Tönkretették az MDU honlapját - Ilyen ország pedig nincs CXL.
2008. december 18. írta: TuRuL_2k2

Tönkretették az MDU honlapját - Ilyen ország pedig nincs CXL.

 A Magyar Demokratikus Unió (MDU) zseniális közleményt adott ki az Országos Sajtószolgálaton keresztül. A párt elnöksége közli, hogy honlapjukat külső behatolással, ismeretlenek tönkrtették, ezért tájékoztatják „párttagtársaikat, szimpatizánsaikat, támogatóikat, az ország lakosságát, hogy a Magyar Demokratikus Unió, mint a harmadik erőt képviselő politikai párt, honlapját át fogja szerkesztetni és újra elérhetővé teszi az érdeklődők számára”. Ezután következik a harmadik erő közleményének csúcspontja, a mondatok mondata: Ahogy Önök is tudják, 2008. május 21.-én első nyilvános sajtótájékoztatóján nem kapott nyilvánosságot pártunk, a törvényi kötelezettség ellenére sem.”

 A honlapra ellátogatva a Goole Bejelentett támadó webhely figyelmeztetése fogad. Ha tudnák, hogy még csak nem is politikai riválisaik ármánykodása miatt nem működik az oldaluk, egyszerűen csak egy malware-támadás áldozatai lettek...

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr6814867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pistákom 2008.12.18. 11:13:48

Felnyomták a honlapjukat és úgy módosították, hogy rejtett frameben behoz 2 olyan oldalt, ami fertőz, vagyis a látogatók gépére malwaret juttat. Szóval megáll amit írtak, a cikkben viszont hülyeség, hogy malware támadás áldozatai lettek volna.

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.12.18. 11:26:03

OFF

Újraindult ismét a Travian speed szerver, jöttök most is? Aki szeretne egy jót játszani és nekem is szeretne egy kis örömet okozni, az léccccci ezen a linken regisztráljon:

www.travian.hu/?uc=hux_8689

Té2 2008.12.18. 12:01:31

Végül is elérték a céljukat, mert most én is megtudtam, hogy van egy ilyen nevű izé-bigyó, aki szintén beállt a "harmadik erő" címszó birtoklásáért a sor végére.

Na nem mintha nagyon felizgultam volna ezen az információn, de megtudtam. Köszönjük Turul, az MDU nevében is :)

(akkor is az MDF a harmadik erő, punktum)

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.12.18. 13:16:24

Pistákom:
De nem a politikai riválisaik nyomták fel, hanem malware-terjesztők (jó eséllyel az ftp-hozzáférésükön keresztül cserélték le a html-fájljaikat).

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2008.12.18. 13:17:07

És kik unionálnak a magyar és demokratikus jelző alatt? :)

Karcolt lendület 2008.12.18. 15:37:35

dszg: lehet, hogy maguk a hackerek, ilyen álhírrel reklámozzák a fertőzött oldalukat...

Zetek 2008.12.18. 18:04:34

Végre egy fontos hír! Ez még csak a kezdet, jövő ilyenkor azt is bejelentik, hogy a párt tagsága, miután a szomszéd is belépett immár megduplázódik. Én lassan figyelném Lengyel Zoltán elmozdulását, könnyen lehet jövőre már az ő színekben versenyez.

states 2008.12.18. 20:07:03

Ibolya reszkess, ha így szaporodnak a harmadik erők, lehet, hogy Lengyel Zoli mellett további erősítések szükségeltetnek...

