Homók-heterók: 1:0
2010. szeptember 05. írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

Homók-heterók: 1:0

  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig - vagyis a melegmenetek hagyományos útvonalán - vonult végig az Andrássy úton. A Hősök terei gyülekezőről sajnos lemaradtunk, pedig állítólag jó volt a műsor.

  Nos: ha a szervezőknek és résztvevőknek az a céljuk, hogy a lehető legtöbb ember kedvét elvegyék a pinától, akkor jó úton járnak.

  Az indokoltnál jóval nagyobb, de a Jobbik-szagú rendezvényeken megszokottnál kisebb rendőri készültség mellett lezajlott demonstráción mintegy 80-an vettek részt, így a homi menetek egyértelmű győzelmet arattak az ellenkező nemhez vonzódóké felett. Jellemző, hogy a Novák Előd-Dúró Dóra házaspár a rendezvény elején megjelent, beszédet is mondott, aztán némi séta után nagyon gyorsan eltűnt. Hülyék lettek volna a hidegben végiggyalogolni a távot a maroknyi szerencsétlennel együtt. Az Oktogonon túl a sugárúton már egyértelműen többen voltak a turisták, akik a büszke magyar heterókat valószínűleg egy másik hangoskodó turistacsoportnak nézték.

  A tüntetésen mindössze egyetlen transzparens volt látható - ennek szövegezését is elcseszték, láthatóan a kulcsszót utólag festették rá -, s a jelszavak se voltak túl szellemesek. A szórványos „mocskos buzik!”, „buzikat a Dunába”, „buzimentes Magyarországot!” skandálás mellett csak néhányszor csalt mosolyt ajkunkra egy-egy „szemét buzik, takarodjatok haza Izraelbe!bekiabálás. Az egyetlen szórakoztató pillanat az volt, mikor a Gödör menti köcsög gördeszkások meglátták a feléjük közeledő menetet, s egy pillanatra összeszarták magukat. De aztán amikor látták, hogy a felvonulók közt sincs sokkal több hetero, mint közöttük, megnyugodtak. Emellett említést érdemel még egy LMP-sek összezavarására alkalmas bicikli, amelyet először láttunk tüntetésen.

  Nem akarunk tippeket adni, de a hatás fokozásához a hasonló rendezvényekre mondjuk hazahívhatnák Brüsszelből Szegedi Csanádot, vagy beszédet mondathatnának ifj. Hegedüs Loránttal és Staudt Gábor kozmetikusával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr642271895

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Felvonulók kérték: buzikat a Dunába! 2010.09.05. 13:07:59

Az utóbbi idők legfontosabb megmozdulása zajlott tegnap, hivatalosan "Hetero Büszkeség Napjának" nevezték. Nem hivatalosan "Ne Buzulj Felvonulásnak" tűnik a híradásokat böngészve."Hetero Büszkeség Napját" tartottak szombat...

Trackback: Berlin homokos térképe 2010.09.05. 11:29:48

Tény, hogy sok-sok nyugati államban - de talán még a messzi Keleten is - már előrébb járnak a szimpátiával, legalábbis ami az azonos neműek házasságát illeti. Volt szerencsém a német fővárosban időzni és ottan bukkantam rá erre a "ritkas...

Trackback: Ugye te is hallottál SZOTJOLA és GOMOLJA városáról? 2010.09.05. 11:17:55

Mit hághattunk meg a Tízparancsolat előtti időkben? Angyalszex! Bűn! Halál! Sóbálvány! Hághatunk-e Lót és Pónit? Landdie paródiája. „ Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leán...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freehckr 2010.09.05. 11:41:22

... mindig jön a nagyon gyenge érv a műveletlenebb liberálisoktól, hogy aki ellenzi a homoszexuális deviánsok masírozását az egyébként látens buzi (itt is megemlíti az egyik „agyonművelt” képviselőjük).

