Trombitás Frédi tudja, hogy nincs bocsánat - Mandiner TV
2011. április 18. írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

Trombitás Frédi tudja, hogy nincs bocsánat - Mandiner TV

  Természetesen nem telhet el tüntetőhétvége Gyurcsány Ferenc és a Magyar Demokratikus Charta megmozdulása nélkül, így hát szombaton a magyar köztársasági mozgalom nagy alakjának, Batthyány Lajosnak az örökmécsesénél gyülekeztek mindazok, akik szembeszállnak a Sötét Oldallal (és az azóta elfogadott Sötét Alkotmánnyal). És az igazak serege egyre nagyobb. Immár Gyurcsány mellett szólalt fel Kerék-Bárczy Szabolcs, aki nem is olyan régen még a Gyurcsánnyal oly élesen szemben álló MDF-ben tolta; videóüzenetet küldött Pálfy G. István, aki a nagy médiaháború idején még nem a jók seregét erősítette; és szintén kisfilmben aggódott a Naprendszer jövőjéért Pusztai Erzsébet, az első Orbán-kormány államtitkára, a Békejobb néven elhíresült Centrum Párt-szerű kezdeményezés kiemelkedő alakja. Nem lennénk a kormány helyében.

  Gyurcsány az idült fantáziátlanságban szenvedő kiégett hitszónokok egyik utolsó mentsvárához, a J'accuse típusú vádbeszédformátumhoz nyúlt, ami száz éve esetleg még ütött, ma viszont már a törzsgárdát is csak korlátozottan hozta lázba. A pártfőiskolán ugyanis valószínűleg nem tanítottak Zolát, vagyis a rejtett üzenet, miszerint Hagyó Miklós és Hunvald György valójában zsidó lovassági kapitányok, akiket puszta nácizmusból hurcoltak meg, nem jött át. Ráadásul a szervezők megint elfeledkeztek a köztársaságért és a demokráciáért vívott küzdelemre leselkedő legsúlyosabb fenyegetésről, az ún. prosztata-faktorról: a 3-4000 szépkorú szabadságharcos nem bír ki két és fél órát mindössze két Toi-Toi vécével.

  A vadászgörények szerencsére még időben elmenekültek a környékről:

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr722836310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

user792 2011.04.18. 18:21:03

Csőcselék!!!

Kiviszik az utcára a politikát!!!

(Avagy hogyan lett a 2006-os proliból, nyuggerből, "csendestöbbségből" elnyomás ellen tüntető és küzdő demokratikus civil)

2011.04.18. 18:55:12

Azért jó nagy kereszt ez a Gyurcsány az országon. Én már letenném. Illetve valami alkalmas helyre akasztanám.

Horthyrendszer 2011.04.18. 19:37:23

Miért lehet egy köztörvényes bűnözőt IQ-egyse leninfiúknak,meg belvárosi nemzetellenes zsidóknak a felszínen tartani?Miért?
Miért nem indul meg az elszámoltatás?Ha ezt a férget,vagy Demszkyt,vagy 1-2 minisztert becsuknának,nem kellene ez a faszkodás.A nemzet igazság-érzetét ki kell elégíteni,mert bebuknak.Pedig Isten látja lelkem-nem szeretném.
Egy nyilvánvaló bűnöző ne csartáskodjon prolikkal töltve meg az utcát,hanem éjszakánként Klárával együtt a vádirat felett bóbiskoljon!
A k...va életbe

tutti_mc_mondo 2011.04.18. 19:38:47

azért az nem szép, hogy kihagytátok belőle a vágó féle IQ tesztet, amin simán megbukott a demokratikus nagyérdemű közönség....

minőségi_troll 2011.04.18. 19:51:54

"Pálfy G. István, aki a nagy médiaháború idején még nem a jók seregét erősítette"

melyik médiaháború? :)

és mit mondott akkor?

(no nem mintha elsőrangú tényező lenne az illető, csak próbál)

Pelso.. 2011.04.18. 19:57:14

@Horthyrendszer: Tudsz valamit? -tégy már feljelentést a nyilvánvaló bűnözők ellen..