igazmondó54 2009.01.19. 00:23:36

html-fájljaikat) nem azért cserélték le,hanem azért mert akik készítik a honlapjukat nem kaptak egy petákot sem,sőt már a székházból is paterolva lettek,mert ott sem fizettek. Urbán-Szabó László a párt Elnökének ez a gyengéje,a Lét Alap Pártot is azzal bombázta szét,hogy több tízmillás adóságot hagyott maga után. Aztán még lehet ragozni azokat az általa elkövetett úgymond "politikai tetteket" melyek sok embert tesznek és tettek földönfutóvá. Ennek az úrnak vajmi köze van a politikához.Ez az egész játék ,csak addig fog tartani mig a választások el nem érkeznek,"megbízói utasítására" megosztani az embereket ,és a részéről ebből jól élni. Mert ennek egy fityingje sincs ,soha egy petákot sem adott a Lét Alapba sem ,és az MDU-ba sem tesz be egy fillért sem, erre mérget vehet mindenki! Tisztességes munkahelye nem volt,2000-es években mint kőrözött személy volt nyílvántartva.Aztán mire jó a bezártság ,a hozzá hasonló szerencse lovagokkal lepaktálva becsapni mindenkit. Persze ehhez ki kellett neki építeni a kapcsolat rendszerét,és most még azok védik,de már nemn sokáig. Mikor kijött,gyorsan csinált egy céget melynek neve: DUBLON KFT XI.kerületi magánlakásos irodával, a neje nevén volt a válalkozás és a lakás is, a cég profilja nem meglepődve mondom : BIZALMAS IRATOK MEGSEMMISÍTÉSE! Azt hiszem igy nem nehéz jó helyekre bekerülni. Annyi per és űgyészségi vizsgálat van ellene folyamatban,hogy előbb utóbb,bele törik a bicskája. A "Harmadik erőről" meg csak anyit,hogy 2005-ben az általa mármint Urbán-Szabó László által jogtalanul elbirtokolt "háza előtt rálőttek,megfenyegették, majd mikor elcsitultak a dolgok az uriember azt híresztelte mindenhol,hogy azok akik a megbízói voltak a lövöldözőknek 600 millát igértek csak nehogy életre keltse a már akkor harmadik erőnek kikiáltott Lét Alap Pártot. Na lett is ennek mindenféle követketzménye ,legfőképpen a párt vezetőket és a híveket etete azzal,hogy most aztán lesz pénz dögivel ,még repülőt is vesz a párt részére. Ja és a legfontosabb és akkor szerintem már mindenki érteni fogja mi is ez az egész csak az APEH-nak tartozik az Urbán közel 40 millával ,már az álamkincstár is papírra vetette az adósság követelők besorolását ,hát én ezt láttam és nem semmi összegek vannak feltüntetve. Az MDU tagsága meg inkább annak nézzen utána,hogy ki is ez az ember. Addig tgyék mig még fel nem kerülnek egy jópáran az adóságkövetelők listájára.

Majd még Írok egy két cifra dolgot. Nyugi nem semmi olvasmányok lesznek. UI: Minden amit itt írtam megtörtént eseményekről és bizonyítékokkal a kezemben történik, nem kitaláció!

taxismiki1 2009.01.19. 00:42:39

-
Ezt a kis szösszenetet egy másik blogról vettem le!

Jó helyen kapisgál az ember!


veszprem
2009-01-11 23:19:27

Tisztelt Úrak!
Félre értés ne essen! Én is azon vagyok, hogy ez a szélhámos politikai köztörvényes, a neki és a társadalomnak megfelelő helyre kerüljön! És lehetőleg minnél elöbb! Az én problémám csak az, hogy ameddig nagy energiával ezen munkálkodunk, addig maga a Létalap Párt, vagy mostmár az MDU által képviselni kívánt tömegek politikai képviselete elsikkad! Bennem már többször is felmerült, hogy bizonyos körök pontosan ezért engedik tovább tevékenykedni ezt a gazembert! Minnél többett árt "elnök úr" - most már az MDU nevében - annál nagyobb a nyereség valakiknél! Lehet, hogy ez csak egy összeesküvés elmélet, de mi mással lehet magyarázni Urbán-Szabó László ámokfutását, ill. annak jogos következményének elmaradását?! Véleményem szerint, ezen el kellene gondolkodni és akiben maradt még kurázsi, összefogva, akár egy szövetség, vagy mozgalom jogi keretében kéne valós alternatívát kínálni az embereknek. Ezzel lehetne leleplezni mindenki elött ezt a szélhámos bandát és maga az eszmeiség is tovább élhetne! Akármilyen szinten, de lehetne hiteles képviselete a kisembereknek is! Én úgy látom, hogy az a szándék, hogy 2010-ben se legyen olyan szervezet vagy párt a magyar parlamentben, amelyik a Létapos, vagy az MDU-s deklarált célokat megjeleníthesse a magyar politikai közéletben. Ezért hadják, hogy ezt az irányvonalat ilyen mocskokkal járassák le, mint Urbán-Szabó László. Bárkinek is sikerül börtönbe juttatnia, előre gratulálok neki! De mindenki gondolkodjon el, aki érintett a témában és nem csak a személyes bosszú hajt! Azért vállalt szerepet a Létalap Pártban, - vagy az MDU-ban, - mert ez a tetü ígért neki valamit, vagy mert tenni akart, mert úgy látta, hogy tenni kell? Ezt a kérdést kellene letisztázni magunkban és egymás között legelőszőr, aztán lépni, de minnél elöbb!