Na most azok a kis buzik, akik itt ellenérzésüket fejezik ki a fenti felvonulás kapcsán akkor azok egyébként látens heterók? :)

bananhal 2010.09.05. 11:43:17

@insert random: Ne haragudj, de a szexuális irányultság nem választás kérdése. Sokkal inkább születési rendellenesség, a kromoszóma-számok elbillenése. Akinek rendben vannak a kromoszómái, rosszul lesz, ha egy azonos nemű közeledik hozzá, irtózik tőle, bármennyire kapacitálják a másik nem választására. Szóval nem választás kérdése.

freehckr 2010.09.05. 11:43:29

@freehckr:
„itt is megemlíti az egyik "agyonművelt" képviselőjük”

Na már több retardált is megemlítette... úgy tűnik ezek csordában járnak. :)

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.09.05. 11:45:42

Ne feledjétek. Hazánk legnagyobb homoszexuális közössége a keresztényeké. Ez tény. Több bejegyzett egyházi formula is van ilyen.

hollario 2010.09.05. 11:45:55

Hát miért nem hívták Pákót, kiabálhatta volna, hogy "hujjekoccsog". Mondjuk lehet, hogy nem a buzikra értette volna.
Ja, azok meg, akik most is a rettegő nyivákolókról írnak, észrevehetnék, hogy éppen röhögnek rajtuk, meg ezen a 80 hülyén.

Csatmar (törölt) 2010.09.05. 11:48:25

@bcrider: Jaja, persze, hogy a sötét oldalt sem kell félteni. Igazad van. Megoldást nem tudok.

Bocsi a szélsőjobbért, eléggé elcsépelt szó.
Akkor legyen így: nem mindenkinek adatik meg, hogy egy szerető, gondoskodó családban nőjön fel, ami megteremti a kellő hátteret ahhoz, hogy a Magyarországnak becézett káosz ellenére is teljes életet éljen, vagy legalább törekedjen arra. Nem az ő hibájuk, és nagyon kevesen tudnak csak felülemelkedni a saját környezetükön, a legtöbbjük ezért alulmúlja önmagát. Nem rossz emberekről van szó, csak olyanokról, akik rossz megoldásokat választottak, és rossz irányba indultak el.
És hajlamosak agresszívan megoldani a dolgokat:)
Ez az én meglátásom, de lehet, hogy tévedek. Szerinted miért érdekelt, hogy az a gárdista fickó, hogyan is látja a dolgokat? Szeretem több oldalról megvizsgálni a dolgokat.

bananhal 2010.09.05. 11:49:01

Különben meg ha a buzik büszkén felvonulnak, követelem, hogy vonuljanak fel a púposok, de büszkén, meg a féllábúak, ja, és az alkoholisták, meg a drogosok, na meg úgy egyáltalán mindenki. Én pl. arra vagyok büszke, hogy oltári nagy orrom van, nagy-orrúak, mikor vonulunk???

NoMojito 2010.09.05. 11:49:04

@bananhal: insert random hozzászólása nagy mennyiségben tartalmaz iróniát. :)

JohnHenry 2010.09.05. 11:49:56

"az ő útjuk a ferde(?) s mi nem nyújtúnk(sic!) kezet benne"

és mellé egy lovaglócsizmás (szado-mazot csíped?) leányzó...

epic fail :-DDD

Grigorij 2010.09.05. 11:55:54

Ez az egész csak baromság!
A témát kizárólag az olvasottságért/klikkszámért küzdő liberális újságíró társadalom gerjeszti, hiszen a botrány hozza az olvasót!
Valójában egy normális ember szarik rá, hogy ki buzi és ki nem! Egy normális ember maximum azért morog, mert különböző csoportok (nácik, politikai szimpatizánsok, melegek, hidegek) ostoba szelete egyszerű provokatív magamutogatás okán blokkolja a város egy részét...
De mivel a mai liberális, az olvasóktól már fényévekre eltávolodó sajtó ugrik a témára, így sok ostoba is fröcsög az éterbe!
Na jó, értem én ám, hogy a "demokratikus" gondolkodás annyit jelent, hogy KIZÁRÓLAG az én nézetem helyes... A "más" meg tetves komcsi, orbánista, liberális, konzervatív - szabadon választható a szívhez kedves sértés!