Horthyrendszer 2011.04.18. 20:12:56

@Pelso..: Nehogy azt hidd,belemegyek a szardobálásba.
Nem az a fontos,hogy fitetlina-aldo-altus-motim-stb...stikliket csinált,hanem hogy a hazámmal mit tett.Ez csak a szokásos judeokommunista "davajcsaszi"harácsolás.Mit tett veled és velem.Meg a kölykeiddel,anyáddal.Hogy kevesebbet élnek a szeretteid,mert jönnek a csekkek és robizni kell-a progresszivitás jegyében.Hogy a szívére tett kézzel énekeli ugyanazt a Himnuszt,amit a fiam.
Úgyhogy kedves Pelso,ha jársz vásárolni,vagy fizetsz rezsit,ne gyere ezzel légyszí...
ölellek

Dendrobatidae 2011.04.18. 20:26:54

Valahogy nekem már a "demokrata" szótól is hányingerem van. Annyit ismételgették ezek a férgek.
Csak egy dologtól félek, hogy ez a mai agyalágyult Orbán-kurzus ugyanígy le fogja járatni a "magyar" szót, miután minden mondatukba ha kell-ha nem legalább háromszor beleszövik. Ezt azért nem kéne. Persze lehet, hogy épp ez a cél. Nemzeti jelszavakkal, jelképekkel végigvinni egy sehova nem vezető négy évet, lejáratva ezzel mindent, ami nemzeti, és megágyazni egy újabb szoci 8 évnek.
Magyarországon mindig is jól fizetett az árulás. Nem lennék meglepve, ha az egész jobbos-nemzeti tábort hülyére vette volna a kis szélhámos lókupec, és szándékosan belevezetné a mocsárba.

Pelso.. 2011.04.18. 20:27:20

@Horthyrendszer: Komolyan gondoltam a fentit.
Egyszerűsítve: ha törvényt sértett valamelyik, akkor felelősségre kell vonni, akad valami netán, ami gátolja a jelenlegi hatalmat ebben?

Luie Lepke 2011.04.18. 20:28:29

Meg volt a rendvédelmi dolgozók tüntetése. Tűzoltók, rendőrök, börtönőrök, akik Gyurcsány köpönyegéből bújtak elő gondolom. Meg ott volt az Egymillióan a sajtószabadságért nevű izé, akik meg biztosan az SZDSZ gerillái. Aztán az LMP tüntetés, ahol ugye Schiffer... Igen, az a Schiffer. Komcsik ezek mind. Ugye? Más nem lehet, mert a fényes tekintetű Viktor nem tévedhet ekkorát, hogy mindenki ellene tüntet.
Annyira átlátszóak vagytok. Jó, nehéz lenne megmagyarázni. A fél város az utcán volt a hétvégén és ellenetek tüntetett. Ciki. Kár, hogy én ezektől is hányok, de ez már az én problémám.

WhyCantITouchIt? 2011.04.18. 21:01:42

@Luie Lepke:
Fél város? Ejj, azért ennyire nem kéne túlzásokba esni.
Még az is felmerült bennem hogy ezeken a tüntetéseken a résztvevők egy bizonyos része megegyezett. Mivel egy nap csak 1 tüntetés volt. Így nagy volt az átjárás. Így még inkább kétségbe vonható a fél város tézis.
Aztán ugye, megint ott tartunk hogy Budapest Magyarország...ha így lenne akkor tényleg nagyon ütne a fél város szöveg. De így sajnos nem.
Jó persze megértem, hogy most úgy érzitek hogy sokan vagytok, meg benne vagytok a tévében, hogy vmi igazán nagy dolog készül, most tiétek a világ, de sajnos ez sem.
Meg ez a fényes tekintetű Viktor, jaj nekem, hát hova lett a balos kreativitás. Demagógiára demagógiával válaszolni...