igazmondó54 2009.01.19. 10:56:51

Miért nem az ilyeneket lövik fejbe, miért olyanokat bántanak mint a csepeli iskola igazgató és halott társát. Hogy lehet,hogy senki sem meri felelősségre vonni ezt az őrültet? Tisztelt Drazsé bece névre halgató ,részemről egy cseppet sem tisztelt miniszter úr. mi maga és a hivatala talán strucctól származnak? Mikor veszik már észre,hogy a nemtörődömségükkel mibe keverik az országot? Úgy látszik itt valóban csak a sokat szidott sajtó ereje fog számítani,mert előbb utóbb kikerülnek a nagy nyilvánosság elé azok a piszkos dolgai ennek a szemét mocskos embernek,és azok neve is akik a mai napig a politikai élet nagyjai közül támogatta és támogatja! Lehet a sajtót ugyan cenzurázni de van más médium mihez oda sem tudnak majd szagolni,mikor meg már tehetnék már késő és csak kizárólag a felelősségre vonásuk marad a számukra és a magyarázkodás. Egymás torkát fogják elvagdosni csak ,hogy mindenki mentse az irháját. Az idő nindent megold ha nem tetszenének tudni! És van még egy olyan fórum,ez pedig a nemzetközi médiumok ,kiknek a tudomására hozva a fent leírt tényeket ,bizony magyarázattal fognak tartozni az ilyen Urbán-Szabó László félék,és nem hinném,hogy akkor lenne aki megvédené ezt a "Napóleon szindrómás pszihopatát, és akkor a nemlétező Izraeli kapcsolatait is feldughatja magának, viszont az is tény ,hogy a kint élő nagyobbik fia és annak családja éhen fog halni ha apucit lefogják. Neki ennyi és nem több a kinti kapcsolatai,ez is csak az ő agyszüleménye,hogy őt a Zsidó poitikusdok pénzelik. Ő itthon azért lop csal eladja mindenkinek magát,csak hogy nagy pénzekhez jusson,mert kell a drága volt bűntársának akit a világ rendőeség is keres, ahhoz,hogy ne haljanak éhen !

igazmondó54 2009.01.21. 16:00:25

Ezt a blog részletet azért tettem ide fel,hogy mindenki láthassa milyen nagy embernek képzelik ezek magukat ott az MDU-ban. Már jóslásokba is mernek bocsátkozni,de ez semmit sem jelent csak erő fitogtatásnak szánják mert több úgy sincs a tarsolyukban. Megkapták fentről az ukászt mit kell mondaniuk és ezt ők be is tartják mint a jó kutya a gazdi parancsait.

Sajnos itt mindenki még a sajtó is tévedésben van ,nem a Lét Alap Pártal volt annak az álítólagos csesztetőnek a baja,és most sem az MDU maga a Párt a baja,hanem az a kis torzszülött aki kényére kedvére zsarol meg fontos embereket ,önkényesen fenyegeti meg a saját tagságát,aki 2000-es években kőrözés alatt állott és bizony be is csukták,aki abból is előnyt kovácsolt magának amivel most az egyszerű emberekkel szemben követ el csalásokat és lelkiismert furdalás nélkül képes mindenkinek ártani csak neki anyagi előnye atzármazhasson belőle. Akkor milyen az a program amit fennen hirdetnek ,hogy elég a kisemberek kizsákmányolásából ,hiszen ő a legnagyobb csaló!