roxxtar 2010.09.05. 12:02:50

@Kassian: ehh, ez szar volt..:D a zsidók meg nem mindenki.. :/

Case · http://streetartbp.hu/ 2010.09.05. 12:05:39

Gyönyörű, hogy ennyira nagyon mélymagyarok, de helyesen írni, azt bezzeg nem tudnak.. :D

vauvauvau 2010.09.05. 12:11:44

A Jobbiknak nem az andrássy úton kéne menetelni, kapálják a parlagfűvet!

is 2010.09.05. 12:14:34

beszólni mindenkinek, tarka magyartól, meleg büszkesége át hetero büszkeségig: hát ha valaki erre a teljesítményre büszke...

Hagrid 2010.09.05. 12:17:46

Király poszt!:D Nagyokat röhögtem! Lassan csak lecseng ez a sok felvonulósdi végre...

vénkujon 2010.09.05. 12:17:48

@Várúr: tudod..egy a tábor, egy a zászló.:)

newnt55 2010.09.05. 12:21:33

ez a transzparens, beszarás
MegaLOLégés. Értelme sincs, hibás is.
Na meg a lonsdale pulcsi holdjáró gumicsizmával.
Égessétek Magyarországot, ez az, gratulálok.

gauche caviar 2010.09.05. 12:22:50

na, hetero témában az a fizika tanár kijelölte az utat.
magyar nőnek minél hamarabb el kell kezdenie gyereket szülni.
mer' hogy a buzik miatt fogy a magyar.
a sok warrioros arcról meg azt nem tudom eldönteni, hogy attól fél, hogy egy sötét éjszakán hazafelé menet megtámadják és beakasztanak neki hátulról, vagy attól, hogy ezt élvezné (hiszen minden benne lenne, erőszak, macsóizmus, altesti ingerek...).
Esetleg, hogy ő nem akaszthat be valakinek hátulról? Karikásostorral...

áh, az egész csak arról szól, hogy mindenki dugni akar, aztán vannak a frusztráltak akiknél valami hiba van...

Az ős kaján 2010.09.05. 12:24:04

Ez is bizonyítja, hogy az embereket nem mozgatja meg ami természetes, normális.

oscar dirlewanger 2010.09.05. 12:26:03

mocskos féreg index. új péter meg tuti hogy buzi.

panPeter 2010.09.05. 12:33:58

Na szóval... Normális ember (akár buzi, akár heteró) szexuális irányultságát magánügynek tekinti. Magyarországon ma (még) több a heteró, mint a homo -- ebben talán egyetértés van.
Nomármost: ha a kétségtelenül több heteróból kevesebb ember vonul az utcára mint a kevesebb homóból, akkor ebből azért elég egyértelműen következik, hogy a normálisak aránya a heterók között lényegesen magasabb...

soproni1 2010.09.05. 12:46:44

Elnézve a felvonulók esztétikai állapotát, akkor már inkább egy buzira nézek. Egy Maunika show egész évadot lehetett volna forgatni belőle. A Lonsdale-melegítős kiscsaj sem túl nőies a bakancsban.

Valaki tudja, hogy a sor végén kullogó nyuggerek mikor szexeltek utoljára bármely nem képviselőjével ?

Az viszont megnyugtató, hogy csak a zsidók között van meleg.

soproni1 2010.09.05. 12:50:43

"vonuljanak fel a púposok, de büszkén, meg a féllábúak, ja, és az alkoholisták, meg a drogosok"

Minden nemzeti ünnepen kivonulnak. Pár éve a Kossuth-téren tanyáztak pár hétig. Utána 3 napig fertőtlenített a Koszterület Fenntartó Vállalat.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.09.05. 12:58:10

@roxxtar: Ok akkor legyen pontosabb a megnevezés, hiszen a fekete biblia is judeokeresztény biblia. Tehát hazánkban a judeokeresztények csoportjában van a legnagyobb homoszexuális csoport.