Luie Lepke 2011.04.18. 21:13:32

@Lavor509:
A fél város költői túlzás volt. :) Biztos volt átjárás a tüntetések között. Nem vagyunk sokan. Mi nem. Ez a liberális, szocdem(?), gyurcsányistamszp izé, ők többen vannak, és ha így megy tovább, akkor még többen lesznek. Sajnos. Az még rosszabb lenne, ha utánatok a Jobbik jönne.
Nem voltam egyiken sem, nem voltam benne a tévében, és nem tartozom egyik csoportosuláshoz sem. Egyszerűen csak nem tetszik ez a stílus. Nem, már nem kizárólag Gyurcsány tüntet, és ha most elkezdtek gyurcsányozni, és azt hiszitek, hogy ez valami mszp-s trükk, akkor súlyosat hibáztok. Rosszul csináltok valamit és ahelyett, hogy megpróbálnátok korrigálni a hibát folytatjátok a gyurcsányistakomcsilibsibalos demagógia sulykolását. Gáz van srácok, ideje lenne észrevenni.

Nem vagyok kreatív. Viszont balos, a fentiek közül egyedül ezt az egyet vállalom. :)

Most szólok, hogy a Ti, vagyis a kettes szám második személy (jól mondom?:) használata szintén csak egy fordulat. Nem Lavor509-nek szól kizárólag, hanem a mérsékelt, polgári jobboldalhoz. Majd adjátok át nekik. :)

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2011.04.18. 21:14:11

Látod, Kálmán, megy ez neked. Csak hetven alattiba ne köss bele, a hetven fölöttieknek meg kerüld el a cekkerét. Ha filozófus, akkor a pillantását.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2011.04.18. 21:21:57

A saját alávalóságtól egyesek szerint a másik szánalmasságára való terelés ad feloldozást :)

I just love Absurdistan.

aeidennis 2011.04.18. 22:01:13

Nagyon nagy öröm számomra, hogy ez a nagyszerű ember még mindig szabadlábon szónokolhat. Senki sem tett annyit a köztársaság besározásáért és a demokrácia szó kigúnyolásáért, mint ez a szellem-óriás. Mint monarchista hálával tartozom neki, és kívánok neki jó egészséget a további politizáláshoz.

zarai_vamosi 2011.04.18. 22:04:20

@Kettes: ja, úgy láccik a filoszos szopatás okozta trauma csak-csak elmúlik, s KKTT reaktiválta magát.Bár ez az esztéta-beszólás elég kispöcs volt. Mondjuk én se vok vmi nagypályás, ma a saját kölkeimet azzal fenyítettem az egyetemen - beugrottunk valamiért családilag -, hogy ha nem viselkednek rendesen, akkor legközelebb a filozófia tanszékre is elmegyünk...

Bell & Sebastian 2011.04.19. 00:35:17

Magyar Hyde Parkot és webkamerákat beléje! Hadd coitáljanak, nézze csak, kinek van rá gusztosa.

Amíg el-eltünedeznek a dolgok, mindig lesz igény az ilyesmire.

tevevanegypupu 2011.04.19. 07:06:49

Az egymillios facebook valoban az szdsz szavazokozonsege, akik egyelore azert nem csatlakoznak az lmpèhez mert azok (latszolag) tavol tartjak magukat az mszp-tol. Egyszeru am ez, nem kell hozza kulonleges kepesseg, hogy ezt tudja valaki, hiszen eleg latni, kik mennek el veluk "tuntizni".De egyre kozelebb kerulnek egymashoz es nem pont azert mert nincs demokracia, hanem mert nemigen tudnak a hatalom kozelebe kerulni. Egyutt konnyebbnek kepzelik a dolgot. A tuzoltok, rendorok es egyeb fegyveres erok pedig kizarolag a fidesz kormanynak rendezik ezt a cirkuszt, hiszen az szocialista-liberalis kormany alatt ilyet nem is mertek volna tenni, - a jelenleg elegedetlenkedo rendorok jol odavagtak volna nekik - pedig a problemak akkor kezdodtek.Ezt foleg a rendorok tudhatjak, akik meglehetosen tartozkodoak voltak a szervezett cigany tarsulatokkal szemben a Gyurcsany kormany alatt es most is. A belvarosban sokkal konnyebb es mutatosabb erot fitogtatni..

loláb 2011.04.19. 08:17:02

Annak azért van egy pikáns, fanyar íze, amikor Oláh Ibolya MAGYARORSZÁGRÓL énekel a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG elnevezés védelmére (is) szervezett demonstráción...

Költői kérdés: ezek tényleg ennyire hülyék?

