhöz, mert elveszik a gyerekeiket.