Krumpli Bogart 2010.09.05. 13:06:26

Szerintem senkinek nem kellene vonulnia, mert minden ilyen vonulás csak a saját térfelén felhalmozódott szennyet bírja felmutatni: gusztustalan meleget és gusztustalan heterót. Miközben tele van a világ normális melegekkel és normális heterókkal.

Mindenki éljen kedve szerint, békében és hagyjon élni mást is kedve szerint, békében, akkor nem lesz semmi probléma.

Legyen már béke!

P.mester 2010.09.05. 13:09:27

Büszkék lehettek magatokra. Jó lesz ezeket a képeket mutogatni 50 év múlva, hogy ez volt a mélymagyar trendi, ahová nem akarunk visszamenni.

szigor 2010.09.05. 13:09:54

A jobboldal kedvenc balhés egyenruhája a Lonsdale sportmárka darabjai közül kerül ki. Merthogy NSDA, a P-t meg már csak odaképzeled. HA igazán menő vagy, úgy húzod fel a bomber cipzárját, hogy csak a középső 4 betű lássék. A fotók tanúsága alapján ezt a fontos dolgot elmulasztották megtenni. Még nácinak is gyengék a fiúk. Amúgy meg a fent említett kultikus márka csak a UK-n kívül rendelkezik igazi jobboldali supporttal, itt csak egy natúr sportszermárka. Nekem is van pár pulcsi, melegítőnaci, azt húzom fel ha füvet/sövényt nyírok, kerékpározok, szerelem a bringát, vagy mikor almozom a lovamat.
Bár az is lehet hogy ez az egész felvonulósdi egy hoax és csak egy csapat részeg eltévedt brit turistát filmeztek az Andrássyn, szittya akcentussal szinkronizálva.

Krumpli Bogart 2010.09.05. 13:10:45

@soproni1: "Az viszont megnyugtató, hogy csak a zsidók között van meleg. "

Sőt! Minden zsidó meleg. :)
Vagy minden meleg zsidó? :-/
Basszus, teljesen összezavarodtam.... :-(

moslék 2010.09.05. 13:21:41

Tetszik a poszt és tetszenek a hozzászólások! Csak így tovább! XD

nagyon gromek 2010.09.05. 13:22:06

@insert random: aha. te nyilván választottál, innen a tapasztalat.

punciuspilatus 2010.09.05. 13:37:49

a buzik ízlésesebben öltöznek, azt kell mondjam.

kilobike 2010.09.05. 13:44:20

Basszus , ennyi semmirekellő lúzer. Mármint a képeken. Lumpenprolik. Hányinger.

ragamust 2010.09.05. 13:45:48

de hisz ők is buzik a képeken,nem?

ragamust 2010.09.05. 13:54:44

otthon ha meg meg kell kúrni az asszonyt,akkor 3 másodperces palik,az asszony meg tiszta frusztrált,hogy ilyen birka a férje.Úgyhogy gyorsbó le is ugranak tüntetgetni ez úgyis olyan trendi, meg legalább van közösségi élmény a többi frusztrált fasszal.

ilyenkor mindig eszembe jut kedvenc zeném:D
www.youtube.com/watch?v=4iFTBollrMw

Miroslav 2010.09.05. 13:56:22

Ott vannak a két csúcstojásdobálós nénik is karon fogva egymás mellett :) Pár éve azt kiabálták be nekem a "színes menetbe" : "...ha anyád ezt látná!!! ..."Anya nem tudta, hová tenni mivel, mögöttem vonult a család is...Ezt bebukták a mamik :))))

bcrider 2010.09.05. 13:57:06

@szigor: neked is agyadra ment a liberalis media. gratulalok.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.05. 14:18:15