2008. május 21. 15:45 | Forrás: STOP nyomtat | elküld


Egyed Lajos alelnök, Urbán-Szabó László és Diczig István (Fotó: MTI)

Az átlagember vérét szívó parkolási társulások, Orbánnal kötött koalíció, kétkamarás parlament - optimistán látja a jövőt a kisgazdákra alapozó, az MDF pozíciójára törő Magyar Demokratikus Unió.

Kapcsolódó cikkek
Dávid Ibolya: Orbán befagyasztaná a nyugdíjakat
Orbán nem beszélt a négyes metró leállításáról


Valamiért még mindig vannak ebben az országban olyanok, akik a nem létező kisgazda-szavazatoktól remélik a politikai karriert. Szerdán a Magyar Demokratikus Unió nevezetű formáció kezdte meg a hosszú hajrát a választásokig, habár abban erősen bíznak, hogy csak 2010-ben lesznek esedékesek, és addig van idejük összekapni magukat.

Pántlikás kenyér a bemutatkozásunkon nem volt, de sűrű hivatkozás a kisgazdi-támogatásra, valamint az agrárprogramjukra azért igen. Sőt, a mikrofont egymás kezéből kikapkodó háromfős vezérkarban előkelő helyet látszott elfoglalni a pártügyész - a belső elhárítás hasonló prominenciájára legutóbb valamelyik agrárformációban volt példa, gyanítjuk, történelmi okokból.

Az említett Diczik István pártügyész mindenesetre már az elején érdekesen nyitott, amikor a párt "ki a politikusokkal a Parlamentből, szakembereket a helyükre" szlogenjét ecsetelte, de elhangzott a szájából a médiatörvény megváltoztatására tett kísérlet is, jóllehet nem konkretizálta, miképpen akarná megregulázni a gazokat.

Nem soroljuk magunkat se jobbra, se balra; kizárólag a program alapján kötünk koalíciót - ezt már az elnök, Urbán-Szabó László fejtegette. Szerinte jó eséllyel a Fidesz alakít kormányt a következő választás után, és az ugyan nem lenne jó az országnak, ha kétharmados többséget szereznének, de már 51 százaléknál se lesz szüksége partnerre Orbán Viktornak.

Ha mégis koalícióra mennének vele, csak addig maradnak, ameddig meg tudják valósítani a programjukat, ez pedig a Fideszen múlik, mert ők nem vásárolhatók - láthatólag Urbán-Szabóban sem merült föl, hogy esetleg nem jutnak el a Házig, horribile dictu, az állami támogatáshoz szükséges egy százalékot se érik el. Vagy, ami még elképzelhetetlenebb, hogy talán jelöltet se tudnak majd állítani.

Pedig egyszer már átélhették az illúziók totális összeomlását. Az MDU a 2005-ben alakult Létalapból (Létminimum Alatt Élők és Esélyt Teremtők Pártja) tavaly jött létre. Az előddel azonban éppen a legrosszabb szcenárió történt meg, 2006-ban mindössze egyetlen jelöltet bírtak állítani (Békésben), az se tudott 80 szavazatnál többet szerezni, pedig csak ajánlószelvényből csaknem tízszer annyit kellett produkálni az induláshoz is. Ennél is viccesebb volt a veszprémi emberük, aki 800 kopogtatócédulát adott le, de a helyi választási bizottság mindösszesen hatot(!) talált érvényesnek ezek közül.

