Üzleti siker, no meg a zavargások
2007. május 03. írta: TuRuL_2k2

Üzleti siker, no meg a zavargások

Megteltek a Dataplex szervertermei. Egyrészt a Köztársaság őszinte híveiként mindig örülünk Kóka János & barátai nagyszerű üzleti sikereinek. Másrészt legalább ekkora boldogsággal tölt el, ha újabb dolgokról derül ki, hogy a zavargások miatt alakultak így vagy úgy: "A cég egyik ügyfele, melynek a belvárosban működtek korábban a kritikus szerverei, az őszi zavargások hatására döntött a Dataplexbe költözés mellett."

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr1870376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dowNLoad 2007.05.03. 20:47:04

Irígykednek azok akik nem olyan sikeresek mint Dr. Kóka, akinek az üzleti érzéke fantasztikus, létra, siker, nagymama, tisztesség, piaci viszonyok.
Úristen végünk van....

k|M · http://ufi.blog.hu 2007.05.03. 20:59:29

Most olvastam egy liberális blogon, hogy jó lenne ha Kóka nem égetne bennüket azzal, hogy ide-oda telefonálgat a szívének kedves projektért... mármint hogy az feltétlenül nyerjen. Ennyire ne legyen már kisstílű, írja a lib-blogger.

Valahogy mindig látszott rajta, hogy egy igazi szh., de hogy ennyire nagyon az, az valahogy mégiscsak meglepő. Valami naiv megfontolás miatt azt gondolja az ember, hogy közepes kvalitású, vagy jóval azalatti emberek csak nem uralkodhatnak felette, merthát, mégiscsak...

Erre itt vigyorog ez a kibaszott mikiegér és belehunyorít a kamerába, hogy siker! Ma reggel egyedül töröltem ki a fenekem, siker! Főztem magamnak teát, siker! Beültem a szolgálati autóba, siker! Elintéztem, hogy a haverjaim milliárdos támogatást kapjanak, siker! Sikert sikerre halmozok! Én vagyok a legsikeresebb! A siker sikere vagyok, meg a siker kovácsa! És ha sikeres vagyok, az siker!

Megáll az eszem.
A politikát ellepték a pszichopata mániás hülyék.

Szobatudós 2007.05.05. 20:28:33

"Erfolg ist kein Wort der Bibel", mondta az egyszeri lipcsei káplán. Hát igen...
süti beállítások módosítása