Jó az a bicikli! Remélem, máshova is viszik, had lehessen Kínaiékkal "Keresd meg Waldot!" játszani.

insert random 2010.09.05. 14:31:07

@nagyon gromek: Igen, választottam. Minden ember életében kb. 17 éves kora körül eljön egy pillanat, amikor először felteszi magának a kérdést: meleg legyek, vagy hetero?
Persze a döntést bármikor megváltoztathatod a következő eljárással: éjfélkor felállsz egy sámlira, egyik kezedbe egy fekete tyúk három napos tojását, a másikba egy útkereszteződésben szedett négylevelű parlagfüvet fogsz. Ezután féllábon ugrálva elmondod a titkos varázsszót:
'Hip-hop, mostantól buzi vagyok!'
(melegek esetén a "buzi" szó hetero-val helyettesítendő)
Majd lefekszel, másnap, ha felelsz, nem fogsz többet a nőkre gondolni, csak más férfiaktól áll majd fel.
Ezek után már csak akkor változhatsz vissza, ha elegendő felvonulást látogatsz, illetve ha a Duró Dóra képében megjelenő jótündérek egyike visszaváltoztat.

Anti Anyag (törölt) 2010.09.05. 14:37:28

Nekem a "liberálisoktól" vették el a kedvem, de az már nagyon rég megtörtént.

Bell & Sebastian 2010.09.05. 14:37:42

Ismerik Szász Szabolcsot? Nem?
www.youtube.com/watch?v=f0_yoU1PTsE&feature=related
Az Ikreket? Nem bayer, bajorok.
www.youtube.com/watch?v=L90OgSLRB0w&feature=related
Swéd kiscsaj?
www.youtube.com/watch?v=L90OgSLRB0w&feature=related
Orosz nagyonparasztok?
www.youtube.com/watch?v=kBvsOu8qAtQ
Barbie nyáladzó nagyfiúknak?
www.youtube.com/watch?v=6sq2PSgW12U

Na, csakmer mindez nemvót a antibuzista vonyuláson, ha jólnem láttam.

steverubellreborn 2010.09.05. 14:38:25

"Nomármost: ha a kétségtelenül több heteróból kevesebb ember vonul az utcára mint a kevesebb homóból"

Nomármost a belvárosban több férfi-nő pár sétálgat kézenfogva mint meleg pár (férfi-férfi, nő-nő) így kifejezve (reklámozva?) a heteroszexuális identitásukat.

steverubellreborn 2010.09.05. 14:43:38

"különböző csoportok (nácik, politikai szimpatizánsok, melegek, hidegek) ostoba szelete egyszerű provokatív magamutogatás okán blokkolja a város egy részét..."

Na meg a Szent Jobb körmenet.Fél belváros lezárva, szoknyás, kihívóan öltözködő papok és társadalmi hasznosulás semmi.

Bobzen 2010.09.05. 14:44:37

@steverubellreborn: Akik egyedül sétálgatnak, azok nárcizmusukat, impotenciájukat, vagy a maszturbációval való kóros megszállottságukat fejezik ki?

világoszöld 2010.09.05. 14:45:02

Dórika drága! Ha a melegek = buzik, akkor te meg frigid vagy??????

steverubellreborn 2010.09.05. 14:46:11

"ha egy azonos nemű közeledik hozzá, irtózik tőle, bármennyire kapacitálják a másik nem választására"

Ez elég ritkán fordul elő, mert ehhez két ember kell, de akad ilyesmi, és irtózás nincs inkább közöny.

steverubellreborn 2010.09.05. 14:47:50

@Bobzen: "azok nárcizmusukat, impotenciájukat, vagy a maszturbációval való kóros megszállottságukat"

azok csak nem találnak egy nyitva tartó éjjel nappalit?

panPeter 2010.09.05. 14:54:22

@steverubellreborn: "Nomármost a belvárosban több férfi-nő pár sétálgat kézenfogva mint meleg pár (férfi-férfi, nő-nő) így kifejezve (reklámozva?) a heteroszexuális identitásukat."

