Doktor Buzera visszatér
2006. szeptember 15. írta: nénike

Doktor Buzera visszatér

Megyen itt ez a nagy közéleti kardozás. Szinte látom ahogy gyógyszerüket fizetni nem képes-, kiújuló depresszióval küszködő, csontsovány nyugdíjas hordák molotov koktélokkal lángba borítják Budapestet így, a harmadik forduló előestéjén. Szerencsére a köztársaságért józan felelősséget érző milíciák egy határozott megszorítással még időben vérbe fojtják és ekképp visszaterelik a demokratákhoz nem méltó indulatokat a (patakvér) mederbe.

Eztet látva kicsit lelohadunk. Ennyit jelent számunkra az önkormányzatiság? Na és ekkor, amolyan politikai kedélyjavítóként jön egy nagy szerotonin dózis doktor Torgyán személyében. Legútóbb Annácska játszópajtásaként láthattuk. Most új pártot gründol a földmíves, szőlőmíves nép Józsija, Magyar Megújulás Mozgalom néven.

Hölgyeim és uraim, a színpadon ismét Magyarország elsőszámú szellemi Vladimir Meciarja! Fogadják szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr2114696

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cat quilt pattern 2017.12.22. 23:59:58

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadnyul · http://kismaganszelsojobb.blogspot.com 2006.09.15. 13:02:10

Mi ezen a meglepő? Van mondanivalója bármelyik nagy pártnak az önkormányzatiságról?
A kommancsokat lefoglalja a népszerűségük, a Fideszt meg a harmadik forduló nevű agyrém.
süti beállítások módosítása