Goldenblog, felező
2009. július 16. írta: TuRuL_2k2

Goldenblog, felező

  Túl a 2009-es Goldenblog mainstream versenyének félidején, a kategória pillanatnyi állása:
1. Vastagbőr
2. Reakció
3. Konzervatórium
4. Élőben a városból
5. Tékozló Homár
6. BKV-figyelő

  Augusztus 17-éig tarta a szavazás, addig még sok idő van hátra. Így mostantól egy kicsit belehúzunk: tavaly sokáig vezettünk, nem kampányoltunk, az utolsó pillanatban be is előztek a szemfüles konzervatóriumos kollégák. Most nem vezetünk, de győzelemre játszunk: stratégáink kitalálták, hogy DoS támadással akasztjuk meg a versenyt vezető Vastagbőr kampányának lendületét - a zseniális, precízen kidolgozott hadműveletet aztán az utolsó pillanatban sikerült leállítanunk, amikor bevillant, hogy ugyanott lakunk, mint ők.

  Ezért aztán kedves olvasóinkhoz fordulunk, hogy segítsék harcunkat: itt szavazhattok, az első helyre (1.) a Reakciót tegyétek, aztán jöhetnek a többiek. A következő egy hónapban a posztjaink végén is emlékeztetjük állampolgári kötelességeik fontosságára t. olvasóinkat - reméljük, nem lesz irritáló.

  Van egy másik kategóriája is a versenynek, a hírblogoké. Itt kommunánk Mandiner projektjét ajánljuk figyelmetekbe. Még pár napig lehet nevezni (itt, a jobb felső dobozban): a blog neve Mandiner, a linkje http://mandiner.hu/, a kategória a hírblog. A zsűrizést is vállalók közül véletlenszerűen kiválasztott emberek szavaznak is a kategória versenyzőiről - jelentős befolyásuk lesz a verseny végkimenetére.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr271249798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

martonx 2009.07.16. 21:30:28

Nade hol a rangsorban a W blog? Szegény Árpi már csak a futottak még mezőnyben van.

Ejnye-bejnye.

-tara- · http://hegyek-lanya.blogspot.com/ 2009.07.17. 07:28:07

szavazunk, szavazunk:) többször is.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.07.17. 15:58:03

grat

én (mi) 4. lettem a kultban, de első volt a szlengblog, ami ugye nem kult :D
szóval a bronzérmes gratulál az eszüstüsnek-aranyosnak! :)

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.07.17. 23:26:27

@tesz-vesz: igen, labdaszedő voltam a bildenberg csoport teniszmeccsein - és gyertyatartó az orgiákon (lásd Tágra zárt szemek), ott értem el...

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu 2009.07.18. 00:21:58

@murci/szamárfül: Már a meccsen is mondtam magának, hogy Bilderberg csoportnak hívjon bennünket és különben is hozzon egy kis pohár vért sok jéggel, shaken, not stirred.
süti beállítások módosítása