Ja,ja ! Ha már a járókelőket a demonstrálókkal kevered, akkor ne feledkezz meg a gyermekeket kézenfogva vezető pedofilokról sem...

Bobzen 2010.09.05. 14:55:13

@steverubellreborn: Nomármost a te logikád alapján ez lehetetlen, ők mind maszturbékoló, önimádó puhafaszúak/fridzsiderek.

netgyerek 2010.09.05. 14:55:42

Így elnézve őket, szerintem ők Magyarországon az utolsó nyolcvan ember, akik nem fogták fel, hogy 220 a svájci frank.
A többiek otthon maradtak számolni.

Delinquent 2010.09.05. 14:58:02

Ezekrol az arcokrol valahogy mindig a katonatiszt jut eszembe az Ameriakai Szepseg-bol.

dukeekud 2010.09.05. 14:58:57

Az ilyen buzisagra a megoldas a teljes figyelmenkivul hagyas. Egyaltalan nem kene rola beszelni, posztolni.Ki nem szarja le, hogy partucat alkoholista, mikor hova vonulgat.

józan' 2010.09.05. 15:14:43

Azért az ad némi nyugalomra okot, hogy szemmel láthatóan az indexesek között is vannak látens heterók.

Anti Anyag (törölt) 2010.09.05. 15:25:07

@dukeekud: Irritálhat pár embert, hogy nem csak a homokosok vonulnak.

Mellesleg kurvára nincs jelentősége, az emberek többségét a homokosok kb. annyira érdeklik, mint az ellenük vonulókat.

Írom ezt úgy, hogy szerintem a homokos felvonulást alapból nem homokosok szervezik, hanem pártemberek.

mokas_gizi 2010.09.05. 15:39:52

Valóban nagyon zseniális ötlet...
De sokan azzal nincsenek tisztába, hogy a világ legrasszistább országa maga a csodás Izrael...

Pl a múlt évben megrendezett melegfelvonulást meglehet nézni mennyi meleget öltek meg vagy vertek meg az Izraeli melegfelvonuláson...

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2010.09.05. 15:45:52

Ez elég hirtelen jött ötlet alapján összedobott menetnek tűnik, de még akárhova kinőheti magát.
Majd Tomcattől rendelnek 100 % hetero kitűzőket (sajna a honlapján nem találtam).

2010.09.05. 15:52:53

Ez szánalmas lehetett.

gyilkos fűegér 2010.09.05. 16:00:54

A felvonulások ellen kéne egy felvonulás.

smartdrive 2010.09.05. 16:03:05

"ha a szervezőknek és résztvevőknek az a céljuk, hogy a lehető legtöbb ember kedvét elvegyék a pinától, akkor jó úton járnak."

azért ettől nem félek. erre inkáb nők képesek

Viktus 2010.09.05. 16:09:03

Kemény ... na, de majd a Budaházyért a óriásmegagigatünti az lesz az igazi ez biztos csak gyakorlás.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.09.05. 16:16:44

@Bell & Sebastian:
csáó Bella! csak nem ott tesztett lenni a díszmentben? :D

Viktus 2010.09.05. 16:30:11

Egyébként azért hetero tüntire több nőt is vihettek volna a srácok ... így elég "meleg" :P

gpetersz 2010.09.05. 16:39:05

Valahogy bárminő választások előtt ezen a bloggon mindig kap a Jobbik... de fura...

stabika 2010.09.05. 16:48:11

Kár hogy nem voltam ott éppen arra járva. Biztos szétröhögtem volna magamat. Bár így is a gép mellől nagyon murisak a képkockák! Na megyek egyet kajálni. Csá'

Bobzen 2010.09.05. 16:58:42

@gpetersz: Valahogy a választások előtt megnő a Jobbikon belüli bohóckodások száma. Van erre egy kifejezés... igen, már az ujjbegyemen van... KAMPÁNY. Kár, hogy a Jobbik szinte biztos, hogy 4 éven belül 5% alá csúszik, idáig baromi szórakoztatóak voltak.

