A very big house in the country
2007. február 27. írta: Oli bácsi

A very big house in the country

Különvéleményt fogalmazok meg én, aki vagyok a Legfelsőbb Hadúr egyik nyilatkozatával kapcsolatosan - annak idején ő is csinált ilyet.

Leszögezve, hogy Heves megyei exfideszes testvérünkkel kapcsolatosan megalapozottnak tűnik az a vélelem, miszerint egy korrumpált (ergo: korrupt) csávóról van szó (mellesleg lúzer is: 4,84%, ennél az Ufi többet összeszed), és hitet téve amellett, hogy Újhelyi Istvánt, Kuncze Gábort, Gyurcsány Ferencet még autóstop esetén sem vennénk fel, és tudva azt, hogy a politikusok lakásának abajgatását anno baloldalhoz kötődő személyiségek kezdték, szóval mindezt tudván tudva: személy szerint nem tartjuk olyan kurva jó ötletnek a politikusok háza előtti demonstrációt. Egyszerűen azért, mert a szomszédnak, a gyereknek, a feleségnek mi köze van ahhoz, hogy apu így vagy úgy szavazott. Megkapják azt elégszer a suliban, a munkahelyen. Aput az ember nem választ, az van neki, s anno a hitves  - jó esetben - nem egy hazaáruló bitanghoz ment hozzá, a kórházak elsorvasztójához, hanem egy vicces Petihez, Lacihoz, Lalihoz, aki fejenállt a Múzeumkertben az első randin. (Ugye itt a Gyurcsány-villa más eset talán, ahogy sokszor mondám, az effektíve lopott, bűnjel kvázi.) A hozzátartozókat meg a környéken lakókat szívatni legalábbis nem elegáns.

Meg mi is milyen rosszul viselnénk, ha ellenzőink, rivális bloggerek, ne adj'isten prononszírt Oligyűlölők síppal-dobbal megjelennének nálunk a gangon. "Oli, dáj" - kiabálnának és a kisoli ordibálna velük, aztán meg bőgne. Joli néni a szomszédból meg úgy gondolná, hogy ennek biztos oka van. (Büntetés a múltkori porrongyrázásért, z. B.)

Konkrétan hozzánk  egyébként jöhetnének, ha háromnál többen vannak, a gang úgyis leszakad alattuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr840800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exit 2007.02.27. 11:19:54

jogos, de azt azért bekalkulálhatta hogy kis performansza után nem fognak ajándékcsomagokat letenni az ajtaja elé.

mborsik · http://abszurdisztan.freeblog.hu 2007.02.27. 16:23:15

Francokat. Igenis bűnhődjön, és magyarázza meg a fiának ha tudja, hogy miért gyűlölik ennyire Apucit. Szokjanak csak hozzá a politikusok, hogy ilyen következménye is lehet a cselekedeteiknek. Aztán ha majd a szervezett baloldal mondvacsinált indokkal kiküld buszokkal párszáz akciónyugdíjast Orbánékhoz, majd mi is ott leszünk mondjuk tízszer annyian. Vagy nem, mert már tökünk tele lesz Orbánnal, annyi kurucinfót olvasunk :)

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2007.02.27. 16:37:15

Kurucinfó helyett nézegess inkább Demcsák-képeket :-D demcsakzsuzsa.fw.hu/

bugris 2007.03.01. 13:25:08

"a szomszédnak, a gyereknek, a feleségnek mi köze van ahhoz, hogy apu így vagy úgy szavazott"

Egyetértek, nem elegáns a dolog. Politikuséknak viszont miért csak ilyenkor fontos a magánélet szentsége? Apu/anyu máskor azért lazán kampányol a gyerekekkel.
süti beállítások módosítása