A netes adatbázisok se sokat tudnak róluk, mindössze az elnökről derül ki gyorsan, hogy legalábbis egy haragosa van, aki úton-útfélen terjeszti róla, hogy milliárdos csalásokat követett el. Az állítást nem részletezi, ellenőrizni meg nem lehet, mindössze annyi utal rá, hogy a rendőrségi honlap szerint valóban köröznek egy ugyanolyan vezeték-, de eltérő keresztnevű házaspárt, akik közül az egyik a rosszakaró szerint egyenesági leszármazottja Urbán-Szabónak (magyarán a fia). Egy másik találat az MTI-OS-re visz, eszerint az elnök a 2006. októberi Fidesz-verés után a teljes magyar belpolitikától en bloc elhatárolódott.

taxismiki1 2009.01.23. 23:50:52

"Pedig egyszer már átélhették az illúziók totális összeomlását. Az MDU a 2005-ben alakult Létalapból (Létminimum Alatt Élők és Esélyt Teremtők Pártja) tavaly jött létre. Az előddel azonban éppen a legrosszabb szcenárió történt meg, 2006-ban mindössze egyetlen jelöltet bírtak állítani (Békésben), az se tudott 80 szavazatnál többet szerezni, pedig csak ajánlószelvényből csaknem tízszer annyit kellett produkálni az induláshoz is. Ennél is viccesebb volt a veszprémi emberük, aki 800 kopogtatócédulát adott le, de a helyi választási bizottság mindösszesen hatot(!) talált érvényesnek ezek közül." Mikor mgtörtént ez a szégyenletes dolog a választások másnapján felhívtam telefonon a pártot és az a hölgy aki addig mint titkárság vezető volt jelen a pártban bemutatkozott mint alelnök,hát le esett az álam mit ne mondjak. Egy nap alatt alelnökké avanzsálni nem semmi. Az Elnök úr természetesen nem volt elérhető,sőt később a hitelezői sem nagyon tudták,hogy hova is tünt! Az Árpád úti székházukban még a kicsomagolatlan képviselői választási plakátokat és sok egyébb iratot hátrahagyva menekült ,mert már az összes hitelező szorongatta a nyakát. Köztük a Pest megyei pilisen lévő nyomdász is a ki a szóró anyagokat leszállította de fizetséget természetesen nem kapott. Igy járt az épületet bérbe adó ügyvéd hölgy is és a bútorokat biztosító válalkozó is ,valamint a velencei gárdonyi illetőségű PC bolt is. Aztán sokáig csend és most itt van nekünk az MDU azzal az elnökkel azzal az Urbán Szabó Lászlóval aki ezeket mind elkövette. És még mondja itt valaki ,hogy nem történt bűncselekmény!

taxismiki1 2009.01.26. 11:46:06

2008. december 9., 16:56
A Magyar Demokratiku (MDU) közleménye honlapjának megrongálásáról

Budapest, 2008. december 9., kedd (OS) - A Magyar Demokratikus Unió (MDU) elnöksége ezúton szeretné közölni, azt a sajnálatos tényt, hogy a www.mdu.hu honlapot külső behatolással, ismeretlen tettesek tönkre tették.

Közlemény

A Magyar Demokratikus Unió (MDU) elnöksége ezúton szeretné közölni, azt a sajnálatos tényt, hogy a www.mdu.hu honlapot külső behatolással, ismeretlen tettesek tönkre tették. Ezért tájékoztatjuk párttagtársainkat, szimpatizánsainkat, támogatóinkat, az ország lakosságát, hogy a Magyar Demokratikus Unió, mint a harmadik erőt képviselő politikai párt, honlapját át fogja szerkesztetni és újra elérhetővé teszi az érdeklődők számára. Ahogy Önök is tudják, 2008. május 21.-én első nyilvános sajtótájékoztatóján nem kapott nyilvánosságot pártunk, a törvényi kötelezettség ellenére sem. Ezen külső behatolás honlapunkra, megerősíti a pártvezetésben azt a tényt, hogy a parlamenti pártok tartanak a harmadik erőt képviselő Magyar Demokratikus Uniótól (MDU). Szövetségeseinkkel együtt elhatároztuk, (kisebb pártok, civil szervezettek) hogy minden törvényes eszközt meg fogunk ragadni a pártért és programjának népszerűsítésért, valamint szövetségeseink érdekeiért. Talpra magyar, hív a haza. Itt az idő, most vagy soha!

2009. januárjában az MDU az új honlapján közölni fogja elérhetőségeit és a csatlakozási lehetőségeket is. Mindenkit várunk, sok szeretettel sorainkba.

