Nyuszi rokonai, barátai és üzletfelei
2007. április 05. írta: TuRuL_2k2

Nyuszi rokonai, barátai és üzletfelei

Nincs okunk kételkedni abban, hogy az SZDSZ újdonsült elnöke igazat mond: "ahogy vállalkozóként, úgy politikusként is messze távol tartom magam mindenféle etikailag kifogásolható tranzakciótól". De miközben Kóka János a progresszió egyszemélyes zászlóshajójaként küzd a több-biztosítós egészségügyért, a köztársaság ellenségei csak nem bírják abbahagyni a rágalomszámláló pörgetését.
A '90-es évek Sulinet-ügyét mindenki ismeri, akit kicsit is érdekel, milyen egy igazi Magyar Kapitalista. Az elnökválasztás előtti bő egy hónap termése volt a Heti Válaszban megjelent Dataplex-biznisz és a Magyar Nemzet által megszellőztetett Hankook-ügy.
A ma megjelent Heti Válaszban Bódis András tollából megjelentek szerint újabb kitűnő üzletre készülnek Nyuszi rokonai, barátai és üzletfelei. Kulcsszavak: ÁAK, Cardnet, elektronikus útdíjfizetés, 93 milliárd.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr2755070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

svenjazz 2007.04.06. 01:57:10

Arszanbek hülye vagy.
Egyébként meg a smitmaris hír óta semmi érdemleges nem történik ebben az idióta pannon-hungaro polit térben. egyszerűen unalmas. semmi jazzes. vagy felrázó. izgi. valami. ez már nem ásítás, már magunkra lapátoljuk a földet a temetőben. (nekem senkisemonnya, h molnár lemondott, jaj vajon ki lesz az utód. nem tök teljesen mindegy?) addig is hallgassátok a lemezajánlómat: blue note trip jazzanova...

gallicus 2007.04.14. 18:52:11

Ügyes ez a rágalomszámláló,már irtam bele!De a nagyon dehonesztáló véleményeket a Kóka egyszerüen lenyeli,meg sem jelenik,szelektál eza "nyulfogú mocsári béka"!A francnak vagy minek ez a rágalomszámláló?Ha a kritikát nem birja ,minek működteti?Ettől nem lesz jobb az imázsa!Műbalhé ez az egész rágalomszámláló,akárcsak Molnár és a szőke titkára,Kóka is annyira jót akar nekünk hogy mindenért fizetni kell,egy forint sem marad a zsebünkben,annyira betegpárti Kóka mester a pártjával együtt!A másik agyréma az:ÖNgondoskodás!Ez teljesen hülye ez a pali!Ilyen fizetésekből ami legtöbbünknek van?ESetlegaz államtitkárok tudnak öngondoskodni,most kaptak 2OO.OOO ft -os fizetésemelést!Ők tudnak öngondoskodni,de a lakosság többsége nem!Hol él ez a nyulfogu milliárdos?Hopgy nem Magyarországon az biztos!
süti beállítások módosítása