Viktus 2010.09.05. 17:10:10

@Bobzen:

Sajnos ehhez 4 év sem kell elég 4 hét ...

kilijohanna 2010.09.05. 17:32:58

"a Gödör menti köcsög gördeszkások meglátták a feléjük közeledő menetet, s egy pillanatra összeszarták magukat."
ez mi ez bakker?
Azok a srácok nem köcsögök.

H1N1kóbászt 2010.09.05. 17:57:01

Mindkét banda full-szánalom.

Szittyakürt 2010.09.05. 18:09:24

Ezen jót röhögtem! Ezek a szerencsétlenek mondják magukat heterónak?! Szánalmas "felvonulás" volt, már amennyire járókerettel lehet vonulni.

Szittyakürt 2010.09.05. 18:12:17

Krisztina asszonyt nem láttam sehol. Akkor ő nem heteró?

Vaskutya 2010.09.05. 18:25:36

Szégyen.
A jobbiktól semmit nem vártam amúgy sem, de ennyire ótvar primitiv szarságot azért talán mégse kéne.
Vagy bánja a fene, járassák le magukat, annál jobb.

Vaskutya 2010.09.05. 18:27:49

@Szittyakürt: Nem hát. Leszbikus tyúk vigyázott a gyerekeire, úgy tudom.

Amúgy meg, ha erről a képről valaki heterónak - vagyis normálisnak - gondolja, hát megeszem a kalapom.

kuruc.info/galeriaN/kozelet/morvai.jpg

zsommand 2010.09.05. 19:42:32

Zseniális ötlet animgiffeket tenni egy cikkbe. (tényleg!)

Bell & Sebastian 2010.09.05. 19:53:56

@.Pierre Bezuhov.:
Helló!
Kicsi az esély az együtt menetelésre így, ha te nem térsz meg, én meg nem válok homérosszá.

:)

kubatov_kommunista 2010.09.05. 20:10:20

Több komment mint tüntető. az már f...a

van aki és felvonul, én inkább megdugtam egy ellenkezőneműt szombaton.
tüntetőknek melegen :) ajánlom. csökkenti a stressz és a frusztrációt.

Art Mooney 2010.09.05. 20:16:50

jó látni, h az index saját erőforrásból is meg tudja oldani a jobboldali vélemény megjelenítésének illúzióját.

WorldPeace 2010.09.05. 20:19:46

Elnézést, szeretnék meleg lenni, itt kell jelentkezni? :D

WorldPeace 2010.09.05. 20:21:49

És mé' nem vótak ellentüntetőőők?
Pfúj heterók! Heterók haza! Meg ilyesmi... :D

p.gono 2010.09.05. 20:32:14

ezek nekrofilok nem heterók.

Celtic 2010.09.05. 20:32:18

Vicces buli lehetett. Oriasi humorforras csapatostul vonulgatni egyik helyrol a masikra egy masik csoportosulas laba nyoman.

Ballas 2010.09.05. 20:40:52

@Jerky_Master: Mekkora egy nyomorék vagy! Hallod állj már ki az utcára és hangoztasd hogy meleg lenni jó, kb. 10ből 9en szarráütnek ott helyben! Szemét banda!