Az ország lakosságának, párttagtársainknak, szimpatizánsainak, támogatóinknak ezúton kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket valamint jobb és boldogabb új évet!

MDU elnöksége

Kiadó: Magyar Demokratikus Unio MDU

E hír ellentéteként már egyre többen tudni vélik,hogy semmiféle honlap tönkretétel nem történt az MDU házatáján.Párton belülről kiszivárogtatott információk alapján tudni vélik,hogy az Elnök úr döntött e közlemény kiadatása felől,hogy elterelje a figyelmét úgy a tagságon belül és az egyszerű állapmpolgárokét ,arról a tényről,hogy már megint fizetésképtelenné vált. Kezdenek a fejére nőni a hazugságainak a számonkérése úgy párton belül ,mint párton kívül is az egész országból. Ezen állításokat igazolja az a tény is,hogy még mindig nincs a pártnak új honlapja, pedig a közlemény arra utalt,hogy januárra elkészül.
Közben pedig ami viszont tény, folyik a tisztogatás a párton belül,kit azért rúgott ki Urbán Szabó László mert szóvá tette ,hogy ő nem kapta meg a szolgálati Skodát amit igértek neki ,pedig az illető nagyon sokat tett annak érdekében,hogy ez a több autót jelentő lizing és banki ügylet létre jöjjön. Már Szegeden is kezdik borogatni a bilit ,mert a párt pénzügyi mérlege meg lett kozmetikázva és így nem a legszabályosabban lett bedva ezen tranzakciónál. Békésben is áll a bál ott is vannak komoly nézeteltérések a párt Elnöke és kinevezett vezetői között egyre jobban kezdenek elmérgesedni. Ez a fajta pártépítés ugyan olyan mederben zajlik mint az előd pártnál 2005-és 2006 között ,nincs stabilitás csak káosz és nagyokat mondás a sajtó felé ,látszat politika és semmi több. A Párt tényleges tagságának a létszámát képtelenség követni mert nincs potenciális nyilvántartásuk csak bemondással teszik ,és akarják hitelessé betudni a párton belül.
Még egy fontos infó ami megint csak azt sugalja azoknak aki ismerték az előzményeket,hogy az MDU székhelyének megjelölt cím ,nem másé mint azé a hölgyé aki annak idelyén jogtalanul hivatkozva a LÉt Alapítványra sőt annak a bíróságon bejegyzett alapszabályának az ötödik oldalát meghamisítva a saját nevét feltüntetve mint a kuratórium elnökeként később aláírásával több olyan ookirathamisítást követett el ami komoly csalássorozatokat eredményezett. Ezek az ügyek jelenleg is a bíróságon vannak ,sőt az is kiderült már,hogy Urbán-Szabó Lászlónak is komoly és tevőleges köze volt ezekhez az ügyekhez ,mivel az ő határozott utasítására követték azokat el.

taxismiki1 2009.03.11. 16:57:29

Még a végén mégis csak igazuk van azoknak az embereknek akik azt állítják az MDU elnökéről Urbán Szabó Lászlóról,hogy szélhámos.Már régen volt január és még mindig nem készült el az előre beharangozott hon-lapja a pártnak amit állitőlag tönkre tettek! Hazugság hegyek vannak minden mondatában ennek az embernek, mostanában azt hazudozza,hogy Angliában van ,közben a Mamut üzletházban látták,meg a nyugatinál a Westend kávézójában találgozgat a vele hasonszőrű emberekkel. Az egy csöppet sem zavarja,hogy akitől az alelnökének kért kölcsön autóra a budai Ostrom utcában közel 50ezres nagyságrendű büntetést sikerült egy hét alatt produkálnia. A kocsi ugyan visszakerült a tulajhoz de a büntetés kifizetése elöl menekül a mocsok! Egyszerűen most már teljesen érthetetlen a számomra hogy a fenében csinálja azt,hogy sem az ügyészség sem a rendőrség nem akar tudomást venni erről az emberről? Meddig mer ilyen pofátlanul embereket átverni ,közben meg a tipikus úri ember látszatát próbálja játszani. Ő az a tipikus fehérgalléros bűnöző!

süti beállítások módosítása