Spanyol-orosz: Orbán Viktor értékel és esélylatolgat
2008. június 26. írta: spanyol'

Spanyol-orosz: Orbán Viktor értékel és esélylatolgat

 Értéküket őrző/befagyasztott nyugdíjak és újragondolt állami beruházások után európai értelemben vett labdarúgás. Maximálisan amatőr podcastunk (jól megszokott, 1.0-ás világunkban exkluzív helyszíni telefoninterjúnak nevezték volna) következik Orbán Viktorral, aki a spanyolok játékából kihallja a zenét, az oroszoknál viszont csak pattogó hangokat és tűzcsiholást hall. A futball kultúra, két hét múlva U-19-eseink Csehországban a nyolc legjobb között játszanak, az EB-re meg ki kéne jutni:

(A lejátszáshoz katt a szürke play gombra!)

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr31541067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francois Pignon 2008.06.26. 21:37:48

"Konzervatív felfogású futballszurkoló vagyok"

Hát én is. Ezért szurkoltam a német-olasz döntőnek. Azok a meccsek klasszikusan nagy focit hoznak.
Kár, hogy az olaszok a második legbalfaszabb kapitánnal vágtak neki a tornának. Azért jutottak tovább egyáltalán a nehéznek tűnő csoportjukból, mert a legbalfaszabb edzője a franciáknak volt.
De sebaj, a vébére talán visszajön Lippi és a klassz (újra frankó támadni is tudó) foci, mint amit a legutóbbi vébéelődöntőben láttunk a németek ellen.
Most meg talán nyernek újra a németek.
Dél-Afrikában meg konzervatív futballszurkolóként jó kis német-olasz döntőt szeretnék látni, a szokásos nagy futballal.

Füzi Géza bácsi 2008.06.26. 21:48:09

lola
A mobilba épített jelző, hogy felveszik a beszélgetést.

Zetek 2008.06.26. 22:30:09

Két Megjegyzés. Orbántól megkérdezni, hogy kit tart esélyesnek a végső győzelemre, az ugye beugratás volt? Másnap már kattogtak volna a klaviaturák a Népszabónál, ha a németeket mondja.
Másrészt kié a telefon? Orbánnak legendásan nincs mobilja. Tehát ki adta kölcsön?

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.06.26. 22:34:19

Zetek:
Szerintem túlpörgöd. :)

Zetek 2008.06.26. 22:41:10

Ilyenkor esténként már Debreczeni J. üzemmódba kapcsolok.

Francois Pignon 2008.06.26. 22:45:34

Zetek,
ezek szerint én a német-olasz döntő vágyammal megafasisztanáci lennék?
Bár van olyan érzésem, hogy igazad lehetne, ha OV mondana ilyet, megkaphatná.

Devil Inside 2008.06.27. 00:20:13

Nem tudom mit mond, mert felgyorsítva játsza a gépem, de a diktátor vonalon mozogva ne feledkezzünk meg Franco-ról sem, lehet hogy miatt drukkol Ovi a spanyoloknak.

states 2008.06.27. 00:41:51

Mindenképpen jót tenne a Fidesznek, ha Orbán a továbbiakban kizárólag a labdarúgást szakértené, és hagyná a politikát másra. Azután a pusztítás után, amit a Kéri-körös szereplésével végzett a Fidesz népszerűségi mutatóin, pedig a legjobb lenne, ha nem mutatkozna egyáltalán a nyilvánosság előtt. Még fociügyileg sem...

Invictus 2008.06.27. 00:46:05

states, rosszul látod szerintem. Azt az állítólag félmilliót amúgy is elvesztette volna a fidesz, ha beindul egy jó kis orbánozós-osztogatós kampány, azok csak virtuális szavazók voltak...
Sok hülyeséget csinált már OV, de ez nem a legnagyobb volt, sőt még haszna is volt annyiban, hogy sok technokrata hozzáállású embert rádöbbentett, hogy talán nem is olyan hülye a zorbán, meégse 14. havi nyugdíjjal és fékeveszett fedezet nélküli osztogatással kezdené a kormányzást.

states 2008.06.27. 00:58:33

Invictus
Őszintén irigyellek benneteket, hogy ilyen higgadtan tudomásul veszitek, hogy Orbán jóvoltából egyszer és mindenkorra lekerült a napirendről az előre hozott választás és Gyurcsány menesztése is. Sőt, adja Isten, hogy ne legyen igazam, nem csak 2010-ig élvezhetjük ennek a retardált gengszternek a ténykedést, hanem politikai értelemben az idők végezetéig...

Invictus 2008.06.27. 01:11:47

states,
Az előrehozott választásnak eleve nem volt esélye, amíg az MSZP-SZDSZ többségben van a parlamentben. Ők kapaszkodni fognak a szék karfájába az utolsó napig, addig is lophatnak. Az SZDSZ "kilépése" szót sem érdemel, akkora kamu.
Szerintem tudja ezt Orbán is, és sosem akart komolyan előrehozott választást, sem szakértői kormányt stb. Mert tudta, hogy erre az esély, majdnem nulla (tisztában van a sajátos alkotmányos berendezkedésünkkel, mint jogász és gyakorló politikus). Csak kommunikációs fogás volt, ahogy az ősszes fityeszes naggyűlés, az azokon elmondott beszédek, a népszavazás stb. is azok voltak. Ezek csak a tábor lelkesítését szolgálták, és az ellenfélnek való keresztbe tevést. pLehet érte utálni, mert bizony Ő is hazudik, átveri a naiv szavazóit (akik mindent bevesznek, pl. hogy összegyűlnek az Astoriánál, és erre lemond Gyurcsány), akárcsak Fletó.
Más kérdés, hogy ettől függetlenül szerintem még mindig sokkal jobb az országnak a zorbán, mint a jelenleg regnáló maffiák. Ennyi.

Zetek 2008.06.27. 08:57:16

Talán 2001-2002-ben elmélkedett a TGM a labdarúgás primitivimusáról és a benne megbúvó rejtteten szélsőséges tendenciákról.

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.06.27. 17:49:48

>Talán 2001-2002-ben elmélkedett a TGM a labdarúgás primitivimusáról és a benne megbúvó rejtteten szélsőséges tendenciákról.

Óh, igen...

"A Fradi elnöke mert lenni az a pocakos nímand, aki a focit legföljebb Szepesitől hallotta, míg a valódi új rablólovagok és keresztapák maguk játsszák a futballt, ezt a gonosz, hülye és unalmas játékot, amelynek a rajongóiból kerül ki ma a legvéresebb militáns csőcselék." (2001)

"Amin könnyu átlátni olyan érdektelen és lényegtelen, unalmas és fölösleges jelenségek esetén, mint a futball, nehézségeket jelent a politikában." (2003)
süti beállítások módosítása