Dizájnerdrogok nyomában – Drogcsata Magyarországon II.
2012. február 21. írta: Redakció

Dizájnerdrogok nyomában – Drogcsata Magyarországon II.

  3-FA, AM-X, flefedron? Szinte hatástalanok a dizájnerdrogok kapcsán hozott legújabb törvények, kormányzati intézkedések, a korábbiaknál jóval veszélyesebb szereknek csaknem hetente jelennek meg újabb fajtái a piacon. A gyerekek egyre fiatalabb korban válnak érintetté, miközben Magyarország nemzetközi fogyasztóközponttá válik, és a HIV terjedésének veszélye is egyre nő.

  Bánlaki Dalma Stella riportsorozatának második részét híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr244155562

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mindenki a BKV-ért! 2012.02.21. 14:38:41

A BKV jövőéért VEKEngő Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület legújabb felvetése szerint, nem elég a fővárosnak mozdulni. Az egész nemzetgazdaság összefogásával és természetesen a VEKE elképzelései szerint kell biztos pályára állítani a vállalatot. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neon Fu 2012.02.21. 13:11:25

Lassan észbe kellene kapni: ezzel a "ticcsunkbemindent" hozzáállással csak ennyit tudnak elérni, hogy a már jól ismert hatású és mellékhatású könnyűdrogok helyett dizájnerdrogokat használnak a kölykök, amikor bulizni mennek, ezek hatása viszont kiszámíthatatlan. Nem érdemli meg egyik eszetlen sem, hogy egy jó buli helyett meghaljon az "ecstasypótló" dizájnerszarságtól.
süti beállítások módosítása