Balogh Zsolt nemszemély
2009. augusztus 04. írta: TuRuL_2k2

Balogh Zsolt nemszemély

  Kurtán-furcsán távozott a BKV-tól Balogh Zsolt, a közlekedési vállalat általános és műszaki vezérigazgató-helyettese. A menedzser hiába tett korábban sajátos hűségnyilatkozatot Kocsis István mellett a bkv.hu-n, a csúnyán elvesztett végkielégítés-meccs után jobbnak látta, ha önként távozik. A konfliktusrendezés e szép példáját látva szerettem volna még egyszer elolvasni a Kocsis o muerte nyilatkozatot, de a BKV kommunikátorai gyorsabbak voltak. Korábban sokáig a bkv.hu kiemelt banneren hirdette Balogh Zsolt nyilatkozatát, de ennek már híre-hamva sincs. Sőt, maga a szöveg sem érhető már el a honlapról, az url 404-es hibára fut ki:
http://www.bkv.hu/home/20090722baloghzsoltnyilatkozat.html

  Szerencsére a Google még nem felejtette el a kultúr- és politikatörténeti értékű közleményt (ahogy a Vastagbőr is őrzi az igét, a BKVFigyelőn viszont szintén csak Google cacheből sikerült előcsalogatnom), így mi is megidézhetjük olvasóinkkal Balogh Zsolt szellemét:


Balogh Zsolt nyilatkozata

 

Alulírott Balogh Zsolt általános és műszaki vezérigazgató-helyettesként szeretném a Társaság dolgozóit tájékoztatni a következőkről: az elmúlt napokban több, a sajtóban megjelent hírrel ellentétben senki nem keresett meg azzal a felkéréssel, hogy ismét lássam el a Vezérigazgatói munkakört.

A hírekkel kapcsolatban azt sem egyeztette senki velem, hogy a nevemet bármilyen összefüggésben megemlítsék, mint a munkakör várományosát, pláne úgy, hogy azt jelenleg Dr. Kocsis István vezérigazgató tölti be 2013. augusztus végéig szóló szerződéssel.

Kijelentem, hogy fel sem merült bennem az a gondolat, hogy a Társaság kinevezett első számú vezetőjének pozíciójára törjek, sőt Dr. Kocsis István Vezérigazgató Úr eddigi munkáját nagyra tartom.

A Vezérigazgató Úr ugyanis nem csak stabilizálta a 2008. évben egyre súlyosodó helyzetet, hanem személyes munkájának köszönhetően 2008. év végén 10 milliárd Ft rendkívüli állami támogatást is szerzett a Társaságnak. A munkámat elsősorban és kizárólag a rám bízott feladataim alá rendelem. Kérem munkatársaimat tájékoztatásom szíves elfogadására!

Balogh Zsolt

  (Mielőtt Kiricsi Karola beperelné a Reakciót, szeretném leszögezni, hogy egy percig sem állítottuk, hogy Balogh Zsolt valaha is a Társaság egyik vezetője, neadjisten második embere lett volna. Kocsis István Vezérigazgató Úr munkáját magunk is nagyra tartjuk, goldenblogos szereplésünket is neki ajánljuk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr641286621

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Posta Imre, Pörzsölő 2009.08.04. 16:38:51

Volt rendőrségi szakpszichológus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kispufi 2009.08.04. 10:23:30

Turul, inkább rendezkedj be önvédelemre, mert felmerül a névazonosság kérdése: rokon vagy nem rokon? :-)

kispufi 2009.08.04. 10:27:02

Amúgy off, de a mindig friss reakción nagy a csend Kislétáról, holott kíváncsi lennék a legártalmatlanabb szörnyülködésektől a legnaivabb feltételezéseken át a legbizarrabb cui prodest-elméletekig mindenre. Jobb kimaradni az össznépi kánon szólamából, vagy már készül - csak lassan - a poszt?

kispufi 2009.08.04. 10:31:59

Volt itt egy második hozzászólásom, nem tudom, cenzúra-é, vagy mi történt? Szerepelt benne egy tegnap óta közismertté lett szabolcsi kistelepülés neve...

kispufi 2009.08.04. 10:33:08

Nem szóltam, bocsánat, valahol valami rendszerhiba lehetett, eddig nem jelent meg a 2. kommentem.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.08.04. 10:35:29

@kispufi:
Én nem nagyon tudok mit írni róla... Durva & sötét ügy, de ennél sokkal többet nem tudunk.

