PIPA-tól a SOPA-ig – mi lesz az internet szabadságával?
2012. március 02. írta: Redakció

PIPA-tól a SOPA-ig – mi lesz az internet szabadságával?

  A média oligopolistái tényleg meg akarják akadályozni a szabad internet fejlődését? Március 1-jén vitát nyit az Európai Parlament Nemzetközi Kereskedelmi Bizottsága az ACTA, vagyis a Hamisítás Elleni Kereskedelmi Megállapodás témájában, itt döntenek az EP-nek benyújtandó ajánlásról. Az ACTA alapján az internetszolgáltatókat akár arra is kötelezhetnék, hogy tartósan tárolják az előfizető által meglátogatott honlapok címét, internetes pénzügyi adatait és egyéb személyes információit. Az internetszabályozó törekvések Amerikát és Európát is megosztják.

  Szabó Ákos riportját híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr484284360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyarpoker · http://www.chocolatepoker.hu/ 2012.04.19. 15:36:18

Tudna valaki segíteni abban, hogy az új Magyar pókertörvény mennyiben vonatkozik a póker játékosok adózására és mikortól lép ténylegesen életbe?
süti beállítások módosítása