Baalhé volt
2010. március 15. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Baalhé volt

  Ejnye! Öklelődztek a szocziáldemokraták márczius 15-én! Az akadékoskodó szocziáldemokratákat mérsékelt kardlapozásban részesítette a rendőrség, akiket Fleischman Izidor elvtársuk is csillapított. (via Magyar Svejk)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr151841591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2010.03.15. 16:35:06

"A rendőrség mérsékelt kardlapozásban részesitette a más ablakainak épsége iránt érdeklődő párttagok némelyikét, mire aztán átvonultak a lánczhidon."

Hatalmas! :D

Tehetetlen Dodó 2010.03.15. 16:41:15

Nana. Már megint ez a Fleischmann Izidorozás.

tewton 2010.03.15. 16:44:04

15-16 éves kisleányok mármár eladósorban voltak. én is inkább azt tettem volna, mint gyorsírni

Tehetetlen Dodó 2010.03.15. 16:47:33

Mesterházyék inkább hamarabb elhúztak, nehogy kapjanak néhány sallert.
Ennyit fejlődtek már a mi socziáldemokratáink.

tevevanegypupu 2010.03.15. 16:53:02

@Tehetetlen Dodó:
Fleischmann Izidor jo magyar ember volt, nem rontott ra nemzetere mint a szoczialdemokra munkaspart.

tevevanegypupu 2010.03.15. 16:55:51

@Tehetetlen Dodó:
Mesterhazy a szep unnep alkalmabol kiszabaditja Zuschlagot a bortonbol.
A szoczialdemokrata tomeg Zuschlagot a vallan viszi az mszp szekhazhoz, ahonnet hamarosan tenyerek csattogasa es oklelodzes hallatszik.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.03.15. 17:00:35

kár hogy akkor még nem vlt egy OV-nk, akkor tuti nyertünk volna a ruszkik ellen.

polom13 2010.03.15. 17:25:37

Sok szoczialdemokrata ott volt a mai Házmestery-beszéden is.

Tehetetlen Dodó 2010.03.15. 17:38:42

@polom13: A kardlapozás sajnos elmaradt.

jozef - Hiteles Mozgalom 2010.03.15. 18:28:05

A hegyoldalban találtam ezt a papírlapot, valószínűleg elfújta a mai, viharos, hideg tavaszi szél.

Kedves Barátaim!
Egyértelműen megállapíthatjuk, hogy jelentős áprilisi siker küszöbén állunk, mely után hatalmas, embert próbáló feladat hárul ránk. Ez hosszú időre leköti majd összes energiánkat.
Ezért, engedjétek meg, hogy már most mondjak köszönetet mindazoknak, akik az elmúlt 8 sanyargató év alatt kitartottak mellettünk és szívükön viselték sokat szenvedett nemzetünk sorsát.
Köszönjük az egészségügyben dolgozóknak az áldozatos munkájukat és azt, hogy kiálltak nemzetmentő törekvéseink mellet, sikerült a gátlástalan rablóhordától megmenteni a nemzet egészségének ügyét. Ezért kérjük a tisztelt orvosokat és professzorokat, hogy a magánrendelőjükbe ideiglenesen, tárolásra elszállított állami műszereket és eszközöket vigyék vissza a közkórházakba, a hálapénz után pedig ezentúl és visszamenőleg fizessék be az adókat, járulékokat.
Köszönet illeti azon vállalkozókat is, akik hazafias érzülettől hevülve, az idegenszívűek által felügyelt adóhatóságnak nem vallották be vállalati nyereségüket és megakadályozták így, hogy a magyar nép pénze illetéktelen, tolvaj kezekbe kerüljön. Kedves honfitársaim, a veszély elmúlt, az adóhátralékot és a külföldre kimentett vagyont már elkezdhetitek átutalni az immár nemzeti adó hivatalunknak. Ígérem, hogy ez a hatalmas vagyon jó kezekbe fog kerülni.
Köszönöm annak a sok-sok önzetlen vállalkozóknak is azt a jelentős, éveken át tartó anyagi és pénzügyi támogatást, mely lehetővé tette számunkra, hogy ezt a kimagasló, világra szóló sikert elérjük. Mint tudjátok és nem hazudhatok, ezért nem titkolhatom előttetek, hogy a beígért állami megbízásokat és a vezetői posztokat nem áll módomban immár teljesíteni. Töltsön el benneteket az a boldog tudat, hogy a nemzet érdekében helyesen cselekedtetek.
Végül, de nem utolsó sorban köszönet illeti mindazon személyeket, akik éveken keresztül megtisztelték jelenlétükkel polgári gyűléseinket, a szocialista és liberális rendezvényeket és a kormány által szervezett állami ünnepi gyűléseket. Örömmel közölhetem veletek is, hogy közös ügyünk sikerrel járt, áldozatvállalásuk nem volt hiábavaló, életünk érzéketlen megnyomorítói végre eltakarodnak. Azonban rátok ezen túl is számítunk. Ismét felelősségteljes, éveken át tartó feladatot szánunk nektek. A hamarosan létrehozandó egy millió munkahely betöltésében elsősorban és legelőszőr rátok számítunk. A jövőben is mutassatok példát a magyar nemzet oly sokat szenvedett tagjainak. Biztosítom hozzá, ahogy ígértem, az értelmes, értéket teremtő munkát az ország elmaradott térségeiben.
Ezen felemelő ünnepi gyűlés nem teszi lehetővé, hogy minden igaz, minket segítő magyarnak most köszönetet mondjak. Higgyétek el nekem, hogy rólatok sem fogok, igazságos miniszterelnökként megfeledkezni. Senkit nem felejtek el.
Köszönet még egyszer, üdvözöl titeket, aki mindentől O.V.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2010.03.15. 18:28:23

@.Pierre Bezuhov.: Ovink akkor még nem volt, de muszkavezetők voltak, csak úgy, mint 1945-ben és 1956-ban.

tewton 2010.03.15. 18:37:39

szoci áldemokraták
szoci áldemokraták
szoci áldemokraták

köszönöm a figyelmet
süti beállítások módosítása