Anti Anyag (törölt) 2010.09.05. 20:49:39

@kilijohanna: A liberálisnak a Gödör szakrális hely, tehát ott csak köcsög liberális lehet.

qwertzu 2010.09.05. 21:50:44

Rosszul számoltok.
Mivel aki büszke a saját szexuális irányultságára, és ezt a büszkeséget a nyílt utcán menetelve fejezi ki, az egyértelműen síkhülye. Na most, mivel a heterók legalább tízszer többen vannak a homóknál, és a homo felvonuláson legalább tízszer annyi felvonuló van, ezért innen adódik, hogy a homók közt legalább százszoros a síkhülyék aránya.
Tehát
Homók- heterók:
1- 100
:)

freehckr 2010.09.05. 22:00:30

@Bobzen:
„Valahogy a választások előtt megnő a Jobbikon belüli bohóckodások száma.”

Ezt a demonstrációt egy éve bejelentették:

index.hu/belfold/2010/06/14/megtartjak_a_hetero_buszkeseg_napjat

„A napilap felidézte: az ötletgazda már tavaly szeptemberben bejelentette a rendezvényt, ám akkor a rendőrség elutasította kérését, mondván: túl távoli a megjelölt időpont, nem látják előre milyen közlekedési viszonyok lesznek egy év múlva.”

Azt hiszem erre is van egy kifejezés... :D

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.09.05. 23:19:04

@Bell & Sebastian: ha én vagyok a homérosz akkor miért a te avatarodon virít férfi alsótest ? :)
---

amúgy hogy van Kalap Úr? :D

steverubellreborn 2010.09.05. 23:32:40

@panPeter: "járókelőket a demonstrálókkal kevered, akkor ne feledkezz meg a gyermekeket kézenfogva vezető pedofilokról sem... "

Ja,ha nem látod,hogy egy meleg pár az két 14 év felettit takar az általad említett meg egy gyereket és felnőttet akkor süllyedj el, mint baltafej a mocsárban.

steverubellreborn 2010.09.05. 23:34:34

@qwertzu: "Mivel aki büszke a saját szexuális irányultságára, és ezt a büszkeséget a nyílt utcán menetelve fejezi ki, az egyértelműen síkhülye. "

Szerintem az síkhülye, aki nem akarja megérteni,hogy azért mert a hetero az elfogadott attól a nem lesz mindenki számára norma.

steverubellreborn 2010.09.05. 23:37:48

@mokas_gizi: "Pl a múlt évben megrendezett melegfelvonulást meglehet nézni mennyi meleget öltek meg vagy vertek meg az Izraeli melegfelvonuláson...

Figyu Gizi, Tel-Avivban több százezer meleg él nyíltan,és az ortodoxok között is akad.Van erőszak de mi attól fényévekre vagyunk önfelvállalásban, láthatóságban.

steverubellreborn 2010.09.05. 23:39:29

@Bobzen: "nomármost a te logikád alapján ez lehetetlen, ők mind maszturbékoló, önimádó puhafaszúak/fridzsiderek. "

akarsz róla beszélni?

Bell & Sebastian 2010.09.06. 01:00:58

@.Pierre Bezuhov.:
Meglepi, ha rákattansz. Innen van a barátságon, cowboy!

:)

Tehetetlen Dodó 2010.09.06. 08:57:37

@Bell & Sebastian: Jó ez a Szent Sebestyén-kép.
És egyben az is kiderül, hogy a boxer-alsó nem a modern kor találmánya.

Bell & Sebastian 2010.09.06. 10:29:10

@Tehetetlen Dodó:
Érdemes még elolvasni az életrajzát, ha nem ismeri. :)

Tehetetlen Dodó 2010.09.06. 10:36:32

@Bell & Sebastian: Köszönöm a tippet, de már elkésett.

Tehetetlen Dodó 2010.09.06. 10:45:14

@Bell & Sebastian: Egyébként ez a Gozzoli-féle freskót nem ismertem, de hát rengetegen megfestették a derék férfiút.

Bell & Sebastian 2010.09.06. 11:05:43

Tapasztalataim szerint az átlag benzinkutas le sem tudja írni és még sohasem hallotta. S. Balázs csak rontott a helyzeten, teljesen belezavarodnak. :)
süti beállítások módosítása