Gyurcsányozásra bizony mindig van igény
2011. november 17. írta: Redakció

Gyurcsányozásra bizony mindig van igény

  Hogyan tovább, online sajtó? – erre a kérdésre kereste a választ a kommunikációs főiskola diákjainak meghívására három új főszerkesztő: Mészáros Zsófi az Indextől, Gazda Albert az Origótól és Gavra Gábor a hvg.hu-tól. Sok újat a kötelező bizakodáson kívül nem tudtunk meg a jövőről, de van, amit igen.

  Bukovics Martin tudósítását híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr763389374

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A gyűlölet törzsei 2011.11.17. 19:34:48

p { margin-bottom: 0.21cm; A fülkeforradalmi kétharmad sok jogsérelmet okozó hatalma és Gyurcsány tündökletes bukása, tömegeket haragító regnálása alapvetően egy gyökérből táplálkozik. Mindkettőért felelősek vagyunk mindnyájan, bárkire &ndash...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tilikov (törölt) 2011.11.17. 14:56:19

Azért érzik már, hogy kezd lejárni a szavatossága ezeknek a túladagolt izgatószereknek, úgyhogy két "gyurcsányahibás" között már eleresztenek egy "nemzetközi helyzet fokozódása a hibás"-t, két "elmútnyócév" között meg egy "elkövetkező nyócévben még tovább fokozódhat a nemzetközi helyzet"-et.

+ bankok&karvalytőke a hibás
+ meg vannak ránk sértődve az ortodoxok
+ Kína majd megment

Kandeláber 2011.11.17. 15:24:15

A cím nem fedi a valóságot (utóbbi három szót gyakran ismételgetik a bíróságok előtt az uzsorások). Ki hallott már gyurcsányozni a heti hetesben, vagy a Kálmán Olga
féle Egyenes Beszédben?

Tilikov (törölt) 2011.11.17. 15:31:30

@Kandeláber:

Ez a balliberális médiauralom maradványa, még mindig vannak helyek, ahol nem elmútnyócéveznek és gyurcsányahibásoznak. De már nem sokáig, a Heti hetes meg fog szűnni, úgyhogy már csak Olga marad, aki nem elmútnyócévezik, bár ki tudja, hat és fél év múlva lehet ő is elkezdi majd...

Kandeláber 2011.11.17. 15:42:35

Olgika őskövület, ő még magát Mesterházit is leugatta, mert a nem parírozott neki, amikor ő Gyurcsány dumáját visszhangozta az MSZP megújulásáról.

d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2011.11.17. 17:41:17

Gyurcsány érából származik az eva is, most meg hogy sírtok ríttok, szegény kommunizmus üdözöttjei a II. kerületből, hogy végül majd eltörlik!

Mivel a Gyurcsányhoz kötődik, tapsikolnotok kéne.
A combinora sem illene felszállnotok, mert azt még a Demszky érában vettük.
Menjetek gyalog, ha bedöglik a Volvo.
süti beállítások módosítása