Emiksz 2011.04.19. 08:58:19

"- Te, az ott nem a Gyurcsány?
- De. Mit keres az a mi tüntetésünkön?
- Szerintem semmit. Megy a sajátjára.
- Megverjük?
- Mi?
- Öt éve nem vertem egy politikust sem tüntetésen."

emiksz.blog.hu/2011/04/18/32_rovid_tortenetek

Fenehorizont 667 2011.04.19. 09:37:55

@Dendrobatidae:
magyarországon van egy pár olyan szó, amit jóformán teljesen eltávolítottak eredeti jelentésétől.
a demokratán kívül ízelítőnek még néhány példa:
- náci, fasiszta
- diktatúra (ha itt az van, é-koreában mi a faszom??)
- modern
- liberális
- baloldali
- jobboldali
- konzervatív (igen, már ezt is bekebelezték)
- felvilágosult, haladó

ha valakitől a fenti szavakat túl sokszor hallom bármilyen kontextusba illesztve, nyílik a zsebemben a szívlapát :)

TG69 2011.04.19. 10:10:23

@Kettes: Tróger a mandíner önként vállalt hülyéje. Ilyen bohócsapkás minden komolyabb csoportban van :).

Atisz 2011.04.19. 10:47:55

A görénysétáltató lány aranyos, a 2 db Toi-toi WC pedig azt hiszem méltán megérdemli a tapsot. A többi szóra sem érdemes.

Kálmán, miért van az, hogy az összes videódban valamiféle idétlen csilingelő hangot lehet hallani amikor a közelben valaki tapsolni kezd? Valaki állandóan megy veletek akinek mindkét kezén 5-5 gyűrű van és a feltűnés elkerülése végett minden elhangzott mondat után tapsol?

Bell & Sebastian 2011.04.19. 11:47:11

@TG69: Jogos, csakhogy minden király nálánál okosabbat választott. Mujkó egy fogalom.

Gabenmongya 2011.04.19. 12:15:36

Tónikám, értem én, hogy ilyen manuszok között a megtiszteltetés, és a többi, de nagyon remegett a kezetek, legközelebb egy fröccsöt vágjatok már be előtte! :)

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2011.04.19. 12:48:08

@Atisz: Azok a Rajcsányi fukszai. Mindig mondjuk neki, hogy hagyja otthon őket, de túl büszke rájuk.

@Gabenmongya: A fröccs már nem segít, töményezni meg nem akarunk, mert ha annyit innánk, amennyit tüntetésre járunk, pont úgy néznénk ki, mint a Szanyi Tibor.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2011.04.19. 17:53:36

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:
Próbáljátok ezzel:
wvw.studio-general.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=173&category_id=&manufacturer_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1
Úgynevezett "mikro-szélvédő" - csökkenti a nemkívánt zajokat. (Nem vagyok viszonteladó, csak felhasználó.) Ráadásul többször hasnálható - és nem irdatlan drága.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2011.04.19. 17:56:39

@Atisz: Azért, mert a kézi kamera beépített mikrofonja bizonyos frekvenciákra túl érzékeny. De nagyobb mikrók is - ha egy koncertfelvételen a közönség tapsolni kezd, mindjárt megváltozik a hangkarakter. (Azt, hogy a hang tapsolás, legtöbbször csak következtetéssel lehet megállapítani. Főleg, ha a mikrofonhoz közel tapsol valaki…)

Atisz 2011.04.19. 21:55:30

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Akkor most már hagyja is otthon, hiszen néhány kapcsolat.hu-ról ideszakadt szépkorú aktivista ezekután már vadul fogja keresni és megpróbálja majd deaktiválni a fukszokkal gazdagon ellátott mandiner stábot ;)

@Mormogi Papa: Értem, de itt ugye alapvetően nem a tapssal van a gond, hanem a már említett bizsukkal.

Atisz 2011.04.20. 06:29:21

@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Legalább segít elvegyülni a tömegben :)

Téglagyári Megálló 2011.04.20. 08:15:08

@kchkscak:

a demokráciát már Rákosi elkezdte. Amúgy érdekes megfejteni e szavak használatából, hogy valójában mit értenek alatta a haladárok.
süti beállítások módosítása