Tehetetlen Dodó 2009.08.04. 10:38:56

Gyönyörű mondatszerkesztés:
"A Vezérigazgató Úr ugyanis nem csak stabilizálta a 2008. évben egyre súlyosodó helyzetet"
A stabilizálás sikerült, a helyzet azóta is stabilan súlyosbodik.

jozicsenko 2009.08.04. 10:53:16

szerintem az egész BKV-ben egy értékelhető van, az a szóvivő kisasszony

ha lesz valami vezető váltás, remélem a hölgy megmarad a helyén, nagyságrenddel vonzóbb mint a többi szóvivő
(a hölgy felér egy pozitiv vizuális felfrissüléssel...)

Hattory Hanzo 2009.08.04. 11:13:34

BTW ha a figura nevéhez X nehézsúlyú és baromi zavaros végkielégítés fűződik, akkor miért is közös megegyezéssel távozik?

drkovax 2009.08.04. 11:38:56

@Hattory Hanzo: Mert "ha én egyszer kinyitom a számat ..."

Bell & Sebastian 2009.08.04. 14:35:42

@drkovax:

Ha Maga kecskeméti (esetleg?), max. a gyógyszerészét és a kezelőorvosát érdekli azon problémája, hogyan hízlalják a Budapestnek nevezett vízfejet (a lakóival), szorgos libsiszocijaink.

2009.08.04. 15:33:30

Remélem, megtudjuk majd, hogy ki-kinek-mikor -hol-mennyit és miért fizetett ki, a BKV "okos, nagytudásu és széleslátókörű" vezetése!Mert elöbb, utóbb valaki megszólal. Legalább is remélem! Utána, jöhet a rács, és a műanyaglakat!

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.08.04. 16:38:57

Na, ez is hiába tolta a nyelvét olyan mélyre, _annyira_ azért nem megbízható eeftás.

Earthq 2009.08.04. 19:59:49

Annyit lehet blogolni, meg cikkezni az állami gépezetekről... Jöhetne végre egy kormány, aki igazán belenyúl, és rendet rak... Mikor nyomják le a torkomon a Libatolvaj csapata, hogy válság van... és fájni fog... persze az fáj, hogy Lendvai tépi a hajam, mert lemertem öregezni, és a hangjával üveget vág... Amikor az ember a nagymarha piac gazdaságban dolgozik, minden sz@rt megérez, főleg ha hibázik... addig az állami szektor szent és sérthetetlen... kit érdekel, hogy szét lopnak mindent, és offshore cégekkel végeztetnek el olyan munkát amire nem is volt szükség... kit érdekel, hogy az igazságügyi miniszter össze vissza kamuzik.. lol már... ha nem élném meg ezt az egészet elsem hinném, hogy egy jogállamban ilyen lehetséges... aztán csodálkoznak, hogy a nép akasztófát akar építeni... meg a duna vizét vörösre akarja festeni a vörösök vérével... szóval jahm... hiradó... A libatolvaj újabb sarcokra készül stb... a Máv vezetője 1212121 millió forint siker díjat kap, mert az interpici két percel gyorsabb menetrenden közlekedik... a rendőri vezetők pénzjutalmat kapnak, mert majdnem olyan hamis bizonyítékot készítettek a mogyorók nyilairól, amit 3 óráig elhitt a nép... és csodálkoznak, hogy egyre radikálisabbak lesznek az emberek... meg csöpörög a barna eső... de k@rva ideges lettem már megint.....
süti beállítások módosítása