Kormány, ciklus
2006. június 19. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Kormány, ciklus

Mit csinál a szoci kormányfő? Szétoszt - választást nyer - visszavesz - népszerűtlenné válik. Aztán félidőben eltávolítják, jön a friss arc, aki szétoszt - választást nyer - visszavesz - lecserélik. A Medgyessy - Gyurcsány taktikával akár több választást is megnyerhet az MSZP. A párt szavazótáborának nagy része amúgy sem érti meg, mi történik körülötte. Az MSZP például Pesten kívül jellemzően az ország válságrégióban, az elszegényedett emberek körében nyert tavasszal.

A sok, jobb sorsra érdemes szoci szimpatizáns megértéséhez érdemes megnézni az ATV betelefonálós műsorát: a minap egy - hangjából ítélve nyugdíjas bácsi kijelentette: ő büszke kommunista. Majd azt elemezte, hogy Deutsch-Für miért változtatta meg a nevét, miért nem vállalta, hogy német? (sic) Ezután Schmitt Pálról beszélt, aki nem nyert egyéniben aranyat az olimpián (csak csapatban). Bezzeg a csapattársai egyéniben is győztek. Ezzel arra akart kilyukadni, hogy Schmitt ingyenélő, aki mindig csak viteti magát a többiekkel.

A bácsi mondandójának közlésére több száz forintot költött telefonálásra, miközben az ország a megszorításokól hangos. Amiket ő fog a legjobban megszívni.

De ez nem jut el a tudatáig: csak annyit tud: Fidesz rossz, Gyurcsány jó.

Két láb rossz, négy láb jó.

Ha pedig időközben népszerűtlenné válik szeretett kormányfőnk, már van szoci recept a helyzet megoldására. Tényleg, ki most Gyurcsány személyes tanácsadója? Vigyázó szemünket esetleg rá is vethetjük. Aki meg az MSZP-re szavazott, az vessen magára.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr6110536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.06.24. 22:09:56

Első és utolsó itt is!

Vicces, h induláskor nem volt komment.

"érdemes megnézni az ATV betelefonálós műsorát"

Hát manapság is érdemes!

Egy fasiszta veszélyes telefont követ egy "el kell menni, ha jön az orbángeci", majd zárul egy "pedig én szerettem gyurcsány urat, miért kellett elküldeni"...

Egy biztos, az atv tfonálók lassan radikálisabbak, mint az Echon, csak ők lélegeztetőgépről tolják az igét... bocs:-)
süti beállítások módosítása